Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Mesés élmények, barátságok Erdélyből Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. július 15.

ImageCsodás élményekről, újonnan kötött barátságokról számoltak be a sajtónak azok a Fejér megyei általános iskolások, akik múlt pénteken tértek haza az Erdélyben megrendezett Cimbora-táborból. Az öt felső tagozatos diák a székesfehérvári Gárdonyi Géza Művelődési Ház két irodalmi pályázatán szerepelt sikeresen, jutalmul kapták a lehetőséget az utazásra.

Tovább...
 
Feszes menetrend: 116 törvény 45 nap alatt Nyomtatás E-mail
Írta: hirado.hu   
2011. július 15.

ImageA parlament tevékenységéről kiadott előzetes összefoglalóból kiderül, hogy a tavaszi és a nyári ülésszakon, február 14. és július 11. között a Ház 21 ülés keretében 45 ülésnapot tartott, ami - összehasonlítva a nyolc, illetve négy évvel ezelőtti adatokkal - mind a 2003-as, mind a 2007-es első félévi számokat meghaladja, amikor 37, illetve 40 ülésnapot tartott a Ház.

Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztást rendeltek el péntekig Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. július 14.

ImageDr. Paller Judit mb. országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján péntekig II. hőségriasztási fokozatot rendel el. Hazánkban az átmeneti enyhülés után ismét melegedés valószínű a légkörben. Szerdán már sokfelé 25, 26 Celsius-fok volt a napi átlag.

Tovább...
 
A romákról a romák nélkül ne lehessen dönteni Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. július 14.

ImageA romák ügye súlyosabb annál, hogy kihagyják őket a róluk szóló kormányzati döntésekből, és súlyosabb annál, hogy azok végrehajtását kizárólag a romákra bízzák. - mondta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán, Budapesten.

Tovább...
 
Megkezdődött az egyeztetés az új sporttörvényről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. július 14.

ImageMegkezdődtek az új sporttörvénnyel és az ezzel együtt életbe lépett finanszírozási rendszerrel kapcsolatos egyeztetések Székesfehérváron. A témában fórumot tartottak, melyen a sportszervezetek, klubok, egyesületek képviselői mellett a megyeszékhelyen működő legnagyobb cégek gazdasági vezetői is rész vettek.

Tovább...
 
A Kormány elfogadta a Nemzeti Energiastratégiát Nyomtatás E-mail
Írta: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium   
2011. július 14.

ImageA kormány 2011. július 13-i ülésén elfogadta és az Országgyűlés elé terjeszti az új alapokon nyugvó Nemzeti Energiastratégiát, amely a hazai energiaellátás hosszú távú fenntarthatóságát, biztonságát és gazdasági versenyképességét biztosítja.

Tovább...
 
Lakossági fórum a leendő Alsóvárosi rendőrőrs előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. július 13.

ImageLakossági fórumot szerveztek kedden este az Alsóvárosban, a Hosszúsétatér 50. szám alatti ház előtt, ugyanis ősztől az épületben rendőrőrs működik majd. Dr. Cser-Palkovics András polgármester, dr. Csizek Tibor rendőr ezredes, városi rendőrkapitány és Mészáros Attila önkormányzati képviselő a közbiztonság megerősítését szolgáló döntésről, e mellett pedig a városrész aktuális problémáiról is tájékozódtak.

Tovább...
 
Nem sérti a vallásszabadságot az új egyházügyi törvény Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. július 13.

ImageTovábbra is mindenki szabadon gyakorolhatja a hitét, viszont ehhez ettől kezdve nem társul automatikusan egyházjogi státusz – mutatott rá Semjén Zsolt keddi sajtótájékoztatóján. Az országgyűlés által hétfőn elfogadott új egyházjogi törvény csak 14 egyházat és felekezetet ismer el automatikusan, a többi – korábban egyházként működő – szervezet vallási egyesületként tevékenykedhet tovább.

Tovább...
 
A polgármester elítélte az Országalma megrongálását Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. július 13.

ImageSzékesfehérvár polgármestere megdöbbenését fejezte ki annak kapcsán, hogy ismeretlen tettesek megrongálták az Országalmát Székesfehérvár belvárosában. A város vezetése köszöni a rendőrség gyors intézkedését, a történelmi jelképet valószínűleg csütörtökre tudják helyreállítani.

Tovább...
 
Atépíti a Fejérvíz a szennyvízcsatornát a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. július 12.

ImageA Fejérvíz Zrt. tájékoztatja a gépjárművezetőket, hogy július 12-től Székesfehérváron, a Várkörúton a Prohászka liget mellett a Rákóczi útig átépítteti a szennyvízcsatornát, mely várhatóan augusztus 12-ig tart. A kivitelezés ideje alatt az érintett szakaszon a parkolósáv nem használható, a munkák útszűkületet okoznak, valamint sebességkorlátozásra is sor kerül. Kérik a gépjárművezetők megértését, és türelmét.

 
Szedd magad Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. július 12.

ImageLassan véget ér a meggyszüret, érik a sárgabarack és kezdődhet az őszibarackszüret is a fehérvár környéki gyümölcsösökben. A pátkai barackos kertben, például több mint 1200 gyümölcsfa csodálatos termése várja a gyümölcs barátokat. Az őszibaracnak 200 forintért adják kilóját szemben a 360-400 forintos bolti árral.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17029 - 17039 / 20402