Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Víz-, villany- és gépszerelő munkatársakat keres a Városgondnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. november 14.

ImageSzékesfehérvár Városgondnoksága Kft. szakirányú végzettséggel rendelkező villany-, víz- és gépszerelő munkatársakat keres a Karbantartási csoport feladatainak elvégzéséhez. A jelentkezés feltételei: -szakirányú végzettség, -legalább 3 év szakmai gyakorlat, -"B" kategóriás jogosítvány. Az alkalmazás 3 hónap próbaidő kitöltésével történik.

Tovább...
 
Kövér: A magyar nemzetet óvó államra van szükség Nyomtatás E-mail
Írta: MTI, Fidesz   
2010. november 14.

ImageAz Országgyűlés elnöke Csaba királyfi szobrának - Blaskó János alkotásának - felavató ünnepségén vett részt Nyárádszeredában többek között Szász Jenővel, az erdélyi Magyar Polgári Párt (MPP) és Iszák Balázzsal, a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) elnökével. - A templomkertben tartott ünnepségen Kövér László avató beszédében a magyar történelmi emlékezet fontosságára hívta fel a figyelmet, megállapítva: a történelemkönyveket mindig a győztesek írják, a magyarság viszont már nagyon régen volt igazán győztes.

Tovább...
 
Interaktív régiófejlesztés- Tanácskozás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Kálóczi Beáta   
2010. november 12.

ImageAz Új Magyarország Fejlesztési Tervhez illeszkedő önálló regionális fejlesztési Operatív Program megtervezése és a végrehajtása érdekében szükség volt a régió releváns szereplőinek szakmai alapokon nyugvó véleményére, javaslataira. Az elmúlt időszak jelentős változásokat hozott régiónk társadalmi-, gazdasági életében egyaránt, melyet a jövő fejlesztési tervezésének követnie kell. Ennek érdekében a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke, dr. Cser-Palkovics András első ízben hívta közös fórumra Fejér, Komárom-Esztergom valamint Veszprém megye országgyűlési képviselőit.

Tovább...
 
Egészségvédelmi nap a Széna Téri iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 11.

Image„Az egészséges környezettel az egészséges emberért” mottóval egészségvédelmi napot szervez a Széna Téri Általános Iskola pénteken, 10 és 12 óra között. Az intézmény ugyanis - ökoiskolaként - fontosnak tartja a diákok szemléletformálását, s most először rendeznek új típusú, komplex egészségvédelmi napot, ahol a természet és az ember szoros kapcsolatára szeretnék felhívni a figyelmet, egyben jó példát mutatva környezetüknek.

Tovább...
 
"A magyar emberek számítanak a sikeres magyar vállalkozásokra" Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz, MTI   
2010. november 11.

ImageA Coop elmúlt tizenöt éves története bebizonyította, megéri tisztességesnek lenni, mert Magyarország és a magyar emberek számítanak a sikeres magyar vállalkozásokra. Erre tudjuk felépíteni a magyar gazdaságot - jelentette ki a miniszterelnök szerdán a Művészetek Palotájában, a Coop üzletlánc tizenöt éves fennállása alkalmából tartott ünnepségen.

Tovább...
 
Ma veszünk végső búcsút Ervin atyától Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 10.

ImageMint ahogy korábban már hírt adtunk róla: életének 81. és papságának 57. évében, hívei imádságával kísérve elhunyt Dr. Glósz Ervin OCiszt ny. székesfehérvár-öreghegyi plébános atya. Temetésére ma kerül sor. Az atya megemlékező szentmiséje 14 órakor kezdődik a plébániatemplomban, majd menetben kísérik fel a hívek a Szent Donát kápolna urnatemetőjében kialakított sírjához.

 

Tovább...
 
"Az emberek igazságérzete egyértelmű teendőket diktál" Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz, Hiradó   
2010. november 10.

Image"Az emberek igazságérzete egyértelmű teendőket diktál a kormányzat számára." - jelentette ki Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában. - "Az adóelévülés ma öt év Magyarországon, így arra a volt lehetőség, hogy az különadót öt évre visszamenően vessük ki." - szögezte le Szijjártó. Hangsúlyozta: meg kell különböztetni a közalkalmazottakat, akiknek a végkielégítését törvény szabályozza, és azokat, akiknek kétoldalú szerződésben garantáltak pofátlanul magas, több tízmillió forintos bánatpénzt.

 
Mikrodermabrázió - bőrcsiszolás, vitaminkoktéllal dúsítva Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 09.

ImagePigmentfoltos, pattanásos, heges, fénykárosodott, ráncos, vagy durva, érdes a bőre? Nem kell tovább keseregni a tükör előtt, avagy méregdrága csodakrémekre költeni - amelyek többsége általában csak ideiglenes megoldást nyújt, vagy pont, hogy ront a helyzeten. Létezik ugyanis egy olyan megoldás, amely mindezen problémákat hatékonyan kezeli. Ez a mikrodermabrázió. Az eljárás lényege, hogy speciális előkezelések után, vákuum és steril kristályok segítségével lecsiszolják a bőrt, majd értékes hatóanyag "koktéllal" táplálják. A „mélyre” bevitt vitaminok így jobban hasznosulnak, és az eredmény tartósabb lesz. A bársonyos, üde bőr pedig hosszú ideig megmarad.

Tovább...
 
A vízivárosi nyugdíjasokkal találkozott a fehérvári polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 09.

Image„Székesfehérvár továbbra is támogatja a nyugdíjasokat, hiszen ők azok, akik leginkább példát mutathatnak a fiataloknak.” – jelentette ki dr. Cser-Palkovics András, amikor találkozott a Vízivárosi Nyugdíjas Klub tagjaival. A polgármester, valamint a körzet önkormányzati képviselője, Horváth Miklósné a város régi házasságkötő termében beszélgetett a nyugdíjasokról az elképzelésekről, az együttműködés lehetőségeiről.

Tovább...
 
Szkeptikusok Konferenciája Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 09.

ImageA szellemi környezetszennyezés hatásairól és megelőzéséről tartanak előadásokat A Szabadművelődés Házában. A Szkeptikusok XVI. Országos Konferenciáján felszólal – többek között - Ladányi Tamás, a TWAN magyarországi képviselője, Fügedi Ubul, a Magyar Állami Földtani Intézet tudományos főmunkatársa, és Dr. Zacher Gábor toxikológus is.

Tovább...
 
Pálinkás: Pontosan meg kell határozni az Ab jogkörét Nyomtatás E-mail
Írta: MTI, Fidesz   
2010. november 09.

ImageAz MTA elnöke nem tartja helyesnek, ha a parlamenti többség konkrét alkotmánybírósági döntések nyomán módosítja az alaptörvényt. A professzor - aki tagja a miniszterelnök által felkért alkotmány-előkészítő tanácsadó testületnek - a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent interjúban elmondta, hogy a jelenlegi alaptörvényben szerepelnek olyan kérdések, amelyek inkább más törvények, vagy a gyakorlati kormányzás körébe tartoznak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17711 - 17721 / 20343