Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megkezdték a tűzoltótanfolyamot a fehérvári újoncok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 07.

ImageA Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezését követően a dunaújvárosi tűzoltóság lebonyolításában tűzoltó szakképző tanfolyam kezdődött, amelyen tizennégyen vesznek részt. Bisztricz Anett, a Székesfehérvári Tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy a hallgatók közül öten a sikeres záróvizsgát követően a székesfehérvári tűzoltóságon, a többiek pedig a dunaújvárosi tűzoltóságon, valamint a papírgyári VÉD-SZ Kft-nél és a Dunaferr létesítményi tűzoltóságnál teljesítenek majd szolgálatot.

Tovább...
 
Civil Piactér nyílt a Plázában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2011. március 07.

ImageCivil Piactér nyílt az Alba Plázában. Ez a közösségi pont újabb lehetőséget teremt a civil szervezeteknek, hogy megismertessék tevékenységüket a lakossággal. A kezdeményezésről Elekes Zsuzsa, a Civil Szervezetek Regionális Szövetségének elnöke, Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere és Vámos Zsolt, az Alba Plaza igazgatója közös sajtótájékoztatón számolt be.

Tovább...
 
Lakossági fórumot tartottak a Vízivárosban Nyomtatás E-mail
Írta: B.G. - T.M.   
2011. március 07.

ImageTöbb probléma, így a sok szemét, a kutyaürülék, vagy a rengeteg cigarettacsikk is zavarja a Vízivárosban élőket. Ezeket a gondokat fórumon vitatták meg az ott élők a döntéshozókkal - köztük dr. Cser-Palkovics Andrással, Székesfehérvár polgármesterével. A Víziváros lakói egyébként ebben a hónapban önkéntes akciót szerveznek a környék rendbetételéért, egy környezetvédő egyesülettel és a Városgondnoksággal közösen.

Tovább...
 
A Városházán tartott fórumot a honvédelmi miniszter Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. március 06.

ImageA honvédelmi miniszter újabb, Polt Péter legfőbb ügyésznek címzett feljelentést írt alá pénteken a tárca egyik háttérintézményénél történt bűncselekmények miatt. Hende Csaba erről a Városháza nagytermében megtartott fórumon beszélt. Mint elmondta, a feljelentés a tárca médiacégét érinti, ahol 20 különböző bűncselekményre bukkantak az átvilágítást végző szakemberek.

Tovább...
 
"Az állam elsődleges feladata, hogy támogassa a családokat" Nyomtatás E-mail
Írta: MTI   
2011. március 04.

ImageRétvári Bence, a KDNP alelnöke a családok, és a gyermekvállalás szempontjából jelentős lépésnek tartja azt a héten elfogadott kormányrendeletet, amely lehetővé teszi a várandós kismamák számára, hogy az újszülött érdekeinek, egészségének figyelembevételével dönthessenek arról, hol szeretnék világra hozni gyermeküket. - "A családok pártján álló politikusként úgy gondolom, hogy a joghézag pótlásával egy olyan szabályozás született, melynek középpontjában az újszülött egészsége áll."

Tovább...
 
Megalakult a Fehérvári Szenátus Nyomtatás E-mail
Írta: Halász Etelka   
2011. március 04.

ImageSzakmai tanácsadó testület segíti a polgármester munkáját - Alakuló ülését tartotta tegnap délután a Fehérvári Szenátus, amely Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesterének tanácsadó testületeként tevékenykedik a jövőben. A Fehérvári Szenátus megalakulásáról február 24-én döntött a Közgyűlés. A szervezet a polgármester, dr. Cser-Palkovics András munkáját segíti majd szakmai kérdésekben.

Tovább...
 
Tűzifát adományozott a Fidesz kincsesbányai alapszervezete Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 04.

ImageMegalakult a kincsesbányai Fidesz alapszervezete. A csoport első megmozdulásként tűzifát adományozott két kincsesbányai rászoruló családnak. „Tudomásunkra jutott, hogy néhány helybelinek elfogyott a téli tüzelője, és annak pótlása nehéz anyagi terhet róna rájuk.” – nyilatkozta a Fehérvári Híreknek Egei Tamás, a szervezet elnöke - „Ezért a tagok úgy döntöttek, hogy a két legrászorultabb családnak a gondjaikat enyhítésére tűzifát adományozunk.”

Tovább...
 
Másfél tonna minőségi ruhát oszt szét az egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. március 04.

ImageMintegy másfél tonnányi minsőségi ruhát szeretne szétosztani az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Köhasznú Egyesület. A szervezet elnöke, Horváth Ildikó e témában tartott sajtótájékoztatót a Hiemer-házban, ahol elmondta, hogy a textíliákat (amelyek között ágynemű, terítő, függöny is akad) egy luxemburgi baráti társaságtól kapták és jelenleg a Széphőtől kapott helyiségben várják, hogy hátrányos helyzetű családokhoz kerüljenek.

Tovább...
 
Kitüntetéseket nyújtanak át az ünnepi közgyűlésen Nyomtatás E-mail
Írta: Dominkó Anita   
2011. március 04.

ImageA Fejér Megyei Önkormányzat a hagyományait ápolva március 15-én ünnepi közgyűlés keretében emlékezik meg az 1848-as forradalomról és szabadságharcról a Megyeháza Dísztermében. Az ünnepség fő momentumaként átadjuk az önkormányzat által alapított alábbi díjakat, kitüntetéseket.

Tovább...
 
Bírósági ülnököket választanak - Március végéig jelentkezhetnek az érdeklődők Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. március 04.

ImageA törvényi előírásoknak megfelelő fehérvári választópolgárok is jelentkezhetnek bírósági ülnöknek. Dr. Cser-Palkovics András polgármester ezúton tájékoztat mindenkit a köztársasági elnök által kitűzött bírósági ülnök választásról és a jelölés feltételeiről.

Tovább...
 
Ülésezett a 2013-as Emlékbizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2011. március 03.

ImageJavaslatok sokaságát tárgyalták a tervezett programokról - Második ülését tartotta kedden délután a 2013-as Emlékbizottság Székesfehérváron. A testület feladata, hogy méltó eseménysorozatot szervezzen az 1938-as székesfehérvári országgyűlés 75-dik évfordulójára, melyet annak idején István király halálának kilencszázados jubileumán tartottak az egykori koronázó városban. A tegnapi tanácskozás egyfajta ötletbörze volt, melynek során a résztvevők felvázolták javaslataikat a programokkal, beruházásokkal kapcsolatban.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18030 - 18040 / 20972