Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
LÜK-bajnokság a Felsővárosi suliban Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. április 19.
ImageA Felsővárosi Általános Iskolában tartották a LÜK-bajnokság kistérségi fordulóját. A LÜK fejlesztőjátékra épülő tanulmányi versenyen logikai, magyar nyelvi és matematikai feladatokat kellett megoldaniuk a kisiskolásoknak.
Tovább...
 
Kutyafestés az új őrület és egyre jobban terjed Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 18.
ImageSokáig úgy tudtam, hogy csak az emberek festik be a hajukat – és egyéb szőrzetüket (igen, vannak olyanok…) -. ha elkezdődött az őszülés folyamata, vagy ha erőteljes külső változtatásra vágynak. Aztán az utóbbi években kezdtem egyre több piros és zöld kutyust felfedezni az utcán, és lassacskán rájöttem arra, hogy a Milka csoki lila tehene és gyerekkorom kedvenc rózsaszín párduca igenis létezik/létezhet.
Tovább...
 
20 méter magasban drótkötélen a cirkuszok világnapján! Nyomtatás E-mail
Írta: Kámán Ildikó   
2018. április 18.
A nemrégiben Arany Bohóc-díjjal méltatott Magyar Nemzeti Cirkusz extrém produkciókkal ünnepli meg április 21-én a cirkuszok világnapját. 20 méter magasan a sátor felett kifeszített drótkötélen, kibiztosítás nélkül mutatnak be produkciókat, valamint Ifj. Richter József cirkuszigazgató sógora Ifj. René Casselly elefánthátról dobbantva kosarazik.
Tovább...
 
Bentlakásos és napközis programokra nyertek jelentős támogatást Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 18.
ImageA nyári szünetekben megvalósuló, bentlakásos és napközis jellegű, iskolai közösségi programok szervezésére nyert el összesen 210 millió forintos támogatást konzorciumi partnereivel együtt a Székesfehérvári Tankerületi Központ. A program két nyertes projekt által valósul meg, közülük is a 60 milliós négy székesfehérvári iskolát, míg a 150 milliós projekt 13 település iskoláit érinti.
Tovább...
 
A Bakony utcai fűtőerőmű belülről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. április 18.
ImageA Bakony utcai fűtőerőmű-bejárással indult az idei Távhőszolgáltatás napjához kapcsolódó programsorozat Székesfehérváron. A tegnapii és csütörtöki túrák után pénteken megismerhetik az ovisok, kisiskolások hulladékból készített alkotásait, a nagyobb gyerekek pedig izgalmas, városjáró vetélkedőn vehetnek részt.
Tovább...
 
Újra lecsapott a velencei "KGB" Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 18.
Ismét remek sikert aratott a velencei illetőségű Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata. A fehérvári kötődéssel is rendelkező egység (Turanitz Gergely, Turanitz Katalin, Lencsés Zoltán, Loncsár Endre) a felső-ausztriai Welsben megnyerte a 2. Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt.
Tovább...
 
Gyermekrajzok az egészséges életmód jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. április 18.
ImageRajzpályázatot hirdetett a PatikaPlus Gyógyszertárak, az Alba Fehérvár kosárlabda csapata és vezetősége, valamint az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata. A téma az egészséges életmód volt, a díjkiosztóra pedig tegnap került sor.
Tovább...
 
Körömgomba és tyúkszemek - Számít, hogy mi van a zokni alatt? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 17.
ImageKiábrándító, amikor egy ápolt, gyönyörű nő a harisnyáját/zokniját levéve elhanyagolt állapotban lévő lábfejet villant meg – lepattogott körömlakkal, bőrkeményedéssel, esetleg gombával tarkítva. Kiváltképp télen hajlamosak rá sokan, hogy csak a kezük szépségével foglalkozzanak, s csak azt gondozzák, mert „A csizmában úgysem látszik a lábam!”. Mindez nemcsak esztétikai szempontból aggasztó, hanem egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Tovább...
 
Az ibolya kívül-belül jó: együk meg vagy gyógyítsunk vele! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 17.
ImageEhető, iható, parfüm, illóolaj és többféle kozmetikai szer készíthető belőle, a kertünket is díszíti, s még gyógynövényként is használható. Ez az ibolya!
Tovább...
 
Új Akropolisz - áprilisi programok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 17.
Az Új Akropolisz Filozófiai Iskola áprilisi programja alább olvasható el.
Tovább...
 
Demencia - amit az érintett családoknak tudni érdemes Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 17.
ImagePénteken folytatódik az Alzheimer Café programsorozata a Szent István Művelődési Házban. Dr. Kovács Krisztián háziorvos A demenciagondozás kicsit más szemszögből című előadása kapcsán a rendezvényen a szellemi, érzelmi, illetve a társas kapcsolatokat érintő hanyatlásban szenvedők és a családtagok, gondozók egy csésze kávé mellett beszélgethetnek problémáikról, tapasztalataikról.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 9791