Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kósa: Gyurcsány Ferenc minden határát elvesztette Nyomtatás E-mail
Írta: Info Rádió   
2011. február 22.

ImageGyurcsány Ferenc óriási tehertétel Magyarország számára annak ellenére, hogy pénteki évértékelő beszéde gyenge volt és erőtlen, megállapításai pedig karikatúraszerűek. - mondta az InfoRádiónak adott interjújában a Fidesz alelnöke. Kósa Lajos arra az elemzői felvetésre, hogy a volt miniszterelnök megnyilvánulása azt a célt szolgálta, hogy "felemelkedjen" Orbán Viktor mellé és alternatívát mutasson a csalódott szavazóknak, azt mondta: ha volt is ilyen szándéka Gyurcsány Ferencnek, az csak annyira erős, mintha valaki gyűszűvel próbálná meg kimerni a Dunát.

Tovább...
 
elfogyott a háromkomponensű oltóanyag nagy része Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. február 22.

ImageFejér megyéből összesített adatot nem tudtak közölni, de a székesfehérvári, az abai, az enyingi és a gárdonyi kistérségből azt jelentették: a háromkomponensű oltóanyag több mint 86 százaléka elfogyott. A három évesnél fiatalabb gyerekek oltására szánt vakcinákat már felhasználták. Az egykomponensű H1N1 oltóanyag 13 százaléka elfogyott - közölte a Fejér Megyei Kormányhivatal népegészségügyi szervének tiszti főorvosa.

Tovább...
 
Egy százalék - összefogás a fehérvári adóforintokért Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. február 22.

ImageAz adófizetők mindössze harmada él az egy százalék felajánlási lehetőséggel. Szeretnék azonban, ha a fehérvári szervezetek minél több felajánlást kapnának. Ennek érdekében Székesfehérvár Önkormányzatának kezdeményezésére civil összefogással helyi kampány és a felajánlást segítő szolgáltatást indít a Civil Szolgáltatási Iroda, együttműködve a Székesfehérvári Otthon Segítünk Alapítvánnyal és az Echo Innovációs Műhellyel.

Tovább...
 
SZOMBATON VETTEK VÉGSŐ BÚCSÚT DR. BEZZEGI PÁL KÉPVISELŐTŐL Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. február 21.

ImageVégső búcsút vettek Dr. Bezzegi Páltól. Az előző hétvégén elhunyt képviselőt, családja, barátai és tisztelői kísérték utolsó útjára a Béla úti temetőben. Dr. Bezzegi Pált Székesfehérvár saját halottjaként gyászolja.

Tovább...
 
"Facebók és a virtuális barátok" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 21.

Image- ezzel a címmel szervez estet legközelebb a székesfehérvári Közéleti Kör. A rendezvényre – most kivételesen – Budapesten kerül sor február 22-én. „Film, előadás, videó, zene, és kötetlen beszélgetés is lesz a programon, amelyen terveink szerint kapható lesz a Közéleti Kör legújabb kiadványa is a - közösségi oldalak tudatos használatáról.” – mondta honlapunknak Dömény Krisztián, a Kör országos vezetője.

Tovább...
 
Jógyakorlatok a Széna téri iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. február 21.

ImageA Széna Téri Általános Iskola is bekerült abba a kiadványba, amely a régióban található előminősített referencia-intézményeket gyűjtötte csokorba. - Az Új Széchenyi terv közoktatás pályázati lehetőségeiről szervezett konferenciát a múlt héten a Közép-dunántúli Regionális Pedagógiai Intézet. Ezen a programon mutatták be az „Előminősített referencia-intézmények a Közép-dunántúli régióban” című kiadványt. A szakmai füzetben három megye 67 intézménye - köztük a Széna Téri Általános Iskola - szerepel.

Tovább...
 
Dr. Cser-Palkovics András lett az elnök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 21.

ImageSzékesfehérvár polgármesterét, dr. Cser-Palkovics Andrást választotta meg elnökének a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület. A civil szervezet – amely a város kis- és nagyvállalkozásainak, valamint intézményeinek vezetőiből áll - legutóbbi közgyűléséen döntött arról is, hogy az elnök munkáját Sipos Imre ügyvezető alelnökként fogja segíteni a jövőben. A tanácskozáson öt elnökségi tag is megválasztásra került. Ők a következők: Dávid Lajos, Karsai Béla, Móré Attila, Schultz György és Sinkó Ottó.

Tovább...
 
Megemlékezés a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 18.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és Fejér Megye Önkormányzata közös megemlékezést tart a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján, február 25-én, 8:30-kor az 56-osok terén (Budai út). A programon közreműködnek a Ciszterci Szent István Gimnázium Diákjai. Minden emlékezőt szeretettel vár a tiszteletadásra dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere és Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke.

Tovább...
 
Legyen önbizalmad! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 18.

Ismét elindul az önbizalomerősítő tanfolyam Székesfehérváron, amelyet Égei Tímea pszichológus tart. A foglalkozásokra délelőtti és délutáni órákban is sor kerül. A 4 + 1 alkalmas „tanácsadás” segít abban, hogy a hölgyeknek több önbizalma és nagyobb önmagába vetett hite legyen, hogy mindenki vállalja fel egyediségét és ismerje fel saját értékeit, hogy legyen egy reális énképe és kellő önbecsülése, valamint, hogy a nők képesek legyen önérvényesítő módon kommunikálni és viselkedni.

Tovább...
 
Vádat emelhetnek az MSZP bukott elszámoltatója ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Magyar Hírlap   
2011. február 18.

ImageFazekas Géza, a KNYF szóvivője a Magyar Hírlapnak elmondta: befejeződött az iratismertetés, jelenleg az ügy vádelőkészítő szakaszban van. Az ügyészségnek harminc napja van arra, hogy eldöntse, vádat emel-e a volt politikus ellen, de ez a határidő további hatvan nappal meghosszabbítható. - Ahogy korábban a Magyar Hírlap arról beszámolt, az ügyészség szerint Keller még 2004-ben, pozíciójával visszaélve indított vizsgálatot egy Somogy megyei vadászat miatt. Az expolitikus állítólag jogalap nélkül próbált adatokat megszerezni különböző hatóságoktól és gazdasági társaságoktól.

Tovább...
 
Borászati SzakEstélyt tart a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 18.

ImageNagy várakozás előzi meg a báli szezon egyik legjelentősebb társasági eseményét, a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend SzakEstélyének Zászlósbor Díjátadó Borgáláját és Borlovagi Bálját. - A Pohárköszöntőt idén Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András mondja, s a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend által alapított "Az Év Zászlósbora" megkülönböztető címmel járó vándordíjat is ő adja át.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17458 - 17468 / 20362