Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megalakult a Fehérvári Szenátus Nyomtatás E-mail
Írta: Halász Etelka   
2011. március 04.

ImageSzakmai tanácsadó testület segíti a polgármester munkáját - Alakuló ülését tartotta tegnap délután a Fehérvári Szenátus, amely Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesterének tanácsadó testületeként tevékenykedik a jövőben. A Fehérvári Szenátus megalakulásáról február 24-én döntött a Közgyűlés. A szervezet a polgármester, dr. Cser-Palkovics András munkáját segíti majd szakmai kérdésekben.

Tovább...
 
Tűzifát adományozott a Fidesz kincsesbányai alapszervezete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 04.

ImageMegalakult a kincsesbányai Fidesz alapszervezete. A csoport első megmozdulásként tűzifát adományozott két kincsesbányai rászoruló családnak. „Tudomásunkra jutott, hogy néhány helybelinek elfogyott a téli tüzelője, és annak pótlása nehéz anyagi terhet róna rájuk.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek Egei Tamás, a szervezet elnöke - „Ezért a tagok úgy döntöttek, hogy a két legrászorultabb családnak a gondjaikat enyhítésére tűzifát adományozunk.”

Tovább...
 
Másfél tonna minőségi ruhát oszt szét az egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 04.

ImageMintegy másfél tonnányi minsőségi ruhát szeretne szétosztani az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Köhasznú Egyesület. A szervezet elnöke, Horváth Ildikó e témában tartott sajtótájékoztatót a Hiemer-házban, ahol elmondta, hogy a textíliákat (amelyek között ágynemű, terítő, függöny is akad) egy luxemburgi baráti társaságtól kapták és jelenleg a Széphőtől kapott helyiségben várják, hogy hátrányos helyzetű családokhoz kerüljenek.

Tovább...
 
Kitüntetéseket nyújtanak át az ünnepi közgyűlésen Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2011. március 04.

ImageA Fejér Megyei Önkormányzat a hagyományait ápolva március 15-én ünnepi közgyűlés keretében emlékezik meg az 1848-as forradalomról és szabadságharcról a Megyeháza Dísztermében. Az ünnepség fő momentumaként átadjuk az önkormányzat által alapított alábbi díjakat, kitüntetéseket.

Tovább...
 
Bírósági ülnököket választanak - Március végéig jelentkezhetnek az érdeklődők Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 04.

ImageA törvényi előírásoknak megfelelő fehérvári választópolgárok is jelentkezhetnek bírósági ülnöknek. Dr. Cser-Palkovics András polgármester ezúton tájékoztat mindenkit a köztársasági elnök által kitűzött bírósági ülnök választásról és a jelölés feltételeiről.

Tovább...
 
Ülésezett a 2013-as Emlékbizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2011. március 03.

ImageJavaslatok sokaságát tárgyalták a tervezett programokról - Második ülését tartotta kedden délután a 2013-as Emlékbizottság Székesfehérváron. A testület feladata, hogy méltó eseménysorozatot szervezzen az 1938-as székesfehérvári országgyűlés 75-dik évfordulójára, melyet annak idején István király halálának kilencszázados jubileumán tartottak az egykori koronázó városban. A tegnapi tanácskozás egyfajta ötletbörze volt, melynek során a résztvevők felvázolták javaslataikat a programokkal, beruházásokkal kapcsolatban.

Tovább...
 
Lakossági fórumot tart dr. Horváth Miklósné Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 03.

ImageLakossági fórumot tart ma, 18 órakora a Vízivárosi Általános Iskolában a 3. számú választókörzet önkormányzati képviselője. Dr. Horváth Miklósné a találkozóra meghívta dr. Cser-Palkovics Andrást, Székesfehérvár polgármesterét, a városi rendőrkapitányt, a városgondnokot, s a közlekedési iroda vezetőjét is.

 
Vérre van szükség! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 03.

ImageA Videoton FCF Baráti Kör Egyesület volt edzője, Kiss Lajos két nappal ezelőtt, az éjszakai órákban kórházba került. Sajnos sok vért vesztett, és jelenleg nagyon kevés mennyiség áll rendelkezésre a vércsoportjából, amely A - (A negatív). Ezúton szeretnénk megkérni minden kedves olvasónkat, hogy aki tud, segítsen. A székesfehérvári Kórházban lévő véradó állomáson lehet jelentkezni a véradásra.

Tovább...
 
Ki kell vizsgálni, miért növekedhetett majdnem a duplájára az államadósság Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2011. március 03.

ImageA tervben megfogalmazott célok elérésének érdekében a kormányzó pártszövetség képviselőcsoportjai minden segítséget biztosítani fognak a megfelelő társadalmi egyeztetések lebonyolítására a törvények előkészítésekor - mondta Lázár János szerdai sajtótájékoztatóján. A frakcióvezető ugyanitt beszélt arról is: ki kell vizsgálni, hogy miért növekedhetett majdnem a duplájára az államadósság 2002 és 2010 között.

Tovább...
 
Az előszállási gyermekotthon a köszi adomány egyik nyertese Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 03.

ImageBékéscsaba, Miskolc, Székesfehérvár, Sopron, Komádi, Eger, Oroszlány, Marcali, Gencsapáti és Zalaegerszeg egy-egy nevelőotthona kapja A közösség szíve (köszi) program 2010. őszi gyűjtőakciója révén összegyűlt adományokat. A CBA és a Procter&Gamble közös kezdeményezéseként létrehozott program jóvoltából tíz megye egy-egy gyermekotthona részesül igényeinek megfelelő, 1 millió forintos támogatásban.

Tovább...
 
Nem "lefúrt lábú" ünneplésre készülnek Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2011. március 03.

ImageÚjszerű programok a nemzeti ünnepen - Idén is közösen ünnepel Fejér megye és Székesfehérvár. A két önkormányzat azonban számos új elemmel bővíti a március 15-i programokat. Minderről Vargha Tamás, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere közös sajtótájékoztatón számolt be.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18019 - 18029 / 20956