Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nem lehet magára hagyni 10-15 millió magyar embert! Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageMit jelentett magyarnak lenni 1848-ban, és mit jelent most, 2010-ben?- ezzel a kérdéssel kezdte beszédét dr. Schmitt Pál, akit a Fidesz Székesfehérvári Szervezetének nevében hívott meg dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvárra. A Negyvennyolcasok terén, a Kossuth-szobornál tartott megemlékezésen a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője kifejtette: talpra kell állítani a gazdaságot, az egészségügyet, a közbiztonságot, a közrendet, a szociális biztonságot, a családok megbecsülését, az oktatást, a munka becsületét, valamint munkahelyeket kell teremteni.

Tovább...
 
Segítsünk együtt Fédrának! Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2010. március 15.

ImageA Fejér megyében és ország szerte nagy ismertségnek és sikernek örvendő Sárga Taxi zenekar alig egy hónapja ünnepelte rangos műsorával fennállásának 13. születésnapját. Március végén újabb „bulit” terveznek, ezúttal azonban jótékonysági koncertre várják nemcsak a zenei rajongókat, de minden segíteni kész embert.

Tovább...
 
Fidesz nagygyűlés lesz ma délután Budapesten Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageMa, 15 órakor kezdődik a Fidesz-KDNP kampánynyitó nagygyűlése és ünnepi megemlékezése. A program helyszínéül az I. kerületi Attila út, a Dózsa György-szobor, valamint annak környéke szolgál. A rendezvényen beszédet mond Orbán Viktor, a Fidesz elnöke.

 
A szocialisták inkább a korrupt pártkáderekkel foglalkozzanak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 15.

ImageAz önkényuralmi rendszer utódpártjának bizonyára komoly lelkiismeret-furdalása van a magyar szabadságért harcoló, és emiatt halálra, majd életfogytiglanra ítélt Wittner Máriával kapcsolatban. A Fidesz képviselőnője hosszú évekig raboskodott a kommunista diktatúra börtönében, és egészen elképesztő módon most az utódpárt oktatja ki őt arról, hogy milyen választási listán szerepeljen vagy ne szerepeljen. Börtönviselt embereket az MSZP-nél is találunk, persze egészen más okokból, és egyre nagyobb számban.

Tovább...
 
"Az iskola véleményét egyelőre dohányfüst takarja!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 14.

ImageLakossági indítványt nyújtott be Sallay Zsolt és Szatzker Csaba Kincsesbánya Község Önkormányzata részére, amelyben azt kérték, hogy hozzanak rendeletet Kincsesbánya község gyermek és oktatási intézményei, valamint a köztéri játszóterületeken történő dohányzás tilalmáról. A játszótereken és az óvodában már tilos a dohányzás, ám az iskola még mindig nem adott választ.

Tovább...
 
Felavatják Pákozdon a honvédség történelmét bemutató emlékparkot Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2010. március 12.

ImageKora tavasztól barátságos környezetben, valódi családi programnak kínálkozik a zöldövezet ölelésében elterülő, kellemes barangolásra hívó Pákozdi Katonai Emlékhely. Az 1848-as forradalom és szabadságharc katonáinak emléket állító obeliszk környezetében az elmúlt évtized során példás civil-társadalmi összefogással emlékparkot alakítottak ki. A Magyar Honvédség 160 éves történetének legemlékezetesebb eseményeit felelevenítő, uniós támogatással elkészült emlékpontot tekinthetnek meg a látogatók, amely katonai ünnepség keretében kerül átadásra a mai napon.

Tovább...
 
A Facebook megelőzte az Iwiw-et... - felmérés a közösségi oldalakról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 12.

Image2010-ben a közösségi weboldalak mind a fogyasztók (magánemberek), mind pedig az eladók (vállalkozások) döntési szokásaikat egyre jobban meghatározzák. A közösségi oldalak szerves részévé kezdenek válni az online kommunikációnak: már nem egy különálló rendszer, egy zár tér, ahova csak az ismerősök fotóit járt megnézni az ember. A hírek, információk megosztása hihetetlen ütemben növekedett és még növekedni fogs az elkövetkező években.

Tovább...
 
Megemlékezések az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 12.

ImageFejér Megye Önkormányzata és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata – valamennyi rendezőszerv nevében – tisztelettel meghívja a székesfehérváriakat – és városunkba látogatókat - az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulójának 2010. évi székesfehérvári ünnepségeire. (A részletes program alább olvasható.)

Tovább...
 
Megkezdődött a Velencei-tó vízpótlása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 12.

ImageA Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság tegnap reggel nyolc órakor megkezdte a Velencei-tó vízpótlását a Pátkai-tározóból. A vízpótlás célja, hogy a tó jelenlegi 152 centiméteres vízszintje az idegenforgalmi szezon előtt elérje a 160-165 centiméter körüli értéket. A Velencei-tó jelenlegi vízszintje 8 centiméterrel marad el az üzemelési szabályzatban erre az időszakra meghatározott optimális vízszinttől. A vízeresztés várható időtartama másfél hónap.

Tovább...
 
Útlezárások nemzeti ünnepünkön Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 12.

ImageNemzeti ünnepünkhöz kapcsolódóan március 12-én, pénteken a város több pontján is megemlékezéseket tartanak. A rendezvényhelyszíneket érintő parkoló-területeket ma reggel öt órától lezárták. A Közterület-felügyelet már napokkal ezelőtt értesítette az utcában megálló autósokat a korlátozásról – szórólapok segítségével. A Városgondnokság ezúton is figyelmezteti a sofőröket, hogy azokat az autókat, amelyek a „megállni tilos, rendezvényi terület” - kijelölés ellenére megállnak az adott pontokon, a Közterület-felügyelet és a Városgondnokság elszállíttatja.

Tovább...
 
Elkezdődik a gazdasági tényfeltárás Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 12.

ImageA gazdasági tényfeltáró bizottság működésének elindulásáról, a költségvetési hiány mértékéről és a széndioxid kvóta értékesítéséről beszélt csütörtöki sajtótájékoztatóján Varga Mihály, a Fidesz alelnöke. Varga emlékeztetett, hogy a magyar társadalomnak meg kellett tanulnia már 2006-ban, hogy az MSZP-SZDSZ kormány sokszor nem a valós adatokat tárta az ország nyilvánossága elé és a kormányzat eltitkolta, manipulálta, sőt meghamisította a gazdasági adatokat. Ennek volt köszönhető az, hogy csak 2006 után szembesültünk a valós helyzettel - fogalmazott a fideszes politikus, hozzátéve: úgy tűnik, hogy 2010-ben is némiképp hasonló helyzet kezd kialakulni, ugyanolyan kevés információnk van a gazdaságról, mint 2006-ban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17975 - 17985 / 19959