Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Csütörtökig látható még a foci Eb-s bélyegkiállítás a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 23.
Július 25-ig látható még a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör "Labdarúgó EB - focibélyegek" című kiállítása a Gárdonyi Géza Művelődési Házban. A tárlat az intézmény nyitvatartási idejében ingyenesen látogatható.
Tovább...
 
Pusztinai Kakasok - újra lesz csángó est Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 23.
Három év kihagyás után, idén ismét lesz csángó est Székesfehérváron. Augusztus 7-én a csángó kultúra követeinek legfiatalabb generációja, a Pusztinai Kakasok hagyományőrző zenekar látogat el a Városháza Dísztermébe.
Tovább...
 
Imádják a Netflixesek az olcsóbb, reklámalapú előfizetést Nyomtatás E-mail
Írta: Pazona Károly Zsolt   
2024. július 23.
A Netflix legújabb jelentése szerint a felhasználók körében egyre népszerűbbek az olcsóbb, reklámalapú előfizetési csomag – írja a marketinglife.hu (https://marketinglife.hu/a-netflix-2024-es-masodik-negyedevi-jelentese-szerint-diadalmaskodott-a-hirdetesalapu-elofizetesi-modellje/ )
Tovább...
 
Szépkorúak 20. Anna-bálja július 27-én a Felsővárosi Közösségi Házban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 23.
A július nem múlhat el Anna-napi bál nélkül: a „Nem csak a 20 éveseké a világ“ Nyugdíjasklub idén már huszadik alkalommal rendezi meg hagyományos zenés-táncos nosztalgia délutánját 2024. július 27-én, szombaton 15 órától a Felsővárosi Közösségi Házban, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központtal együttműködve. Az esemény sztárfellépője Mészáros János Elek lesz, díszvendégként köszöntik Horváth Évát, az 1977-es füredi Anna-bál szépét.
Tovább...
 
Disney-történetek elevenednek meg a Margitszigeten Nyomtatás E-mail
Írta: Juhász Fanni   
2024. július 23.
Mesés produkció érkezett Budapestre, ugyanis július 19. és augusztus 24. között, minden péntek és szombat este ingyenes Disney-műsor várja a látogatókat a Margitszigeti Zenélő Szökőkútnál. A látványos, fény- és vízjátékkal tarkított szökőkút-show garantáltan hatalmas élményt szerez a gyerekeknek, míg a felnőtteket visszaröpíti a mesék varázslatos világába.
Tovább...
 
Kutyás foglalkozással és kézműveskedéssel indult a Karitász tábor Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2024. július 22.
Kézműves foglalkozás és kutyás érzékenyítés is várta az Öreghegyi Karitász csoport táborozóit az első napon. A hét folyamán még számos foglakozás és két kirándulás is várja a mintegy 40 gyermeket. A tábor mellett iskolakezdési támogatással is szeretné segíteni a Csoport a velük kapcsolatban álló rászoruló családokat, ezért gyűjtést rendeztek: a pénzbeli felajánlásokat vagy jó állapotú iskolai eszközöket az Öreghegyi plébánián várják augusztus 15-ig.
Tovább...
 
A magyar nemzet és állam őseredetéről tart előadást Dr. Tóth Máté energiajogász Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. július 22.
Dr. Tóth Máté jogász, író, egyetemi oktató, gazdálkodástudományi PhD, LL.M. (Boston, Suffolk), energiajogász, a Rátky és Társa Ügyvédi Iroda energetikai csoportját vezető ügyvéd, a Magyar Energetikai Társaság alelnöke, a Védett Társadalom Alapítvány Budapest Bizottságának vezetője lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 645. előadója.
Tovább...
 
Már 25 éve támogatja a növényvédelmet a nyírségi agrovállalat Nyomtatás E-mail
Írta: Károly Róbert   
2024. július 22.
25. születésnapját ünnepli idén a Nyír-Chem Kft., a Szabolcs Szatmár-Bereg vármegyei és környéki gazdálkodók megbízható szakmai partnere. A vállalat mezőgazdasági szakáruházzal, szaktanácsadással, különleges szolgáltatásokkal és egyedülálló kínálattal is a minőségi növényvédelem éllovasa a környéken.
Tovább...
 
A hűs vetítőteremben és kertmozival is várják a filmnézőket Nyomtatás E-mail
Írta: baratsagmozi.hu   
2024. július 22.
A Székesfehérvári Királyi Napok idején a Barátság mozi kertmozija idén is felállítja vetítővásznát a belvárosban, a Bartók Béla téren. A csillagos ég alatt természetesen a romantikáé és a vidámságé lesz a főszerep augusztus 12–16. között, az előadásokra már válthatók jegyek a Barátság mozi honlapján.
Tovább...
 
Légkondiszezon: hasznos tanácsok a Praktiker szakértőjétől Nyomtatás E-mail
Írta: Födő Tamás   
2024. július 22.
Tapasztalat szerint többen csak akkor határozzák el, hogy klímát szereltetnek otthonukba, amikor túl vannak az első hőhullámon. A modern, páraszabályozásra, légtisztításra, fűtésre is alkalmas készülékek miatt azonban ma már szinte egész évben aktuális téma a megfelelő berendezés energia- és költséghatékony használata - állítja a Praktiker szakértője. Hasznos tudnivalók és tanácsok következnek klímahasználóknak.
Tovább...
 
Gyakran kérnek biztosítékként egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozatot a bérbeadók Nyomtatás E-mail
Írta: Gianone Péter   
2024. július 21.
Jelentősen megugrott az albérletek ára az egész országban, ez azonban nem vetette vissza az albérletpiacot. A felvételi ponthatárok kihirdetésével pedig ismét kezdetét veszi a lakáskeresési roham az egyetemi városokban. A bérbeadók jellemzően két- vagy háromhavi kaucióval biztosítják be magukat arra az esetre, ha a bérlőnek tartozása keletkezik vagy kárt tesz az ingatlanban. Pedig probléma esetén az számít leginkább, hogy készült-e közjegyzői okirat. Hiába a nagy összegű kaució, konfliktus esetén enélkül csak hosszú és költséges pereskedéssel tudják a bérbeadók az igényünket érvényesíteni. A tavalyi év első feléhez képest idén június végéig 15 százalékkal többen kértek egyoldalú kötelezettségvállaló nyilatkozatot a bérlőktől, amellyel nemcsak a kiköltözést, hanem az elmaradt bérleti díjak és rezsiköltségek, közüzemi díjak megfizetését is biztosítani lehet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 33 / 20972