Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
BA privatizációs szerződés felülvizsgálatát kéri a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. július 22.

ImageA kormánypárti képviselő szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján emlékeztetett: a 2004-ben még tízmilliárd forint adózás utáni eredményt felmutató Budapest Airportot 2005-ben adták el a Ferihegyi repülőtér 75 évre szóló üzemeltetési jogával és egyéb ingóságokkal együtt összesen 464,5 milliárd forintért. "Azt, hogy mire költötték ezt a pénzt, a mai napig nem lehet egészen pontosan tudni." - jegyezte meg.

Tovább...
 
Egy misztikus forgatás Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 22.

ImageA Viasat3 hétfőn éjfélkor mutatta be Danny Blue műsorának első részét, melyben az Alcoa FKC három játékosa is szerepelt. Rádl Tímeának, Zsigmond Viviennek és Becséri Kittinek egy országra, számra, illetve színre kellett gondolnia, melyeket egytől-egyig eltalált az ismert mentalista. Kitti trükköt nem látott, és magyarázatot sem talál a forgatáson tapasztaltakra…

Tovább...
 
Nincs szó a sajtószabadság korlátozásáról Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. július 22.

Image"Nem a sajtószabadság korlátozásáról, hanem annak értelmezéséről van szó a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvényjavaslatban." - jelentette ki L. Simon László, a Fidesz vezérszónoka szerdán a parlamentben. Úgy vélekedett: az elmúlt évek "korlátozott demokráciájában" szembesülhettek azzal, hogy ha nincs szabad sajtó, akkor az "alkotmányos jogainkat korlátozó, korrupciós ügyektől hemzsegő Gyurcsány-éra akár évtizedekre is meghatározhatta volna hazánk sorsának alakulását".

Tovább...
 
A 17-es Honvéd Gyalogezred hősiességére emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2010. július 21.

ImageA Magyar Királyi 17. Honvéd Gyalogezred júliusi ezrednapjára a megyeszékhelyen több mint tíz esztendeje emlékeznek meg. A dátum nem véletlen, az első világháború vérzivataros évei ekkor fejeződtek be. Az ünnepi megemlékezés a hagyományoktól eltérően nem a kőoroszlános emlékműnél kezdődött, hanem – tekintettel a rendkívüli melegre – a Helyőrségi Művelődési Központban, a 17-esek egykori laktanyaépületében.

Tovább...
 
V4-csúcs - Orbán: Közép-Európa megújult Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. július 21.

ImageKözép-Európa megújulását emelte ki Orbán Viktor a visegrádi országok (V4) kormányfőinek keddi budapesti csúcstalálkozója után tartott sajtótájékoztatón. A miniszterelnök közép-európai együttműködést szorgalmazott, hogy a vasfüggönyt ne váltsa fel "pénzfüggöny", ugyanakkor elmondta azt is, a magyar diplomáciától a kétoldalú konfliktusok miatt most nem várható el, hogy e kooperáció motorja legyen. - Orbán Viktor szlovák, cseh és lengyel kollégáját, Iveta Radicovát, Petr Necast és Donald Tuskot látja vendégül kedden az Országházban.

Tovább...
 
IGEN! - elindult a kampány Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 20.

Image„Érdemes itthon maradnom Fehérváron?” – teszi fel a kérdést a pályakezdő Polgár Kata azon az óriásplakáton, amely több ponton is látható Székesfehérváron. „Igen! Azon dolgozom, hogy idehaza is boldoguljanak a fiatalok.” – válaszol rá dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz polgármester-jelöltje, aki egy plakátsorozattal kezdte meg választási kampányát.

Tovább...
 
Már a diákok is felejtenek! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 20.

ImageA Diáktanító.hu felmérései szerint a szeptemberi tanév kezdés a jegyek általános gyengülését hozza magával. Ez nem valamiféle „fiatalkori szenilitásnak” tudható be, hanem egyszerűen arról van szó, hogy a hosszú szünidő miatt sokat felejtenek a diákok az előző tanév(ek) anyagából, és ráadásul el is szoknak a tanulástól. Időbe telik, amíg visszazökkennek a folyamatos tanulás lendületébe.

Tovább...
 
Találkozót és kirándulást szervez a székesfehérvári Kertbarát Klub Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 19.

ImageBuszos kirándulást szervez a székesfehérvári Kertbarát Klub a Szegedi Botanikus Kerbe, ahol „Lótusz Napokat” rendeznek augusztus 1-jén. Aki részt szeretne venni a programon, az látogasson el a Klub július 21-én tartandó gyűlésére a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házba, ahol az eseményről bővebb információkat hallhat. A találkozó 18 órakor keződik, s - többek között - szó esik a városszépítő versenyről, valamint egy vetített képes előadást is hallhatnak az érdeklődők egy csodálatos növény-különlegességről.

Tovább...
 
Tegyük emberközelibbé Székesfehérvárt! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 19.

Image„Nekem Fehérvár gyerekkorom legszebb élményeit, s ma már a fiaim első lépéseit is jelenti. Egy otthont, ahová régóta tartozom, s ahová mindenhonnan hazavágyom. Biztos vagyok benne, hogy Ön is ezer szállal kötődik a mi történelmi léptékkel is jelentôs városunkhoz, amely persze messze nem tökéletes még, de mindannyiunk tenni akarásával, összefogásával és ötleteivel sokkal emberibbé lehetne tenni.” – áll dr. Cser-Palkovics András levelében, amelyet e héten minden székesfehérvári megtalál majd a postaládájában.

Tovább...
 
Emlékévvel és szoborral tisztelegnek Wekerle Sándor előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 19.

ImageWekerle Sándor halálának 90. évfordulója alkalmából Wekerle-emlékévet hirdettek 2011-re Móron. Hazánk egykori miniszterelnökének, pénzügyminiszterének tiszteletére egy emlékművet is felállítanak, s komplett ünnepségsorozatot szerveznek. A programokat a napokban alakult Wekerle Emlékbizottság fogja rendezni a móri önkormányzat támogatásával.

Tovább...
 
Fejleszteni fogják a pákozdi katonai emlékhelyet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 19.

ImageDr. Hende Csaba honvédelmi minisztert és a kíséretében érkező katonai vezetőket fogadta a pákozdi katonai emlékhelyen Takács János polgármester, L. Simon László a térség országgyűlési képviselője, a Kulturális és sajtóbizottság elnöke, valamint Görög István ezredes, az emlékhelyet működtető Kft. ügyvezetője. A miniszter látogatása során megtekintette az emlékhelyet, tájékozódott a megvalósult fejlesztésekről, Takács János és L. Simon László pedig a jövőbeli terveket ismertették a szaktárca vezetőjével.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1651 1652 1653 1654 1655 1656 1657 1658 1659 1660 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18151 - 18161 / 20496