Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Itt az idő! Lépjünk a növekedés, és a fejlődés útjára! Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageDr. Cser-Palkovics Andárs és Vargha Tamás országgyűlési képviselőjelöltek tegnap délután a Fidesz-faház előtt zárta le a kampányt, s foglalták össze az április 11-ei választások tétjét. A Fidesz politikusai úgy érzik , hogy „Itt az idő a változásra!” Arra a változásra, ami kivezeti az országot a szocialisták által vezetett rossz irányból egy jobb irányba, a növekedés és fejlődés útján.

Tovább...
 
Kampányzáró Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 09.

ImageA Syma csarnokban tartotta a Fidesz-KDNP kampányzáró rendezvényét. A eseményen beszédet mondott Orbán Viktor. "Még 62 óra és eljön az igazság pillanata Magyarországon - kezdte beszédét Orbán Viktor, köszönetet mondva mindazoknak, akik kitartottak az elmúlt években, és nem adták fel. A vasárnapi országgyűlési választásokra utalva úgy fogalmazott, a magyar történelem ritka, nagy napjához érkeztünk el. "Rajtunk a sor, hogy cselekedjünk" - szögezte le Orbán Viktor, kiemelve: most vasárnap olyan dolgok dőlnek el, amiért hosszú évek óta harcolunk.

Tovább...
 
Gyűlöletkampány Székesfehérváron? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageA Gyurcsány-Mesterházy-Vona közös gyűlöletkampány megérkezett Székesfehérvárra is, avagy figyelemelterelés Warvasovszky Tihamér Mesterházy Attila általi leárulózásáról. – Vajon Knizse Gyula és Márton Roland egyetértenek-e Mesterházy Attilával Warvasovszky Tihamér leárulózását illetően, s hova tette az MSZP azt a 700 millió forintot, amit az elmúlt hónapokban vett el a székesfehérvári iskoláktól, óvodáktól, intézményektől?

Tovább...
 
Kivágják a beteg fát Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 08.

ImageKivágják a Károly János u. 17-19. szám előtt álló ezüstjuharfát április 10-én (szombat) reggel 8 órai kezdettel - a Városgondnokság megrendelésére. Az érintett utcát a Budai út felöl reggel fél hétkor a Városi útügyelet lezárja. A koros, terebélyes fa beteg, gyökérnyaki részen erőteljes belső, szivacsos korhadásra utaló repedések vannak. A fa törzsén a kéreg 5-6 méter magasságban szétvált, hosszanti lefutású repedések láthatók rajta.

Tovább...
 
A Daimler-vesztegetés is a vizsgálandó ügyek között Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 08.

ImageA választási informatikai rendszert kifejlesztő kft. gyanús adásvételét és a Daimler autóbuszgyártó cég magyar kormányzati tisztviselőket érintő korrupciós ügyét is vizsgálni fogja a Fidesz, ha a párt kormányra kerül. Lázár János sajtóinformációkra hivatkozva emlékeztetett rá, hogy egy, a magyar személyi adatnyilvántartás szempontjából teljesen ismeretlen és beazonosíthatatlan marokkói személy tulajdonába került az a társaság, amely korábban a választási informatikai rendszer fejlesztésén is dolgozott.

Tovább...
 
Megérkeztek a választási nyomtatványok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 07.

ImageMegérkeztek a választás nyomtatványai a Fejér Megyei Önkormányzat épületébe, ahol a területi választási bizottság vezetői és a segítők már át is vették azokat. Csathó Barna kommunikációs vezetőtől megtudtuk, hogy a szavazókörök szerint nyomtatott, megfelelő számban és összetételben dobozolt egyéni és területi szavazólapok, borítékok, jegyzőkönyvek, kellékek, plakátok és emléklapok nem kis helyet foglalnak el. Jelenleg is folyik a csoportosításuk, hogy a kiszállítás zavartalan legyen. - Amire holnap kerül majd sor.

Tovább...
 
Végső visszaszámlálás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 07.

ImageIzzik a levegő a választás előtti napokban. A Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje, dr. Cser-Palkovics András és Vargha Tamás például igyekeznek minél több választópolgárral találkozni. Az összes székesfehérvárihoz viszont nem tudnak eljutni, ezért igénybe kellett venniük különböző médiumok segítségét is. A Fehérvár Televízióban mától látható az a kisfilm, amelyen pártjuk fontos üzeneteit mondják el az embereknek…

Tovább...
 
Székesfehérvár a királyok városa, nem pedig King's City! Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. április 07.

ImageA Fidesz tiltakozik az ellen, hogy a Sukoróra tervezett King’s City-s beruházás Székesfehérváron valósuljon meg. A közgyűlés még a beruházás kezdete előtt támogatta a projektet, de egy évvel később, a Fidesz kezdeményezésére visszavonta ezt a határozatot. Oszkó Péter pénzügyminiszter viszont semmisnek tekinti e döntést – tehát városunkban megvalósulhat a kaszinó. A Fidesz „Székesfehérvár a királyok városa nem King’s City” – felkiáltású plakátokkal tiltakozik a kaszinó ellen.

Tovább...
 
Az MSZP-kormány tönkretette az alkalmi munkavállalást Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 07.

Image"Április elsejével hatályba lép a munkavállalók és a gazdák életét is borzasztóan megnehezítő alkalmi munkavállalásról szóló új törvény." - tudatta sajtótájékoztatóján Font Sándor. - "Ez a törvény megszüntette a korábbi kék- és zöldkönyves rendszert, és szerződéses típusú munkakapcsolatot rendelt el." - tájékoztatott a politikus, hozzátéve: azt ígérte a kormány, hogy ezzel az új jogszabállyal kedvezni fognak a gazdáknak, javítanak a munkavállalók körülményein és fehéredni fog a gazdaság. - "Mindebből azonban semmi sem teljesült." - szögezte le a képviselő.

Tovább...
 
Vallási élet a seregben Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2010. április 06.

ImageA honvédek számára a sorállományi rendszer időszakában komoly lehetőség adódott a hétvégi istentiszteleti alkalmak látogatására a laktanyákban, hiszen létezett egy állomány a sorkatonák és tisztek személyében. Most, hogy az állomány hétvégére eltávozik a latanyákból, vasárnap a hívek leginkább saját gyülekezetüket látogatják. Mindezek ellenére a honvédség értékeli, és igényli az egyházi szolgálatokat. Hogy milyen lehetőségeik vannak a lelkipásztoroknak a változások révén - ezekről is kérdeztük húsvéti interjúnkban Oláh Emil alezredes-esperest, a Székesfehérvári Összhaderőnemi Parancsokság református tábori lelkészét...

Tovább...
 
Háló Party Kincsesbányán - Számítógépek harcolnak egymás ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 06.

ImageEgy tizenkét órás játékkal kezdik az idei évet a kincsesbányai „Háló Party”-sok. A helyi Művelődési Házban megrendezendő programra eddig már közel húsz fő jelezte részvételi szándékát, akik Battlefield 2 , Call of Duty 2 , Call of Duty 4 játékokon mérhetik össze tudásukat.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18294 - 18304 / 20344