Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Jótékonysági bál a Tóvárosi Óvodában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageSzülői kezdeményezésre egy olyan batyusbált szerveznek pénteken a Tóvárosi Óvodában, ahol az összegyűlő bevételt játékvásárlásra fordítják. Az óvoda vezetőjétől, Nagy Tamásnétól megtudtuk, hogy a rendezvényre több támogatót sikerült szerezni, akik tombolanyereményeket ajánlottak fel, valamint az este folyamán a fellépők is ingyenesen vesznek részt.

Tovább...
 
Fidesz-faház várja a székesfehérváriakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageDr. Cser-Palkovics András és Vargha Tamás országgyűlési képviselőjelöltek fontosnak tartják a választópolgárokkal való közvetlen kapcsolattartást, a személyes kommunikációt. Szeretnének minél több időt együtt tölteni a székesfehérváriakkal. Ezért elhatározták, hogy amint idejük engedi, ellátogatnak a tegnap délután felállított Fidesz-faházhoz, amely a Liszt Ferenc utcában található, a park mellett. – jelentették ki sajtótájékoztatójukon.

Tovább...
 
A két szélsőség, az MSZP és a Jobbik egymás között rendezzék vitájukat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 18.

ImageAz MSZP elkeseredett küzdelmet folytat a Jobbikkal a második helyezésért. A Fidesz a két szélsőséges párt harcába nem kíván beleszólni. "Szánalmas és nevetséges, hogy az MSZP a Fidesszel semmilyen intézményes kapcsolatban nem lévő kunhegyesi jobbikosnak egy Jobbik-rendezvényen tanúsított magatartása kapcsán is a Fideszt támadja." - jelentette ki dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője közleményében.

 
Az MSZP-s kormány fejezze be a pártkáderek kinevezését! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 17.

Image"A kormány álljon el a kommunista titkosszolgálattal korábban együttműködő MSZP-s pártkatona, Fazakas Szabolcs európai számvevőszéki kinevezésétől." - szólított fel sajtótájékoztatóján Répássy Róbert. - "Ma már Magyarország szeme előtt egyetlen cél lebeg: le kell zárni a Gyurcsány-korszakot, és minél előbb hozzá kell kezdeni az ország megújításához. A Gyurcsány-korszak azonban napról napra újabb támadásokat indít, a még néhány hétig kormányon levő szocialisták saját kádereiket, pártkomisszárjaikat ejtőernyőztetik sok évre fontos pozíciókba."

Tovább...
 
Széltoló vízlopó - verseny a megújuló energiák hasznosítására Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 17.

ImageCsütörtökön rendezik meg a „Széltoló vízlopó” verseny utolsó fordulóját, amit a megújuló energiaforrások megismertetéséért szervezett a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola. A három fordulóból álló, általános iskolásoknak kiírt pályázat most érkezett el a döntőjéhez. A verseny célja a megújuló energiaforrások népszerűsítése. A Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola pedig élen jár ebben: elég, ha saját energiaparkjukra gondolunk.

Tovább...
 
Lakossági fórumot tart dr. Cser-Palkovics András és Törő Gábor Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 17.

ImageDr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvívője, Székesfehérvár 1. számú választókerületének képviselője, valamint Törő Gábor, a Fidesz Fejér megye 5. számú választókerületének képviselőjelöltje, a Megyei Közgyűlés alelnök lakossági fórumot tart ma, 18 órakor a csákberényi művelődési házban.

Tovább...
 
Magyarországnak változásra van szüksége! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 17.

ImageA Fidesz tegnapi elnökségi ülése után tartott sajtótájékoztatón Navracsics Tibor frakcióvezető kifejtette: a március 15-i nemzeti ünnepen mind a három parlamenti bejutásra esélyes párt megtartotta nagygyűlését, amiből kirajzolódik, hogy a Fidesz az egyetlen kormányzóképes erő. A politikus kijelentette, hogy a többi politikai erő nagygyűlésén jobbára csak a Fidesz gyalázása volt a téma, ám jövőképet csak a Fidesz nagygyűlésén hallhattunk. Hozzátette: ez a jövőkép a munkahelyteremtés, a gazdasági gyarapodás és a családok boldogulásának jövőképe, amit a választópolgárok segítségével csak pártja tud megvalósítani.

Tovább...
 
Megemlékezés a Petőfi téren Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 16.

ImageTöbb százan gyűltek össze a Petőfi téren, hogy részt vegyenek Székesfehérvár és Fejér megye közös március 15-i ünnepségén. A Fehérvári Huszárok lovasbemutatója után megkezdődött a megemlékezés: az ünnepi műsort Bakonyi István és Vasvári Csaba szerkesztette, s a Vörösmarty Színház művészei adták elő. A Petőfi-szobornál koszorút helyezett el – többek között – dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető és Vargha Tamás tanácsnok is.

Tovább...
 
Ünnepségek, kitüntetések március 15-én Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. március 16.

ImageNemzeti ünnepünkön kitüntetéseket adtak át a Megyeházán, majd a Petőfi-szobornál közös megemlékezést tartott Fejér megye és Székesfehérvár önkormányzata.

Tovább...
 
Ünnepi megemlékezés a Ciszterci Szent István Gimnázium szervezésében Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. március 16.

ImageA Himnusz közös elszavalásával kezdődött a Ciszterci Szent István Gimnázium hagyományos, március 15-i megemlékezése. Az ünnepségen az iskola diákjai először verseket szavaltak, majd felelevenítették annak hangulatát, hogy az egyes történelmi korszakokban miként ünnepelték e napot. A műsor végeztével koszorúkat helyeztek el a Fekete Sas Szálloda előtt. A programon Csanády László, a Fidelitas városi elnöke, valamint Róth Péter, a Fidesz elnöke is tisztelgett az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseinek emléke előtt.

Tovább...
 
Fidesz nagygyűlés az Attila úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 16.

ImageVéget ért a Fidesz-KDNP kampánynyitó nagygyűlése és ünnepi megemlékezése, amelyen közel százezer ember vett részt. A Fidesz ünnepi rendezvénye pontosan három órakor kezdődött el a Himnusz eléneklésével, majd Schmitt Pál köszöntötte az egybegyűlteket.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17964 - 17974 / 19959