Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Megnyílt a Szent Kristóf ház Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 23.

ImageÁtadták az Egyházmegyei Karitász által működtetett Szent Kristóf Házat. A fogyatékkal élők nappali intézménye Székesfehérváron, a Maroshegyen várja a halmozottan sérülteket: csendes környezetben, a sóstói tanösvény bejáratánál. A Ház létrejötte a Fehérvár Travel Alapítványnak és a Székesfehérvári Egyházmegyének köszönhető. A 231 négyzetméteres, 25 fő befogadására képes intézményt – az ünnepélyes megnyitón - Spányi Antal megyés püspök áldotta meg.

Tovább...
 
"Dr. Cser-Palkovics Andráshoz hasonló politikusokra van szükség!" Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. április 23.

Image- jelentette ki dr. Navracsics Tibor, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője székesfehérvári látogatása során. A politikus a Belvárosban tartott sajtótájékoztatóján azon véleményének adott hangsúlyt, amely szerint a székesfehérvári polgárok az első fordulóban egészen egyértelmű jelzést adtak azoknak a politikai erőknek, amelyek az elmúlt nyolc évben Magyarországon kudarcot kudarcra halmoztak, és Magyarországot Közép-Európa egyik legjobb gazdaságából az egyik leggyengébb országává változtatták.

Tovább...
 
Bárányokat szoptattak az óvodások Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 23.

ImageKülönleges élményben lehetett részük a székesfehérvári Gyöngyvirág Óvoda gyermekeinek. A Lepke Csoport már régóta szoros kapcsolatban áll egy kecskefarmmal, ahova az óvodások már több ízben is ellátogattak. A gyerekek e kirándulások során megismerkedtek az állattartással és az állatok szaporodásával. Most pedig négy kisbáránnyal gyarapodott a farm, „akikre” természetesen az ovisok is kíváncsiak voltak….

Tovább...
 
Székesfehérvári séta dr. Navracsics Tiborral és dr. Cser-Palkovics Andrással Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 22.

ImageSzékesfehérvárra látogatott dr. Navracsics Tibor, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője. „Dr. Cser-Palkovics András első fordulóban elért eredménye, amellyel mintegy 26 százalékkal előzte meg választókerületében a második helyezett képviselőjelöltet, egyértelműen mutatja, hogy Székesfehérvár is a demokrácia, és az erős Magyarország mellett elkötelezett város." –nyilatkozta a sajtónak a politikus, majd rövid városi sétára indult dr. Cser-Palkovics Andrással, aki nemrég Orbán Viktort kalauzolta el a belvárosban...

Tovább...
 
A Fidesz-kormány véget vet a tolvajlásnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / Hir TV   
2010. április 22.

Image"Közmunkák szervezésével és adócsökkentéssel lehet tíz év alatt egymillió munkahelyet létrehozni." - mondta Orbán Viktor csütörtökön, kampánykörútjának miskolci állomásán. A Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltje szerint a borsodiaknak van a leginkább szüksége munkára és közbiztonságra, ezért ebben a régióban kell a leggyorsabban megszervezni a munkahelyteremtést. Orbán Viktor úgy véli: addig nem lehet vállalkozásfejlesztésről beszélni, ameddig a földekről eltűnik a megtermelt áru, a becsületes embereket baleknek nézik, és azok járnak jól, akik spekulálnak és ellopják más emberek munkájának gyümölcsét.

Tovább...
 
Majálisozzunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 22.

ImageA Fehérvári Ifjúsági Fúvószenekar előadásával kezdődik az idei majális Székesfehérváron. Az egész napos rendezvényen fellép – többek között - a Felícita Táncklub, az Abai Pávakör és Citerazenekar, kvízjátékon lehet részt venni a Vörösmarty Színház szervezésében, a gyermekeket a Mákvirág Színjátszó Csoport is szórakoztatja majd a „Micsoda fa?” című előadással, este pedig a Coco Loco zenekar és a Sapka Művészeti és Tűzzsonglőr Egyesület zárja a programot…

Tovább...
 
Az MSZP hazug kampányt folytat Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 22.

Image"A Fidesz feljelentést tett a választókat megtévesztő MSZP-s telefonhívások miatt." - jelentette be sajtótájékoztatóján Kontrát Károly, a Fidesz Új Demokrácia Központjának vezetője.  "A választás első fordulójában a magyar emberek világos, egyértelmű döntést hoztak: lezárták a múltat, a hazugság korát, és a változás, az új irány mellett döntöttek. A második forduló tétje az, hogy létrejön-e egy széles körű nemzeti egység. A tét nagy: minél szélesebb körű ez a nemzeti egység, annál gyorsabb az ország kilábalása a válságból. A nemzeti egység létrejötte a magyar emberek érdeke." - fogalmazott Kontrát Károly.

Tovább...
 
Együtt akarjuk sikerre vinni közös nemzeti ügyeinket! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 21.

Image„Emlékeztetni szeretnénk az MSZP politikusait arra, hogy akinek egy rádióreklámban éppen a politikai örökösének jelölik magukat, azt a politikust az MSZP miniszterelnök-jelöltje, Mesterházy Attila több ízben is nagy nyilvánosság előtt árulózott le.” – jelentette ki Orosz István. A Fidesz városi alelnöke szerint ez a nyilvánvaló ellentmondás is jól mutatja az MSZP teljes szétesését.

Tovább...
 
"A nemzeti egység kormányát kell létrehozni!" Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. április 21.

Image„Közeledik a választások második fordulója!” - hívta fel a választópolgárok figyelmét Vargha Tamás, a Fidesz nemrég megválasztott országgyűlési képviselője a Malomházban tartott sajtótájékoztatóján. Mint ismeretes, a Vargha Tamás által érintett 2. választókörzetben az első forduló érvényes és eredményes volt: a képviselő 21 455 szavazattal jutott be a Parlamentbe.

Tovább...
 
Szemétszedés a Föld Napján - Csalán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 21.

ImageA Föld Napja április 22-e. Ehhez kapcsolódóan a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft, a Depónia Hulladékkezelő Kft., valamint Östör Annamária területi képviselő társadalmi munka keretében szemétszedési akciót szervez 2010. 04. 25-én, vasárnap 9-től 11 óráig. Az akció Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi elágazásánál lévő Kiserdő területét érinti. A programra minden érdeklődőt várnak a szervezők!

 
Gyurcsány és a sukorói lopás Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 21.

Image"Kivizsgálunk minden korrupciógyanús esetet, így a sukorói földügyletet is." - fogalmazott Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján. Az elnöki stáb jogi igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc ügyészségi kihallgatása méltó lezárását jelenti az elmúlt nyolc év szocialista regnálásának, ami a korrupcióról, közpénzek gátlástalan lenyúlásáról és a magánérdekek mentén meghozott kormányzati döntésekről szólt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1677 1678 1679 1680 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18382 - 18392 / 20483