Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az új Stadion belülről Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. október 17.
A környéken lakók az elsők között nézhették meg a Sóstói Stadion. Kedd este különleges bejárással köszönték meg a beruhással közvetlenül érintett utcákban lakóknak a türelmét. A mínusz egyedik szinttől a skyboxokig bejárhatták a teljes Stadiont, és a várható programokról is képet kaphattak a túra során.
Tovább...
 
Folytatódik a Fiskális úton a vízvezeték-építés Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 16.
ImageÚj ütemmel folytatódik a Fiskális úton a vízvezeték-rekonstrukció: a Béla út – Túrózsáki utca közötti szakaszon folytatódik a felújítás. Ezt a szakaszt szerda reggeltől egyirányúsítják, ezért a 31-es busz terelőútvonalon közlekedik a centrumból kifelé vezető irányban.
Tovább...
 
Reziliencia, innováció, jövőbiztosítás Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 16.
Megkezdte munkáját a Prosperis Alba Kutatóközpont. A tudományos alapokon nyugvó új intézmény rövid- és középtávú működési tervét a sajtó számára dr. Aczél Petra, az intézet tudományos igazgatója és dr. Cser-Palkovics András polgármester ismertette.
Tovább...
 
Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea és Bácsai Gergely   
2018. október 16.
ImageIsmét meghirdette a „Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért” pályázatot a Városgondnokság. A jelentkezéseket már be lehet benyújtani november 4-ig, újdonság azonban, hogy erre kizárólag a Városgondnokság weboldalán, online formában van lehetőség.
Tovább...
 
„Kívül tágasabb – belül végtelen” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 16.
Fogyatékos és hátrányos helyzetű embereket támogat a „Kívül tágasabb – belül végtelen” című kiállítás, melyen több székesfehérvári kapu is látható. A tárlat megnyitását George Clooney magyar hangja, Szabó Sipos Barnabás vállalta magára.
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 16.
ImageFogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Ne hagyd szenvedni a nyuszidat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 16.
ImageTudtad, hogy komoly fájdalmai lehetnek a szobában élő nyusziknak a túl hosszú köröm miatt? Sok gazdi nem tudja, hogy ha túlnő a nyuszi karma, akkor nem tud helyesen lábra állni, és több egészségügyi problémája is lehet – miközben csendben szenved…
Tovább...
 
Készíts teát, borogatást és fürdőt papsajtból! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 15.
ImageAz őszi hónapokban egyre gyakoribb a mandulagyulladás, a hörghurut, a köhögés, a rekedtség és a hólyaghurut. Aki nem szeretne gyógyszereket szedni, az próbálkozzon az úton-útfélen megtalálható papsajttal!
Tovább...
 
Vadászok és vadászatok Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 15.
A Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében nyitották meg a Fejér megye vadászatát ismertető, több mint 200 műtárgyat felvonultató kiállítást. A február 24-ig látogatható, rendkívül gazdag tárlat a 18. századtól a Horthy-korszakig tartó időszak vadászati kultúráját dolgozza fel, többek között a vadászterületek, híres vadászok és vadászati eszközök bemutatásával.
Tovább...
 
Tovább erősödik a honvédség és a társadalom egymás iránti elkötelezettsége Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 15.
ImageÜnnepélyes keretek között vette át a csapatzászlót a Székesfehérváron megalakult MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred. A honvédség rendezvényén az új katonai szervezet több száz tartalékos katonája sorakozott fel a Városház téren, az új tartalékosok pedig esküt tettek a haza védelmére.
Tovább...
 
Kik gazdagítják a város kulturális életét? Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 15.
A Pro Cultura Albae Regiae díjjal olyan személyeket, közösségeket vagy együtteseket ismernek el, akik a város kulturális életét gazdagítják. A javaslatokat november 22-ig lehet benyújtani írásban dr. Cser-Palkovics András polgármesterhez.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 10516