Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Századik véradónap a Székesfehérvár helyőrségben Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 10.
Segítő karjukat nyújtották ismét a Székesfehérvár Helyőrségben szolgálatot teljesítő katonák és civilek a mai véradáson. Az eseményen ünnepélyes keretek között köszöntötték Grell Norbert főtörzsőrmestert, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred katonáját, aki 15 éve önkéntesen szervezi meg az eseményt. A tegnapi nap az általa szervezett 100. véradónap.
Tovább...
 
Madárvonulás ökotúra Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 10.
Az idei első őszi hétvégi túrára készül a Sóstó Természetvédelmi Terület és Látogatóközpont. Szeptember 11-én, szombaton 10 órakor indul a madárvonulás ökotúra. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.
Tovább...
 
Piknik a Felsővárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2021. szeptember 10.
Színes, érdekes, mozgalmas – igazi családi kikapcsolódást ígér szeptember 12-én, vasárnap a Felsővárosi piknik a városrész közösségi házában. Bábszínház, interaktív népmese játékkal, varázstorna és koncert szerepel az étlapon, sok játékkal és kézműves foglalkozásokkal.
Tovább...
 
Történelmi hadijáték nap Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 10.
Historikum címmel történelmi hadijáték napot szerveznek szeptember 11-én, szombaton. A Magyar Nemzeti Levéltár Fejér Megyei Levéltárában 10 és 17 óra között nyolc asztalon mindenki kipróbálhatja „hadvezéri” képességeit.
Tovább...
 
Jelentős adományt kapott a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. szeptember 10.
4000 darab borostyán kivonatot tartalmazó szopogató pasztillát adományozott a PatikaPlus Gyógyszertárak a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitásznak. Az ajándékot a Karitász önkéntesei fogják szétosztani a rászorulók között.
Tovább...
 
Öt éve alakult meg az NFIU Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 10.
A NATO Erőket Integráló Elem Magyarország (NFIU HUN) aktiválásának ötödik évfordulója alkalmából ünnepi állománygyűlést tartott a Városháza Dísztermében. A 2016 novembere óta Székesfehérváron működő negyven fős szervezet felkészültségét jól mutatja, hogy immár második alkalommal ért el kiváló minősítést a Precise Reception 2021 elnevezésű értékelő gyakorlaton – hangzott el a Városháza Dísztermében tartott tegnapi ünnepségen, amelyen tizenegyen vehettek át szakmai elismerést.
Tovább...
 
Találkozó a világbajnoki címet szerzett Lőrincz Benedekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 09.
Lőrincz Benedek is részese volt annak a történelmi sikernek, amely az augusztusban hazánkban megrendezett ifjúsági horgász világbajnokságon született. Az U15-ös kategóriát egyéniben és csapatban is megnyert versenyzőnek szerdán délután a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András is gratulált egy városházi találkozó keretében.
Tovább...
 
Új irodába költözött az Alba Mentor Alapítvány Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2021. szeptember 09.
Nyáron kezdték a költözést, és ünnepélyesen tegnap avatták fel az Alba Mentor új irodáját. Az Önkormányzat támogatásával a Sziget utcába költözött szervezet több mint másfél éve segíti a megváltozott munkaképességű emberek munkaerőpiaci érvényesülését.
Tovább...
 
Börgöndi Légiparádé 2021 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 09.
Égen és földön ismét a vasmadaraké lesz a főszerep szeptember 12-én, vasárnap a Börgöndi Légiparádén. A nap során légi bemutatók követik majd egymást, de érdemes lesz a földön is állandó mozgásban lenni, hiszen a különböző helyszíneken érdekes, látványos események sora követi majd egymást.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Szociális Alapítvány 80 gyermek iskolakezdését segíti Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 09.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is támogatja a rászoruló családokban élő gyerekek iskolakezdését a Székesfehérvári Szociális Alapítvány. A szervezet gyermekenként 10 ezer forint értékű tanszervásárlási utalványt ad, ami további 10 százalékos bolti kedvezménnyel egészül ki, így valójában 11 ezer forintos segítséget jelent. Az utalványok osztását tegnap délelőtt kezdte meg a szervezet.
Tovább...
 
„A másik munkája, embersége nélkül nem érünk semmit...” Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2021. szeptember 09.
A IX. Fejér Megyei Szakdolgozói Napot rendezték meg szerdán a Hotel Magyar Királyban, ahol sor került a kórház „Év ápolója” és „Év asszisztense”, valamint az Aranylámpás díjak átadására is. Az "Év ápolója" díjat Bekő Gabriella, az Ápolási osztály osztályvezető főnővére, míg az „Év asszisztense” díjat Boros Rita műtős szakasszisztens vehette át.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 177 - 187 / 15667