Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ezer új kerékpáros parkolót építenek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 15.
Egy újabb, a kerékpárosokat érintő fejlesztésről döntött Székesfehérvár Közgyűlése. Ezer új biciklis parkolóhely, azaz kerékpártámasz létesül a következő három évben a város különböző pontjain, ebből 250-nek az építése még idén elkezdődik. A beruházás részleteit sajtótájékoztatón ismertették, a kerékpárosok érdekvédelmi szervezeteinek részvételével.
Tovább...
 
Idén is: Három nap a család körül Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 12.
Image„Három nap a család körül” – idén is ezzel a szlogennel hirdetik az október 12-én, pénteken kezdődő Babahordozó Hét rendezvényeit. A programkínálatban többek között pszichológus, szexológus, bába, jógaoktató tanácsait hallgathatják meg a résztvevők, vagy vehetnek részt különböző gyakorlati foglalkozásokon A Szabadművelődés Házában. A rendezvényhez kapcsolódóan hordozós és mosipelusvásárt is szerveznek vasárnap.
Tovább...
 
Díjmentes lesz a parkolás Székesfehérváron szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 12.
Október 13-a, szombat munkanap lesz, az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó munkanap-áthelyezések miatt. Ennek ellenére Székesfehérvár összes fizető parkoló zónájában díjmentesen lehet majd parkolni.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a macskák karmát is le kell vágni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 12.
ImagePersze, csak akkor, ha a cicus nem tudja kellőképpen koptatni. A túl hosszú karom folyamatos fájdalmat okozhat az állatnak, és a lába is deformálódhat!
Tovább...
 
„Kívül tágasabb – belül végtelen” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 12.
Fogyatékos és hátrányos helyzetű embereket támogat a „Kívül tágasabb – belül végtelen” című kiállítás, melyen több székesfehérvári kapu is látható. A tárlat megnyitását George Clooney magyar hangja, Szabó Sipos Barnabás vállalta magára.
Tovább...
 
Készíts teát, borogatást és fürdőt papsajtból! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 12.
ImageAz őszi hónapokban egyre gyakoribb a mandulagyulladás, a hörghurut, a köhögés, a rekedtség és a hólyaghurut. Aki nem szeretne gyógyszereket szedni, az próbálkozzon az úton-útfélen megtalálható papsajttal!
Tovább...
 
Új kézipálya az István Királyban 24,5 millióból Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 12.
ImageSportos fejlesztésekkel gazdagodott az István Király Általános Iskola szeptemberre. Új rekortános kézilabdapályán edzhetnek a diákok, ami a Magyar Kézilabda Szövetség programjának keretében, kormányzati támogatással valósult meg 24,5 millió forintból.
Tovább...
 
Kiállítás nyílik Fejér megye vadászatáról a múzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 12.
A vadászat Fejér megyei történetét mutatja be az a nagyszabású kiállítás, amely október 12-én, pénteken 17.00 órakor nyílik a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében. Megismerhetjük a vadászat összetett tevékenységét, annak hátterét, motivációját, eszközeit és megyei területeit. A tárlat 2019. februárjáig látogatható.
Tovább...
 
A fehérvári gazdasággal a fehérvári gazdaságért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 12.
A napokban valamennyi Székesfehérvárra bejegyzett társas vállalkozás megkapja azt az elektronikus levelet, amelyben a város önkormányzata együttgondolkodásra hívja a fenntartható jövő érdekében.
Tovább...
 
Alba Regia Felsőoktatási Expo a sportcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 11.
ImageNegyedik alkalommal rendezik meg az Alba Regia Felsőoktatási Expo-t október 16-án, kedden. A látogatók a város egyetemeinek és a kapcsolódó munkáltatóinak kínálatáról, hangsúlyosan a duális képzésről kaphatnak tájékoztatást. Az expo 13 és 18 óra között várja vendégeit az Alba Regia Sportcsarnokban, a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Digitális felzárkóztatási programot indítottak Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 11.
ImageMár nem csak a gyerekeket, de a felnőtteket is oktatják a forradalmi digitális ismeretekre az Alba Innovárban. A digitális élményközpontot működtető Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítvány egy nyertes pályázatnak köszönhetően felzárkóztatási programot indított, hogy az érintett felnőtt társadalmi csoportokhoz – a munkáltatókhoz és a munkavállalókhoz - minél közelebb hozza a digitális világot, a robotikát, annak előnyeit.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 10516