Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ünnepel a 25 éves Kézenfogva onkológiai klub Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 17.
ImageNegyedszázados fennállását ünnepli szombaton a „Kézenfogva” onkológiai klub. Az esemény 11 órakor kezdődik A Szabadművelődés Házában, ahol a köszöntőket követően kulturális műsorral várják a résztvevőket.
Tovább...
 
Közös értékekkel a közösségért Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 17.
Tegnap kezdődött a „Zentais 7” rendezvénysorozata. A nyitó ünnepségen a közös értékek közösségformáló erejéről beszélt a zentais tradíciók kapcsán Kukucska Márta igazgató. A diákok és tanárok munkáiból kiállítás nyílt az aulában, a hét folyamán a gyerekek különböző versenyeken, rendhagyó foglalkozáson, interaktív és sportprogramokon vehetnek részt. A Zentai Úti Általános Iskola tavaszi programsorozata kulturális bemutatóval zárul pénteken.
Tovább...
 
5+1 tipp: így készülj fel az érettségire Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2018. április 17.
ImageIdén május 7-én, a magyar írásbelivel veszi kezdetét az érettségi szezon, vagyis alig néhány hét maradt hátra a középiskolásoknak a felkészülésre. A Perfekt Zrt. oktatási szakértője tippekkel segít, hogy a tanulás biztosan meghozza a várt sikereket.
Tovább...
 
Nem fogad ügyfeleket az abai kormányablak Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. április 17.
A kormányablakok és okmányirodák IT eszközei üzemeltetését végző szolgáltató NISZ Zrt. 2018. március 5. napjától karbantartást hajt végre Fejér megyében több helyszínen.
Tovább...
 
Szombaton zárva lesz a Polgármesteri Hivatal Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 17.
ImageA többi közhivatalhoz hasonlóan a közelgő hosszúhétvége kapcsán változik Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje is. Szombaton azonban zárva tart a hivatal, de április 20-án, pénteken 15 óráig fogadják az ügyfeleket.
Tovább...
 
Helytörténeti pályázat középiskolások részére Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2018. április 16.
ImageA zentai Történelmi Levéltár az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark közreműködésével pályázatot hirdet középiskolás diákok részére Elfelejtett múlt - az ipari és mezőgazdasági termelés gyökerei címmel.
Tovább...
 
Tavaszi nagytakarítás Máriavölgyben Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. április 16.
ImageAz Öreghegyi Nyugdíjas Klub szorgos tagjainak köszönhetően idén is megszépül a Bory tér és a Máriavölgyben található Mária-szobor környéke. Évente kétszer megtisztítják ezeket a területeket az eldobált szeméttől, összegyűjtik a gallyakat, hogy tiszta és rendezett legyen a turisták és a székesfehérváriak által egyaránt kedvelt kirándulóhely.
Tovább...
 
Tudtad, hogy áprilistól a legaktívabb a kullancs? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 16.
ImageAgyvelőgyulladás és Lyme-kór – a kullancsok által terjesztett betegségek két fajtája, amelyektől joggal félünk, ám apró praktikákkal (és védőoltással) megelőzhetjük a fertőzést, s az abból fakadó súlyos következményeket.
Tovább...
 
Teltházas gála a Bartókban Nyomtatás E-mail
Írta: Sári Máté   
2018. április 16.
ImageA legjobb produkciókból válogatott, hagyományos gálaműsorral zárult vasárnap délután a 2018-as Diáknapok programja Dunaújvárosban.
Tovább...
 
Három új gépkocsit kapott a központi orvosi ügyelet Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. április 16.
ImageA háziorvosi ügyeleti feladatok ellátását mától három új személygépkocsival segíti Székesfehérvár Önkormányzata. A Suzuki Vitara típusú, megkülönböztető jelzéssel is felszerelt autókat dr. Cser-Palkovics András polgármester adta át az Alba Családorvosi Egyesület részére az Orvosok Háza előtt.
Tovább...
 
Haldoklóból Nagyapó mesefája Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 14.
Nem túlzás azt állítani, hogy a Velence Korzó strandjának sarkában álló, tavaly áprilisban művészi szobrokká faragott, pusztulásra ítélt fák lökték be igazán Varga Norbert pázmándi láncfűrészes fafaragó karrierjét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 9791