Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Másfél tonna minőségi ruhát oszt szét az egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 04.

ImageMintegy másfél tonnányi minsőségi ruhát szeretne szétosztani az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Köhasznú Egyesület. A szervezet elnöke, Horváth Ildikó e témában tartott sajtótájékoztatót a Hiemer-házban, ahol elmondta, hogy a textíliákat (amelyek között ágynemű, terítő, függöny is akad) egy luxemburgi baráti társaságtól kapták és jelenleg a Széphőtől kapott helyiségben várják, hogy hátrányos helyzetű családokhoz kerüljenek.

Tovább...
 
Kitüntetéseket nyújtanak át az ünnepi közgyűlésen Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2011. március 04.

ImageA Fejér Megyei Önkormányzat a hagyományait ápolva március 15-én ünnepi közgyűlés keretében emlékezik meg az 1848-as forradalomról és szabadságharcról a Megyeháza Dísztermében. Az ünnepség fő momentumaként átadjuk az önkormányzat által alapított alábbi díjakat, kitüntetéseket.

Tovább...
 
Bírósági ülnököket választanak - Március végéig jelentkezhetnek az érdeklődők Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 04.

ImageA törvényi előírásoknak megfelelő fehérvári választópolgárok is jelentkezhetnek bírósági ülnöknek. Dr. Cser-Palkovics András polgármester ezúton tájékoztat mindenkit a köztársasági elnök által kitűzött bírósági ülnök választásról és a jelölés feltételeiről.

Tovább...
 
Ülésezett a 2013-as Emlékbizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2011. március 03.

ImageJavaslatok sokaságát tárgyalták a tervezett programokról - Második ülését tartotta kedden délután a 2013-as Emlékbizottság Székesfehérváron. A testület feladata, hogy méltó eseménysorozatot szervezzen az 1938-as székesfehérvári országgyűlés 75-dik évfordulójára, melyet annak idején István király halálának kilencszázados jubileumán tartottak az egykori koronázó városban. A tegnapi tanácskozás egyfajta ötletbörze volt, melynek során a résztvevők felvázolták javaslataikat a programokkal, beruházásokkal kapcsolatban.

Tovább...
 
Lakossági fórumot tart dr. Horváth Miklósné Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 03.

ImageLakossági fórumot tart ma, 18 órakora a Vízivárosi Általános Iskolában a 3. számú választókörzet önkormányzati képviselője. Dr. Horváth Miklósné a találkozóra meghívta dr. Cser-Palkovics Andrást, Székesfehérvár polgármesterét, a városi rendőrkapitányt, a városgondnokot, s a közlekedési iroda vezetőjét is.

 
Vérre van szükség! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 03.

ImageA Videoton FCF Baráti Kör Egyesület volt edzője, Kiss Lajos két nappal ezelőtt, az éjszakai órákban kórházba került. Sajnos sok vért vesztett, és jelenleg nagyon kevés mennyiség áll rendelkezésre a vércsoportjából, amely A - (A negatív). Ezúton szeretnénk megkérni minden kedves olvasónkat, hogy aki tud, segítsen. A székesfehérvári Kórházban lévő véradó állomáson lehet jelentkezni a véradásra.

Tovább...
 
Ki kell vizsgálni, miért növekedhetett majdnem a duplájára az államadósság Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. március 03.

ImageA tervben megfogalmazott célok elérésének érdekében a kormányzó pártszövetség képviselőcsoportjai minden segítséget biztosítani fognak a megfelelő társadalmi egyeztetések lebonyolítására a törvények előkészítésekor - mondta Lázár János szerdai sajtótájékoztatóján. A frakcióvezető ugyanitt beszélt arról is: ki kell vizsgálni, hogy miért növekedhetett majdnem a duplájára az államadósság 2002 és 2010 között.

Tovább...
 
Az előszállási gyermekotthon a köszi adomány egyik nyertese Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 03.

ImageBékéscsaba, Miskolc, Székesfehérvár, Sopron, Komádi, Eger, Oroszlány, Marcali, Gencsapáti és Zalaegerszeg egy-egy nevelőotthona kapja A közösség szíve (köszi) program 2010. őszi gyűjtőakciója révén összegyűlt adományokat. A CBA és a Procter&Gamble közös kezdeményezéseként létrehozott program jóvoltából tíz megye egy-egy gyermekotthona részesül igényeinek megfelelő, 1 millió forintos támogatásban.

Tovább...
 
Nem "lefúrt lábú" ünneplésre készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2011. március 03.

ImageÚjszerű programok a nemzeti ünnepen - Idén is közösen ünnepel Fejér megye és Székesfehérvár. A két önkormányzat azonban számos új elemmel bővíti a március 15-i programokat. Minderről Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere közös sajtótájékoztatón számolt be.

Tovább...
 
Fehérvári összefogás az adó egy százalékáért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2011. március 02.

ImageA tegnapi napon sajtótájékoztatóval egybekötött megbeszélésre hívta a helyi média vezetőit, marketing munkatársait és az újságírókat Posch Dániel, Székesfehérvár MJV Polgármesteri Hivatala Civil Szolgáltatási Irodájának vezetője, Temesvári Márta, a Civil Szolgáltatási Iroda kommunikációs munkatársa, valamint Domokos Tamás, az Echo Nonprofit Network módszertani igazgatója a Hiemer-házban.

Tovább...
 
Pályázat a Fehérvári Civil Központ helyiségeire Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 02.

ImageRóth Péter alpolgármester és Juhász László, a Humán Közszolgáltatási Szakbizottság civil területért felelős alelnöke közös sajtótájékoztatót tartott a Fehérvári Civil Központ, Technika Háza helyiségeinek pályáztatásáról. A fehérvári civil szervezetek március 11-ig pályázhatnak helyiségekre az épületben. Felhívták azonban a figyelmet, hogy azoknak a civil szervezetek, melyek jelenlegi helyükön szeretnének maradni meghosszabbítják a bérleti szerződésüket.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17425 - 17435 / 20360