Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szükség van a fiatalok támogatására - saját jövőjük érdekében! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 23.

ImageA nyár folyamán tartotta tisztújító kongresszusát a Fidelitas. Az akkor felállt elnökség intenzív felkészülésbe kezdett annak érdekében, hogy a választási kampányban helyt tudjon állni a szervezet. „Azért fontos számunkra ez a választás, mert úgy véljük, hogy sorsdöntő változást hozhat el a fiatalok számára.” – jelentette ki Ágh Péter, a Fidelitas elnöke a Malom Házban tartott sajtótájékoztatón, majd hozzátette: „Az elmúlt 8 évben felnőtt egy elfelejtett nemzedék, akinek boldogulásáért a szocialista kormányok semmit sem tettek.”

Tovább...
 
A szakmák jövője Nyomtatás E-mail
Írta: fejer.hu   
2010. február 23.

ImageKétnapos szakképzési tanácskozás kezdődött a Fejér TISZK rendezésében tegnap a Megyeházán. Az előadók meglehetős kritikával beszéltek a pillanatnyi helyzetről, és nem győzték sorolni a tennivalókat... Az ülést Dr. Balogh Ibolya, Fejér megye közgyűlési elnöke nyitotta meg, aki arról szólt, hogy ha a szakképző intézmények fenntartói fejleszteni akarnak, használható tudást adni a végzősök kezébe, nincs más lehetőségük, mint előremenekülni.

Tovább...
 
Bajnai féloldalas gazdasági értékelést adott Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. február 23.

Image"Talán hitelesebb lett volna, ha a miniszterelnök egy kicsit önkritikusabban beszél arról, ami itt történt az elmúlt években." - húzta alá Varga Mihály napirend előtti felszólalásában. - "A miniszterelnök felszólalása egy kicsit féloldalas gazdasági értékelést adott az elmúlt évekről. Ő maga fogalmazott úgy egy hetilapnak adott interjúban, hogy a szakadék széléről hoztuk vissza az országot." - idézte fel a fideszes politikus, hozzátéve: közben elfeledkezett arról, hogy ki vitte el a szakadékig hazánkat."

Tovább...
 
Ki az MSZP kampányának igazi arca? Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. február 22.

Image"Az MSZP-nek színt kell vallania, hogy Gyurcsány Ferenc, az árnyékkampány vezetője, vagy Mesterházy Attila, a mosolygós látszatkampány vezetője a párt igazi kampányarca." - szögezte le hétfői sajtótájékoztatóján Navracsics Tibor. A Fidesz frakcióvezetője tájékoztatott: szombaton az MSZP megtartotta erőltetetten vidám kampánynyitóját, ahol Mesterházy Attila nemzeti összefogást, nemzeti szolidaritást ígért, és azt hirdette, hogy a pártoknak össze kell fogni, és együtt kell működni a választások után. "Néha azonban láthatjuk az MSZP-kampány árnyékos oldalát is." - jegyezte meg a honatya.

Tovább...
 
Eddig 1.150.000 ajánlószelvény! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. február 22.

Image"Nagy az igény a változásra. A Fidesz és a KDNP által eddig összegyűjtött ajánlószelvények száma országosan meghaladta az egymilliót." - tájékoztatott Nyitrai Zsolt. A Fidesz és a KDNP választási felkészülését segítő önkéntesek száma már korábban meghaladta a százezret, de a toborzás tovább folytatódik. A Fidesz operatív igazgatója sajtótájékoztatóján felidézte azt is, hogy a beérkezett adományok összege elérte a 130 millió forintot.

Tovább...
 
Zajvédő falat kell építeni az Elkerülő útnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 21.

ImageÉvek óta várják a maroshegyiek (is), hogy megoldódjon végre zajterhelési problémájuk. Az elkerülő út megépítésekor ugyanis számos beruházás elmaradt, így a zajvédő falat sem építették meg. Ráadásul az illetéke minisztréium felemlete a sebességhatárt 90 km/h-ról 110 km/h-ra. A Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség nemrég határozatban kötelezte a zajvédő fal megépítésére a Magyar Közúti Nonprofit Zrt.-t.

Tovább...
 
L. Simon László lakossági fóruma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 21.

ImageLakossági fórumot tart L. Simon László, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje február 22-én (hétfőn), 18 órakor az Iváncsai Faluház Nagytermében. A programot az Iváncsai Fidesz szervezet rendezi meg, amely ezúton is hív és vár minden érdeklődőt!

 
Turizmus konferencia a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 21.

ImageA Fejér Megyei Közgyűlés Ifjúsági és Turisztikai Bizottsága “Mesterségünk a Turizmus” címmel turisztikai szakmai napot szervezett a Megyeházán. – kaptuk a hírt Dominkó Anita sajtóreferenstől, aki elmondta, hogy a rendezvény előtti sajtótájékoztatón a távlati célokat illetően dr. Balogh Ibolya közgyűlési elnök kifejtette, hogy a megye – bár ez nem tartozik a kötelező feladatellátási körébe, ezért a kormány szerint, takarékossági okokból nem is kellene foglalkoznia vele -, a turisztikai fejlesztés ügyét, a stratégiai tervezést, szívügyének tekintette és tekinti.

Tovább...
 
Még 50 nap a változásig Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. február 21.

Image"Még 50 nap, és bekövetkezik a változás, amelyre "mindannyian várunk"." - mondta Pelczné Gáll Ildikó Fidesz-alelnök szombaton a Parlament előtt, ahol jelképesen, egy "Gyurcsány-korszak 50" feliratú papírszalag felmutatásával és "az 50. nap" levágásával elindította a visszaszámlálást, a "centivágást". A politikus sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Magyarországon mindenki a változást akarja, de már nem kell sokáig várni, még 50 nap, és bekövetkezik a változás, amely egy korszak végét jelenti, amely után az ország fellélegzik, és elindulhat a növekedés, a megújulás útján.

Tovább...
 
A Fidesz és az MSZP nyugdíjpolitikájáról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 19.

ImageNégy rövid tőmondatban össze lehet foglalni az MSZP elmúlt éveinek nyugdíjpolitikáját: Felemelték a nyugdíjkorhatárt. Elvették a tizenharmadik havi nyugdíjat. Elinflálták a nyugdíjak vásárlóértékét. Szinte lehetetlen helyzetbe hoztak mintegy hárommilió nyugdíjast Magyarországon. – hangzott el dr. Cser Palkovics András frakcióvezető és Vargha Tamás tanácsnok sajtótájékoztatóján.

Tovább...
 
Továbbra is várja az ajánlószelvényeket a Jobbik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. február 19.

ImageÖsszegyűjtötték az induláshoz szükséges mennyiségű ajánlószelvényt a Jobbik székesfehérvári országgyűlési képviselőjelöltjei. Dr. Kummer Ákos és Gál Péter Pál honlapunknak elmondták, hogy több, mint ezer kopogtatócédulát szedtek össze az 1-es és a 2-es választókerületben, s Fejér megye mind a hét választókerületében igen szép eredményeket értek el. A országgyűlési képviselőjelöltek kérik, hogy aki támogatni akarja őket, juttassa el az aktivistákhoz ajánlószelvényét, vagy vigye be a Jobbik székesfehérvári irodájába.

 
<< Első < Előző 1681 1682 1683 1684 1685 1686 1687 1688 1689 1690 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18580 - 18590 / 20496