Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nem vitték el a milliárdos nyereményt Nyomtatás E-mail
Írta: Media24   
2019. december 02.
2018 nyarán az ötöslottó akkori nyertese nem vette át a jackpotért járó 1 milliárd 688 millió forintos nyereményét – értesült a megdöbbentő esetről a Pénzcentrum. Nem tudni, miért nem jelentkezett a pénzért, de most már nem is veheti fel.
Tovább...
 
Homoktövis – Ehetjük, ihatjuk, magunkra is kenhetjük! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. december 02.
Immunerősítő, gyulladáscsökkentő, segíti a sebgyógyulást, megoldás lehet meghűléses betegségeknél, megfázásnál, influenzánál, száraz bőr esetében, bőrbetegségeknél, magas vérnyomásnál is. – Mi mindenre jó a homoktövis?
Tovább...
 
Felolvasással keltek életre az Újszövetség sorai Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. december 02.
Az áhítat hangulatában zajlott a vasárnap délután a Vörösmarty Színházban: az első ünnepi gyertyagyújtást követően kezdődött el a VIII. Újszövetség Maraton. Az evangéliumok szövegrészleteivel a kétezer éves történetet, Jézus életét elevenítették fel a felolvasók a nagyszínpadon.
Tovább...
 
Legyen az advent az odafigyelésé, a békességé! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. december 02.
Elérkezett az első adventi hétvége, elkezdődött a karácsonyvárás időszaka: felgyulladtak a város karácsonyi fényei, és több száz kisiskolás köszöntötte énekkel a várva várt ünnepet. A hit gyertyáját dr. Cser-Palkovics András polgármester és Spányi Antal megyéspüspök együtt gyújtották meg az Adventi színpad koszorúján – köszöntőikben kifejezve a lelki történések fontosságát, az egymásra való odafigyelés, a békesség jelentőségét.
Tovább...
 
Vasárnap gyúlnak ki az adventi fények a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 30.
Advent első vasárnapján este kigyúlnak a karácsonyi fények a díszbe öltözött Belvárosban. Az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtását a város a Kisangyalok karával, koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal ünnepli, a Várkörúton pedig délelőtt hagyományosan Jótékonysági Futás lesz. A Városháza első kinyíló ablakában ünnepváró meglepetés köszönti a járókelőket.
Tovább...
 
Elkezdődött a Fehérvári Advent programsorozata Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 30.
Tegnap kezdődött és csaknem egy hónapon át tart a Fehérvári Advent programsorozata. Az ünnepi díszbe öltözött Belvárosban több helyszínre várják a családok apraját-nagyját.
Tovább...
 
Játék, tisztítószer, tartósélelmiszer Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 30.
Szociálisan rászoruló családok részesülhetnek az Öreghegyi Közösségi Ház által meghirdetett, hagyományos Szent Erzsébet-napi adománygyűjtésen összegyűltekből, melyet tegnap vett át a Szegényeket Támogató Alapítvány (SZETA). Az átadott tartós élelmiszereket, háztartási cikkeket és megannyi játékot a szervezet 160-180 család között osztja szét karácsonyig.
Tovább...
 
A Diáktanács tartott karácsonyváró napot a Hiemer-házban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 30.
Adventi koszorúk készültek ma a Hiemer-házban a Székesfehérvári Diáktanács hagyományos Adventi Napján. A családias hangulatú délelőttöt mozgalmas délután követte: a Karácsonyi Kalamajka belvárosi akadályversenye a város karácsonyfája mellől startolt a résztvevő fiatalokkal.
Tovább...
 
"Minden ember jónak született” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 30.
Családias hangulatban kezdődtek el a Vízivárosi Advent programjai. Az első hétvégén Dr. Horváth Miklósné és Deák Lajosné önkormányzati képviselők, valamint Tornyai Gábor plébános a minden emberben ott lakozó jóságról, a fény- és csodavárásról, az igazi tartalmak meghallásához nélkülözhetetlen csendről osztották meg gondolataikat. Akedves műsorok mellett sütemények, meleg tea és kézműveskedés tették meghitté a karácsonyváró rendezvényt.
Tovább...
 
Miért tévedés, hogy az energiaitalok növelik a sportteljesítményt? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 29.
Sokan úgy gondolják, hogy ha sportolás előtt vagy közben energiaitalt fogyasztanak, akkor attól több lesz az energiájuk és nő a teljesítményük. Csakhogy eközben komoly veszélynek teszik ki a szervezetüket. Mi is történik a szervezettel ilyenkor? Ennek jártunk utána.
Tovább...
 
A mozgás a nátha ellenszere? Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. november 29.
Többen átestek már rajta, de sokan még csak most küzdenek az idei szezon első orrfolyással, köhögéssel, tüsszögéssel, torokfájással és levertséggel járó tüneteivel. Törvényszerű, hogy az ősz minden évben náthával kezdődjön, vagy létezik biztos módszer a megelőzésre?
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 12406