Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nagyarányú győzelem minden szavazó körben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 12.

ImageSoha ilyen nagy arányú győzelmet nem könyvelhettek el magukénak a Fidesz országgyűlési képviselő-jelöltjei. Vargha Tamás Székesfehérvár 2-es szavazókörzetében 58,54 százalékkal bejutott a parlamentbe (21 455 szavazat), s dr. Cser-Palkovics András is fölényesen győzött az 1-esben, 49,51 százalékkal (13 862 szavazat). A Fideszre a 2-esben 20 540 fő szavazott, az 1-esben pedig 13 782 fő. Az 1-esben április 25-én lesz a következő forduló.

Tovább...
 
Ez a győzelem Magyarországé! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MNO   
2010. április 12.

Image"Soha ennyien nem dolgoztak, nem szorítottak, nem imádkoztak ennyit a közös sikerért." - fogalmazta meg köszönetét Orbán Viktor a választások éjszakáján a budapesti Vörösmarty téren a párt szimpatizánsai ezreinek jelenlétében, hozzátéve, "köszönöm a határon innen és túl élő nemzettársainknak", gratulálva a "történelmi eredményhez". - "Ez a győzelem nem a Fideszé, ez a győzelem Magyarországé, az önöké." - fogalmazott a párt elnöke. Mint mondta, a magyarok elkezdtek írni egy mondatot '56-ban és 90-ben. Ítéletet mondtak egy korszak fölött, csakúgy mint most.

Tovább...
 
A kampánycsend alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 10.

Tisztelt Olvasóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kampánycsend ideje alatt nem frissítjük a Fehérvári Hírek hírportált. A választások után viszont ismét megosztjuk Önökkel a fontos események beszámolóit. Látogassanak vissza hozzánk akkor, valamint addig is tekintsék meg korábbi híreinket! Köszönettel: a szerkesztők

 
MSZP-s és LMP-s plakátokkal ragasztották le a Jobbik reklámjait Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageSajtótájékoztatón tiltakozott dr. Kummer Ákos jobbikos országgyűlési képviselőjelölt a pártot a választási kampány utolsó napjaiban ért támadások ellen. A városban ugyanis több helyen az MSZP, illetve a Lehet Más a Politika nevű párt plakátjaival ragasztották át a Jobbik választási plakátjait, illetve az LMP matricáit ragasztották rá több helyen is a nemzeti radikálisok által jogszerűen kihelyezett választási plakátokra.

Tovább...
 
Nem fog koalíciót kötni a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageArra kéri az embereket Dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselőjelölt, hogy adják meg a bizalmat a Fidesznek ahhoz, hogy kormányozni tudjanak. A politikus kijelentette a Fehérvári Híreknek, hogy a Fidesz szeretne egyedül kormányozni, s kormányzása esetén nem fog koalíciót kötni sem a bal, sem a jobboldali szervezetekkel. S emlékeztett arra, hogy nagy változáshoz nagy, erős legitimitásra, nagy, erős kormányra, erős felhatalmazásra van szükség.

Tovább...
 
Támogatja-e Knizse Gyula és Márton Roland Gyurcsány-politikát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageItt az idő arra, hogy újabb kérdésre válaszoljanak a szocialisták képviselőjelöltjei. Jogukban áll tudni a székesfehérvári embereknek, hogy Knizse Gyula, illetve Márton Roland támogatják-e Gyurcsány Ferenc politikai visszatérését és vele együtt a Gyurcsányi politika folytatását, amit az emberek nagy többsége éppen lezárni szeretne április 11-én? - teszi fel a kérdést Orosz István, a Fidesz városi alelnöke.

Tovább...
 
Kinek hiszek? Nyomtatás E-mail
Írta: Barlay Ödön Szabolcs   
2010. április 09.

ImageAz irgalmasság vasárnapján nagyon aktuális a kérdés és az arra adott válasz: kinek hiszünk? S egyáltalában, mi a hit? És épp ma kérdezem ezt, amikor hazánk sorsa a tét. Mert minden összefügg mindennel. A hit ugyanis szintén döntés, választás kérdése. Igy tehát a mai vasárnap egyszerre több szinten is felmerült kérdésre szeretnék választ adni.

Tovább...
 
A Jüllich Glas-nál járt Orbán Viktor és dr. Cser-Palkovics András Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageA székesfehérvári Jüllich Glas-hoz látogatott Orbán Viktor és dr. Cser-Palkovics András. A politikusok először megtekintették a száz százalékos magyar tulajdonban lévő cég gyárát, majd leültek tárgyalni a vállalat vezetőségével. Ennek során szó esett a Jüllich Glas jövőbeli terveiről is.

Tovább...
 
Itt az idő! Lépjünk a növekedés, és a fejlődés útjára! Nyomtatás E-mail
Írta: Taupert Henrik - Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageDr. Cser-Palkovics Andárs és Vargha Tamás országgyűlési képviselőjelöltek tegnap délután a Fidesz-faház előtt zárta le a kampányt, s foglalták össze az április 11-ei választások tétjét. A Fidesz politikusai úgy érzik , hogy „Itt az idő a változásra!” Arra a változásra, ami kivezeti az országot a szocialisták által vezetett rossz irányból egy jobb irányba, a növekedés és fejlődés útján.

Tovább...
 
Kampányzáró Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 09.

ImageA Syma csarnokban tartotta a Fidesz-KDNP kampányzáró rendezvényét. A eseményen beszédet mondott Orbán Viktor. "Még 62 óra és eljön az igazság pillanata Magyarországon - kezdte beszédét Orbán Viktor, köszönetet mondva mindazoknak, akik kitartottak az elmúlt években, és nem adták fel. A vasárnapi országgyűlési választásokra utalva úgy fogalmazott, a magyar történelem ritka, nagy napjához érkeztünk el. "Rajtunk a sor, hogy cselekedjünk" - szögezte le Orbán Viktor, kiemelve: most vasárnap olyan dolgok dőlnek el, amiért hosszú évek óta harcolunk.

Tovább...
 
Gyűlöletkampány Székesfehérváron? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 09.

ImageA Gyurcsány-Mesterházy-Vona közös gyűlöletkampány megérkezett Székesfehérvárra is, avagy figyelemelterelés Warvasovszky Tihamér Mesterházy Attila általi leárulózásáról. – Vajon Knizse Gyula és Márton Roland egyetértenek-e Mesterházy Attilával Warvasovszky Tihamér leárulózását illetően, s hova tette az MSZP azt a 700 millió forintot, amit az elmúlt hónapokban vett el a székesfehérvári iskoláktól, óvodáktól, intézményektől?

Tovább...
 
<< Első < Előző 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1677 1678 1679 1680 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18426 - 18436 / 20484