Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Családi Nap Kisfaludon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 24.

ImageCsaládi Napot rendeznek Kisfaludon, a Közösségi Házban és környékén július 28-án, 14-22 óráig. A program során a tűzoltóság bemutatót tart, lesznek sportversenyek (futball, kosárlabda, kapura lövő verseny, kötélhúzás), játékos ügyességi vetélkedők (zsákban futás, lekváros lángos evés), a kézműves foglalkozásokon a helyi óvónők és tanárnők tanítják fiatalokat az origamizásra, gyurmázásra, pókozásra, batikolásra, megnyílik Szűcs Imréné gobelin kiállítása a Közösségi Ház nagytermében, az Akusztikus zenekar pedig Kremnitzky Géza vezetésével gyermekkoncertet ad, amit 19:30-tól táncos mulatság követ.

 
A Jobbik értékelte a közgyűlési döntéseket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 24.

ImageJobbik Magyarországért Mozgalom Székesfehérvári Alapszervezete sajtótájékoztatót tartott a Szent István Könyvesházban. A téma ezúttal a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának legutóbbi közgyűlésén történtek értékelése volt.

Tovább...
 
Ne a kábítószer legyen a fő örömszerzési forrás! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 24.

A Kábítószer Egyeztető Fórum aktuális feladatairól tartott sajtótájékoztatót Neubauer Tamás, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályvezetője. A program aktualitását adta a Szenvedélybetegek Világnapja, amely kapcsán elhangzott: Fejér megyében a tinédzsereken kívül a huszonévesek és a harmincas éveikben járók is érintettek a kábítószer-fogyasztásban. Azért, hogy a fiatalok ne a narkotikumokat használják fő örömszerzési forrásként, a szakértők azt javasolják, hogy a szülők minél több szabadidős programot szervezzenek számukra.

 
Sportolj a Bregyó-táborban! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA Fehérvár FC támogatásával még grundfoci programon is részt vehetnek azok a gyermekek, akik a Bregyó Közi Napközis Tábort választják nyári kikapcsolóduk helyszinéül. A tábor augusztus 8-ig várja nyitott kapukkal a fiatalokat, akik e helyen a sport jegyében tölthetik el szabadidejüket – szakértők irányítása mellett.

Tovább...
 
Szenior nap a kánikulában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA hatalmas kánikula ellenére igen nagy érdeklődés övezte a tegnap megrendezett Székesfehérvári Szenior Napot. Bár sokan azt hitték, hogy a nyugdíjasok a találkozó helyett inkább otthonaikban maradnak hűsölni – hatalmasat tévedtek! A közel háromszáz fellépőt és huszonnégy színpadi produkciót felvonultató programra még a környező településekről is érkeztek idős hölgyek és urak, hogy szórakozzanak egy kicsit, s megismerkedjenek kortársaikkal.

 
Sajtóközlemény a Fejér Megyei Közgyűlés 2008. jún. 23-ai személyi döntéseiről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. június 23.

ImageFejér Megye Közgyűlése 41 napirendi pontot tárgyalt meg mai – 2008. június 23-ai – ülésén. E témakörök között megyei aljegyzőt nevezett ki, majd több megyei önkormányzati fenntartású intézmény vezetői megbízásáról döntött a testület. Az alábbi sajtóközlemény a személyi döntéseket foglalja össze.

Tovább...
 
Megemelték az óvodai csoportlétszámokat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA város önkormányzatának képviselő testülete a legutóbbi közgyűlésen húsz százalékkal megemelte a székesfehérvári óvodák induló csoportlétszámát. Így szeptembertől több gyermeket tudnak fogadni az oktatási intézmények. Városunk óvodái már eddig is teljes létszámmal működtek, a környező településekről is befogadták a gyermekeket, mivel az ott lakó szülőknek egyszerűbb városunkba hozni csemetéjüket - ha már úgyis ide járnak dolgozni, s több helyen nem is működik helyi óvoda.

 
Dobogós helyen végeztek a fehérvári hagyományőrző tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Székesfehérvári Tűzoltóság   
2008. június 22.

ImageElső alkalommal szerveztek országos hagyományőrző tűzoltó versenyt, szombaton, a Palotavárosi-tavaknál. A Havranek József Tűzvédelmi Alapítvány hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a programot, amelyen nyolc csapat indult két (kocsifecskendő és mozdonyfecskendő) kategóriában. Ezzel egy időben a délelőtt folyamán tűzoltó horgászversenyt tartottak a Palotavárosi-tavakon, melyre tizenegyen neveztek be.

Tovább...
 
Újságírói Study-Tour Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 21.

ImageA Gárdonyi Önkormányzat „Study-Tour”-t szervezett a sajtó képviselői számára. Az egész napos programra kora reggel egy külön busszal érkeztek Budapestről az újságírók, akikhez a Nádas Étteremben csatlakoztak a székesfehérvári médiumok képviselői is – fürdőruhával felszerelkezve, hiszen az előzetes tájékoztatóból tudni lehetett, hogy a helyi pálinkafőzde, Gárdonyi Géza Ház… megtekintése mellett az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőbe is ellátogatnak majd.

Tovább...
 
Fejér Megye Közgyűlése pályázatot hirdet Nyomtatás E-mail
Írta: Felhívás   
2008. június 21.

A Fejér Megyei Önkormányzat Integrált Szociális Intézménye pályázatot hirdet intézményvezető ápoló munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.

Tovább...
 
Kié legyen az Érdy János Emlékérem? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 21.

ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata szeptember 5-ig várja a javaslatokat arra vonatkozóan, hogy ki kapja meg idén az Érdy János Emlékérmet. A díjat 1998-ban alapították a Szent István Bazilika, Romkert érdekében tevékenykedők tudományos, szakmai munkájának elismeréséül. A kitüntetésre városuk bármely lakója felterjesztheti a szerinte legméltóbb személyt. – Ezt írásban lehet megtenni, a levelet pedig a Polgármesteri Hivatal Közművelődési Iroda címére várják. (Városház tér 1.)

 
<< Első < Előző 1841 1842 1843 1844 1845 1846 1847 1848 1849 1850 Következő > Utolsó >>

Eredmények 20340 - 20350 / 20480