Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. január 27.
Fogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Hársfa: az egyik legsokoldalúbb gyógynövényünk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. január 27.
Mire jó a hársfatea? Hogyan készítsünk a növényből alkoholos kivonatot, toroköblögetőt, fürdőt, esetleg likőrt az élvezetre is gondolva?
Tovább...
 
Ismét állatorvosi bemutatókkal folytatódnak a Vadvasárnapok a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 27.
Újra lesz Vadvasárnap a Sóstó Vadvédelmi Központban. Január 29-én 10.00 órakor kezdődik az ismeretterjesztő program, melynek keretében állatorvosok, állatgondozók számolnak be a nem mindennapi munkájukról.
Tovább...
 
Jótékonysági bált rendeznek a Viktória Rehabilitációs Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 27.
Jótékonysági batyus bált rendeznek 2023. február 3-án, pénteken a Viktória Rehabilitációs Központban. Az eseményre a Mozgássérültek Fejér Megyei Egyesületénél lehet belépőt váltani.
Tovább...
 
Válogatás a világ legrangosabb dokumentumfilmjeiből Székesfehérváron is Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 27.
Tiszteld az Életet! „Ne ölj!” – ezzel a szlogennel rendezik meg idén a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivált (BIDF), amelynek keretében Székesfehérváron is lesznek vetítések. Január 28-án, szombaton a Hatodik népkórház és a Szótlan szeretet, január 29-én, vasárnap a Mi svédek és a Covid és a Kölyök Platónok című filmeket láthatják az érdeklődők a Cinema City Alba Plazában.
Tovább...
 
Tájékoztató fórum a nyugdíjas közösségek vezetőinek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. január 27.
Az idei évre tervezett városi programokról, a nyitva tartó kulturális intézményekről, a nyugdíjasoknak egyénileg és közösségileg igényelhető/rendelkezésre álló költségvetési forrásokról is tájékoztatást adott Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András a székesfehérvári nyugdíjas szervezetek, klubok vezetőinek szervezett csütörtöki fórumon.
Tovább...
 
A homlokzat, a bejárat és a díszudvar is megújul a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 27.
Javában zajlik a Szent István Hitoktatási Művelődési Ház felújítása. Székesfehérvár egyik legnagyobb közművelődési intézményének homlokzata és udvara is megszépül a falak, a díszítőelemek, a nyílászárók rekonstrukciójával és a belső díszkivilágítás bővítésével. A Székesfehérvári Egyházmegye uniós forrásból finanszírozza a munkálatokat, melyekről Jakubek Tiborné, az intézmény igazgatója számolt be.
Tovább...
 
Kalandozás a Természettudományok Birodalmában Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. január 26.
A Kalandozás a Természettudomány Birodalmában vetélkedő egy komplex megyei szintű csapatverseny hetedik osztályos tanulóknak. A csapatok természettudományos próbákon vesznek részt úgy, mintha családok lennének. A családias szemlélet szimbolizálja az összetartozást, ahol a gyermek szerepet játszó csapattagért mindent meg kell tenni a többieknek.
Tovább...
 
Székesfehérvárra látogatott az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 26.
Székesfehérvárra látogatott szerdán Paul Fox, az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete. A diplomata – aki 2020 szeptembere óta tölti be a posztot – a város gazdaságával, civil életével ismerkedett, a Városházán tárgyalt dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel, majd a Belvárost is megnézte egy rövid séta során.
Tovább...
 
Szarvasösvényen – faragva, karcolva Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 26.
Tárgysimogatóval kísért előadással folytatódik az Értékek és értékőrzés című szabadegyetem az M-Art Egyesület szervezésében. Az öt alkalomból álló programsorozat harmadik előadója Gosztonyi Zoltán fa-, csont- és szarufaragó népi iparművész lesz. A Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Központban január 27-én, pénteken 17 órára szeretettel várják az érdeklődőket. 
Tovább...
 
Ideiglenes látogatási tilalom a Fektehegy-Szárazréti Idősek Otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 26.
Vírusos megbetegedések miatt ideiglenes látogatási tilalom lépett életbe a Fektehegy-Szárazréti Idősek Otthonában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 18028