Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az egészségügyi ellátásról is szó volt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. április 28.

ImageA 4. számú választókörzet lakosságát várták konzultációra szerdán, a Belvárosi I. István Középiskola Jáky József Tagintézményébe. A lakossági fórumon Dr. Kovács Zsolt önkormányzati képviselő és dr. Cser-Palkovics András polgármester válaszolt a körzetben élők kérdéseire. A polgármester az egészségügyi ellátás helyzetéről is beszélgetett a résztvevőkkel. Elmondta, hogy városi, önkormányzati tulajdonban lévő rendelőintézet megvalósításával szeretnének változtatni a jelenlegi állapotokon.

Tovább...
 
Korszerű vasút épül Budapest és Székesfehérvár között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 28.

ImageA Budapest-Kelenföld és Székesfehérvár közötti korszerűsítés magában foglalja a vasúti infrastruktúra fejlesztését, a kapacitás és a biztonság növelését. A munkálatok jelenleg a Tárnok és Székesfehérvár közötti pályaszakaszon folynak, de hamarosan megkezdőnek a Budapest – Kelenföld – Tárnok szakaszon is. A korszerűsítés pénzügyi hátterét jelentős részben az Európai Unió biztosítja. – tájékoztatta szerkesztőségünket a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

Tovább...
 
"A jövő mindannyiunkon múlik!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 27.

ImageA Közéleti Kör különbőző tagozatai vezetőségi üléseket tartanak az elkövetkező hetekben. A cél az, hogy megbeszéljék az aktuális teendőket, megvitassák a jövőbeli célokat. A tagozatok ülésén minden alkalommal részt vesz az országos vezető is. A Fejér megyei Tagozat vezetősége a napokban folytatott megbeszélést, amelyről Kovács Richárd, a Fejér megyei vezető nyilatkozott honlapuknak.

Tovább...
 
Elfogadta a Helyi Választási Bizottság a május 8-i időközi választás szavazólapjait Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. április 27.

ImageTegnap délután ülésezett a Helyi Választási Bizottság. Az ülés elején a esküt tettek a jelölőszervezetek által delegált tagok Égi Tamás alpolgármester előtt, majd az időközi választás szavazólapjait fogadta el a testület. A Választási Iroda így a héten megkezdi a szavalólapok nyomtatását. Az ülésen szó volt arról is, hogy a május 8-án este nyolc órakor már előzetes eredmény várható.

Tovább...
 
"A nemzet megújításához példát mutató emberek kellenek!" Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. április 27.

Image"A nemzet megújításához sorsfordító tettek és példát mutató erős emberek kellenek." - jelentette ki Réthelyi Miklós a Nemzet Sportolója cím átadásakor mondott beszédében kedden a Parlamentben. Az elismerést a legendás Aranycsapat két tagja, Grosics Gyula és Buzánszky Jenő vehették át. - A Nemzet Sportolója kitüntető címet adományozták Grosics Gyula és Buzánszky Jenő válogatott labdarúgóknak, a legendás Aranycsapat tagjainak. Az elismerést Orbán Viktor miniszterelnök, valamint Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter adta át.

Tovább...
 
Lázár: Megadjuk a szavazati jogot a határon túli magyaroknak Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. április 27.

ImageA köztévé Ma reggel című műsorának vendégeként Lázár János a törvényhozás következő fél éves menetrendjéről szólva elmondta: először a gazdasági témájú jogalkotás zajlik le a Parlamentben, és csak azt követően lát hozzá a Ház a sarkalatos törvények megalkotásához. A Fidesz frakcióvezetője a választási rendszer átalakításával kapcsolatban úgy fogalmazott: a többség ma a frakcióban a vegyes rendszer mellett teszi le a voksát.

Tovább...
 
Idén sportos lesz a Majális Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2011. április 27.

ImageSportolók felvonulása, bemutatók, táborbörze és sok minden más várja a vendégeket . – A megszokottól eltérő módon ünnepel Székesfehérvár idén május 1-jén. A reggeltől estig tartó, megújult programsorozat bőségesen kínál szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget a család minden tagja számára. A Sportmajálison több mint két tucat fehérvári sportklub, illetve egyesület mutatja be tevékenységét és toboroz tagokat.

Tovább...
 
Bűnmegelőzés az óvodától a diplomáig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 27.

Image"Rendőrök a katedrán” címmel az EU magyar elnöksége kapcsán két napos konferenciára került sor Székesfehérváron a Belügyminisztérium szervezésében: 12 országból közel kétszáz szakember osztotta meg egymással saját országának legjobb bűnmegelőzési tapasztalatait. a prevenciós kisfilmek filmszemléje során bemutatták a legjobb alkotásokat, valamint az iskolai programok, az iskolai szociális munka, a közösségi oldalak veszélyei, a társadalmi kommunikáció témakörökben hallgattak előadásokat a résztvevők.

Tovább...
 
A Fejér Megyei Önkéntes Centrum megosztja sikereit, tapasztalatait Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 26.

ImageA Civil Szerveztek Regionális Szövetsége 2009. novemberében egy új projekt gazdája lett. Az elmúlt másfél évben a TAMOP 5.5.2.-09/3-2009-0013 számú, „Jövőforrás” program az önkéntesség elterjesztésére Fejér megyében elnevezésű projekt keretein belül a szervezet létrehozta az Fejér Megyei Önkéntes Centrumot, melynek szolgáltatásaival a Civil Szolgáltató Központ, a Balaton út 8. alatt egy új tevékenységgel bővült.

Tovább...
 
Biztonságosabban Pusztaszabolcsig Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 26.

ImageFolyamatban vannak a Százhalombatta és Pusztaszabolcs közötti vasútvonal korszerűsítésének előkészületi munkálatai. A korszerűsítés nyomán, valamint a kiépítendő ETCS 2 vonatbefolyásoló rendszernek köszönhetően, gyorsabb és biztonságosabb lesz a közlekedés ezen a szakaszon. Az előkészítési munkálatok bruttó 1,7 milliárd forintos költségét nagyobb részben európai uniós forrásból biztosítják. – tájékoztatta honlapunkat a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

Tovább...
 
Mentési bemutatót tartottak a Bugát Pál Középiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 26.

ImageA Belvárosi I. István Középiskola Bugát Pál Tagintézményének udvarán a diáknapon közös műszaki mentési bemutatót tartottak a mentők és a tűzoltók. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy a feltételezett szituáció szerint hajnalban egy szórakozóhelyről tartottak hazafelé autójukkal a fiatalok, és egy oszlopnak csapódtak. A sofőr elvesztette az eszméletét, az utasa nyílt kartörést szenvedett. Az utast a jobb oldali első ablakon segítették ki a mögöttük érkező autóban ülők.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17337 - 17347 / 20449