Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Újévi fogadalmak - ahogy még eddig soha... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 03.

Image- ezzel a címmel tart előadást Antal Valéria bionom hatóanyag elemző- és mesterkozmetikus január 5-én (kedden), 18 órakor a Szent István Művelődési Házban. A programot az Életmód Klub szervezi azzal a céllal, hogy átfogó képet nyújtsanak a mai, modern, civilizált világ és az ember kapcsolatáról, azon belül is az egészség és életmód összefonódásáról, visszásságairól. Az estre a belépés most is ingyenes!

 
Január végéig érvényesek még a tavalyi parkolóbérletek Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2010. január 03.

ImageA 2009-es évre váltott parkoló bérletek 2010 január 31-ig érvényesek Székesfehérváron. A lakossági bérlet 625 helyett 700 forintba kerül majd idén, a Belváros kivételével minden zónába érvényes bérletet pedig 83000 forintért lehet váltani egy évre. Ha valaki céges autóval szeretne lakása előtt parkolni megteheti, azonban igazolnia kell, hogy ő használja az autót.

Tovább...
 
Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves olvasónknak! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. január 01.
 
Szilveszterezz Székesfehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 31.

ImageTérzenével kezdődik a Szilveszteri mulatság Székesfehérváron, az év utolsó napján. Ezt követik a Vokálpatrióták, majd az Irigy Hónaljmirigy műsora. A programban szerepel még Feke Pál, Tűzijáték - és persze a hagyományos utcabál sem maradhat el.

Tovább...
 
A fenyőfák sorsa Karácsony után... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 30.

ImageA Városgondnokság a Depónia kft.-vel közösen - az elmúlt évekhez hasonlóan - idén is elszállítja a fenyőfákat Vízkereszt ünnepe után. A Városgondnokság kéri, hogy a kertvárosi övezetekben a lakosok a fenyőfát a szemétgyűjtő edények mellé, a lakótelepeken pedig a gyűjtőpontokhoz helyezzék el. A fák elszállítása a szemétszállítás időpontjaiban történik január 6. és február vége között.

 
Év Tűzoltója... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 30.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése „Év Tűzoltója” díjat alapított. A díj azon tűzoltó munkájának elismerésére szolgál, aki: - Székesfehérvár Megyei Jogú Város Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság hivatásos állományában teljesít szolgálatot, - huzamosabb ideje tartós és kiemelkedő munkát végez, - életmentés vagy katasztrófa elhárítás során önfeláldozó magatartást tanúsít.

Tovább...
 
Évzáró ünnepség a Malom Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 30.

ImageÉvzáró ünnepséget rendezett a Malom Közéleti és Kulturális Egyesület a Malom Házban. A program során először dr. Cser-Palkovics András mondott beszédet, majd egy megható karácsonyi műsort láthatott a közönség – a Zentai Úti Általános Iskolások közreműködésével. Végezetül a Vörösmarty Színház művésze, Várady Eszter Sára szórakoztatta a nagyérdeműt énekkel – és verssel…

Tovább...
 
"Megmutatták a szocialisták, hogyan kell eladni a semmit" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 30.

Image- fejtegette beszédében Pelczné Gáll Ildikó, aki néhány nappal ezelőtt a Malom Házan vendégeskedett. A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség alelnöke értékelte az egybegyűlteknek a 2009-es évet, s több olyan politikai visszásságra is rávilágított, amelyről joga van tudni a közvéleménynek, ám a szocialisták mindent megtesznek azért, hogy a jogos, felháborodó szavak helyett hallgatás honoljon…

Tovább...
 
Ingyenes interaktív reanimálás képzés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 29.

ImageA Perpetum Nemzetközi Speciális Kutató - Mentők Alapítvány díjmentes gyakorlati interaktív reanimálás képzést tart december 29-én, 10 órától az Állatkórház tárgyalótermében. Az újraélesztési technikák, elsősegély nyújtás, sérültek elsődleges ellátása, speciális rögzítési technikák alkalmazása, a tennivalók helyes sorrendje… témájú előadásokat a csoport mentő-szakápolói tartják a jelenlegi tagoknak, és a most jelentkezni kívánó személyeknek.

Tovább...
 
Ki legyen az Év Polgárőre? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. december 29.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése „Év Polgárőre” díjat alapított. A díj azon személy munkájának elismerésére szolgál, aki: - a Székesfehérvári Polgárőrség tagjaként rendszeresen segíti a rendőrség feladatainak ellátását a bűnmegelőzés területén, - aktívan közreműködik a bűncselekmények és szabálysértések elkövetését lehetővé tevő okok és körülmények feltárásában és az illetékes szervek felé jelzésében, valamint a polgárok biztonságérzetének alakításában és a bűnözéstől való félelmének oldásában.

Tovább...
 
Felháborító, ami az MTV Zrt. körül zajlik Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. december 29.

ImageKiderült: már február óta nyomozás folyik az MTV Zrt. új székházának ügyében. A kérdés az, hogy a nyilvánosságot miért nem tájékoztatták erről az azóta eltelt 10 hónap alatt? - "A december 10-én, az MTV Zrt. székháza körüli hűtlen kezelés ügyében tett feljelentésem kapcsán derült fény arra a tényre, hogy már 2009 februárja óta folyik egy hasonló, súlyos bűncselekményt feltételező nyomozás a Magyar Televíziót illetően." - tájékoztatott Balsai István.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18646 - 18656 / 20406