Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ismét Szilády Dezső lett az Albatrosz elnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 28.

ImageTisztújító közgyűlést tartott a Albatrosz Repülő Egyesület a Helyőrségi Klubban. Ennek során a tagok ismét Szilády Dezsőt választották meg elnöküknek. Az általános elnök-helyettes Józsa Dávid, a stratégiai elnök-helyettes pedig Viza Attila lett. Az elnökség két taggal bővült: Pula Józseffel és Ládás károllyal. A Felügyelőbizottság tagjai: Kurinyecz Dénes és Szilkorn József, vezetője pedig Nagy Attila. A közgyűlésen részt vett dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is.

Tovább...
 
A közgyűlés legfontosabb döntéseiről tájékoztatott a polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. február 27.

ImageA legutóbbi közgyűlés legfontosabb döntéseiről számolt be Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András elmondta, hogy teljes körű összefogás valósult meg a városban a 2011-es költségvetés kapcsán, egyhangú döntéssel fogadták el a közgyűlés tagjai a büdzsét. Beszámolt arról is, hogy idén nagy volumenű fejlesztések valósulnak meg a városban.

Tovább...
 
Megemlékezés a Kommuniuzmus Áldozatainak Emléknapján Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. február 25.

ImageAz ország számos településén és valamennyi középiskolában tartanak pénteken rendezvényeket a kommunizmus áldozatainak emléknapján. Székesfehérvár és Fejér Megye Önkormányzata közös megemlékezést tartott reggel az 56-osok terén. A hideg ellenére is nagyon sokan gyűltek össze a megemlékezésen, melyen a Ciszterci Szent István Gimnázium diákjai elevenítették fel az izmus mögé bújtatott diktatúra mindennapjait.

Tovább...
 
Közös programokat indít a KJF és Csákberény Önkormányzata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 25.

ImageAz oktatás, a településfejlesztés, a tudományos kutatás, és a szakmai gyakorlat területére kiterjedő együttműködési megállapodást kötött a Kodolányi János Főiskola és Csákberény Önkormányzata. A megállapodást a sajtó képviselői előtt Székesfehérváron Dr. h.c. Szabó Péter PhD rektor és Dr. Vécsei László Csákberény polgármestere látta el kézjegyével.

Tovább...
 
Szijjártó: Elindul a legnagyobb politikai bűn kivizsgálása Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. február 25.

ImageTartozunk a jövőnek annyival, hogy felderítjük, mik voltak az okai hazánk drámai mértékű eladósításának, ezért kezdeményezte a Fidesz, hogy az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága vizsgáló albizottságot hozzon létre, amely vizsgálja az ország eladósítását. - jelentette ki Szijjártó Péter tegnapi sajtótájékoztatóján. - Magyarországot kétszer adósították el: először a 80-as évek végén, a 90-es évek elején, másodszor pedig az előző nyolc éves szocialista kormányzás alatt.

Tovább...
 
Tisztújító közgyűlést tart az Albatrosz Repülő Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 25.

ImageTisztújító közgyűlést tart február 26-án, szombaton 13.30-kor a Albatrosz Repülő Egyesület a Helyőrségi Klubban. A programon részt vesz dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is.

Tovább...
 
Üléseznek a városatyák Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 24.

ImageIsmét összeül Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése. A városatyák ma, 13.00 órai kezdettel kezdik meg tanácskozásukat a Városháza Nagytermében, ahol – a tervek szerint - 60 napirendi pont megtárgyalása vár a politikusokra. Ebből 19-et zárt ülésen vitatnak meg.

Tovább...
 
Honosítási ünnepséget szervez a Lakitelek Népfőiskola Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. február 24.

ImageKárpát-medencei Testvértalálkozót és honosítási ünnepséget szervez augusztus utolsó hétvégéjére a Lakitelek Népfőiskola - olvasható a Mezőségi Őrzőkör Alapítvány hírlevelében. - A felhívásban felidézik, hogy a törvényi szabályozás szerint a kedvezményes honosítást igénylők az állampolgársági esküt magyar külképviseleten, vagy szabadon választott, az igényléskor megjelölt polgármester előtt tehetik le.

Tovább...
 
Vízóra leolvasás az Öreghegyen és a Távirda utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. február 24.

ImageA Fejérvíz ZRt. tájékoztatja fogyasztóit, hogy vízmérő leolvasást végez Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál 2011. február 25-től március 6-ig, a „H” ütemnek megfelelően, mely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti:

Tovább...
 
Fokozott alkotmányos védelmet kell biztosítani az ifjúságnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. február 23.

ImageA Fidelitas több, az ifjúság alkotmányozásba való bevonását szorgalmazó, illetve e korosztály fokozott védelmét biztosító javaslatot terjesztett a Parlament elé eddig. Ennek kapcsán Ágh Péter és Mihalovics Péter országgyűlési képviselők tartottak sajtótájékoztatót kedden. Az eseményen Mihalovics Péter, a Fidelitas országos alelnöke bejelentette a legnagyobb hazai ifjúsági politikai mozgalom "Légy Te is alkotmányozó!" programjának elindítását.

Tovább...
 
Megemlékezés a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 23.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és Fejér Megye Önkormányzata közös megemlékezést tart a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján, február 25-én, 8:30-kor az 56-osok terén (Budai út). A programon közreműködnek a Ciszterci Szent István Gimnázium Diákjai. Minden emlékezőt szeretettel vár a tiszteletadásra dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere és Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17447 - 17457 / 20363