Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
2005-től legyen kötelező visszafizetni a végkielégítéseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. november 09.

ImageAz új javaslatok szerint nem kötik össze az Alkotmánybíróság hatáskörét a népszavazási tilalmakkal, és módosítják a különadó tervezetét is - minderről Lázár János beszélt Az Estében. - Az elmúlt húsz év egyik legfontosabb és legjelentősebb társadalmi vitája bontakozott ki az érdekképviseletek, a társadalmi szereplők és a parlamenti pártok között az elmúlt két hétben. Figyelembe vette az érveket, összegezte a vitát és néhány kérdésben, amit úgy gondolt, hogy a társadalom széles rétegei számára fontos, és javaslatot tett a kérdés rendezésére.

Tovább...
 
Schmitt: Úgy illeszkedjünk egymáshoz, mint a fogaskerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz, MTI   
2010. november 07.

Image"Egyetértek azzal a nézettel, hogy a V4 hasznos mechanizmus a közös párbeszédre, a kölcsönös megismerésre és olyan konkrét együttműködési projektek keresésére, amelyek túllépik a határokat" - jelentette ki Václav Klaus cseh köztársasági elnök szombaton délután Karlovy Varyban a visegrádi országok államfőinek kétnapos találkozója utáni sajtóértekezleten.

Tovább...
 
Budai: Az elszámoltatás kérdésében nem lehet fennakadás Nyomtatás E-mail
Írta: Hiradó, Fidesz   
2010. november 05.

Image"Sukoró-ügyben előbbre jutott a vádhatóság a kormányváltás óta, mint az előző egy évben." - jelentette ki Budai Gyula a Magyar Televízió "Ma reggel" című műsorában. Az elszámoltatási kormánybiztos közölte: különböző hivataloktól számos iratot kértek be, ezek folyamatosan érkeznek, ők pedig egyik ámulatból a másikba esnek. Hangsúlyozta: számos iratot adott át az ügyészségnek, ennek köszönhetően előbbre jutott a vádhatóság a kormányváltás óta, mint az előző egy évben.

Tovább...
 
Lakossági fórum a szolgáltatók és a szakhatóságok képviselőivel Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. november 05.

ImageA Lakásbérlők és Lakástulajdonosok Érdekvédelmi Egyesülete november 10-én, szerdán 15 órakor a szakhatóságok és szolgáltatók részvételével lakossági fórumot rendez a Polgármesteri Hivatal Nagytanács termében. A fórumon a Fejérvíz Zrt., a Kémény Zrt., a Depónia Kft és a Tűzoltóság is képviselteti magát. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Tovább...
 
Új autószalon nyílt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 05.

ImageMintegy 6000 négyzetméteres területen nyílt meg Székesfehérváron a Toyota Mayer autókereskedés. A telephelyen jelenleg tizenegyen dolgoznak, s hamarosan további öt fő erősíti a csapatot. A szalont dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg tegnap délután – a cég vezetőivel közösen.

Tovább...
 
Jótékonysági gálaest a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 04.

Image„Fejér szikrák - a remény fényei” – ezzel a címmel rendeztek gálaestet a Vörösmarty Színházban a vörösiszap katasztrófa áldozatainak megsegítésére. A jótékonysági akció Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Fejér Megye Önkormányzat összefogásával jött létre. A program során – többek között - latin táncosok, autentikus cigányzene, Drahos Béla fuvolaművész, s az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Kamarazenekara is szórakoztatta a közönséget.

Tovább...
 
Pénteken újraindul a vonatközlekedés Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. november 04.

ImageMegteremtődtek a biztonságos közlekedés feltételei Kolontár-Devecser térségben, ezért a Budapest–Székesfehérvár-Szombathely vasútvonalon november 5-én, 0 óra 00 perctől ismét a megszokott menetrend szerint közlekedhetnek a vonatok. Október 4-én az ajkai timföldgyár vörösiszap-tározójának gátszakadása miatt a vasúti pálya olyan súlyosan megrongálódott, hogy az utasoknak Ajka és Somlóvásárhely között vonatpótló autóbuszokra kellett átszállni.

Tovább...
 
Több rendőrt szeretne látni Székesfehérvár utcáin a polgármester Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 04.

ImageA közbiztonság témakörében szervezett konzultációt dr. Cser-Palkovics András, aki azért lobbizik - a rendőrséggel közösen -, hogy nagyobb legyen a rendőri jelenlét Székesfehérváron. Mint a sajtó képviselőinek elmondta: a város folytatja az együttműködést a körzeti megbízotti rendszer fejlesztése érdekében is, hogy hamarosan a Hosszúsétatéren, a Mura utcában és a Köfém lakótelepen is legyen rendőrörs.

Tovább...
 
Paritásos elven működő munkacsoport alakul Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. november 04.

ImageTegnap minden – az ingatlanfejlesztési munkacsoportba felkért képviselő – megkapta dr. Cser-Palkovics András levelét. Ezzel Székesfehérvár polgármestere létrehozta azt a paritásos alapon működő munkacsoportot, amelyről a múlt csütörtöki közgyűlésen tárgyaltak. A városvezető ezzel vizsgálatot kezdeményez többek között az alsóvárosi rét és a Harmatosvölgy területének fejlesztéseivel kapcsolatban.

Tovább...
 
A közszolgálati dolgozókat nem érheti hátrány Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz, MTI   
2010. november 04.

ImageAz Országgyűlés már jövő hét hétfőn elfogadhatja az irreálisan magas végkielégítéseket sújtó 98 százalékos különadó bevezetéséről szóló jogszabályt, amelynek szövegébe a Fidesz a szakszervezetek javaslatait is beépítené. - Lázár János szerda este a Parlamentben elmondta: tájékoztatta a Fidesz elnökségét annak a hat tárgyalásnak a részleteiről, amelyeket napközben szakszervezeti vezetőkkel folytatott.

Tovább...
 
Kötelező biztosítást a veszélyes anyagokat kezelő cégeknek! Nyomtatás E-mail
Írta: Hiradó, Magyar Nemzet, Fidesz   
2010. november 04.

ImageMinden veszélyes hulladékkal foglalkozó cégnek kötelező lenne felelősségbiztosítást kötni - Illés Zoltán szerint ezt törvényben szabályoznák. Jelenleg Magyarországon 1000-1200 cég foglalkozik veszélyes anyagokkal. A környezetvédelmi államtitkár a Magyar Nemzetnek adott interjújában beszélt arról is, hogy szerinte újból veszélyes anyaggá kell minősíteni a vörösiszapot, ahogy az Magyarország európai uniós tagsága előtt volt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17722 - 17732 / 20343