Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Székesfehérváron az Új Széchenyi Terv Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. február 04.

ImageAz Új Széchenyi terv országjáró körútja pénteken délelőtt érkezett Székesfehérvárra. A Városháza Nagytanács termében több száz érdeklődő –kis-, közepes- és nagyvállalkozók, polgármesterek, üzletemberek- kísérte figyelemmel a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökének ismertetőjét. „Bátran kell pályázni” - mondta, hiszen további pályázatok kiírása várható tavasz elején.

Tovább...
 
A multik ügynökei a kisemberek védelmezőiként tetszelegnek Nyomtatás E-mail
Írta: hirado.hu   
2011. február 04.

ImageNincs miért bocsánatot kérnie annak, aki az igazat mondja udvarias formában. - jelentette ki Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a Magyar Televízió reggeli műsorában. Mint ismert, Kósa korábban azt mondta, hogy a médiatörvény körüli hajcihőt a szocialisták gerjesztik. Az MSZP kijelentései visszavonására és bocsánatkérésre szólította fel Kósa Lajost, erre 24 órát adott neki, de a politikus nem élt a lehetőséggel.

Tovább...
 
30 év után újra fűtenek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 04.

Image Harminc év telte el azóta, hogy a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély középső szárnyában utoljára fűtöttek. A Közép-Dunántúli Operatív Programnak (KDOP) köszönhetően megvalósuló kastélyrekonstrukció hamarosan befejeződik a Fejér megyei településen. A fehérvárcsurgói Károlyi-kastély középső szárnyában 1979-ben fűtöttek utoljára. Az 1910-ben épült, majd a második világháborút követően hányatott sorsú épületegyüttes felújítása 1999-ben kezdődött el, és a tervek szerint idén májusban fejeződik be.

Tovább...
 
ÚJ SZÉCHENYI TERV - MEGÚJULÓ FEJLESZTÉSPOLITIKA Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 03.

Image Székesfehérvárra érkezik az Új Széchenyi Terv roadshow. A programsorozat január második felében indult útjára, s holnap városunkban állomásozik. Az országjáró körút és az eseménysorozat célja, hogy a pályázati rendszer egyszerűsítéséről és a pályázati kiírásokról szóló információk minden érintetthez, és különösen a hazai mikro-, kis- és középvállalkozásokhoz első kézből juthassanak el. A fórumsorozat együttműködő partnerei a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége.

Tovább...
 
90. születésnapja alkalmából köszöntötte az alpolgármester Havasi Jánost Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2011. február 02.

Image A 90 esztendős Havasi Jánost köszöntötte Székesfehérvár alpolgármestere születésnapja alkalmából. János bácsi mozgalmas éveket tudhat maga mögött, számos foglalkozást kipróbált, volt kubikus brigádvezető, dolgozott az építőiparban és a mezőgazdaságban gazdálkodóként és termelőszövetkezetben is.

Tovább...
 
Városi útalapot hoz létre Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. február 02.

Image Saára Gyula-program a fehérvári úthálózat javításáért - Széleskörű összefogást kezdeményezett a fehérvári úthálózat javításáért dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere és meghirdette a Saára Gyula–programot. A létrejövő városi útalapból először a szennyvízcsatorna építéssel érintett nagy gyűjtőutak teljes helyreállítását végezteti majd el az önkormányzat.

Tovább...
 
Meghosszabbították az Év Orvosa - pályázat szavazásának határidejét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 02.

Image A nagy érdeklődésre való tekintettel az eredetileg kitűzött időponthoz képest egy héttel később, azaz 2011. február 7-én zárul a Tegyünk az Egészségünkért Alapítvány által tavaly szeptemberben immár negyedszer meghirdetett „Astellas Díj - Év Orvosa” pályázat közönségszavazása. A kitüntetést három orvos nyerheti el a páciensek javaslata alapján. Fejér megyéből a zsűri Dr. Hernádi Mária jelölését juttatta tovább.

Tovább...
 
COOL WHITE - ÉRZÉKENY BŐR - KUTATÁSI EREDMÉNYEK Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 02.

Image A kellemes benyomást keltő megjelenés fontos a férfiak számára, de a férfiak jelentős hányada hiszi úgy gondolja, hogy nehezen és kényelmetlenül kezelhető, érzékeny bőre van. A Magyarországon, Törökországban, Oroszországban, Szaúd-Arábiában, Ukrajnában, Egyiptomban, Romániában és Lengyelországban lefolytatott Gillette felmérés feltárta, hogy a férfiak közel negyede (23%) gondolja magáról, hogy nagyon vagy extrém módon érzékeny bőre van.

Tovább...
 
Óriási siker: az emberek 96,8 százaléka választotta az állami rendszert Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. február 02.

Image A nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta az állami nyugdíjrendszert - jelentette ki Selmeczi Gabriella keddi sajtótájékoztatóján. - A nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott óriási sikernek nevezte mindezt, kiemelve: mindenki jól járt a nyugdíjvédelmi programmal. Minden magyar állampolgár válláról lekerül az az iszonyatos teher, amit a magánnyugdíjrendszer okozott, hiszen adó vagy járulék formájában mindenkinek fizetnie kellett. - fűzte hozzá.

Tovább...
 
MI AZ OKA A MAROSHEGYI VÍZMINŐSÉGI PANASZOKNAK? Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. február 01.

Image A Fejérvíz Zrt. Székesfehérvár Maroshegy egyes pontjairól érkező vízminőségi (íz, szín, szag) panaszokkal kapcsolatban a következőkről tájékoztatja érintett fogyasztóit: A városnak ez a része évtizedeken keresztül a Sóstói Vízműből kapta ivóvizét. Az ottani kutak vize geológiai okokból viszonylag magas vas és mangán tartalmú. Bár szűrési technológiával az előírt határérték alá csökkentették az – egyébként egészségre nem káros – vas és mangán tartalmat, a vízben maradó vas és mangán hosszú évek alatt lerakódott a vízvezeték-hálózat falán.

Tovább...
 
Bemutatják az Új Széchenyi Tervet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. február 01.

Image Fejér megyébe érkezik az Új Széchenyi Terv országjáró körútja. Székesfehérváron a fejlesztéspolitikai elképzelésekről szóló tájékoztató február 4-én, 10 órakor kezdődik a Városháza nagytermében. A helyi program házigazdája Székesfehérvár Önkormányzata, amelyre a megyében működő kis- és középvállalkozásokat, a települési polgármestereket, és minden szakmai hivatal képviselőit szeretettel várják a szervezők.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 1609 1610 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17645 - 17655 / 20496