Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Annyi idős vagy, mint az ereid Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2021. szeptember 07.
Egy felnőtt érhálózatának hossza a hajszálerekkel együtt elérheti a 100 ezer km-t, ami az Egyenlítő két és félszerese. Dr. Sztancsik Ilona kardiológus, aneszteziológus, intenzív terapeuta szerint kézenfekvő, hogy vigyáznunk kell rá, és rendszeresen felül kell vizsgáltatnunk ezt az érzékeny rendszert.
Tovább...
 
Náthás vagyok, vagy allergiás? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2021. szeptember 07.
Tüsszögés, szemviszketés, orrfolyás, orrdugulás – aki először tapasztalja az allergia tüneteit, könnyen hiheti, hogy náthás. Ám ha a panaszok huzamosabb időn át sem javulnak, esetleg tavaly is az évnek ebben az időszakában jelentkeztek, akkor gyanakodhatunk allergiára. Dr. Moric Krisztina allergológus, fül-orr-gégészt, miért fontos az allergia szakszerű kezelése.
Tovább...
 
Varkocs Györgyre emlékezett a város Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 06.
Koszorúzással emlékeztek Varkocs Györgyre és a fehérvári kapitány 1543-as, az oszmánok elleni harc során bekövetkezett hősi halálára.
Tovább...
 
V. Civil véradás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 06.
Ötödik alkalommal szervez Civil véradást a Fehérvári Civil Központ Székesfehérváron szeptember 6-án. Hétfőn 14 és 18 óra között várják az önkéntes véradókat a Rákóczi utca 25. szám alatt.
Tovább...
 
Információs nap a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 06.
Beiratkozás, tantárgyfelvétel és a Campus feltérképezése is szerepelt a gólyák programjában a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán tartott információs napon.
Tovább...
 
Új helyszínen a Tóvárosi őszkösztő piknik Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla, SZKKK   
2021. szeptember 06.
Új helyszínen, a Toronysor sétánya mellett szépen kialakított ligetben rendezték meg a Tóvárosi őszköszöntő pikniket vasárnap. A változatos, minden korosztályt megszólító programok mellett kézműves foglalkozásokkal várták a városrészben élőket.
Tovább...
 
Kikerültek a matricák a Koronás Park szemeteskukáira Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 06.
Harminchárom alkotás érkezett be a környezetvédelem és fenntarthatóság jegyében elindított Smartbin kezdeményezés rajzpályázatára. Ezek közül 17-tel találkozhatunk majd a városban, több helyszínen a kukákon. Már meg is tartották a verseny ünnepélyes eredményhirdetését, ahol a zsűri által kiválasztott hat alkotás készítőit díjazták, valamint felkerültek a matricák a Koronás Parkban található szemetesekre. Most éppen a Smartbin kabalafigurájára hirdettek pályázatot, a felmatricázott kukáknál készült szelfiket pedig október végéig várják.
Tovább...
 
Lövés Szarajevóban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 06.
Szentesi Zöldi László Lövés Szarajevóban - Csuhay József és a Videoton utolsó két perce című könyvének országos bemutatójának a Városháza Díszterme ad otthont szeptember 6-án, hétfőn. A magyar futball története legörvendetesebb vereségének (Željezničar -Videoton 2-1) krónikáját az egykori hősök, szemtanúk és szurkolók társaságában vehetik először kézbe az olvasók.
Tovább...
 
Szedreskerti piknik a szigeten Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2021. szeptember 03.
Bábszínház, koncertek, táncos bemutató, operett- és musicalslágerek – színes programmal várja a városrészben élőket a Szedreskerti piknik szeptember 4-én, szombaton a Csónakázó-tó szigetén, ahol minden korosztály számára kínálnak programot egész délutánra. A rendezvény ingyenes.
Tovább...
 
IX. Székesfehérvári Mangalica Napok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 03.
Péntektől ismét a mangalicatenyésztők veszik birtokba az Alba Plaza előtti teret. Szeptember 3-5. között rendezik meg a IX. Székesfehérvári Mangalica Napokat. Mangalicatenyésztők és termékkészítők, helyben készült mangalica ételek, kistermelők piactere és kézművesek várják a kilátogatókat.
Tovább...
 
Vár a Vértes Védője! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. szeptember 03.
Az I. András király Lovagrend és a Csőszi Történelmi és Hagyományőrző Egyesület nagy erőkkel készül a hétvégére: várostrommal indul a XXII. Csókakői Várjátékok programja szeptember 4-én, szombaton. A nap során régi világzene forgatag, hagyományőrzők bemutatója, idegenvezetés is VÁRja a látogatókat a Vértes Védője!
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 199 - 209 / 15667