Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Áramszünet lesz több utcában december elején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 04.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan december 4-én és 5-én Székesfehérvár, míg december 5-7. és 10-11. között Székesfehérvár-Börgönd több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Mikulásváró program a leendő elsősöknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 04.
ImageA Székesfehérvári Bory Jenő Általános Iskola tantestülete szeretettel várja a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket az iskolai előkészítő foglalkozásra december 5-én, szerdán.
Tovább...
 
Ismeretlen eredetű tüdőfibrózis Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2018. december 04.
Egy szappanbuborék felfújása is komoly küzdelmet jelent annak, akinek ismeretlen eredetű tüdőfibrózisa ( IPF) van. A betegség Európában 111.000 embert érint, hazánkban körülbelül 1200-ra tehető a diagnosztizálatlan betegek száma.
Tovább...
 
Tea, lekvár, likőr, bor - finomságok csipkebogyóból Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. december 04.
ImageA csipkebogyó felhasználása széleskörű. Fogyasztják gyógyteaként, készülhet belőle szirup, dzsem, lekvár, leves, bor és likőr is. A termésből sajtolt olajat napégés esetén vagy apró ráncok kezelésére is felhasználhatjuk. Sőt, már kapható csipkebogyóliszt is.
Tovább...
 
Új okos, a régi zöld helyett Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 04.
ImageA Denso Gyártó Magyarország Kft. jóvoltából új digitális táblával, számítógéppel és projektorral gazdagodott a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI 8.é osztályos tanulóinak terme. Az intézmény 2-es számú termében elhelyezett, Bébi névre keresztelt új tanulást segítő eszközt a nyolcadik osztályosok rövid műsorral köszönték meg a vállalat képviselőinek.
Tovább...
 
Édesapáknak a hisztiről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. december 03.
Minden szülőnek fejtörést okoz, hogy mit kezdjen a hisztivel, hogyan kezelje azt, mit tegyen, ha a gyerek nyilvános helyen, egy boltban, étteremben, vagy akár a buszon rázendít. A kényes témában az édesapáknak a Fúzió Egyesület és a SZÉNA Egyesület nyújt segítséget: december 3-án, hétfőn 17.30 órakor várnak mindenkit az Apaklubba.
Tovább...
 
A cukorbetegségről, őszintén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. december 03.
A cukorbetegség kezelése és megelőzésének lehetőségei címmel tart előadást 2018. december 3-án (hétfőn) Velencén a Wenckheim-kastély (Könyvtár, Tópart u. 52.) házasságkötő termében dr. Németh Attila belgyógyász főorvos.
Tovább...
 
Fogadóórát tart a Facebookon Fehérvár polgármestere Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. december 03.
ImageOnline fogadóórát tart december 3-án, hétfőn délután négy órától Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András Facebook-oldalán várja a fehérváriakat érintő bármely témában a megkereséseket. Hétfőn reggel 8 órától bárki posztolhatja kérdését, véleményét.
Tovább...
 
Beiktatták Szász Zoltán református lelkészt Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. december 03.
Több mint egy évig, egészen pontosan augusztus 18-ig volt betöltetlen a székesfehérvári református gyülekezet Széchenyi úti lelkész parókusi állása. Ahogyan az egyházi törvények fogalmaznak: a gyülekezetnek joga és kötelessége a lelkészválasztás, ezért a pozíció betöltésére a presbiterium tagjai bejárták az országot, hogy megtalálják és meghívják a legmegfelelőbb jelölteket.
Tovább...
 
Ismét megnyílt a Kori Liget a Zichy ligetben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. december 03.
ImageÚjra megnyitotta kapuit a jeges sportok szerelmesei előtt a Kori Liget. Az időjárás függvényében február közepéig használhatjuk a csaknem 800 négyzetméternyi jégfelületet, melyet a tervek szerint jövőre bővíteni fognak a park belseje felé. Az óvodai és iskolai csoportok hétköznap délelőttönként, előzetes bejelentkezés alapján vehetik igénybe a pályát.
Tovább...
 
Hátizsákon Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. december 03.
Bemutatták “a Te városod, a te divatod – tervezd meg!” pályázat nyertes alkotásából készült termékeket. A tornazsákot, baseball- és kötött sapkát Fehér Luca Kata Fehérvár romantikus arcát megragadó alkotása díszíti. A termékek eladásából befolyó összeggel pedig a Széna Egyesületet támogatja a pályázatot szervező Ceetrus Kft.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 10765