Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Újabb, közel 7 és félmilliós támogatás érkezett az Óbudai Egyetemre Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 20.
Újabb fontos előrelépés történt az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar és a Howmet-Köfém Kft. közötti, többéves szakmai együttműködés terén. Kedden bejelentették, hogy a Howmet Alapítvány 7.353.400 forint támogatást biztosít az egyetem számára a 2023/2024-es tanévre. Elhangzott, hogy a Howmet az elmúlt 8 évben összesen 130 millió forinttal segítette az egyetem fejlesztéseit.
Tovább...
 
„Európa egy átalakulás középpontjában?” – nemzetközi konferenciát rendeznek a Károlyi Kastélyban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 20.
Március 22-én, pénteken és március 23-án, szombaton Biztonság- és védelempolitikák: Európa egy átalakulás középpontjában? címmel rendeznek nemzetközi konferenciát Fehérvárcsurgón. A részvétel ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Ehető gyógynövények az ünnepi asztalon – csütörtökön Lencsés Rita előadása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 20.
Folytatódnak Lencsés Rita természetgyógyász, fitoterapeuta, gyógynövényszakértő interaktív foglalkozásai a Székesfehérvári Egyházmegyei Látogatóközpontban március 21-én, csütörtökön. A jegyek elővételben már megvásárolhatóak, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Ünnepi közgyűlést tartott a 35 éves Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. március 20.
Kedden a Városháza Dísztermében ünnepelte fennállása 35. évfordulóját a Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület. Az ünnepi közgyűlésen megemlékeztek az elmúlt több mint három évtized tevékenységéről, valamint sor került az ünnepélyes zászlószalagkötésekre is.
Tovább...
 
Bármi Áron – író-olvasó találkozó Farkas Anett krimiíróval a könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 20.
Farkas Anett krimiszerzővel rendeznek író-olvasó találkozót március 20-án, szerdán 17.00 órai kezdettel a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében. Az eseményen a Bármi Áron című pszichothriller lesz a téma.
Tovább...
 
A gasztronómia rejtelmei – csütörtökön újra MuseumQuizt rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 20.
Márciusban is megrendezi közös kvízét a Szent István Király Múzeum és a Museum Café. A MuseumQuiz kocsmakvízre ezúttal is 3-5 fős csapatokat várnak, akiknek arról kell számot adniuk, mennyire mozognak otthonosan a gasztronómiában.
Tovább...
 
Középiskolásoknak indít olvasóklubbot a Vörösmarty Mihály Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 20.
Március 21-én, csütörtökön középiskolások számára indít olvasóklubbot a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Az első alkalommal a tinédzserek körében népszerű sorozat, A Szent Johanna gimi első részéről beszélgetnek a résztvevők.
Tovább...
 
Az Alba Bástyát támogatták a hétfői Ugorj be most! est bevételével Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 19.
Újabb állomásához érkezett hétfőn az Ugorj be most! színházi improvizációs sorozat. Jótékony céllal rendezték meg az estet, melynek teljes bevételével – összesen 165.000 forinttal – ezúttal az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központot támogatták.
Tovább...
 
Kreatív gyógykert kint és bent – előadás a Fekete Sas Patikamúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 19.
Március 20-án, szerdán délután Nagy Z. Róbert kertészmérnök tart előadást a Szent István Király Múzeum – Fekete Sas Patikamúzeumban a kreatív gyógykertekről. Az előadáson szóba kerülnek a kerti dísznövényekből készült teák, a díszzöldségek és a vadgyümölcsök is.
Tovább...
 
Heraldikai előadással folytatódik a Levéltári délután Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 19.
Címerek, zászlók, pecsétek Fejér vármegyében címmel Szászi József tart előadást március 19-én. A kedden 17 órakor kezdődő eseményre az MNL Fejér Vármegyei Levéltárába várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Az önálló magyar hadsereg megszervezéséről tartanak előadást Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. március 19.
A honvédsereg szervezése és szervezete 1848-49-ben címmel tartanak hadtörténelmi előadást a Szent István Király Múzeum Rendházában. A március 19-én, jövő kedden 17.00 órakor kezdődő eseményre ingyenes a belépés.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 177 - 187 / 20274