Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Polgármesterek randevúja Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 19.
Koszti András, Velence város polgármestere és dr. Oltványi Tamás producer, ötletgazda-főszervező sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Magyarország egyik legnagyobb hagyománnyal bíró önkormányzati rendezvényének, a 25. Városi Polgármesterek Randevújának 2019. szeptember 13-án Velence lesz a helyszíne.
Tovább...
 
Indul a hallójárat-gyulladás szezonja! Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 19.
A középfül-gyulladás inkább a téli hónapok betegsége, nyáron elsősorban hallójárat-gyulladás miatt fordulnak orvoshoz a betegek – mondja dr. Holpert Valéria fül-orr-gégész, foniáter. A Fül-orr-gégeközpont orvosát a két betegség közti különbségekről és a helyes fülcsepphasználatról kérdeztük.
Tovább...
 
Felnőttnek készülök! Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. június 19.
„Kisfelnőttképző” napközis nyári tábort indít a Motívum Kulturális Egyesület július 15. és július 19. között Székesfehérváron, a Fejér Megyei Művelődési Központban. A táborba július 3-ig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
A vajdasági Bácskossuthfalváról érkezett delegáció Székesfehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 19.
Ötfős delegáció érkezett Székesfehérvárra a vajdasági Bácskossuthfalváról. A két település között egyházi vonalon már régóta működik a kapcsolat, a mostani látogatás célja a szélesebb körű ismerkedés, és a további lehetséges együttműködés előkészítése. A küldöttség tagjait Mészáros Attila alpolgármester és Deák Lajosné tanácsnok kalauzolta Fehérváron.
Tovább...
 
Szeptemberben nyitja meg kapuit a „B” épület Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 19.
Bejárást tartottak a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campus „B” épületében. Az EFOP 4.2.1 projekt keretében megvalósuló mintegy másfél milliárd forintos beruházás során a XXI. század kihívásainak megfelelő, de az egykori huszárlaktanya értékeit őrző épületben előadótermeket, laborokat és könyvtárat alakítottak ki.
Tovább...
 
Budapest egy hétig Sanghaj színeiben tündöklik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. június 19.
“A Dinamikus Sanghaj” Város Promóciós Rendezvény 2019 június közepén kerül megrendezésre Budapesten, Magyarországon. Sanghaj Önkormányzat Információs Irodája a Magyar Nemzeti Bankkal, a Sanghaj Múzeummal, a Fudan Egyetemmel, a Sanghaji Nemzetközi Kulturális Egyesülettel és más intézményekkel együttműködve szervezi az eseményt, a kínai-magyar diplomáciai kapcsolatok felvételének 70. évfordulója alkalmából. A rendezvény 4 részből fog állni, egy fórumból és 3 kiállításból.
Tovább...
 
Emléktábla őrzi a Schmidl-díjas tervező nevét Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 18.
Ünnepélyes keretek között leplezték le a Szent Gellért Hotel falán a Csutiné Schleer Erzsébet részére adományozott 2018. évi Schmidl Ferenc Építészeti Díjról szóló táblát.
Tovább...
 
Megújult járdákat adtak át a Köfémen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 18.
Hat megújult járdaszakaszt adtak át ma délelőtt a Köfém lakótelepen. A beruházás csaknem eléri az 50 millió forintot. Közben készül a teljes lakótelepet átszelő térköves sétány is, melyet a tervek szerint július végén adnak át.
Tovább...
 
Ribizli, a nyár szupergyümölcse! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 18.
A nyári szezon első gyümölcsei közé tartozik a ribizli, mely élettani szempontból az egyik legértékesebb bogyós gyümölcsünk. Termesztése egyszerű, mert e növény nem igényel túl nagy gondoskodást.
Tovább...
 
Életveszélyes is lehet az eperallergia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 18.
Az eper az egyik legnépszerűbb gyümölcs hazánkban. Ezért fontos beszélnünk az eperallergiáról, mely életveszélyes állapothoz is vezethet.
Tovább...
 
Csiganyállal az öregedés ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 18.
Gondoltad volna, hogy már nemcsak kamillát, körömvirágot és aloe verát tartalmaznak a fiatalságot ígérő kozmetikumok, hanem csiganyálat is?
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 11601