Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Beszélgetés dr. Cser-Palkovics Andrással Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 11.

ImageDr. Cser-Palkovics András vendégeskedett tegnap este a Szent István Művelődési Ház „Kis Esti Disputáján”. A népszerű politikussal a Ház igazgatója, Bobory Zoltán beszélgetett, aki nemcsak arra volt kíváncsi, hogy milyen szerepet tölt be a Fidesz országgyűlési képviselő-jelöltje a politikai életben, hanem magánéleti kérdéseket is feltett. Az érdeklődők így megtudhatták, hogy Dr. Cser-Palkovics András boldog házasságban él, két gyermek édesapja, és tőzsgyökeres székesfehérvári.

Tovább...
 
Természetismereti pályázatot hirdetnek iskolásoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2010. március 11.

ImageA Fejér Megyei Közgyűlés Önkormányzati, Vidékfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága ötödik alkalommal írta ki a „Fejér megye biodiverzitása” című természetismereti kutatási pályázatot, a megyében működő oktatási intézmények számára. A pályázat célja: a természetismeret, természetvédelmi szemléletmód fejlesztése, a természettel való szoros és harmonikus kapcsolat kialakításának elősegítése, a megye természeti értékeinek megismerése és oltalma, a védett és védelemre érdemes természeti területek biodiverzitásának felmérése, megőrzése, gyarapítása.

Tovább...
 
Gárdaperek: lezárva (?) Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. március 11.

Image„Pitiáner” ügynek nevezte Kummer Ákos, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a cecei kettős kereszt állítást, illetve a néhány előtte zajló eljárás eredményét. A fehérvári politikus a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság előtt tartott sajtótájékoztatóján elmondta: nem érti, hogyan lehet ilyen „pitiáner” ügyekből szabálysértési eljárásokat indítani.

Tovább...
 
Szövetségi szerződés Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 11.

ImageMegújította szövetségét a Fidesz és hét szervezet. Orbán Viktor abban bízik, a választás után kiderül, egész Magyarország jól jár a most aláírt szerződéssel. A szerződést a Fidesz, a Kereszténydemokrata Néppárt, a Nemzeti Fórum, a Magosz, a Fidelitas, a Kisgazda Polgári Egyesület, a Lungo Drom, és a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja írta alá.

Tovább...
 
Fórumot tartottak a civil támogatások kapcsán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 11.

ImageTöbb, mint száz civil szervezet részvételével fórumot tartottak a Városháza Nagytermében. A téma az idei civil támogatások voltak. Ennek kapcsán Juhász László, a város Civil Bizottságának elnöke örömmel számolt be a sajtó képviselőinek arról, hogy nagyon sok egyesület mutatott érdeklődést az idén felhasználható civil támogatások iránt. Idén a civil támogatásokra szánt összeg egyébként szinte megegyezett a tavalyival.

Tovább...
 
Dr. Cser-Palkovics András "Disputája" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 10.

ImageA magánélet, és persze a politika is szóba kerül ma este dr. Cser-Palkovics András „disputáján”. Az országgyűlési képviselő-jelöltet ugyanis vendégül hívták egy „Kis Esti Disputára” a székesfehérvári Szent István Művelődési Házba. A program este hat órakor kezdődik, s mindenkit szeretettel várnak rá a szervezők.

 
Védjük meg együtt a demokráciát! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 10.

ImageA sukorói testület döntése értelmében a választási időszakban a pártok és jelöltjeik nem mutakozhatnak be a helyi közösségi házban. Molnár Gábor polgármester arról tájékoztatta a Fidesz-KDNP jelöltjének, L. Simon Lászlónak a kampányfőnökét, Somogyi Balázst, Perkáta polgármesterét, hogy a Fidesz is tartsa meg máshol a rendezvényét.

Tovább...
 
PÁLYÁZAT A LÁNCZOS KORNÉL - SZEKFŰ GYULA ÖSZTÖNDÍJRA Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 10.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által létrehozott „Lánczos Kornél - Szekfű Gyula Ösztöndíj Alapítvány” Kuratóriuma pályázatot hirdet a városban élő, dolgozó, vagy a várossal szellemi kapcsolatban álló alkotók, kutatók, művészek számára.

Tovább...
 
Virágokkal köszöntötte a nyugdíjasokat Cser-Palkovics András és Vargha Tamás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 10.

ImageSárga tulipánokkal lepte meg a maroshegyi Egyesített Szociális Intézmény IV. számú Gondozóközpontjának hölgy tagjait dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető és Vargha Tamás tanácsnok. A politikusok a nőnap kapcsán látogattak el a nemrég felavatott intézménybe, ahol a nyugdíjasok verssel és énekkel köszönték meg a figyelmességet és a szép szavakat.

Tovább...
 
Elmarad Dr. Farkas Attila Erik mai előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 10.

ImageElmarad Dr. Farkas Attila Erik mai előadása. A Fehérvár Médiacentrum ügyvezető igazgatója a székesfehérvári Közéleti Körnél vendégeskedett volna ma este. A programot azonban elhalasztották, s csak két hét múlva tartják meg - a szokásokhoz híven akkor is a Szent István Művelődési Házban, este fél hétkor.

Tovább...
 
Több mint kétmillió ajánlószelvény! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 10.

Image"A Fidesz elérte célját, több mint kétmillió ajánlószelvényt gyűjtött össze, ezért köszönet jár a választópolgároknak és az önkénteseknek egyaránt." - jelentette ki Nyitrai Zsolt újságírók előtt. A Fidesz operatív igazgatója emlékeztetett: a párt aktivistái február 8. óta gyűjtik a kopogtatócédulákat, amit a Fidesz a polgárokkal folytatott párbeszédnek is tekint egyben.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17986 - 17996 / 19959