Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Orosháza, Debrecen, Győr lettek a legjobbak a honlapversenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. december 25.

ImageHétfő délután a Szentkirályi utcai Fidesz székházban egy fergeteges díjátadó keretében kihirdettük a Fidelitas karácsonyi honlap-versenyének eredményét.Az első helyezettnek járó színes, multifunkcionális nyomtatót az orosháziak nyerték, a második helyezett Debrecen egy digitális fényképezőt vihetett haza,a győriek pedig iPodot kaptak harmadikként. A díjakat Burján András kabinetvezető és Ágh Péter ügyvezető alelnök adta át.

Tovább...
 
A közvélemény-kutatók a Fidesz erősödését jelzik Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2008. december 25.

ImageKét közvélemény-kutató szerint is növelte előnyét az MSZP-vel szemben a Fidesz. A Tárki decemberi felmérésében a biztos szavazók körében a legnagyobb ellenzéki párt támogatottsága 57 százalékra erősödött, a szocialisták 32 százalékon állnak.

Tovább...
 
2,5 millió forintot gyűjtöttek össze a szegény családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 22.

ImageSikeresnek bizonyult a székesfehérvári Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület jótékonysági akciója. A szervezet elnöke, Horváth Ildikó néhány héttel ezelőtt honlapunkat is megkereste azzal, hogy tegyük közzé adománygyűjtő felhívásukat – s mivel céljaikkal maximálisan egyetértünk, örömmel teljesítettük kérését. Ő azonban nem elégedett meg ennyivel – fáradhatatlanul járta a várost, tárgyalt a vállalkozókkal, cégvezetőkkel, s végül 2,5 millió forint értékben tudott adományokat összegyűjteni.

Tovább...
 
Jól vizsgáztak ez elektronikai áruházak Karácsony előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 22.

ImageRendezett állapotokat, jó árufeltöltést és magas színvonalú szaktanácsadást tapasztaltak a Mystery Visit Kft. próbavásárlói a vizsgált áruházakban. Ugyan 100 akciós termékből 7 aktuálisan nem volt megvásárolható, de ez az arány sokkal jobb, mint amit hipermarketek esetében mértünk. Nem jellemző, hogy ezekben az áruházakban más áron kínálnák az akciós termékeket, mint ahogy azt meghirdették az aktuális akciós újságokban.

Tovább...
 
A vasutasok nem jókedvükben sztrájkolnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 22.

Image"Molnár Csaba félreérti a helyzetet: a vasutasok nem jókedvükben sztrájkolnak, hanem azért gyakorolják alkotmányos jogukat, mert semmibe veszik őket és követeléseiket. Jó lenne, ha a kormány végre nem fenyegetéssel, zsarolással, fegyveres biztonságiakkal és külföldi sztrájktörőkkel próbálná megtörni a magyar munkavállalókat, hanem érdemben foglalkozna problémáikkal." - olvashatjuk Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében. 

 
Élelmiszercsomagok a rászorulóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. december 22.

ImageA kiskunhalasi ökumenikus szeretet szolgálat és a kiskunhalasi fidelitas csoport még ősszel közös akcióba kezdett, hogy a rászoruló családok számára élelmiszer és egyéb csomagokat tudjon eljuttatni a közelgő téli időszakra és a közelgő ünnepekre tekintettel.

Tovább...
 
A Fidesz senkivel sem fog össze az emberek ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

Image"Nyilván Nyakó István sem gondolja komolyan, hogy miután egész évben szembe mentek a magyar gazdaság és a magyar emberek érdekeivel, év végén pedig brutális megszorításokat tartalmazó költségvetést fogadtak el az ellenzék tiltakozása ellenére - amelyet egyébként egész évben fasisztáztak és más otromba módokon sértegettek - most majd bárki komolyan veszi összefogási szándékukat." - áll Dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének mai közleményében.

Tovább...
 
HOBBI SZABÁS-VARRÁS TANFOLYAM - KEZDŐKNEK Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

Szabás-varrás tanfolyamot indít kezdőknek Szigeti Kata ruhaipari mérnök a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A kurzus során a hallgatók megismerkednek a varrógép működésével, használatával, a különböző anyagokkal, a méretvétel szabályaival, elemzik a Burda szabásmintáit, s egyszerűbb ruhákat is elkészítenek (például egy szoknyát cipzár bevarrással). Az első órára január 14-én kerül sor, további információ pedig a következő elérhetőségen kérhető: tel.: Szigeti Kata - 06-20-9983700, illetve a VOKE-tól: 06-22-315512.

 
Karácsonyvárás Agárdon a Polgári Körökkel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

ImageA karácsonyi sürgés-forgás során érdemes holnap ellátogatni Agárdra, ahol 10-17 óráig a Mikszáth Kálmán utcai pavilonsor mellett kirakodóvásár (karácsonyi ajándéktárgyak, díszek, kézműves termékek), szeretetvendégség (ingyen tea, forralt bor, sült tök, sült alma, sült krumpli), közös ebéd (a helyszínen készült babgulyás) és jótékonysági árverés (a felajánlott tárgyakat a helyszínen gyűjtik) várja az érdeklődőket.

Tovább...
 
Csak papíron létező termékek - avagy vevőcsalogatás felsőfokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 20.

ImageTízből egy akciós termék nem található meg a hipermarketekben a karácsony előtti vásárlási láz idején. - derül ki a Mystery Visit Kft. decemberben végzett próbavásárlásos kutatásából. - Általában az áruházak tisztasága, rendezettsége megfelelt az elvárásoknak, de húszból négy áruház hagyott kívánni valót maga után. Tartós fogyasztási cikk vásárlásához ne várjunk magas színvonalú szaktanácsadást ezekben az áruházakban, eleve a vásárlások 30%-ánál nem is tartózkodik eladó az osztályon.

Tovább...
 
Kiosztották az "Év Székesfehérvári Vállalkozója" - díjakat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 19.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének tegnapi ülésén adták át az „Év Székesfehérvári Vállalkozója” – címeket. A díjnak idén László István, az 1983-ban létrehozott Lászlóvill Fft. ügyvezetője és Cserta János, a tizenkilenc éve működő Alba Zöchling ügyvezető igazgatója örülhetett.

 
<< Első < Előző 1841 1842 1843 1844 1845 1846 1847 1848 1849 1850 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20263 - 20273 / 20972