Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Vádat emelhetnek az MSZP bukott elszámoltatója ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Magyar Hírlap   
2011. február 18.

ImageFazekas Géza, a KNYF szóvivője a Magyar Hírlapnak elmondta: befejeződött az iratismertetés, jelenleg az ügy vádelőkészítő szakaszban van. Az ügyészségnek harminc napja van arra, hogy eldöntse, vádat emel-e a volt politikus ellen, de ez a határidő további hatvan nappal meghosszabbítható. - Ahogy korábban a Magyar Hírlap arról beszámolt, az ügyészség szerint Keller még 2004-ben, pozíciójával visszaélve indított vizsgálatot egy Somogy megyei vadászat miatt. Az expolitikus állítólag jogalap nélkül próbált adatokat megszerezni különböző hatóságoktól és gazdasági társaságoktól.

Tovább...
 
Borászati SzakEstélyt tart a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 18.

ImageNagy várakozás előzi meg a báli szezon egyik legjelentősebb társasági eseményét, a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend SzakEstélyének Zászlósbor Díjátadó Borgáláját és Borlovagi Bálját. - A Pohárköszöntőt idén Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András mondja, s a Noé-Hegyi Szent István Borlovagrend által alapított "Az Év Zászlósbora" megkülönböztető címmel járó vándordíjat is ő adja át.

Tovább...
 
Napi fél óra böngészés az egészségért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 18.

ImageBár továbbra is az orvos és a patikus jelenti a leghitelesebb információforrást az egészséggel kapcsolatos tájékozódás területén, hozzáférhetősége miatt egyre inkább nő az internet szerepe a laikusok körében – derül ki a Szinapszis Kft. HealthPortalsAudit című kutatásából. - Az egészségügyi információkról online módon tájékozódók aránya gyors ütemben növekszik. Ha figyelembe vesszük, hogy általában véve a felhasználók naponta átlagosan 2-3 órát töltenek a világhálón, a Szinapszis Kft. friss mérése alapján megállapítható: 2010-ben az internetezéssel eltöltött idő minden 4. perce egészségügyi információszerzésre fordítódott!

Tovább...
 
Szombaton temetik dr. Bezzegi Pált Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 17.

ImageSzombaton vesznek végső búcsút Dr. Bezzegi Páltól. A vasárnap elhunyt önkormányzati képviselőt Székesfehérvár Önkormányzata saját halottjaként gyászolja.

Tovább...
 
Ismét várja vendégeit a Csillagda Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. február 17.

ImageIsmét várja vendégeit jövő hétfőtől az idén 50 éves fennállását ünneplő Terkán Lajos Bemutató Csillagvizsgáló. Az égi csodákra kíváncsi közönség a hét három napján látogathat el a Csillagdába, valamint külön szakköröket tartanak az általános iskolák felső tagozatosainak és a középiskolás korosztálynak.

Tovább...
 
a rendezési terv módosításáról és a szennyvízberuházásról tájékoztattak Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. február 17.

ImageLakossági fórumot tartott Horváth Miklós Csaba, a 13. számú választókörzet önkormányzati képviselője. A körzetben élőket az Öreghegyi rendezési terv módosításáról, valamint a városrészt érintő aktuális kérdésekről, így a szennyvízcsatornázásról is tájékoztatták. A fórumra zsúfolásig megtelt az Öreghegyi Közösségi Ház nagyterme, a meghívott vendégei között volt a város polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, Páli Zsuzsa főépítész és Hullay Gyula, a szennyvízcsatornázás projektmenedzsere.

Tovább...
 
Megalakulásuk XX. évfordulóját ünnepelik a veterán Repülők és Ejtőernyősök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 17.

ImageA Veterán Repülők és Ejtőernyősök Fejér Megyei Egyesülete 2011. február 25.-én tartja a 2010. évi évzáró, s a 2011. évi tisztújító ülését. Ennek során ünnepelik meg egyesületük megalakulásának XX. évfordulóját is.

Tovább...
 
Teleki, Kodály, Csitáry - Akkreditált Kiváló Tehetségpontok Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. február 17.

ImageHárom fehérvári tehetségpont vezetője és a város polgármestere számolt be az Akkreditált Kiváló Tehetségpont cím elnyeréséről. A Teleki Tehetségpont - Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola, a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény valamint a Csitáry Tehetségpont - Csitáry Emil Művészeti Műhely Alapfokú Művészetoktatási Intézmény kapott Kiváló Tehetségpont címet a Nemzeti Tehetségsegítő Tanácstól.

Tovább...
 
Koltóról érkezett delegációt fogadott Székesfehérvár alpolgármestere Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. február 17.

ImageA Polgármesteri Hivatalban tett látogatást Koltó alpolgármestere, Téglás Lajos, akit Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere fogadott. A Városházán tartott megbeszélésen arról is szó volt, hogy fehérvári szakiskolás diákok is segítenek majd az erdélyi település kultúrházának felújításában. A delegáció hétfőn érkezett a városba: megbeszélést folytattak az Árpád- és Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskolában, továbbá a Tóparti Gimnáziumban is jártak.

Tovább...
 
Alsósok farsangoltak az István Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. február 17.

ImageA szokásos farsangi mulatságot tartották az István Király Általános Iskola alsó tagozatosainak. Az intézmény aulájában felállított színpadon rövid, táncos, tréfás műsorral kezdődött a vidám, délutáni program. A jelmezes felvonulás után a tantermekben folytatódott a mulatság, amely tombolasorsolással fejeződött be. Az idei farsang külön érdekessége volt, hogy azok a tanulók, akik saját készítésű, újrahasznosítható jelmezeket mutattak be, ajándékban részesültek.

Tovább...
 
Elmarad dr. Pléh Csaba előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 16.

ImageBetegség miatt elmarad dr. Pléh Csaba egyetemi tanár 2011. február 17-re (csütörtökre) meghirdetett, "A mai lélektan emberképe" című előadása. A Szabadművelődés Háza azt az információt adta honlapunknak, hogy márciusban pótolják "Az ember 2.0" sorozatban tervezett programot. Ennek időpontjáról később tájékoztatjuk olvasóinkat.

 
<< Első < Előző 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 1609 1610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17601 - 17611 / 20496