Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fehérvári összefogás az adó egy százalékáért Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2011. március 02.

ImageA tegnapi napon sajtótájékoztatóval egybekötött megbeszélésre hívta a helyi média vezetőit, marketing munkatársait és az újságírókat Posch Dániel, Székesfehérvár MJV Polgármesteri Hivatala Civil Szolgáltatási Irodájának vezetője, Temesvári Márta, a Civil Szolgáltatási Iroda kommunikációs munkatársa, valamint Domokos Tamás, az Echo Nonprofit Network módszertani igazgatója a Hiemer-házban.

Tovább...
 
Pályázat a Fehérvári Civil Központ helyiségeire Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 02.

ImageRóth Péter alpolgármester és Juhász László, a Humán Közszolgáltatási Szakbizottság civil területért felelős alelnöke közös sajtótájékoztatót tartott a Fehérvári Civil Központ, Technika Háza helyiségeinek pályáztatásáról. A fehérvári civil szervezetek március 11-ig pályázhatnak helyiségekre az épületben. Felhívták azonban a figyelmet, hogy azoknak a civil szervezetek, melyek jelenlegi helyükön szeretnének maradni meghosszabbítják a bérleti szerződésüket.

Tovább...
 
Tájékoztatási fokozatú szmogriadót rendeltek el Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 02.

ImageHatárérték feletti a szálló por koncentrációja Székesfehérváron, ezért elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát. - Székesfehérváron immár több napja magas a levegőben a szálló por koncentrációja. A magasabban fekvő - távhőszolgáltatással ellátott, illetve a gépjárműforgalommal kevésbé terhelt - területek szennyezettsége kisebb, az alacsonyabb fekvésű - jelentős gépjárműforgalmú - területek terheltsége nagyobb.

Tovább...
 
Tanulói laptop program indult Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 02.

ImageTöbb, mint negyvenmillió forint támogatást nyert el Székesfehérvár Önkormányzata a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében, hogy módszertani és informatikai fejlesztésekkel segítse az oktatást. A tanulói laptop programba a Kossuth Lajos Általános Iskola és a Németh László Általános Iskola kapcsolódott be.

Tovább...
 
Jótékonysági batyus bált rendeznek a Felsővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 01.

ImageJótékonysági batyus bált rendeznek a Felsővárosi Szent Sebestyén templom felújításának javára március 5-én, 19 órakor, a Szent István Művelődési Házban. A program fővédnöke Spányi Antal megyés püspök, védnöke pedig dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, s Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

 
Fórumot tart a honvédelmi miniszter a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 01.

ImageA Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere, dr. Hende Csaba Székesfehérvárra látogat. A politikus március 4-én, péntek este 18 órakor fórumot tart Székesfehérváron, a Városháza Nagytanács termében. A nyilvános rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!

Tovább...
 
Fenntartó metszéseket végeztet a Városgondnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 01.

ImageSzerte a városban találkozhatunk sövényeket, bokrokat metsző munkásokkal. A Városgondnokság minden év tavaszán a vegetációs időszak kezdete előtt végezteti el a kezelésében álló zöldfelületek metszését. A területek 75%-ban fenntartó, 25%-ban ifjító metszések jellemzik a Városgondnokság munkáját.

Tovább...
 
Kormánytagok és szakemberek a Fidelitas Közéleti Akadémián Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2011. március 01.

ImageNavracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, Hende Csaba honvédelmi miniszter, Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár, Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár, Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatója, dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere, Gulyás Gergely alkotmányjogi szakpolitikus, Eperjes Károly színművész, Beke Sándor pszichológus, kampányszakember és Török Gábor politológus is elfogadta Ágh Péternek, a Fidelitas elnökének a meghívását a Fidelitas Közéleti Akadémiájára. Az öt modulból álló képzés - melyek között brüsszeli tanulmányútra is lehetőség nyílott - Tihanyban zárult le.

 
Orbán: Azonnali rendteremtésre van szükség! Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. március 01.

Image"Közös erőfeszítéssel kell rendet tenni a magyar futballban." - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, a Magyar Labdarúgás Fórumán megtartott beszédében, a Papp László Budapest Sportarénában. - "Az elmúlt évek következtében az ország gödörbe került, amelyből csak együtt, összefogással tudunk kilépni - fogalmazott a kormányfő. - Az idei év a megújulás éve, de nemcsak politikai értelemben, hanem a gazdaság, a kultúra és a sport szempontjából is."

Tovább...
 
Tegnap kapták meg a szülők az első Hírlevelet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 01.

ImageÚjraindult az a kezdeményezés, amelyről még januárban számolt be a Fejér Megyei Önkormányzat: a program során a szülők – és gyermekeik – egy Hírlevelet kaptak hétfőn. Ez tartalmazza a márciusi eseményeket Székesfehérváron, valamint néhány állandó program rövid ajánlóját is. A szolgálatás célja, hogy korosztályokra bontva informálják a címzetteket a városban tervezett legfontosabb kulturális eseményekről, szórakozási, sportolási lehetőségekről és közoktatási ügyekről.

 
Ismét Szilády Dezső lett az Albatrosz elnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 28.

ImageTisztújító közgyűlést tartott a Albatrosz Repülő Egyesület a Helyőrségi Klubban. Ennek során a tagok ismét Szilády Dezsőt választották meg elnöküknek. Az általános elnök-helyettes Józsa Dávid, a stratégiai elnök-helyettes pedig Viza Attila lett. Az elnökség két taggal bővült: Pula Józseffel és Ládás károllyal. A Felügyelőbizottság tagjai: Kurinyecz Dénes és Szilkorn József, vezetője pedig Nagy Attila. A közgyűlésen részt vett dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17436 - 17446 / 20362