Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Egyesület alakult a koraszülöttekért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 12.

ImageMegalakult Budapesten a Koraszülöttekért Országos Közhasznú Egyesület, amelynek egy székesfehérvári anyuka, Meiszter Judit is az alapító tagja. Mint megtudtuk tőle: a szervezet fő céljai között szepel a koraszüléssel kapcsolatos laikus tapasztalatok megosztása, a koraszülés lehetséges megelőzése azokban az esetekben, amikor a megfelelő orvosi segítséggel a koraszülés elkerülhető, szakirodalom ajánlása az érintetteknek, társadalmi összefogás, a koraszüléssel érintett, koraszülötteket nevelő családok összeismertetése.

Tovább...
 
A Kormány második féléves munkaterve Nyomtatás E-mail
Írta: Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium   
2011. július 12.

ImageA kormányzati döntéshozatal nyáron sem szünetel, „a tempó marad”. Év végéig 164 törvényjavaslat, határozat és rendelet megalkotása szerepel a kabinet napirendjén, ezek között van a Széll Kálmán Terv végrehajtásával összefüggő döntések, 2012. évi költségvetés, illetve számos, az új alaptörvényhez kapcsolódó sarkalatos törvény megalkotása. A Magyar Közlöny legutóbbi számában olvasható a kormány második félévre vonatkozó részletes munkaterve.

Tovább...
 
2011 Közép-Európa sikeres éve lesz Nyomtatás E-mail
Írta: kormany.hu   
2011. július 12.

ImageNavracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter a lengyelországi Łódź-ban, a Poznan Palotában ünnepélyes keretek közt átadta az Európai Unió igazságügyi elnökségét lengyel kollégájának, Krzysztof Kwiatkowskinak. Úgy fogalmazott: a nemzeti érdekeken túlmutató, regionális felelősséget megjelenítő prioritások a kiemelkedőek.

Tovább...
 
Csíkszeredáról érkezett diákokat fogadott a Megyeházán Vargha Tamás Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó Tibor   
2011. július 11.

ImageAz erdélyi tanulók egy hetet töltöttek el Székesfehérváron, amely nemrégiben kötött testvérvárosi szerződést Csíkszeredával. A fiatalok elmondták, jártak Budapesten, Pannonhalmán is többek között, de megismerkedtek Székesfehérvárral is, ahol többségük először járt. Megjegyezték, sok a látnivaló a megyeszékhelyen, de semmiképpen sem cserélnék fel jelenlegi lakóhelyükkel.

Tovább...
 
Karcsúsodtunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. július 11.

ImageAz újságíró is ember. Sőt – olykor nőnemű. (Mostanában egyre inkább...) És, mint olyan, szeret(ne) szépülni , ami egyet jelent a karcsúsodási vággyal. Feszes bőr, kemény popsi, vékony combok. Ki ne álmodna erről? Hát, mi álmodtunk. – És aztán léptünk. Nem is egyet, hanem többet – egészen a Betty Szalonig, ahol kipróbáltuk, hogy milyen testkezelésekkel lehet tökéletesíteni a testet. És bizony nemcsak az eredmény töltött el elégedettséggel minket, hanem maga az élmény is. Merthogy jó volt. Nagyon is.

Tovább...
 
Egyfordulós és vegyes választási rendszer lehet Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. július 11.

ImageEgyfordulós és vegyes országgyűlési választási rendszert javasol a Fidesz elnöksége. A döntést Áder János jelentette be a testület tanácskozása után. Az európai parlamenti képviselő szerint át kell tekinteni bírói státuszok esetleges átcsoportosítását.

Tovább...
 
Csaknem húsz törvényjavaslatról dönthet a Ház hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. július 11.

ImageAz Országgyűlés hétfői ülésén csaknem húsz törvényjavaslatról dönthet, így a képviselők elfogadhatják például az egyházügyi, a köztársasági elnök jogállásáról, valamint az alapvető jogok biztosáról szóló sarkalatos törvényeket is. A parlament ezzel a nyári rendkívüli ülésszak végére is ér, soron következő, első őszi ülését szeptember 12-én tartja.

Tovább...
 
Fórumra várják az Alsóvárosiakat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. július 11.

ImageLakossági fórumot szerveznek 2011. július 12-én, kedden 18 órára az Alsóvárosban élőknek. A Hosszúsétatér 50. szám alatti épülethez várják az érdeklődőket, ahol a városrészi rendőrőrs kialakításáról kapnak tájékoztatást.

Tovább...
 
Jó gyakorlatok a környezetkímélő közlekedési rendszerek kialakítására Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Réka   
2011. július 11.

ImageA KDRFÜ partnerséget nyert el a PIMMS CAPITAL nemzetközi projektben, melynek keretében lehetőség nyílik a jól működő környezetkímélő közlekedési rendszerek megismerésére és azoknak a jövőben a hazai szakpolitikába történő adaptálására.

Tovább...
 
Közös múlt, közös jövő Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. július 11.

ImageBiograd, azaz Tengerfehérvár delegációját fogadta dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere a Hiemer-ház Moskovszky termében. Biograd polgármestere, Ivan Knéz elmondta, hogy szorosabbra szeretnék fűzni a két város gazdasági és turisztikai szálait. Bíznak abban, hogy a közös történelmi múlt után elindul egy közös jövő is a két Fehérvár közt.

Tovább...
 
Ezer fehérvári rászoruló család kap élelmiszeradományt Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. július 08.

ImageSzékesfehérvári rászoruló családoknak osztanak tartós élelmiszert július 11-13 és 18-20 között. A szociális hálóban szereplő Smart Grant Alapítvány és az Önkormányzat Társadalmi Felelősségvállalási programjának keretein belül lisztet, spagetti tésztát, csokis kekszet és italport adományoznak azoknak a családoknak, melyek szociálisan vagy egyéb okok miatt hátrányos helyzetben vannak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17040 - 17050 / 20402