Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ingyenes jogi tanácsadás a Fidesz Irodában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 31.

ImageDr. Kovács Béla Sándor ingyenes jogi tanácsadást tart minden csütörtökön, 16-18 óráig, a Rózsa utca 7. szám alatt található Fidesz Irodában. Az ügyvéd úr vár minden érdeklődőt, akiknek szívesen nyújt jogi segítséget!

 
Kinyitják a képzeletbeli kapukat Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 30.

ImageDr. Cser-Palkovics András vezetésével ülésezett a Deák Dénes Alapítvány kuratóriuma. – A Deák Dénes Alapítvány múltja, jelene és jövője is szóba került a tegnapi kuratóriumi ülésen. A működésről szóló beszámoló mellett az idei ösztöndíj-pályázatról és az elkövetkező évek lehetőségeiről is beszéltek a tagok.

Tovább...
 
23 évvel ezelőtt alakult meg a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Magyar Október Tájékoztatószolgálat   
2011. március 30.

ImageBudapesten, a Bibó István Szakkollégiumban 1988. március 30-án 37 egyetemi és főiskolai hallgató, fiatal értelmiségi megalapította a Fiatal Demokraták Szövetségét (Fidesz). Az alapítók a következő nap nemzetközi sajtótájékoztatón jelentették be a független ifjúsági szervezet megalapítását. Egy héttel később a rendőrség figyelmeztette a Fidesz öt alapítóját - köztük Orbán Viktort és Kövér Lászlót -, hogy "tevékenységük illegális szervezet létrehozására irányul".

Tovább...
 
Új vezetője van a Fidesz Székesfehérvári Képviselő csoportjának Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 30.

ImageDr. Bezzegi Pál sajnálatos halálával megüresedett tisztségére a tegnapi napon Dr. Horváth Miklósnét választotta vezetőjévé a Fidesz Székesfehérvári Képviselőcsoportja. – kaptuk a hírt Róth Péter városi elnöktől.

Tovább...
 
Az ország 10 legjobbja között a fehérvári 67 Étterem Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 30.

ImageAz ország 10 legjobbja közé került be a fehérvári Hiemer-házban található 67 Étterem megelőzve olyan neves helyeket, mint az Alabárdos, vagy a balatonszemesi Kistücsök. Herczeg Zoltán tulajdonos elmondta, hogy nagy örömmel tölti el az, hogy vidéki étteremként szerepelnek a Dining Guide toplistáján, hiszen kezdetektől fogva bizonyítani szeretnék, hogy nemcsak a fővárosban lehetséges a csúcsgasztronómia.

Tovább...
 
Orbán Viktor a jövőben ismét nekifutna a gyerekek utáni szavazati jog kérdésének Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. március 29.

ImageA Nemzeti Konzultcáiós kérdőívek eredményeiről beszélt Orbán Viktor tegnap este a Magyar Televízióban. A miniszterelnök Az Este című műsorban arra hívta fel a figyelmet, a következő években szeretne energiát fordítani arra, hogy meggyőzze az embereket arról, vegyék elő újra a gyermekek után járó szavazati jog kérdését, és fontolják meg. - "Fáj a szívem azért, hogy az emberek végül kidobták a családi szavazati jog lehetőségét." - mondta a miniszterelnök.

Tovább...
 
Közügyek szerdája a Civil Piactéren Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. március 29.

ImageEgyenlő Esélyek az eheti témakör. - Március 30-án, 16.30 órától kezdődik a közügyek délutánja a Civil Piactéren. Az "Egyenlő Esélyek" elnevezésű témahéthez kapcsolódó programon részt vesz: Östör Annamária - egészségügyi és sporttal kapcsolatos feladatköröket ellátó tanácsnok, Márton Zoltán – Esélyek Háza igazgató, Varga Márta – a Humán Szolgáltató Intézet igazgatója, Kincses Zsolt Dávid – Szociális ellátási és Gyermekvédelmi Iroda vezetője, Dr. Nagyné Ferenczy Eleonóra – ifjúsági referens, valamint Dr. Keresztury Lászlóné – védőnő.

Tovább...
 
Földrengés, cunami, nukleáris baleset Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 28.

ImageA 2011. március 11-i rekorderejű földrengés, valamint az azt követő szökőár következtében a japán Fukusima atomerőmű több blokkján is nukleáris veszélyhelyzet alakult ki. Dr. Pázmándi Tamás többek között erről is beszél majd azon a programon, amelyre március 29-én, 18 órakor kerül sor A Szabadművelődés Házában. Az est során a Magyar Nukleáris Társaság alelnöke előadásban ismerteti az eseményeket, bemutatja a hatásokat, s elemzi a lehetséges következményeket.

 
Lakossági fórum a Feketehegy - Szárazrét és a Szedreskert lakóinak Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. március 28.

ImageSzerdán délután 17 órától lakossági fórumot tart Szigli István, Feketehegy - Szárazrét - Szedreskert önkormányzati képviselője. A rendezvény meghívottjai: dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, dr. Csizek Tibor ezredes, Székesfehérvár rendőrkapitánya, Bozai István, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. ügyvezetője, Páli Zsuzsanna főépítész, Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője. A fórumon valamennyi, a városrészek életét érintő aktuális témáról szó lesz.

Tovább...
 
Az ország tíz középiskolájának diákjai ismerkednek Fehérváron az Európai Unióval Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 28.

ImageAz Európa Parlament Modell IX. Nemzeti Ülésének nyitó ünnepségét tartották a hétvégén Székesfehérváron, a Városháza nagytanácstermében. A Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola szervezésében az ország tíz gimnáziumának diákjai mérhetik össze tudásukat. Megnyitó beszédében Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter arra hívta fel a diákok figyelmét, hogy vegyék komolyan a jövőért érzett felelősséget és törődjenek az ország sorsával.

Tovább...
 
Az embereknek fontos, hogy mi lesz Magyarország jövője Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. március 28.

ImageAz életfogytig tartó szabadságvesztés is bekerülhet a készülő alkotmány szövegébe. - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, amikor felkereste a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalát, ahol az új alkotmánnyal kapcsolatos kérdőívre adott válaszokat dolgozzák fel. A kérdőív egyik kérdése azt firtatta, hogy az új magyar alkotmány tegye-e lehetővé a bíróságok számára tényleges életfogytiglani szabadságvesztés kiszabását a kiemelt súlyosságú bűncselekmények esetében.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17953 - 17963 / 20972