Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A közös gondolkodás és a közös cselekvés útján... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 30.

ImageA Közéleti Kör legutóbbi előadásán dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő, székesfehérvári polgármester-jelölt volt a vendég. „Fontos esemény volt számunkra ez az est, hiszen sok olyan kérdésre kaptunk választ, amely a fiatalokat érdekli, valamint hangsúlyozni tudtuk a közélettel való foglalkozás elengedhetetlenségét is.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek Dömény Krisztián, a Közéleti Kör vezetője.

Tovább...
 
Elbúcsúztak az önkormányzati képviselők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 30.

ImageElbúcsúztak Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselői. A politikusok a ma reggel tartott – és a közel egy órás késéssel kezdődött - 2006-2010. évi önkormányzati időszak záró közgyűlésén ültek utoljára székeikben a Városházán. Az, hogy ki szavazhat legközelebb ehelyütt, a vasárnapi választás során fog eldőlni...

Tovább...
 
Bemutatkoztak a csákvári jelöltek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 30.

ImageCsákváron, egy választási fórum során mutatkozott be a helyi választópolgároknak Dornyi Sándor, a Fidesz-KDNP polgármesterjelelöltje, valamint az önkormányzati képviselőjelöltek. A programra a kórház kultúrtermében került sor. A fórum meghívott vendégei voltak Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke, valamint Vargha Tamás és Törő Gábor országgyűlési képviselők.

Tovább...
 
Ünnepi emlékezés a sukorói haditanács évfordulóján Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2010. szeptember 30.

ImageA pákozdi csatát megelőző haditanács egykori helyszínén, a sukorói református templomban rendeztek ünnepi megemlékezést a honvédség, a Fejér megyei és országgyűlési képviselők, valamint civil szervezetek részvételével. A programon először Molnár Gábor polgármester köszöntötte az ünnepség résztvevőit, majd arra emlékeztetett, hogy a korabeli haditanács, számos ellentétes vélemény ellenére képes volt meghozni döntését.

Tovább...
 
A Fidesz felkészült az önkormányzati választásokra Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. szeptember 30.

ImageA korábbi választásokhoz hasonlóan, idén is működik majd az Új Demokrácia Központ, ahol az állampolgárok bejelenthetik azokat a visszásságokat, amelyekről tudomást szereznek. Emellett feláll a Fidesz alternatív szavazatszámláló rendszere is. A Fidesz felkészült az önkormányzati választásokra, többek közt ezt az is mutatja, hogy ismét működik majd az Új Demokrácia Központ mondta el Kósa Lajos. A Fidesz ügyvezető alelnöke arra is kitért, a választások tisztasága közügy, ezért tartották fontosnak még 2006-ban egy olyan központ létrehozását, ahol az állampolgárok bejelenthetik a választásokon tapasztalt visszásságokat.

Tovább...
 
"Amit vállaltunk, azt betartjuk" Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. szeptember 29.

ImageOrbán Viktor a keddi napon Tatabányára, Veszprémbe és Szombathelyre látogatott, és találkozott a helyi polgármesterjelöltekkel. A miniszterelnök világossá tette, hogy az MSZP nevével fémjelzett, megszorításokra épülő gazdaságpolitika ideje lejárt. - A tatabányai Szent Borbála kórház új pavilonjának megépítését és új munkahelyek létesítését nevezte a legfontosabb feladatnak Orbán Viktor - tájékoztatta az MTI-t Schmidt Csaba ügyvezető alpolgármester azt követően, hogy a miniszterelnök kedden rövid látogatást tett Tatabányán és a város sétálóutcáján járókelőkkel beszélgetett.

Tovább...
 
Karsai Béla belépett a Fideszbe Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 28.

ImageA Székesfehérvári Fidesz tegnap esti taggyűlésén felvette sorai közé Karsai Bélát. A Malom Házban tartott programon először Róth Péter, a Fidesz városi elnöke ismeretette a napirendet, majd Karsai Béla szólt az egybegyűltekhez. Mint mondta: négy évvel ezelőtt úgy gondolta, hogy függetlenként hatékonyabban támogathatja a Fideszt, most viszont úgy látja, hogy tagságával nagyobb segítséget nyújthat az elképzelések megvalósításában, és városunk fejlődése érdekében.

Tovább...
 
Kettős kereszttel emlékeztek a kilenc évtizeddel ezelőtti drámára Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2010. szeptember 28.

ImageA kilencven esztendővel ezelőtti, a magyarság számára máig be nem gyógyuló sebet ejtő trianoni béke diktátumra emlékeztek a Gárdonyi Református Egyházközségben, az ősi magyar kettős kereszt felavatásával. Az ünnepség keretében Oláh László református lelkipásztor és Tóth István Polgármester köszöntötte a megjelenteket, a magyar nemzet közösségi összetartozásának fontosságát hangsúlyozva.

Tovább...
 
Aktuális közéleti kérdésekről beszél dr. Cser-Palkovics András Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 28.

ImageDr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő, székesfehérvári polgármester-jelölt vendégeskedik legközelebb a Közéleti Körnél. Az est fő üzenete, hogy a társadalmi kérdések, a körülöttünk zajló események minden ember közös ügyei, és az önkormányzatok választása is egy ilyen esemény. „Tudnunk kell, hogy miről szól, miért van, miért fontos nekünk, hiszen csak akkor élhetünk egy jobb világban, ha körültekintően, tudatosan járunk benne.” – nyilatkozta honlapunknak Dömény Krisztián, a Kör vezetője.

Tovább...
 
Hétfőtől újjáépítés kezdődhet Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. szeptember 28.

Image"Nyolc évnyi, egymást érő kampányok véget nem érő sorozata október 3-val lezárul, kampányok helyett végre foglalkozhatunk az életünkkel." - fogalmazott Kövér László, az országgyűlés elnöke hétfőn, a Fidesz-KDNP Nagykanizsán tartott lakossági fórumán. A házelnök kifejtette, hogy olyan mértékű probléma halmozódott fel az elmúlt négy-nyolc évben, "amelynek a feldolgozása, megoldása, eltakarítása nem néhány hónap, nem is száz nap gondja-baja lesz, hanem az előttünk álló ciklus erre megy el".

Tovább...
 
Sétáljunk együtt a mellrák ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. szeptember 28.

ImageA Nosztalgia Nyugdíjas Klub és Östör Annamária, az Egészségügyi Bizottság elnöke szeretettel hív mindenkit október 2-án (szombaton), 10.00 órakor az Országalmához, ahonnan a résztvevők - hagyományteremtő szándékkal - közös sétát tesznek a városban, hogy felhívják a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17876 - 17886 / 20393