Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nem zárják be a börtönt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 19.

ImageA Rendészeti Minisztérium mégsem zárja be a Közép-dunántúli Országos Bv. Intézet székesfehérvári objektumát. Erről Draskovics Tibor péntek délben nyújtott tájékoztatást Székesfehérvár vezetőségének. Nem volt tehát hiábavaló (ismételten) dr. Cser-Palkovics András erőfeszítése, tiltakozása, s levele, amelyet nemrég juttatott el az igazságügyi és rendészeti miniszterhez.

Tovább...
 
Újabb törvénytelen kifizetés a Nemzeti Vagyonkezelőnél Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. szeptember 18.

Image"Hova tűnt 273 millió forint közpénz?" - tette fel a kérdést Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója sajtótájékoztatóján a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél történt kifizetésekkel kapcsolatosan - "Miközben a földért életjáradékot program keretében 273 millió forint került jogosulatlanul kifizetésre a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél, addig a Bajnai-kormány az utolsó tízezer forintokat akarja elvenni az emberektől." - fogalmazott a Magosz igazgatója.

Tovább...
 
Bevetési gyakorlat Ercsiben földön, vízen és levegőben Nyomtatás E-mail
Írta: Szűcs Gábor   
2009. szeptember 18.

ImageEz évben a Fejér megyei Ercsi adott otthont a Magyar Honvédség Bevetési Irány 2009 hadgyakorlatnak. A helyszínként a település közelében, a Duna-parti, a honvédség által használt Vízi Kiképző Bázis szolgált. A hivatalos megfogalmazás szerint a gyakorlat célja az Összhaderőnemi Parancsnokság és alárendelt egységeinek, a gyakorlat végrehajtásba bevont katonai szervezetek sajátos harci, kiszolgálói féladatainak megszervezése és vezetése egy országvédelem során.

Tovább...
 
Nem engedhetjük, hogy tönkretegyék hazánk egyik gyöngyszemét! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 18.

Image"Elképesztőnek és elszomorítónak tartjuk, hogy a tervezett beruházással azt a Velencei-tavat akarják külföldi és magyar befektetők tönkretenni, melynek védelmére, megóvására épp a Magyar Állam a rendszerváltozásig 45 milliárd forintot fordított! – nyilatkozta honlapunknak Balsay István, a Megyei Közgyűlés alelnöke, KDNP KÖT Fejér megyei elnöke, aki Mikszáth Kálmán gondolatait is idézte: „A természet az egyedüli, melyet a fantázia nem szépíthet, nem nagyíthat, csak törpíthet.”

Tovább...
 
Az öszödi beszéd évfordulóján - az MSZP megállt a tilosban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 17.

ImageHárom évvel ezelőtt – 2006. szeptember 17-én – vált nyilvánvalóvá hazánk polgárai előtt, hogy miképpen vélekedik az akkori miniszterelnök hazánkról, az általa alkalmazott trükkök százairól, a két éves semmittevésről. Ahogy Gyurcsány Ferenc mondta akkor: "Hazudtunk reggel, éjjel meg este". Gyurcsánynak és az MSZP-nek akkor azonnal mennie kellett volna. Ők viszont megálltak a tilosban, s még éveken át élősködtek(nek) a magyar emberek nyakán.

Tovább...
 
Intézkedési terv a temetők ellenőrzéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 17.

Image"Közeledvén a Mindenszentek ünnepéhez, és a halottak napjához, egyre többen keresik fel a temetőkerteket. Azt szeretnénk, hogy a megemlékezéseket semmi külső zavaró esemény ne befolyásolhassa, és a temetőkerteket látogatók valóban nyugodt, békés, kegyeletteljes légkörben készülhessenek fel ezen alkalmakra." - nyilatkozta honlapunknak Mészáros Attila, a Városgondnokság szóvivője -" Az így jelentkező többlet feladatok ellátására intézkedési tervet készítettünk."

Tovább...
 
Szemfényvesztés zajlik a sukorói ügyben Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. szeptember 16.

Image"Továbbra is titkolja a kormány a sukorói ügylet előkészületeit." - mutatott rá újságírók előtt Balsai István. - "Látom, olvasom, hogy önöknek rettenetesen a bögyükben van ez a beruházás sok szempontból, régen volt ekkora hajcihő, támadás egy beruházás körül." - idézte Bajnai Gordon parlamentben elmondott szavait Balsai István. A fideszes honatya a sukorói ügy fejleményeiről tartott sajtótájékoztatóján beszámolt arról, hogy az Országgyűlésben két interpelláció egy azonnali kérdés és egy sürgősségi indítvány is elhangzott ebben a témában.

Tovább...
 
Pálinka és szilva volt a menü Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 16.

ImageA várakozáson felül sikerült a magyaralmási szilvalekvár-főző verseny. A helyi Művelődési Ház felhívására Fejér megye minden tájáról érkeztek csapatok, hogy megmutassák, milyen finom lekvárt tudnak főzni abból a szilvából, amint Vincz József gazda ajánlott fel a versenyre. Sőt, délutánra még a „Nagy Kenyér” is kisült, amit – természetesen – lekvárral fogyasztottak el a látogatók. A mozgalmas nap végére mindenki elfáradt, s a bálba már csak a legelszántabb táncosok mentek el.

Tovább...
 
Hallgatni az okos szóra... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 16.

ImageWarvasovszky Tihamér végre hallgatott a Polgári Frakcióra, s megértette, hogy amit kérnek, az a közösség akarata is egyben, s Székesfehérvár lakóinak nyugalmát szolgálja: végre a nyilvánosság is megismerheti a Vörösmarty Színház rekonstrukciós munkáinak műszaki felülvizsgálatáról és a garanciális felméréséről készült szakértői véleményt. Pontosabban annak az adatvédelmi és szerzői jogi jogszabályoknak megfelelő változatát.

Tovább...
 
"Tiszta szívből utálom a korrupciót, mert ráment az MSZP." Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 16.

ImageTóth Károly (MSZP): "Tiszta szívből utálom a korrupciót, mert ráment az MSZP." Nádas Péter: "A Magyarországot hosszú időn át kormányzó baloldal is csődöt mondott, a liberálisok is kudarcot vallottak. Mind korruptak." Népszabadság: "(A jobboldalt) a másik oldal segíti hatalomra. Gyávasággal, kulturálatlansággal és mindenekelőtt: a korrupcióval." Hegyi Gyula (MSZP): "Az MSZP ellen összehordott, általánosító korrupciós vádak egy része könnyen megcáfolható. Más esetekben sajnos jogos a vád."

Tovább...
 
Ez az út a leszakadás útja Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. szeptember 14.

Image"Önök minden megtettek azért, hogy ma Magyarország egy gyenge, instabil, szegényes gazdasági erővel rendelkező ország legyen. És ez nem elég önöknek, önök további áldozatot várnak az emberektől" - húzta alá Navracsics Tibor Bajnai Gordon napirend előtt felszólalására való reagálásában. Miniszterelnök úr, tévedésből hozta el Gyurcsány Ferenc egy beszédét vagy fizetett érte? - tette fel a kérdést Navracsics Tibor Bajnai Gordon napirend előtt felszólalására való reagálásában.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 Következő > Utolsó >>

Eredmények 19526 - 19536 / 20972