Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Covid19 – immunrendszer – nyugalom Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 01.
Hogyan erősödjünk a nyáron gyógynövényekkel? címmel kezdődik ma este interaktív ismeretterjesztő előadás a VMK szervezésében. A szakértő a vírushelyzetre fókuszálva oszt meg ismereteket a nézőkkel: mik azok a természetes módszerek, amelyekkel a szervezet védekezőképességét, a légzőszervrendszert és az idegrendszert támogathatjuk.
Tovább...
 
Taroltak a karamellás fagylaltok a regionális elődöntőn Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. július 01.
Damniczki Balázs Tonka-mogyoró Affogato és a Füredi Fagyizó Passió-karamell, illetve Törökmézes vanília fagyija még mindig versenyben vannak azért, hogy 2020-ban elnyerjék az Év Fagylaltja címet – derült ki ma reggel a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete által meghirdetett verseny első regionális elődöntőjén. A székesfehérvári Damniczki Cukrászdában rendezett megmérettetésre 5 cukrászda jutott be, összesen 10-féle fagyivarázst tesztelhetett a verseny zsűrije mellett a fehérvári közönség is, nagy megelégedéssel.
Tovább...
 
Koszorút helyeztek el a Semmelweis-emléktáblánál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. július 01.
A Semmelweis-nap alkalmából dr. Cser-Palkovics András polgármester, Mészáros Attila alpolgármester és Östör Annamária egészségügyi, sport és társadalmi fenntarthatóság tanácsnoka koszorút helyeztek el Semmelweis Ignác Bartók Béla téri emléktáblájánál.
Tovább...
 
Világsztárok és érmek a Deseda-tó partján Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina, Janota Zoltán   
2020. június 30.
A hazai triatlon egyik meghatározó helyszínén, a kaposvári Deseda-tó partján került megrendezésre az idei szezon első megmérettetése. A múlt héten kirobbant nyári hőség nem állta útját a Family Tree Triatlon SE sportolói sem, az egyesület versenyzői szép eredményekkel zártak Somogyban.
Tovább...
 
Finisszázs – Harminc év csipkéi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. június 30.
A Szabadművelődés Házában július 3-án finisszázzsal zárul a „Harminc év csipkéi” című vándorkiállítás. A gyönyörű kiállítást a Magyar Csipkekészítők Egyesülete megalakulásának 30. évfordulója alkalmából indította útjára az elmúlt év nyarán.
Tovább...
 
Lilaakác: évtizedes pompa és pusztító életerő Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. június 30.
Csodálatos illatot áraszt és gyönyörű látványt nyújt a dús fürtöket hozó lilaakác. A kékeslila, csüngő virágú növény akár tíz méter magasra is felkúszhat, s megélheti az ötvenedik születésnapját is.
Tovább...
 
Szerdán nem lesz ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. június 30.
Július 1-jén, a közszolgálati tisztviselők napján szünetel az ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatal irodáiban.
Tovább...
 
Fenntartható civilség Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. június 30.
A szervezeti kultúra és beágyazottság lesz a Civil Vezetők Klub következő összejövetelének témája. A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány június 30-án, kedden 14 órától az Alapítvány virtuális terébe várja az érdeklődőket.
Tovább...
 
„Fogjunk össze és nem lesz vész!” Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. június 30.
A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház udvarán adott koncertet a Szent György Kórus és az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. Közös flashmobjukkal elsőként az egészségügyben dolgozóknak mondtak köszönetet a járvány idején tanúsított áldozatos munkájukért. A hirtelen jött eső sajnos elmosta a Városház térre tervezett tegnapi második flashmobot, de a kórus dallamaival a város közönségének is kedveskedik majd egy későbbi időpontban.
Tovább...
 
Bevált a távmunka a hazai cégeknél Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Imre   
2020. június 30.
Nem csökkent a hatékonysága azoknak a hazai vállalkozásoknak, ahol minden kolléga távmunkában dolgozott a közel három hónapos kijárási korlátozások alatt - derül ki az EY és a HR Fest közös kutatásából. A több mint 50 megkérdezett kis-, közép- és nagyvállalati HR vezető meglátásait összessítő felmérés szerint a pozitív tapasztalatok hatására a cégek harmada hosszú távon is változtatni tervez munkahelyi kultúráján.
Tovább...
 
Óvatosan a napozással! Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2020. június 30.
Minél kisebb a baba, annál veszélyesebb számára a túlzott napoztatás. Sokszor látja a szemlélő a strandokon, hogy a nem elég gondos, mondhatni felelőtlen szülők órákig hagyják meztelenül babáikat és kisdedeiket a napon, nem gondolva ennek súlyos következményeire. Nem csak strandon, hanem séta közben, játszótéren is leéghet a gyermek. A nap tartós és túlzott hatásának külső és belső következményei lehetnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 13460