Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Elkészült a járdafelújítás a Tóváros 53-58. előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. augusztus 16.
Elkészült a járda felújítása a Tóvárosi ln. 53-58. szám előtt. Az épület melletti járdát és a Balatoni út - Horvát István utcai körforgalomhoz csatlakozó szakasz burkolatát cserélték ki. Összesen 487,5 négyzetméteren újult meg az aszfaltburkolat több mint 14 millió forintból.
Tovább...
 
Mosollyal töltik meg a világot, mosollyal töltik meg Fehérvárt Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 16.
Ünnepi fogadáson vettek részt a Városháza Dísztermében csütörtökön délelőtt a XXIV. Nemzetközi Néptáncfesztiválon résztvevő csoportok. Brazília, Indonézia, Kanada, Kolumbia, Macedónia, Szlovákia, Tajvan és Törökország táncosait Székesfehérvár polgármestere köszöntötte. A fesztivál délután belvárosi felvonulással, majd este gálával zárul a Zichy-színpadon.
Tovább...
 
Több mint 30 millióból újult meg a Csemete Bölcsőde főzőkonyhája Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 16.
Befejeződött a Csemete Gyermekcentrum Bölcsőde főzőkonyhájának teljes körű felújítása. Az Önkormányzat által finanszírozott, 32 millió forintos beruházás keretében a konyhát és a hozzá tartozó technikai helyiségeket is korszerűsítették. A felújítás a nyílászárók cseréjével folytatódik a közeljövőben.
Tovább...
 
Határon túli pedagógusok jártak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 15.
Határon túli pedagógusokat fogadott Mészáros Attila alpolgármester a Városházán: a 26 fős csoport egyhetes szakmai programon vesz részt az Oktatási Hivatal szervezésében.
Tovább...
 
Fehérváron gyakorlatukat töltő olasz diákokat köszöntöttek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 15.
Székesfehérvár olasz testvérvárosából, Centoból érkezett szakképzős mérnökhallgatókat fogadott Mészáros Attila alpolgármester a Városházán. A két fiatal egy centoi ösztöndíjprogram keretében érkezett a városba, és a Harmannál töltötte gyakorlati idejét az elmúlt négy hétben.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok csütörtöki eseményei Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 15.
Megemlékezés a Szent István gyalogezred katonáiról és a Nagyboldogasszony-napi ünnepi szentmise szerepel a Székesfehérvári Királyi Napok programjában augusztus 15-én, csütörtökön. Este parádés felvonulással és gálával zárul a nemzetközi néptáncfesztivál, illetve továbbra is láthatjuk a IV. Béla király életútját bemutató Mozgó történelmi képregényt a Belvárosban.
Tovább...
 
Örökké virágzik a cserkészliliom a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 15.
Leleplezték a Sasvári János László fafaragó és szobrász által készített Cserkész emlékművet. A cserkészfogadalomnak emléket állító kültéri alkotás gánti mészkőből készült, és a Palotavárosban található Sütő utca 40. szám alatt állították ki. A kőfaragást Dózsa István, a Szent István-székesegyház plébánosa szentelte fel.
Tovább...
 
Sok helyen a kánikulában sem lazíthatnak az öltözékükön Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. augusztus 15.
A magyar munkahelyek több mint fele előírja, hogyan kell a dolgozóinak megjelenni, és ettől sok helyen még kánikula esetén sem lehet eltérni – derül ki a Profession.hu legfrissebb felméréséből. Ahol nincs előírás, ott leginkább hétköznapi, kényelmes, sportos stílusban szeretnek öltözködni a munkavállalók. A ruhapénzt adó munkáltatók aránya valamelyest nőtt az elmúlt öt év alatt, de még mindig nem ez a jellemző. Pedig ha valaki jól érzi magát az öltözékében, az a munkahelyi teljesítményére is pozitívan hathat.
Tovább...
 
Fashion Night - Holdfényes divatbemutató Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2019. augusztus 15.
Augusztus 19-én a letisztult elegancia lengi be a füredi Blaha utcát. Egy különleges este erejéig bárki gyönyörködhet a modern nő világvárosi öltözékeiben, a KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night alkalmából. A divatház 25. évfordulóját ünneplő, kézműves és couture technikákat ötvöző őszi-téli kollekciójának holdfényes divatbemutatója díjmentesen várja a látogatókat.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 15.
Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2019. augusztus 22. napján 12.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.
Tovább...
 
Nézd, lásd, fotózd, oszd! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 15.
Göndöcs Csaba építészmérnök fotóiból nyílik kiállítás augusztus 16-án, pénteken 18 órakor Székesfehérvár-Kisfaludon, a közösségi házban. A tárlaton megjelenő képek közös jellemzője, hogy kiemelten foglalkoznak a negatív tér megjelenítésével, a mesterséges és természetes környezet kölcsönhatásával. A mobiltelefonnal a közösségi felületekre készült, a szokásostól eltérő kompozíciójú fényképek különleges élményt nyújtanak a nézőknek. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 11886