Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Zavaró szag, zaj, illegális hulladéklerakó? - Jelentse be! Nyomtatás E-mail
Írta: Bokor Betti   
2018. június 13.
ImageZavaró szaghatások, zajok és illegális hulladéklerakók bejelentésére hozott létre internetes portált a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (iASK): az EnviroMind nevű környezetvédelmi honlapon a világ bármely pontjáról lehet bejelentést tenni. A portál lehetővé teszi a lakosság számára, hogy eddig nem látott módon vegyen részt a helyi mérési és döntési folyamatokban, a hatóságok pedig könnyebben és gyorsabban tudják kivizsgálni az összegyűjtött észleléseket, növelve a helyi lakosok életminőségét, valamint elősegítve a közösségi környezetvédelem fellendülését.
Tovább...
 
A hoki utánpótlás bajnokai a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. június 13.
ImageA székesfehérvári jégkorong-akadémia két sikeres korosztályát, az egyaránt magyar bajnoki címet szerző U14-es és U20-as csapat tagjait és vezetőit köszöntötték a Városházán. Az Ifj. Ocskay Gábor Akadémián zajló szakmai munka színvonalát bizonyítja, hogy a juniorok nemcsak a magyar mezőnyben, hanem az EBEL-pontvadászatban is az élen végeztek.
Tovább...
 
Egészségnap és Borsófesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 12.
ImageAz egészségvédelem és a gasztronómia jegyében telik június 16-a, szombat Feketehegy-Szárazréten. A Farkasvermi úti iskolában 9.00 órától zajlik a Szárazréti Egészségnap, ezzel párhuzamosan pedig a Közösségi Központ Gasztroudvarán rendezik meg a IV. Borsófesztivált, melyre június 13-ig, szerdáig lehet jelentkezni. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.
Tovább...
 
Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 12.
ImageA Polgármesteri Hivatalban is lehet nyári diákmunkát vállalni: nappalin tanuló székesfehérvári, 16-25 éves fiatalok jelentkezhetnek elektronikus úton benyújtott pályázattal június 20-ig. Hivatalsegéd vagy segédmunkás munkakörökre várnak jelentkezőket, egy-egy teljes havi turnusra, napi hat órás munkaidővel.
Tovább...
 
Ha nyár, akkor levendula! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 12.
ImageA levendulát mindenki szereti: isszuk limonádéként, készülhet belőle szörp, sütemény, felhasználhatjuk illóolajokhoz, szappankészítéskor, és még a testünkre is kenhetjük krém formájában.
Tovább...
 
Hazaérkezett a KGB az angliai Bajnokok Ligájáról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 12.
ImageMeghívásos és nyílt versenyen is bemutatta barbecue készítési tudományát a fehérvári Katka Gergő Barbecue csapata az angliai Bajnokok Ligáján. A következő állomás Szlovénia lesz, majd irány a VB!
Tovább...
 
Keressük Fehérvár táncosát! Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2018. június 12.
Új tehetségkutató versenyt hirdet idén Székesfehérvár Megyei Jogú Város: a megye legjobb énekese után most a legjobb táncost keresik a Fehérvár Táncosa című versenyben, amelynek döntőjét – az énekes versenyhez hasonlóan látványos gálaműsor keretében – a Vörösmarty Színházban rendezik meg decemberben. Jelentkezni július 23-ig lehet - hangzott el a beharangozó sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
Tizenöt éve kerekezem a békéért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 12.
ImageSzékesfehérvárra érkezett Zelei József kerékpáros békenagykövet, aki a Magyar Honvédség évfordulóján indult el, hogy teljesítse 2018-as misszióját: tisztelegve a magyar hősök emléke előtt a béke fontosságára hívja fel a figyelmet a nagyvárosokban. Molnár Tamás civil és ifjúsági tanácsnokkal együtt békefát ültettek és emléktáblát avattak a Bregyóban az I. világháború áldozatainak emlékére.
Tovább...
 
Idén is várják a gyerekeket az önkormányzati táborokba Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 12.
ImageAz előző évekhez hasonló gazdag programkínálattal várják a gyerekeket idén is a Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett nyári táborokban. A népszerűséget mi sem mutatja jobban, mint az, hogy a Velencén zajló bentlakásos ifjúsági tábor négy turnusából három már betelt. Az utolsó, népi hagyományőrző turnusra, továbbá a Bregyó-közi Napraforgó Városi Napközis Táborba azonban továbbra is várják a jelentkezőket.
Tovább...
 
Több utcában kezdődnek útburkolat-felújítási munkák hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 11.
ImageTöbb utca burkolatának felújítása kezdődik meg június 11-én, hétfőn. A Géza utca Kadocsa út és Zsolt utca közötti szakaszán egy hónapon át tart a forgalomkorlátozás, addig a 24-es és 25-ös autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek. A többi utcában a kivitelező a helyszínen tájékoztatja az ott élőket az aktuális forgalomterelésekről.
Tovább...
 
Értéket teremtünk - Esélynap Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, Havasi Tímea   
2018. június 11.
Az EsélyKör (fogyatékosügyi szervezetek hálózata) hagyományteremtő céllal, idén immár harmadik alkalommal szervezi meg az Esélynapot június 12-én, kedden 10-15 óra között Székesfehérvár Belvárosában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 10048