Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Visszatér a korábbi ütembe az új autók beérkezése – de mit jelent ez a használtautópiac számára? Nyomtatás E-mail
Írta: Erdős Dóra   
2024. április 24.
A 2023-as év konszolidációt hozott a használtautó-piacon, de a recesszió és az infláció szele érezhető a szegmensben. A vásárlók tudatosabbak, a bizalmatlanság viszont továbbra is erős és gyakran indokolt. Mit hozhat a jövő, és hogyan vásárolnak a magyarok használt autót 2024-ben? Vajon a használt lízingautók jelenthetik a megoldást? Netán az élelmiszer és a műszaki cikkek után már a következő autónkat is online áruházból vehetjük? Az ALD Automotive | LeasePlan használtautó üzletágának igazgatója összefoglalta a jelenleg úttörő trendeket.
Tovább...
 
Szakmák Utcája pályaorientációs fesztivál szerdán a Széchenyi Technikumban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 24.
A Székesfehérvári Szakképzési Centrum Széchenyi István Műszaki Technikumban rendezik meg a Szakmák Utcája pályaorientációs fesztivált április 24-én, szerdán 12.00 és 21.00 óra között. Kitelepülésekkel, szakmák mozijával, toborzóponttal, színpadi programokkal és sok egyéb érdekességgel várják a fiatalokat. A belépés díjtalan.
Tovább...
 
Hangszerbemutatók és alkalmassági meghallgatások a Hermann zeneiskolában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 23.
A zeneiskolai beiratkozást megelőzően hangszerbemutatókkal várják az 1-3. osztályos diákokat és a nagycsoportos óvodásokat április 23-án, kedden a Hermann László Zeneiskola hangversenytermében.
Tovább...
 
Stílus és politika – Schiffer Miklós stílusszakértő tart előadást az MCC-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 23.
Az ismert divat- és stílusszakértő, író, Schiffer Miklós lesz a vendég a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában. A szakember április 24-én, szerdán 17.00 órától tart előadást Stílus és politika címmel.
Tovább...
 
Nyugdíjasok tették széppé idén is a Bory teret az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. április 23.
Hétfőn délelőtt az Öreghegyi Nyugdíjas Klub szervezett önkéntesmunkát a Bory tér környékére. Az összetartó, városrészét szerető csoport tagjai bokrokat metszettek, gazt szedtek, gereblyéztek és sok szemetet gyűjtöttek össze a környéken.
Tovább...
 
Folytatódott a Planéta Pajti Program a Hétpettyes Óvodában Nyomtatás E-mail
Írta: Hétpettyes Óvoda & ÖKK   
2024. április 23.
A Föld napja alkalmából április 19-én, pénteken folytatódott a Planéta Pajti környezetvédelmi program a Hétpettyes Óvodában. A Planéta Pajti Program a 4-7 éves gyerekeket célozza annak érdekében, hogy a környezetvédelem fontosságát a megtapasztalás útján ismertesse meg velük.
Tovább...
 
Folytatódik a Fecskebarát Fehérvár program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 23.
Idén is folytatódik a Fecskebarát Fehérvár program. Hétfőn délelőtt a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár homlokzatára szereltek fel 28 darab, agyagból készült fészket a Városgondnokság munkatársai. A kezdeményezéssel védik a fecskeállományt és sokat tesznek a szemléletformálás terén is.
Tovább...
 
Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2024. április 23.
A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
Tovább...
 
Kiürítési gyakorlatot és pályaorientációs napot szerveznek szerdán diákoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 23.
Mintegy 300 diák bevonásával tart komplex kiürítési gyakorlatot a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség április 24-én, szerdán az Alba Plazában. A forgalomkorlátozással, lezárással járó művelet körülbelül másfél órás lesz. Ezután 12.00 órától kezdődik a Szakmák Utcája pályaorientációs nap a Széchenyi Technikumban.
Tovább...
 
Válj profivá! - Tortadíszítő workshop Emesével! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 22.
Csodás tortákat szeretnél készíteni? Próbálkozol - de nem igazán sikerül a tökéletesnek szánt díszítés? Most itt a lehetőség arra, hogy megtanuld az apró fortélyokat!
Tovább...
 
Barcsa-Turner Gábor: Úton a harmadik világháború felé Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 22.
Barcsa-Turner Gábor, a Hatvannégy Ifjúsági Mozgalom (HVIM) társelnöke, több hazafias intézmény (DuoGladii folyóirat, Farkasok alakulat, Szent Korona Rádió) alapítója lesz Szent György mártír halálának évfordulós napján a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozata, a Hétvezér Esték 634. előadója.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 20343