Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A szocialisták már bevallották a korrupciót! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageHa már mindenáron szocialisták akarnak kérdezni szocialistákat a parlamentben a korrupcióról és a hatalmi visszaélésről, akkor kérdezzék a következő jelenlegi vagy volt képviselőiket: Tóth Károlyt, Szili Katalint, Karsai Józsefet, Békesi Lászlót, Hegyi Gyulát és Lendvai Ildikót. Kérdezzék meg, mire gondoltak, amikor a következőket mondták: Hegyi Gyula (MSZP): "Az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben sajnos jogos a vád."

Tovább...
 
Hahó! Rémiszt itt valaki? - Avagy"rémálom" a Bátky-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

Image„...Amikor a felnőttek leoltják a gyerekszoba lámpáját, a szekrényből szörnyek bújnak elő, hogy ijesztgessék a kicsiket. Ezt minden gyerek tudja...” Azt viszont kevesebben sejtik, micsoda jó móka, ha mi magunk öltözhetünk be szellemnek, vámpírnak, boszorkánynak, bármiféle szörnyszülöttnek – ha csak egyetlen éjszakára is – hogy közösen űzzük el a félelmeinket a töklámpások fénye mellett forraltborozva, teázgatva, zsíros kenyeret majszolva, melyeket támogatói jegy vásárlása esetén biztosítunk a résztvevőknek.

Tovább...
 
Rendbeteszik a hadisírokat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageA Hadisírgondozó Iroda finanszírozza azt a programot, amely keretében napokon belül rendbeteszik a hadisírokat Székesfehérváron. Vargha Tamás tanácsnok és Poklosi Péter, a Magyar Hadisírgondozó Szövetség vezetője e témában tartott sajtótájékoztatót, amelyen elhangzott: a hadisírgondozók már befejezték a munkálatokat a Szentlélek katonai temetőben, és számos más fehérvári sírkertben.

Tovább...
 
Vízóra leolvasás a Fecskeparton, a Felsővárosban és az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. október 27.

ImageA Fejérvíz Zrt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál 2009. október 27-től november 3-ig, a „J” ütemnek megfelelően vízmérő leolvasást végez, mely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti:

Tovább...
 
Bővülő nemzetközi kapcsolatok a KJF-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 27.

ImageNemzetközi kétoldalú megállapodást írt alá a Kodolányi János Főiskola Észak-Írország fővárosában, Belfastban. A Belfast Metropolitan College (BMC) a legújabb európai felsőoktatási intézmény, amellyel a KJF kommunikáció-médiatudomány, turizmus-vendéglátás, szociális munka, angol nyelvoktatás, távoktatás és felnőttképzés területein kíván hosszútávon együttműködni. A megállapodás aláírásával immár negyvenre nőtt a KJF nemzetközi kétoldalú megállapodásainak száma.

Tovább...
 
A Fidesz az európai megoldásokra figyel... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 27.

Image"Vezető szlovák politikusok nem először adják tanúbizonyságát annak, hogy fogalmuk sincs Európa, az Európai Unió mibenlétéről. A Fidesz Kárpát-medencei politikája keretében továbbra sem szlovák politikusok nyilatkozataira, hanem az európai megoldásokra figyel. Márpedig az Európai Unión belül nem létezhet kettős mérce: amit lehet például a katalánoknak és más nyugati államokban élő nemzeti közösségeknek, az a Kárpát-medencében élő magyarokat is megilleti." - áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében.

 
A Csodák Palotájában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 27.

ImageA nyírkos, hideg időben senkinek sincs kedve kimenni az udvarra. A gyerekek is nyűglődnek ilyenkor, mert szaladgálának, meg kell nekik az újdonság, s ég bennük a felfedezési vágy. Unatkoznak a lakásban – a TV-t most felejtsük el! -, tehát vinni kell őket valahova. De hova? Jó ötletnek tűnik a Budapesten található Csodák Palotája, ahol egész napos kikapcsolódás és megannyi technikai „csodajáték” várja az ifjúságot – és a szüleiket egyaránt.

Tovább...
 
Mi a magyarázat a fantomberuházással kapcsolatos kinevezési döntésekre? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 26.

ImageSajtóhírek szerint fantomberuházás élére nevezett ki miniszterelnöki megbízottat Bajnai Gordon. A Kormányszóvivői Iroda október 5-i közleményében az áll: a miniszterelnök az MSZP-s Alföldi Albertet bízta meg az indiai TATA Consultancy Services cég kalocsai beruházásának koordinálásával. Két héttel később kiderült, az informatikai fejlesztésekben érdekelt társaság számára Kalocsa nem célterület, az igazi beruházó a TATA Motors autógyár. A közel 40 cégből álló konglomerátum két tagját összekeverték a Kormányszóvivői Irodán.

Tovább...
 
Fűtenek már a Vásárhelyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 26.

ImageMegindult a fűtés a Vásárhelyi úton. Brájer Éva, a körzet önkormányzati képviselője sajtótájékoztató keretében ismertette a sajtó képviselőivel, hogy milyen megoldás született a fűtési problémára: a Polgári Frakció kezdeményezte, hogy egy rendkívüli ülés során tárgyalják meg városunk képviselői az ügyet. E gyűlés végül azzal a döntéssel zárult, hogy az önkormányzat kifizeti az E-ON-nak a 7,5 millió forintos tartozást, s így nem kell tovább fagyoskodniuk a lakóknak.

Tovább...
 
Koszorúárusítás és temetői intézkedések Mindenszentek és Halottak napjára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageMindenszentek és a Halottak napját megelőzően évről évre igen nagy az érdeklődés a koszorú, a mécses, és a krizántém árusítása, illetve vásárlása iránt. A Városgondnokság idén az alábbi helyszíneket ajánlotta fel e célra a kereskedők és a vásárlók részére: - A Városi piac melletti parkolóban elhelyezett asztalokon, - a Városi piac csarnokában, - a Palotai úti Szezonális piacon, - az Alba Plaza elötti téren kihelyezett faházakban. A vásár ideje: 2009. október 21. – 2009. november 2.

Tovább...
 
Koszorúzás az '56-osok terén Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 24.

ImageAz ünnepi megemlékezésre – többek között – az ’56-osok terén is igen nagy tömeg gyűlt össze. Míg a Bazilikánál Vargha Tamás tanácsnok és Horváth Miklósné, a Fidesz városi szervezetének alelnöke (is) helyezett el koszorút, addig itt, az ’56-os emlékműnél Csanády László, a Fidesz városi alelnöke tisztelgett a Fidesz nevében hőseinkre emlékezve.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17931 - 17941 / 19492