Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
"Most már értjük, hogy mitől is félt a polgármester..." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 20.

ImageA Fidesz visszautasítja Márton Roland azon sejtetését, amely szerint a jobboldal állna Warvasovszky Donát munkaszerződésének kiszivárogtatása mögött. Az MSZP hónapok óta azzal vádolja Warvasovszky Tihamért és a Fideszt, hogy megállapodás van közöttük, most pedig ezekkel az állításokkal szöges ellentétben azt hiresztelik a helyi szocialisták, hogy a Fidesz „lejáratja” a polgármestert. Mindkét szocialista állítás hazugság!

Tovább...
 
Még három hónap, és befejeződik a Sarló utcai rendelő felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 20.

ImageBár a hivatalos átadási határidő június 30, a kivitelező már április közepén szeretné befejezni a Sarló utcai Orvosi Rendelő felújítását. Az 1981-ben épült rendelőintézet már rendkívül elavult volt, s még a védőnők elhelyezése sem felelt meg a törvényi kötelezettségeknek. A Közgyűlés „régi többsége” nem tett semmit a probléma megoldására, az „új többség” viszont megteremtette a feltételeit annak, hogy korszerűsítsék az épületet, s ne kelljen vacogniuk a gyerekeknek a váróban.

Tovább...
 
Mi újság Warvasovszky Tihamér fiának Széphős szerződésével? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 20.

ImageWarvasovszky Tihamér polgármester fiának, Warvasovszky Donátnak az önkormányzat tulajdonában lévő Széphő Zrt-vel fennálló munkaszerződése, illetve annak módosítása jelenleg nem nyilvános. Amennyiben a sajtóban megjelent, a munkaszerződés időtartamára, illetve a végkielégítés mértékére vonatkozó, a sajtó szerint a BKV-s szerződésekre nagyban emlékeztető adatok megfelelnek a valóságnak, az természetesen több mint elgondolkodtató, és vizsgálatot eredményezhet.

Tovább...
 
Anyagilag és erkölcsileg is meg kell erősíteni a rendőrséget! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 20.

Image"A Fidesz a törvény és a rend pártja. Az MSZP-kormány nem képes garantálni a közbiztonságot, az emberek úgy érzik, egyedül maradtak az egyre gátlástalanabb bűnelkövetőkkel. A rendőrséget ezért meg kell erősíteni anyagilag és erkölcsileg is. A Fidesz törvénymódosító javaslata arról szólt, hogy az a rendőr, aki bűnt követ el, többé ne lehessen rendőr. Ez a javaslat MSZP-s képviselők szavazatával ment át az Országgyűlésben."

Tovább...
 
A nyugdíjasoknak garanciára van szükségük! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 20.

Image"A nyugdíjakra és a nyugdíjasokra a Gyurcsány-korszak, és annak máig élő kormányzati és politikai magatartása rendkívül komoly veszélyt jelent, a Fidesz ezért egyeztet a nyugdíjas szervezetekkel." - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Iván László. Évek óta folyamatosan csökken a nyugdíjak reálértéke. Iván László emlékeztetett: az Antall-kormány idején a reálnyugdíj-változás -8,2% volt, a Horn-kormány esetében ez -11,9%, az Orbán-kormánynál +22,2% volt, a Medgyessy, majd az első Gyurcsány-kormánynál +19,6%, a második Gyurcsány-kormánynál pedig -3,8% volt.

Tovább...
 
Új megyetérkép született Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta, Csathó Barna   
2010. január 20.

ImageTöbb, mint egy évtizede, hogy a megye közigazgatási és közlekedési térképe utoljára „frissült”. Az új térkép most készült el, és be is mutatták a Megyeházán. Mint dr. Balogh Ibolya közgyűlési elnök az ünnepség elején elmondta: körülbelül egy éve kezdődött a megyei önkormányzat és a Stiefel Eurocart Kft. közös munkája azért, hogy az új térkép a lehető legpontosabb és leginformatívabb lehessen.

Tovább...
 
Egy magyar baptista jelenti Haitiból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 19.

ImageMegkezdte munkáját a baptista mentőcsapat a port-au-prince-i Global Outreach klinikán. Hatalmas káosz, zűrzavar és borzalmas hullaszag közepén, a romokon dolgozó mentőcsapatok látványa fogadta a magyar-amerikai csoportot a haiti fővárosban. „A helyzet rettenetes, ilyet még soha nem láttam!” – mondta Dr. Szilágyi Béla, aki már tíz éve segít a világ nagy katasztrófahelyszínein a Baptista Szeretetszolgálat főigazgatójaként.

Tovább...
 
Földönfutóvá tenné a panellakókat Bokros pártja Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 19.

ImageOstobaságnak és nevetségesnek nevezte László Tamás a panelépületek lebontását célzó MDF-es terveket. - Hétfői sajtótájékoztatóján a Fidesz szakpolitikusa Lévai Zoltán budapesti MDF-elnöknek arra a javaslatára reagált, amely a főváros levegőjének javítására a szélcsatornákat elzáró panelek és magas épületek visszabontását indítványozza. László Tamás azt mondta: "a Bokros Lajos vezette MDF-nek nagyon fontos programpontja ez az akció, ezért komolyan kell venni".

Tovább...
 
Megérkeztek a baptisták Port-au-Prince-be, a haiti fővárosba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 18.

ImageAz árvák helyzete eddig sem volt jó Haitin, de a 2010. január 12-i pusztító földrengés után sokkal többen lesznek, és ellátásuk sokkal nehezebb lesz. Az UNICEF tájékoztatása szerint a lakosság 46%-a 18 évnél fiatalabb, így a gyermek áldozatok száma is tragikus mértékü. A katasztrófa után egy nappal a Baptista Szeretetszolgálat mentőcsoportot indított a katasztrófa sújtotta Haitire. A csoport vezetője a székesfehérvári Pavelcze László, akitől rendszeres tudósításokat kapunk majd a helyszínről.

Tovább...
 
Az MSZP az emberek helyett a korrupció mellé állt Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. január 18.

Image- A VII. kerületi Fidesz frakcióvezetője azzal kapcsolatban mondta ezt, hogy a börtönben ülő Gál György választókerületében ebben a ciklusban már biztosan nem lehet időközi választást tartani. Vattamány Zsolt az előzményekről szólva elmondta, hogy az ingatlanpanamázás miatt rácsok mögé került SZDSZ-es politikus már egy éve nem vesz részt a képviselőtestület ülésein, mandátumának megszűnését ezért már decemberben meg kellett volna állapítani.

Tovább...
 
Megnyílt a Jobbik irodája Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 18.

Megnyílt a Jobbik Magyarországért Mozgalom Fejér megyei (és egyben székesfehérvári) irodája Székesfehérváron, a Piac tér 12-14, szám alatti, a köznyelvben Pártok Házának nevezett épületben, a buszállomás mellett, a földszint 3. számú helyiségben. Kummer Ákos alelnöktől megtudtuk, hogy az iroda egyben otthont ad a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom Fejér vármegyei /székesfehérvári szervezetének is.

 
<< Első < Előző 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18591 - 18601 / 20402