Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Játsszunk együtt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 31.

ImageBábszínházi előadások, táncműsorok és több érdekes gyermekprogram várja a kicsiket (és a nagyokat) a mai Gyermeknapon a Bregyóban. A program 10 órakor kezdődik, s 17 óráig tart. (A részletes műsort alább olvashatják el.)

Tovább...
 
Önkormányzati Képviselők Fóruma Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. május 30.

ImagePéntek délután 3 órakor tartották a Fidesz Önkormányzati Képviselőinek Fórumát. "Június 7-én minden egyes szavazat, amelyet a Fideszre adnak le a választók egy-egy szakítást jelent a "reménytelenség díszletein", egy nagy lépés az igazi élet felé." - mondta Orbán Viktor az Fidesz Önkormányzati Képviselők Fórumán elhangzott megnyitó beszédében. A Fidesz elnöke a Gyurcsány-Bajnai-korszakot egy nyomasztó és sötét színházhoz hasonlította, hozzátéve: ezt a "beteges előadást" lehet kifütyülni és szétkergetni a soron következő európai parlamenti választáson.

Tovább...
 
Offshore cégekbe menekített mesés vagyonok Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. május 29.

Image"A Fidesz arra szólította fel Bajnai Gordont és Oszkó Pétert, hogy tegyék nyilvánossá: mennyi adóforintot spóroltak meg offshore cégeikkel az évek folyamán." - mondta Balsai István csütörtöki sajtótájékoztatóján. - "Régóta tudjuk, hogy Bajnai Gordon és Oszkó Péter olyan emberek, akik korábbi életükben azzal foglalkoztak, hogy az üzleti tevékenységükből adódó adókötelezettségükkel ne a magyar államkincstárat gyarapítsák." - emlékeztetett Balsai István.

Tovább...
 
Autizmussal a munka világában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 29.

Image„Autizmussal a munka világában” címmel konferenciát tartanak a mai napon a Megyeháza Dísztermében. Habalin Csilla, a Csókakői Autifarm majorságvezetője elmondta honlapunknak, hogy szervezetük megnyert egy programpályázatot a Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítványnál az antidiszkriminációs törvény végrehajtása témájában. Ennek lezárásaként rendezik meg ez a konferenciát.

Tovább...
 
Shell benzinkút nyílik a Tesco mellett Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 29.

ImageJúnius 5-én bezár a székesfehérvári Tesco hipermarket melletti benzinkút, hogy hamarosan Shell töltőállomásként kibővült termék- és szolgáltatás-választékkal fogadja újra a vásárlókat. – kaptuk a hírt Szili Renáta PR-tanácsadótól -A néhány nap múlva újranyíló benzinkút a kiváló minőségű Shell üzemanyagokat fogja forgalmazni a Tescónál megszokott alacsony áron.

Tovább...
 
A remény sosem halhat meg Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 29.

ImageA Vörösmarty Társaság tegnap délután tartotta éves beszámoló közgyűlését. "Hála a szárnyas időnek, az egy évvel ezelőtti közgyűléshez képest most már azt jelenthetjük ki, hogy túl vagyunk az első húsz esztendőn, már ami az 1988-as újjáalakulástól mért távot illeti. Ám a tavalyitól eltérően most nem kívánok a két évtizedről szólni, csupán a 2008 óta történtekről." -kezdte beszédét a gyűlésen Bakonyi István, a Társaság elnöke.

Tovább...
 
Szánalmas pótcselekvés és mentegetőzés városirányítás helyett Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. május 29.

ImageGratulálunk! A kampányát értelmetlenül korán megkezdő Warvasovszky Tihamér képes volt irtózatosan nagy különbséggel megnyerni egy „házi” közvélemény-kutató által a szocialista polgármester érdekében megrendelt közvélemény-kutatási álversenyt. A Fidesz felszólítja Warvasovszky Tihamért, hogy legyen végre bátor, és ne nyolcszáz, hanem nyolcvanezer választópolgárt kérjen meg tevékenységének értékelésére.

Tovább...
 
A lakosság "szereti" megszegni az orvosi utasítást Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 29.

ImageJellemzően az idősebbek között a nagyobb azok aránya, akik betartják az orvosi utasításokat. - A magyar felnőtt lakosság közel harminc százaléka szegi meg akut betegség során az orvos utasításait, és a betegek kevesebb, mint fele megy vissza kontrollvizsgálatra orvosához - derül ki a Szinapszis Kft. legújabb, a WEBBeteg.hu egészségportál kérésére készített felméréséből.

Tovább...
 
Warvasovszky Tihamér bocsánatkérés helyett félrebeszélt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 28.

Image„Székesfehérvár Önkormányzata nagyon komoly költségvetési-pénzügyi válságban van. Ahogy Gyurcsány Ferenc mindent bevállalt 2006-ban azért, hogy voksokat szerezzen - s látjuk, hogy hova jutott Magyarország - , úgy Warvasovszky Tihamér és a Magyar Szocialista párt is megfizettette a fehérváriakkal győzelmük árát.” – nyilatkozta a sajtónak dr. Cser-Palkovics András frakcióvezető a Közgyűlés értékelésekor.

Tovább...
 
Fórum a szegénységről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 28.

ImageA Magyar Szegénységellenes Hálózat regionális fórumokat szervez 2009 tavaszán Magyarország mind a hét régiójában. A programsorozat legutóbbi állomása Székesfehérváron volt, ahol az MSZH képviselői a Hiemer házban tartottak beszámolót a szegénységben élők hatékony érdekképviseletéről, a szociális munka lehetőségeiről, s a szegénység csökkentését célzó helyi együttműködések lehetőségeiről.

Tovább...
 
Tűzoltónap a Pázmánd ÖTE 125 éves évfordulóján Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. május 28.

ImageA Pázmándi Önkéntes Tűzoltó Egyesület május 30-án, szombaton egy nagyszabású rendezvénnyel ünnepli fennállásának 125. évfordulóját. Ebből az alkalomból fotókiállítás, tűzoltózenekari előadás, s más érdekes, izgalmas program várja az érdeklődőket. (A részletes programokról alább olvashatnak információkat.)

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17997 - 18007 / 19143