Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Lázár: A Fidesz-frakciónak fogyasztóvédő politikát kell folytatnia Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. március 25.

ImageEgy képviselőnél az egzisztenciális függetlenség nagyon fontos kérdés. - szögezte le az atv.hu-nak adott interjújában Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, rámutatva: épp ezért egy olyan parlamenti fizetési-elszámolási rendszerre van szükség, ahol egy képviselőnek nem kell sunnyognia, olyanra ahol átlátható módon keresi meg munkájának díját. A frakcióvezető szólt arról is, hogy a tankötelezettség 15 évre való mérséklése komoly vitákat szült a társadalomban és a szakmában egyaránt.

Tovább...
 
Sulibörze a Civil Piactéren Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 25.

ImageKiállítások és előadások színesítik a programot. – Két olyan rendezvény valósul meg ma az Alba Plazaban, amely a szülők, a gyermekek, a tanárok és a diákok részére egyaránt izgalmas programokat nyújt.

Tovább...
 
A szakképzés helyzetéről tanácskozott a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 25.

ImageA Gróf Széchenyi István Szakközépiskolában tartotta közgyűlését a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület. A téma ezúttal az érettségi utáni szakképzés múltja, jelene és jövője volt. Vass Rezső, a Széchenyi igazgatója elmondta, hogy a vállalkozásokkal, cégekkel egyeztetve speciális tananyagokkal egészítik ki az oktatást annak érdekében, hogy a diákok meg tudjanak felelni a munkaerőpiac által támasztott követelményeknek.

Tovább...
 
Munkácsys tantestület az Árpádban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 25.

ImageMűhelyeket látogattak a pedagógusok. – Az Árpádban és tanüzemeiben járt  néhány nappal ezelőtt a Munkácsy Mihály Általános Iskola tantestülete. A program során a résztvevők testközelből ismerkedhettek meg a különböző szakokkal és az általuk nyújtott gyakorlati képzésekkel.

Tovább...
 
Megmaradtak a nézetkülönbségek Mol- és Malév-ügyben Nyomtatás E-mail
Írta: inforadio.hu   
2011. március 24.

ImageA nemzeti fejlesztési miniszter szerint a mostani helyzetben szükségessé vált a bővítésről és az üzemidő meghosszabbításról szóló program felülvizsgálata. A tárcavezető a műsorban azt is elárulta, hogy mi okoz komoly nézetkülönbségeket a Szurgutnyeftyegaz, illetve a Malév ügyében a magyar és az orosz fél között - a legutóbbi magas szintű egyeztetések után is.

Tovább...
 
Folytatódik az alkotmányjavaslatok vitája Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. március 24.

ImageA honatyák a Fidesz-KDNP által benyújtott, Magyarország Alaptörvénye címet viselő törvényjavaslathoz, illetve a független Szili Katalin Magyar Köztársaság Alkotmánya néven beterjesztett előterjesztéséhez szólhatnak hozzá. A házbizottság döntése értelmében a kormánypártok és az ellenzék egyaránt összesen 20-20 órában fejtheti ki véleményét, ám az MSZP és az LMP nem vesz részt a vitában.

Tovább...
 
Átadták a Regionális Innovációs Díjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 24.

ImageÖsszesen tíz ötlet érkezett a Közép-dunántúli Regionális Innovációs Díj pályázatra, melyet az Innováció támogatás a Közép-Dunántúlon című konferencián szerdán adtak át a Vállalkozói Központban. Elsősorban a zöldgazdaság, az elektronika és az informatika területéről érkeztek új ötletek. A díjat az innovációs ügynökségek hálózatának soros elnöke Magyar Dániel és Székesfehérvár alpolgármestere Égi Tamás adta át a konferencián.

Tovább...
 
Szakmai programra invitálták a Kínai Népköztársaság nagykövetét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 24.

ImageEgész napos szakmai programon vett részt tegnap a Kínai Népköztársaság nagykövete, Gao Jian asszony és munkatársai (a követség kereskedelmi, kulturális és okatási diplomatái) L. Simon László, a parlament Kulturális és sajtóbizottsága elnökének a meghívására.

Tovább...
 
A polgármester és az alpolgármester nem vesz igénybe kettős költségtérítést Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2011. március 24.

ImageAz egyenlito.blog.hu tegnap publikált írása pontatlan információn alapul: Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, és alpolgármestere, Brájer Éva – akik egyben parlamenti képviselők is – nem vesznek igénybe törvénybe ütköző módon kettős költségtérítést önkormányzati, illetve parlamenti tisztségük után.

Tovább...
 
Lehet-e magánügy az abortusz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 23.

ImageMinden második magyar egyetért azzal, hogy a magzatnak a fogantatástól joga van az élethez, ugyanakkor a többség mégis megfelelőnek tarja a jelenleg hatályos törvényt, és egyéni kérdésnek tekinti a terhességmegszakítást. - derül ki a Szinapszis Kft kutatásából, melyet WEBBeteg egészségportál kérésére készített.

Tovább...
 
Orbán: Fenntartjuk az ország adófüggetlenségét! Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. március 23.

ImageA magyar kormány úgy döntött, hogy adófüggetlenségét fenntartja a következő időszakban is. - jelentette ki Orbán Viktor keddi sajtótájékoztatóján a parlamentben. Teljes nemzeti egység van ebben a kérdésben. - szögezte le a kormányfő. A miniszterelnök szerint Gyöngyöspatán csak azért nem történt nagyobb baj, mert a rendőrség "kellő elrettentő erővel, fegyelmezetten és a jogszabályoknak érvényt szerezve" jelent meg és végezte el feladatát. Ugyanitt Orbán közölte: Magyarország továbbra sem kíván csatlakozni a Moammer Kadhafi líbiai vezető rezsimje elleni katonai akcióhoz.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17964 - 17974 / 20972