Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Versenyképesség - Változó Menedzsment / Marketing Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 07.

Image - ezzel a címmel rendezett konferenciát december 3-án a Kodolányi János Főiskola Gazdálkodási és Menedzsment Tanszéke. A konferencia fő célja az volt, hogy az ország egyetemi, főiskolai oktatóit, doktorandusz hallgatói és a cégek vezetői bemutassák, hol is tartanak a címben említett szakterületek, milyen eredményeket tudnak felmutatni a szakma legjobbjai.

Tovább...
 
Gyurcsány Ferenc kormányzása ellehetetleníti a vállalkozásokat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 07.

Image"Miközben Gyurcsány Ferenc a vállalkozások elfogadottságáról beszél, addig pont ő az, akinek kormányzása ellehetetleníti a vállalkozásokat." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében - "Európa kormányai sorra csökkentik az adókat és jelentik be növekedési programjaikat, a Gyurcsány-kormány viszont brutális megszorításokkal teszi egyre nehezebbé a vállalkozások működését. Duma helyett végre tettekre volna szükség: az adó- és kamatcsökkentés jelentene valós segítséget a vállalkozásoknak." 

Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. december 05.

ImageA Fejérvíz tájékoztatja a gépjárművezetőket, hogy Székesfehérváron, a Budai út Prohászka u. és Vörösmarty tér közötti szakaszán (a "kis Budai úton") december 4 - én, csütörtökön este 11 órától másnap hajnali 3 óráig csatornatisztítást végez. A munkálatok alatt a közlekedésben fennakadások várhatók, melyért kérik a környéken lakók és a gépjárművezetők türelmét és megértését.

 
Orbán Viktor: Szétesett az állam, egyre rosszabb a közbiztonság Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2008. december 05.

ImageA Fidesz elnöke szerint az utóbbi időkben történt brutális események átlépték a képzeletbeli Rubicon határát, a napokban történt kiskunlacházi gyilkosság pedig már fordulópontot jelent a hazai közéletben.

Tovább...
 
Ösztöndíj a hátrányos helyzetű diákok tanulmányait támogatva Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 05.

A Fejér Megye Közoktatásáért Közalapítvány kilenc éve minden évben ösztöndíj pályázatot hirdet hátrányos helyzetű fiatalok számára. A felhívásra azok a Fejér megyei középfokú intézményekben tanuló diákok jelentkezhetnek, akiknek az előző félévben legalább a 4,5 –es tanulmányi átlaga volt és a család egy főre eső keresete havonta nem haladta meg a 35.000 Ft –ot. Az ösztöndíjasok tegnap vehették át a támogatásról szóló igazolásukat a Megyeházán.

Tovább...
 
XII. Oszágos Fidelitas Szülinap Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 05.

ImageA Fidelitas születésnapi partyját idén a debreceni Fidelitas szervezi. A programra november 27-ig jelentkezhettek a tagok, s mivel a rendezvényre december 6-án (holnap) kerül sor, a Mikulás és a Krampuszok is aktívan részt vesznek majd rajta! A szállás és az étkezés mindenkinek ingyenes (cukorbetegeknek külön torta készül!), a sztárvendég pedig Kovácsovics Fruzsina lesz.

Tovább...
 
Minden harmadik felnőtt dohányzik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 04.

ImageA fiataloknak mintegy 40 százaléka hódol a káros szenvedélynek. - Hazánk felnőtt lakosságának 30 százaléka cigarettázik, ami uniós viszonylatban igen magas aránynak számít. A Szinapszis és a WEBBeteg.hu egészségportál kutatási eredményei szerint ráadásul ezen dohányosok döntő többségének napi adagja meghaladja a 10 szálat.

Tovább...
 
"Hazug" ember nem tud "igaz" könyvet írni... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 04.

Image„A hazugság mindenképpen hazugság marad, akkor is ha Balatonőszödön vagy a parlamentben mondják el, akkor is, ha blogban írják le vagy könyvben adják ki.” – áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében. E kijelentés Gyurcsány Ferenc „könyvbemutatójára” vonatkozott – s e honlap szerkesztősége sem érti, hogy miért vásárolnak meg az emberek egy olyan kiadványt, amelynek nincsen „igaz-tartalma”. Mert aki hazudik, az nem tud igazat írni, annak a nyelvén folyamatosan ott lesz a „ferdítés-kényszer”. Persze, felfoghatjuk „meseként” is e könyvet, szórakoztató olvasmánynak – de ugyebár nem arra hivatott…

 
Okleveles nagymamák Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 04.

ImageVégre átvehették okleveleiket azok a nagymamák, akiknek az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület és az Esélyek Háza számítógépes tanfolyamot szervezett a Vízivárosi Általános Iskolában. A nyugdíjasok a három hónapos oktatás során elsajátították az alapvető számítástechnikai ismereteket, s megismerkedtek az Internet nyújtotta lehetőségekkel is.

Tovább...
 
Interjú Orbán Viktorral Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 03.

ImageOrbán Viktor örök optimistának tartja magát, s szerinte jól van ez így. Hiszen az Ő kormányzása alatt valódi virágzás volt jellemző hazánkra, így kétségtelen, hogy azok a javaslatok is hasonló eredményt produkálnak majd, amelyeket a válság legyőzése érdekében terjesztett elő a Fidesz. Elnök Úr ma Székesfehérvárra látogatott, ahol készségesen állt a sajtó rendelkezésére - bár láthatóan nagyon fáradt volt már a sok tennivalótól...

Tovább...
 
FIDELITAS VEZETŐKÉPZŐ TIHANYBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas - Kovács István   
2008. december 03.

ImageA Fidelitas országos elnökségének köszönhetően a 2008/2009 -es évadban 24 fiatal számára nyílik lehetőség közösen eltölteni 5 hétvégét a Fidelitas Közéleti Ifjúsági Akadémiáján.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17953 - 17963 / 18622