Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
EFI előadás a nyugdíjas klubban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 18.
Kormányzati és Európai Uniós támogatással, az EFOP-program keretein belül, "Egészségfejlesztés a Velencei-tó környékén" címmel, a Gárdonyi Járás területét érintően Egészségfejlesztési Iroda (EFI) kezdte meg működését a Velencei Szakorvosi Rendelőintézetben (Velence Balatoni út 65.).
Tovább...
 
Siker az első Esküvőkorzón Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 18.
Február 16-án első alkalommal került sor Velencén kifejezetten a jegyeseket, házasodni készülőket megszólító esemény. Az I. Velencei Esküvőkorzó délutántól késő éjszakába nyúlóan rengeteg hasznos és ingyenes programmal várta azokat, akik szeretnék összekötni életüket.
Tovább...
 
Európai Unió jövőjéről - a Kodolányi Szabadegyetemen Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 18.
Az Európai Unió jövője és kérdőjelei – ez a témája a Kodolányi János Szabadegyetem és a Harmadik Kor Egyetem legújabb programsorozatának. A második félévben újabb öt ismeretterjesztő előadás lesz, a nyitó programot február 20-án, szerdán tartják a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, a belépés ingyenes.
Tovább...
 
Quinoa – Táplál és gyógyít Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 15.
A quinoa külsőre hasonlít a kuszkuszhoz, sokoldalúságát tekintve pedig olyan, mint a rizs. Fehérjetartalma lenyűgöző, remek forrása a komplex szénhidrátoknak, gluténmentes, kalóriaszegény és lúgosító - mindegyik remek ok, hogy a mindennapi étrendünk részévé tegyük.
Tovább...
 
Évet értékeltek a tókörnyéki orvosok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 15.
Évértékelő munkaértekezletet tartott a velencei Wenckheim-kastély házasságkötő termében a Velencei-tavi Központi Háziorvosi Ügyeleti szolgálatot működtető Velencei-tavi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Közhasznú Nonprofit Kft.
Tovább...
 
XIX. Doni Hősök Emléktúra Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 15.
A Magyar Tartalékosok Szövetsége 2019-ben XIX. alkalommal szervezte meg a Doni Hősök Emléktúrát, amelynek résztvevői valós teljesítménnyel tisztelegnek a Don kanyarban harcolt, elesett, eltűnt vagy hadifogságba esett honvédek előtt. A MATASZ Fejér megyei szervezete idén is útba indítja a "Fejér menetszázadot" a Doni hősök és áldozatok emlékére február 21-én, csütörtökön.
Tovább...
 
Inspiráló és megtisztelő együttműködés Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 15.
Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar külföldi tapasztalatairól és jövőbeli nemzetközi turnéiról tartott sajtótájékoztatót, melyek az ARMEL Opera Festivallal közös együttműködésben valósulnak meg.
Tovább...
 
Fáj a torkod? Lázas és levert vagy? – Lehet, hogy „csókbetegség” gyötör! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 15.
A mononucleosis infectiosa a fiatalok betegsége. A fertőzésen a lakosság 90 százaléka átesik, csak nem tud róla, mert sok a tünetmentes eset. A vírus a nyál közvetítésével fertőz, szoros kontaktus során, és képes testünk bármely szervét megbetegíteni.
Tovább...
 
Égjen a zsír! – Így fogyj evés közben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 15.
Mit együnk, ha kínoz az éhség, de épp diétázunk, s nem akarjuk kútba dobni az eddigi eredményeket néhány élvezetes, ámde kalóriában gazdag pillanat kedvéért?
Tovább...
 
Székesfehérvár rejtett kincsei Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 15.
Ingyenes, rendhagyó túrákat szerveznek Székesfehérváron február 24-én, vasárnap, az idegenvezetők világnapja alkalmából. A Tourinform Iroda idegenvezetői különleges városi sétákkal készülnek, és az immár hagyományosan, tízedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen ismét felfedezhetik velük az érdeklődők Székesfehérvár rejtett kincseit.
Tovább...
 
Állampolgársági esküt tett Loïc Nego Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 15.
Ünnepélyes keretek között tette le a magyar állampolgársági esküt a MOL Vidi FC játékosa, Loïc Nego. A francia származású futballista a 2015-16-os szezonban csatlakozott a fehérvári csapathoz. A sportoló azonban a FIFA szabályai értelmében nem öltheti magára a címeres mezt, ugyanis első lejátszott utánpótlás FIFA-tétmérkőzésén nem volt hazánk állampolgára és a felmenői között sincs magyar.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 11075