Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Tehetségkutató verseny a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

Könnyűzenei tehetségkutató versenyt rendez szeptember 13-án a FEZEN Fesztivál a Tehetséges Zenészekért Alapítvánnyal és helyi önkormányzattal karöltve. A FEZEN Kodolányi Színpadán lebonyolításra kerülő „bemutatkozásokra” szeptember 8-ig lehet jelentkezni – bármilyen könnyűzenei műfajban. A győztes jutalma 100.000 Ft, valamint egy 150.000 Ft-os hangszervásárlási utalvány.

Tovább...
 
Iszkaszentgyörgyi Nyárvégi Mulatságok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 27.

Nyárvégi Mulatságokra hívja az Iszkaszentgyörgyi Önkormányzat a helyi lakókat, s vendégeiket augusztus 29-én és augusztus 30-án. A program pénteken, 19 órakor kezdődik a Művelődési Házban egy zenés-táncos mulatsággal, amely hajnali 2 óráig tart, másnap délután pedig kispályás labdarúgó-tornát rendeznek (jelentkezni a Sportegyesület elnökénél lehet 5+1 fős csapattal). Sőt, főzőversenyre is sor kerül, amelyhez a sertéshúst és a tűzifát a Polgármesteri Hivatal biztosítja.

 
Szombaton esküszik az Álompár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageNagy Tímea és Zimmermann Zoltán, Székesfehérvár „Álompárja” szombaton mondja ki azt a bizonyos „igen”-t a Hiemer-házban, s ezzel felavatják Székesfehérvár új házasságkötő termét is. A szerelmesek a „Keressük Székesfehérvár álompárját!”-címmel meghirdetett felhívásra jelentkeztek 57 másik párral együtt, akik közül három jegyespárt választott ki a zsűri, hogy aztán a székesfehérvári lakosság döntse el Internetes szavazás során, ki legyen a nyertes.

Tovább...
 
Már az őszi-téli menetrendet kell figyelni! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

A MÁV-val utazók figyelmébe: a személyszállító vonatok hétfő óta az őszi-téli menetrend szerint közlekednek. Az – elsősorban – balatoni forgalmat figyelembe vevő nyári menetrend eltörléséről, s a pontos változásokról tájékozódni lehet az interneten - www.mav.hu, www.mav-start.hu -, telefonon – 06-40-49-49-49 -, illetve a vasútállomások hirdető-tábláinál.

 
Népszerű a Török Udvar Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageFolyamatosan érkeznek látogatók a nemrég felújított Török udvarhoz. A turisták hamar felfedezték Székesfehérvár eme nevezetességét, amelyhez valószínűleg hozzájárult az is, hogy a Mátyás Király körút és a Jókai utca között megépült átkötő járdát sokan igénybe veszik, amely érinti e régi - és most teljes díszében látható - kulturális emléket.

Tovább...
 
Melissa csak vár és vár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageMelissa, az egy éves, ivartalanított szuka kutyus a Takarodó Úti Állatmenhelyen vár és vár, hátha valaki érte jön egyszer... Amit tudni kell róla: rendkívül szófogadó, s mellette mégis elég virgonc ahhoz, hogy a kisgyermekes családok legfiatalabb tagjai is jókat hancúrozzanak vele...

Tovább...
 
Tisztújító Közgyűlés a Fejér Megyei SZDSZ-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 26.

ImageTisztújító Közgyűlés a Fejér Megyei SZDSZ-ben - A június 7-i országos, majd helyi szervezeti tisztújítását követően az SZDSZ Fejér Megyei Szervezete is megtartotta tisztújító közgyűlését. - tájékoztatta szerkesztőségünket Boor Ádám területi szervező, aki elmondta: A 15 tagú testület Hajdú Éva Emesét megerősítette választmányi elnöki tisztségében, az Elnökség tagjaként dr. Skaliczky Andreát és Angyal Szabolcsot választották meg.

Tovább...
 
A kormányzati felelősség hiánya Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. augusztus 25.

ImageDr. Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója Bács- Kiskun megyében, Kiskőrösön beszélt a kormányzati felelősség hiányáról. "Ma Magyarország felelősség és következmények nélküli ország"- mondta Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő a Bács- Kiskun megyei Kiskőrösön tartott sajtótájékoztatón.

Tovább...
 
Lebontották a színpadot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 25.

ImageLebontották a Városház-téren álló színpadot, s a hozzá kapcsolódó díszleteket ma déleleőtt. A nyári koncerteknek, táncos produkcióknak és kiemelt programoknak - például az augusztus 20-i kenyéráldás - helyet adó téren most már újra zavartalanul lehet közlekedni - habár sokkal kevesebb kulturális és "információs" élményeket szerezve...

Tovább...
 
A Fidesz reagálása Török Zsolt (MSZP) sajtótájékoztatójára Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. augusztus 24.

Image"A szocialistáknak hat év kormányzásuk vége felé inkább saját bizonyítványukkal kellene foglalkozniuk."- áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének egy órával ezelőtt kiadott közleményében - "Kisebbségi kormányzásba torkollt ámokfutásuk mérlege: csúcson lévő infláció, stagnálás és visszaesés a gazdasági mutatók terén, folyamatosan emelkedő munkanélküliség, a haza kis- és középvállalkozások ellehetetlenítése, a szociális rendszer és az egészségügy szétverése."

 
Haladó ArcGIS képzésen vesznek részt a külföldi oktatók Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 24.

Kazahsztánból és Tadzsikisztánból is érkeztek oktatók a GEO Földügyi és Térinformatikai Tudásközpontjába. A 12 tanár azért látogatott el az intézménybe, hogy két részt vegyen a Tempus projekt keretében folyó, két hetes „haladó ArcGIS”-képzésen, s megismekedjen a GEO térinformatikai tananyagaival, a projekt-alapú oktatással és az e-Learning gyakorlatával. A program fő célja a Geoinformatika mesterképzés (MSc) megalapozása a KazGASA (Alma Ata) és a TAU (Dushanbe) egyetemeken.

 
<< Első < Előző 1831 1832 1833 1834 1835 1836 1837 1838 1839 1840 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20131 - 20141 / 20449