Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Működik a gazdasági tényfeltáró bizottság Nyomtatás E-mail
Írta: orbanviktor.hu   
2010. április 19.

ImageA két forduló között Szegedre és Makóra kísérték el a TV2 Napló kamerái a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjét. Orbán Viktor a riporter kérdésére, miszerint ha a Fidesznek kétharmados többsége lesz, kapnak-e választójogot a határon túli magyarok, elmondta a "választójog másik kérdés, állampolgárságot biztosan". Meglátása szerint az "elhibázott népszavazásból" mindenki tanult, részletkérdésekről folyik a vita.

Tovább...
 
Ifik: "Újonc"-avatás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 19.

ImageHorváth Bernadett első alkalommal szerepelt az Alcoa FKC ifjúsági csapatában a Váci NKSE elleni vasárnapi mérkőzésen, amelyet a fehérváriak végig biztosan vezetve 33-25-re nyertek meg. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy az FKC így két rájátszásbeli forduló után maximális pontszámmal áll a középső ház élén. A hazaiak legeredményesebb játékosa a hétgólos Kaszás Ivett volt.

Tovább...
 
Alkotmányellenesen tiltották meg a Magosz nagygyűlését Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. április 19.

Image"Alkotmányellenesnek minősítette az Alkotmánybíróság (AB) a Fővárosi Közgyűlés egy 2006. októberi rendeletét, amellyel gyakorlatilag megtiltotta a Magosz Kossuth térre hirdetett nagygyűlését.W - közölte a Fidesszel szövetséges gazdaszervezet szövetségi igazgatója vasárnap a főpolgármesteri hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján. Budai Gyula a részletekről szólva kifejtette: 2006. október 26-ára a Magosz mintegy ötezer ember és hatszáz mezőgazdasági jármű részvételével nagygyűlést hirdetett a budapesti Kossuth térre, mert az agrártárca "a magyar gazdáknak tett ígéreteit nem tartotta be".

Tovább...
 
A HM is az MSZP pártkifizetőhelyévé vált Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 18.

Image"Új elemek kerültek napvilágra a Honvédelmi Minisztériumban (HM) zajló korrupciós bűncselekményekkel kapcsolatban. Tűrhetetlen, hogy egy minisztérium, különösen az ország védelméért felelős minisztérium a BKV-hez hasonló pártkifizetőhellyé alacsonyodjon." - hangsúlyozta sajtótájékoztatóján Répássy Róbert. A fideszes politikus emlékeztetett: az elmúlt hetek, hónapok nyomozati eredményei alapján bizonyossá vált, hogy nem csak kormányzati cégek, hanem minisztériumok is szocialista kifizetőhellyé váltak.

Tovább...
 
Milliókért mentik fel a szakállamtitkárokat Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 18.

ImageA Fidesz szerint a kormány több millió forint végkielégítést fizet az elbocsátott szakállamtitkároknak, mégpedig teljesen feleslegesen, hiszen néhány héten belül a kormányváltással egyébként is megszűnik a megbízatásuk. Fónagy János szombati budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy ezek a kifizetések újabb bizonyítékai annak, hogy a mostani kabinet még a kormányváltás előtt ki akarja üríteni a kasszát. A politikus úgy véli, az elbocsátások egyetlen oka, hogy végkielégítést lehessen fizetni a szakállamtitkároknak.

Tovább...
 
Orbán pontosan tudja, mire van szüksége Magyarországnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / HirTV   
2010. április 16.

ImageAz Európai Néppárt bízik a Fidesz kétharmados győzelmében. Joseph Daul, a néppárt európai parlamenti frakcióvezetője a hírTV-nek Kassán azt mondta: a stabil többséggel, Orbán Viktor vezetésével Magyarország ismét erős és sikeres országgá válhat. "Ez egy csodálatos eredmény Orbán Viktor és a Fidesz számára" - vélekedett Joseph Daul az országgyűlési választások első fordulójáról - "Azt remélem, hogy a második fordulóban megszerzik a teljes többséget, és ezzel ismét elkezdődhet egy felfelé ívelő korszak Magyarország számára Európában" - tette hozzá.

Tovább...
 
Elhunyt Sobor Antal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 16.

ImageÖrökre eltávozott az élők sorából Sobor Antal. A közismert tanár, író és festőművész hosszantartó betegség után hunyt el, életének 78. évében. – Sobor Antal 1933-ban született Székesfehérváron. Itt járt középiskolába, majd az ELTE Bölcsészettudományi Karának elvégzése után visszatért városunkba. 1971-től nyugdíjazásáig a Vasvári Pál Gimnázium és Szakközépiskola tanára volt. Írói és festői életműve igen jelentős – Fejér megye díszpolgárává is választották….

Tovább...
 
A Kis esti dispután elhangzott: nagy az esély a bajnoki címre! Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. április 16.

ImageA Szent István Ház Kis esti disputa sorozatának volt a vendége a Videoton FC csapatának vezetőedzője, dr. Mezey György. A 2003-ban indult sorozat alapgondolata, hogy ismert közéleti személyiségeket mutasson be egy kicsit más oldalukról. Nos, dr. Mezey esetében persze nem maradhatott ki a szakma sem.

Tovább...
 
Az emberek gyors és mélyreható változást szeretnének! Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. április 15.

Image„A győzelem nem a Fideszé, hanem Magyarországé… Egységes népakarat született abban, hogy gyors, mélyreható és megrendítő változást szeretnének Magyarország polgárai, és egy egységes felhatalmazást adtak a Fidesznek ahhoz, hogy az előttünk tornyosuló feladatokat, problémákat megoldjuk, kezeljük.”- fogalmazott Dr. Cser-Palkovics András sajtótájékoztatóján.

Tovább...
 
Bűnszervezet a BKV-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 15.

ImageA tegnapi napon a BRFK közzétett a BKV-üggyel kapcsolatban egy minősítő körülményt: kiderült, hogy a közlekedési vállalatnál bűnszervezetben való bűnelkövetés történt - tájékoztatott Papcsák Ferenc csütörtöki sajtótájékoztatóján. Eddig csak egyes személyek ellen - úgy, mint Antal Attila, Zelenák Tibor vagy Mesterházy Endre - indítottak eljárást hűtlen kezelés gyanújával. Most viszont a bűnszervezetben való elkövetés vádja minősített körülménynek számít - mutatott rá a fővárosi fideszes politikus.

Tovább...
 
Segítsünk Fédrán! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 15.

ImageMint korábban mér beszámoltunk róla, egy jótékonysági kezdeménysorozat indult útjára Fejér megye székhelyén egy református kislány megsegítésére. A székesfehérvári Szabó Fédra szervezetét az elmúlt év nyarán megtámadta egy súlyos betegség, a Devic- szindróma. A szemideg-, agyvelő-, és gerincvelő-gyulladást kiváltó ritka kór következtében a kislány lebénult, és kerekesszékbe került. Gyógyulása érdekében rendszeres gyógyszeres kezelésre van szüksége, táplálkozásához speciális étrendet kell összeállítani.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1677 1678 1679 1680 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18404 - 18414 / 20484