Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Orbán Viktor és dr. Cser-Palkovics András találozott id. Ocskay Gáborral Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 31.

ImageId. Ocskay Gáborral, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatójával folytatott megbeszélést Orbán Viktor és dr. Cser-Palkovics András. A politikusok a tárgyalás előtt megtekintették a Jégcsarnokot, ahol a Fidesz elnöke megcsodálta az egyik jégtáncost is - aki éppen próbát tartott -, majd a sportra terelődött a szó…

Tovább...
 
Orbán Viktor meglátogatta dr. Cser-Palkovics Andrást Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 31.

ImageOrbán Viktor meglátogatta dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselőjelöltet Székesfehérváron. A Fidesz elnöke tegnap délután érkezett a megyeszékhelyre, hogy támogatásáról biztosítsa dr. Cser-Palkovics Andrást. A két politikus először is ellátogatott az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokhoz, ahol fejet hajtottak az intézmény egy évvel ezelőtt elhunyt névadójáról, s elhelyeztek egy szál fehér rózsát a népszerű sportoló emlékére emelt kopjafánál.

Tovább...
 
Soron kívüli ülést tartottak a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 31.

ImageFejér Megye Közgyűlése soron kívüli ülésén megtárgyalta a Velencei-tavi Vízi Sportiskolával kapcsolatos személyi-, és díjazási javaslatokat, valamint egyéb napirendi pontokról is döntött. Így például a képviselők megszavazták azt, hogy a sérült és megváltozott munkaképességű gyermekeket nevelő családok által alapított, és ilyen munkavállalók foglalkoztatására szakosodott Hatpöttyös Nonprofit Kft., tíz évre, ingyenes használatra megkapja a megyei önkormányzat egy épületrészét.

Tovább...
 
A Fidesz több, mint forradalom Nyomtatás E-mail
Írta: MTI, orbanviktor.hu   
2010. március 31.

Image"A választás csak akkor tölti be rendeltetését, csak akkor lehet több, mint forradalom, ha mindenki ott lesz, aki változást akar, és csak a Fideszre szavaz. Ma 2010-ben ezek vagyunk, ez a Fidesz, több mint forradalom." - mondta Orbán Viktor, a Fidesz 22. születésnapja alkalmából rendezett hangversenyen. A Fidesz elnöke rámutatott, az elkövetkező két hét legfontosabb feladata, hogy mindenkivel meg kell értetni, a változást akaró embereknek mind a két szavazatára szükség van. Minden választást el lehet veszíteni, ha az emberek nem mennek el szavazni, mert csak a választás napján, csak a szavazófülkében lehet azt megnyerni.

Tovább...
 
Itt az idő! - Vár a Fidesz-faház! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 30.

ImageNincs már olyan messze április 11, amely sorsdöntő dátumnak számít minden magyar ember életében. Ekkor dől majd el, hogy melyik úton halad tovább hazánk. Hogy a felemelkedés felé indulunk, és mindent megteszünk azért, hogy a családok boldogabb jövőkép elé nézhessenek, vagy hagyjuk, hogy tovább növekedjen a munkanélküliség, az elkeseredettség, és még több depressziós ember tengődjön elérhető célok és remény nélkül… A választásokkal és a Fidesz programjával kapcsolatban forduljanak kérdéseikkel a Fidesz-faházhoz, ahol nagy valószínűséggel még dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselőjelölttel is találkozhatnak.

Tovább...
 
Felavatták az emléktáblát Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. március 30.

ImageAlbert Schweitzer emléktáblát avattak a Budai út 19. számú ház – Dr. Hernádi Mária szakorvos rendelője – falán. Az emléktáblát a doktornő állíttatta, az orvos-filozófus, teológus, lelkipásztor, nem utolsósorban orgonaművész tiszteletére, születésének 135. évfordulóján. A városi zeneiskola új orgonája avatásához és az A. Schweitzer emlékkonferenciához kapcsolódó eseménysorozatot megnyitó eseményen igen sokan tették tiszteletüket a tudós emberbarát emléktáblája előtt.

Tovább...
 
"A mi éveink" - Magyarország számokban 2002-2010 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 29.

Image- e kisfilm levetítésével kezdődik dr. Cser-Palkovics András összes lakossági fóruma, amelyre mostanában meghívják. A döbbenetes, szinte sokkoló adatokat (tényeket!) közlő alkotás tömören, s egyértelműen mutatja be, hogy hova jutott Magyarország az elmúlt évek során. A mozit pedig (http://amieveink.blog.hu/ )nemhiába mutatja be a Fidesz országgyűlési képviselő-jelöltje a fórumokon. Lehetőséget nyújt arra, hogy segítségével az emberek megfogalmazhassák kérdéseiket, s megvitathassák a hazánkban elszaporodó korrupció kérdéseit….

Tovább...
 
Újabb botrány a bábolnai földértékesítéssel kapcsolatban Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 29.

Image"Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere - aki egyben országgyűlési képviselő is -, 240 hektár állami földterületet játszott át külföldi befektető részére. 7,7 milliárd forint kár érhette az államot." - hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatóján Budai Gyula. Egy ingatlanforgalmazó cég honlapján olyan hirdetés olvasható, melyben 240 hektáros bábolnai földterületet kínálnak értékesítésre. A terület előnyei között említik, hogy kedvező a logisztikája, nagy meleg- és hévízkészlet található rajta, valamint a bányászati engedély rendelkezésre áll. Az ára 8 milliárd forint.

Tovább...
 
Kezdődhet elejéről a gyilkossági nyomozás csepelen Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. március 28.

Image"A csepeli kettős gyilkosság aktája a rendőrségről az ügyészségre kerül 14 hónap után, így kezdődhet az elejéről a nyomozás." - fogalmazott sajtótájékoztatóján Németh Szilárd fideszes országgyűlési és fővárosi képviselő. Az ellenzéki párt feltáró vallomásra szólította fel a csepeli MSZP-s politikusokat az ügyben. Mint ismeretes a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában 2009. január 7-én megölték az intézmény igazgatóját és helyettesét. Két embert vettek őrizetbe: a gondnokot és az intézmény gazdasági igazgatóját, aki egy önkormányzati bizottság MSZP-s tagja volt.

Tovább...
 
Az első bejelentések az MSZP "demokratikus forródrótjához" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 28.

Image"A Fidesz ezúton jelenti be az MSZP demokratikus forródrótjának az országszerte törvénytelenül terjesztett MSZP-s mocskolódó szóróanyag (Narancsvidék) ügyét, Kulcsár József zuglói képviselőjelöltünk megfenyegetését, valamint a folyamatosan, közpénz-milliókból folytatott MSZP-s kormányzati kampánytevékenységet." - áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében.

 
Egy óra  a Földért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. március 27.

ImageAki ma este, 20.30-kor lekapcsolja a villanyt – s leállít minden elektromos eszközt -, az csatlakozik minden idők legnagyobb klímavédelmi akciójához, a „Föld Órájához”! Az esemény a WWF nemzetközi kezdeményezése, amely célja, hogy felhívja a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. Magyarország 2008-ban vett először részt az akcióban, amelyhez akkor még csak négy hazai település csatlakozott.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18316 - 18326 / 20349