Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
L. Simon László lakossági fóruma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 21.

ImageLakossági fórumot tart L. Simon László, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje február 22-én (hétfőn), 18 órakor az Iváncsai Faluház Nagytermében. A programot az Iváncsai Fidesz szervezet rendezi meg, amely ezúton is hív és vár minden érdeklődőt!

 
Turizmus konferencia a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 21.

ImageA Fejér Megyei Közgyűlés Ifjúsági és Turisztikai Bizottsága “Mesterségünk a Turizmus” címmel turisztikai szakmai napot szervezett a Megyeházán. – kaptuk a hírt Dominkó Anita sajtóreferenstől, aki elmondta, hogy a rendezvény előtti sajtótájékoztatón a távlati célokat illetően dr. Balogh Ibolya közgyűlési elnök kifejtette, hogy a megye – bár ez nem tartozik a kötelező feladatellátási körébe, ezért a kormány szerint, takarékossági okokból nem is kellene foglalkoznia vele -, a turisztikai fejlesztés ügyét, a stratégiai tervezést, szívügyének tekintette és tekinti.

Tovább...
 
Még 50 nap a változásig Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. február 21.

Image"Még 50 nap, és bekövetkezik a változás, amelyre "mindannyian várunk"." - mondta Pelczné Gáll Ildikó Fidesz-alelnök szombaton a Parlament előtt, ahol jelképesen, egy "Gyurcsány-korszak 50" feliratú papírszalag felmutatásával és "az 50. nap" levágásával elindította a visszaszámlálást, a "centivágást". A politikus sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Magyarországon mindenki a változást akarja, de már nem kell sokáig várni, még 50 nap, és bekövetkezik a változás, amely egy korszak végét jelenti, amely után az ország fellélegzik, és elindulhat a növekedés, a megújulás útján.

Tovább...
 
A Fidesz és az MSZP nyugdíjpolitikájáról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 19.

ImageNégy rövid tőmondatban össze lehet foglalni az MSZP elmúlt éveinek nyugdíjpolitikáját: Felemelték a nyugdíjkorhatárt. Elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat. Elinflálták a nyugdíjak vásárlóértékét. Szinte lehetetlen helyzetbe hoztak mintegy hárommilió nyugdíjast Magyarországon. – hangzott el dr. Cser Palkovics András frakcióvezető és Vargha Tamás tanácsnok sajtótájékoztatóján.

Tovább...
 
Továbbra is várja az ajánlószelvényeket a Jobbik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 19.

ImageÖsszegyűjtötték az induláshoz szükséges mennyiségű ajánlószelvényt a Jobbik székesfehérvári országgyűlési képviselőjelöltjei. Dr. Kummer Ákos és Gál Péter Pál honlapunknak elmondták, hogy több, mint ezer kopogtatócédulát szedtek össze az 1-es és a 2-es választókerületben, s Fejér megye mind a hét választókerületében igen szép eredményeket értek el. A országgyűlési képviselőjelöltek kérik, hogy aki támogatni akarja őket, juttassa el az aktivistákhoz ajánlószelvényét, vagy vigye be a Jobbik székesfehérvári irodájába.

 
Fejér megye, Komárom-Esztergom megye és Pest megye Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. február 19.

ImageTegnap volt az első találkozója Bicskén Fejér-, Komárom-Esztergom- és Pest megye egyedülálló, újszerű és előremutató együttműködést célzó tanácskozásának. Magyarország nagy lehetőségek előtt áll. Több olyan országos munka kezdődött – illetve törvényi keretek között folytatódik – amelyre a Közép-Dunántúli Régiónak, a megyéknek fel kell készülniük.

Tovább...
 
Az MSZP a szlovák liberális párttal rendezze le a vitáját Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 19.

ImageKár volt Budai Bernadettnek kiállnia ezzel az összevágott és manipulált hangvétellel, az MSZP-nek ugyanis nem a Fidesszel és Kövér Lászlóval van vitája, hanem a szlovák Szabadság és Szolidaritás nevű liberális párttal. Ennek a pártnak az ironikus ötletét ismertette Kövér László a fórumon, és így Budai Bernadett is az MSZP mai sajtótájékoztatóján. A szlovák felvetésről egyébként már cikkezett a magyar sajtó is, egy kis olvasással, utánjárással Budai Bernadett kínos baklövéstől menthette volna meg magát és az MSZP-t.

Tovább...
 
NEMZETKÖZI ÖSSZEFOGÁS az iráni emberi jogokért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 18.

ImageAz országok világszerte súlyos aggodalmuknak adtak hangot az ENSZ Emberi Jogi Bizottságának legutóbbi ülésén Irán emberi jogi helyzetének folyamatos romlása miatt. Az emberi jogi csoportok és az országok által a bizottság elé terjesztett dokumentumok és a bizottság ülésén elhangzott felszólalások részletesen elemzik Irán helyzetét, és rávilágítanak arra, hogy Irán nem teljesítette a nemzetközi emberi jogi dokumentumokban vállalt kötelezettségeit.

Tovább...
 
Megőrizni a létezés magyar minőségét Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. február 18.

ImageA Fidesz elnökének gondolatai a kultúra jövőbeni szerepéről a Nagyítás című lap legújabb számában: A kultúra és a mindenkori kormányzat viszonya több szempontból is értelmezhető. Az egyik lehetőség, hogy különbséget teszünk a között, aki a kultúrával foglalkozik, és onnan közelítve vizsgálja a politikum, szűkebben pedig a kormányzat mibenlétét; illetve a között, aki alapvetően a kormányzás elméleti és gyakorlati problémáival foglalkozik, és ebből a perspektívából tekint a kultúra általános és egyedi kérdésfelvetéseire.

Tovább...
 
Mit akar Mesterházy pontosan? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 18.

Mielőtt programvitát kezdeményez, Mesterházy Attilának előbb rendet kellene tennie a baloldalon, a pártjában és a fejében. Először is tisztázzák Bokros Lajossal, hogy kettejük közül ki a baloldal jelöltje. Majd tisztázza azt, hogy kit is akar kihívni: a videón ugyanis szakpolitikusi vitát kezdeményez, míg az MSZP honlapján a videó mellett megjelent szöveg szerint Orbán Viktorral vitázna. Javasoljuk, hogy gondolja át még egyszer Mesterházy úr, hogy mit is akar valójában, és akkor térjünk vissza a dologra.

Tovább...
 
Turizmus konferencia Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. február 18.

ImageA Fejér Megyei Közgyűlés Ifjúsági és Turisztikai Bizottsága “Mesterségünk a turizmus” címmel turisztikai szakmai napot szervezett a Megyeházán. A rendezvény előtti sajtótájékoztatón a távlati célokat illetően dr. Balogh Ibolya közgyűlési elnök elmondta, hogy a megye – bár ez nem tartozik a kötelező feladatellátási körébe, ezért a kormány szerint, takarékossági okokból nem is kellene foglalkoznia vele -, a turisztikai fejlesztés ügyét, a stratégiai tervezést, szívügyének tekintette és tekinti. Így a rendezvény megszervezéséért mind a Bizottságot, mind vezetőjét, Tóth Erikát köszönet illeti.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18041 - 18051 / 19951