Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 26.
Székesfehérvár központjában, a történelmi belváros mellett többszintes kereskedelmi épület 491m2 összalapterületű földszinti és emeleti része egyben vagy megosztva szintenként kiadó!
Tovább...
 
Felfázás ellen: vörös áfonya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. január 26.
A felfázás minden nő rémálma. Kevés dolog rosszabb annál, mint amikor másodpercenként úgy érezzük, hogy ki kell mennünk a mosdóba. Ráadásul van, amikor a vizeletürítést fájdalmas, égő vagy csípő érzés kíséri. – Ilyenkor jön jól a vörös áfonya!
Tovább...
 
Lezárult a jelentkezés a Pesovár népzenei versenyre Nyomtatás E-mail
Írta: Kopcsai Margit   
2023. január 25.
A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, valamint a Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület a 2022/2023-as tanévben ismét meghirdette a Pesovár Ferenc Gyermek- és Ifjúsági Népdaléneklési és Népzenei Versenyt. Idén is nagy érdeklődéssel fogadták a megyei iskolai és iskolán kívüli szólisták, csoportok a hagyományos megmérettetési lehetőséget. 
Tovább...
 
Társasjátékkal tanítja a következő generációt a Hydro Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. január 25.
Kedden délelőtt gyárlátogatáson vehettek részt a bicskei Vajda János Technikum tanulói, miután társuk, Bakonyi Márk harmadik helyezést ért el a Profi-T-Ability logisztika társasjáték országos versenyén. Mint kiderült, a korábban Székesfehérvári Szakképzési Centrumhoz tartozó iskolák diákjai által is kipróbált társasjáték nem csak szórakoztat, de közelebb is hozhatja a logisztika világát a diákok számára.
Tovább...
 
Rekordot döntött a Sóstó vízszintje a sok esőnek köszönhetően Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 25.
Nem csak eléri, de bőven meg is haladja az üzemi vízszintet a Sóstó vízállása, köszönhetően az elmúlt időszakban lehullott sok csapadéknak – adta hírül közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András arról ír, hogy sikerrel alkalmazzák a tisztított szennyvízzel történő pótlást, így elkerülték a kiszáradást. A teljes bejegyzés az alábbiakban olvasható. 
Tovább...
 
Csecsemő elsősegélynyújtás oktatás a Viktória Rehabilitációs Központban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 25.
Csecsemő és kisgyermek elsősegélynyújtó előadást tart az Országos Vérellátó Szolgálat Fejér Megyei Szervezete. A Viktória Rehabilitációs Központban január 30-án, hétfőn 14.30 órakor kezdődő programra január 27-én, pénteken déli 12.00 óráig lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Az életet szeretni kell Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. január 25.
Szabó, szobafestő, oktató, a családját szerető édesapa, nagypapa Molnár József, akit 90. születésnapja alkalmából köszöntött kedden otthonában Szigli István. Az önkormányzati képviselő a város nevében adta át az ajándékcsomagot, valamint a miniszterelnök gratuláló levelét. 
Tovább...
 
Anya (fel)töltő Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 25.
A párkapcsolat, az énidő, a családi konfliktusok és a gyermeknevelés is szóba kerül azon a kisgyermekeket nevelő édesanyáknak szóló programon, amelyet a SZÉNA a Családokért Egyesület szervez. Keresztesi-Dávid Renáta családterápiás szakember a VMK Budai úti Tagkönyvtárában várja kéthetente szerdán az érdeklődőket. 
Tovább...
 
Kérdezd a zeneszerzőt! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 25.
A karmester után most a zeneszerzőnél lesz a mikrofon az Alba Regia Szimfonikus Zenekar beszélgetéssel fűszerezett koncertjén. Január 26-án, csütörtökön 19 órától megismerkedhet a közönség a kortárs zene sokszínűségével.
Tovább...
 
Soha ne féljünk tárgyalni! – a diplomácia szerepéről szól az MCC január 25-i előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 25.
A diplomácia életünkben betöltött fontos szerepéről tartanak előadást 2023. január 25-én, szerdán 17.00 órai kezdettel a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában. A Soha ne féljünk tárgyalni! című programra a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Axolotl: cukiság felsőfokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. január 24.
A világ egyik legédesebb és legkülönlegesebb állata az axolotl, mely képes visszanöveszteni megsérült testrészeit, és cuki mosollyal hálálja meg, ha biztosítjuk számára az optimális körülményeket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 18028