Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A busz és a kezdetek Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 18.
Az Ikarus korai története elevenedik meg ma délután a Múzeum Országzászló téri kiállításában: Bódy Zsombor egyetemi oktató előadására mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Vizsgálatok bizonyítják az óvodapedagógiai program eredményességét Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2019. június 17.
Már gyermekkorban tehetünk azért, hogy javítsuk a felnőttkori önbecsülést és csökkentsük az időskori mentális betegségek, pl. a demencia esélyét, amire jó eszköz lehet a hazai fejlesztésű óvodapedagógiai rendszer, a Blum program is.
Tovább...
 
Hízást okoznak a túlzottan feldolgozott élelmiszerek Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 17.
Több evésre késztetnek a túlzottan feldolgozott élelmiszerek, ezzel növelik az elhízás kockázatát, ugyanis egy úttörő kutatás szerint átlagosan napi 500 kalória többletbevitelt jelentenek.
Tovább...
 
Királyi Operett Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 17.
Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg első alkalommal július 26-28-a között a Királyi Operett Napokat Székesfehérváron. A Feketehegy-Szárazréti Közösség Központ szabadtéri színpadán Királyi Operett Gála, a Bob herceg, valamint a Sybill operett látható és hallható majd.
Tovább...
 
Idén is várják a jelöléseket Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita, Csordás Csilla, Bácskai Gergely   
2019. június 17.
Elismerő okleveleket adományoz az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért 2019-ben is Székesfehérváron. Az elismerést olyan magánszemély kaphatja, aki legalább öt éve dolgozik állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen.
Tovább...
 
Hogyan vészeljük át a kánikulát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 17.
Micsoda kérdés! Természetesen tengerparton, pálmafák között kifeszített függőágyban, jéghideg koktéllal a kezünkben, miközben egy szimpatikus fiatalember vagy hölgy nagy boldogan legyez minket a hőséget elűzendő. Pár méterre tőlünk morajlik a tenger, hófehér homok vakítja el a naplemente felé révedező szemet, s szívünk csordultig telik a nyugalom és a harmónia érzésével… Akinek pedig nem jut ki e jóból, annak íme néhány jó tanács.
Tovább...
 
Életveszélyes is lehet az eperallergia Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 14.
Az eper az egyik legnépszerűbb gyümölcs hazánkban. Ezért fontos beszélnünk az eperallergiáról, mely életveszélyes állapothoz is vezethet.
Tovább...
 
Így legyen mesés erkélyünk a lakótelepen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 14.
Mi fér el egy lakótelepi lakás erkélyén? Hogyan válasszuk ki az ideális bútorokat? Milyen legyen a térelválasztás? - Tippek a balkon otthonosabbá tételéhez.
Tovább...
 
Csiganyállal az öregedés ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 14.
Gondoltad volna, hogy már nemcsak kamillát, körömvirágot és aloe verát tartalmaznak a fiatalságot ígérő kozmetikumok, hanem csiganyálat is?
Tovább...
 
„Törődöm a lábfejemmel…”  Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 14.
Az egész testsúly rajta nyugszik, előre hajt, amikor járunk, futunk, ugrunk, netán táncolunk… Amellett a lábfejnek minden felülethez alkalmazkodnia kell. A talajjal való érintkezéskor pedig az ütődést a talp enyhíti. Érdemes hát törődni a lábfejünkkel: megfelelően ápolni, tornáztatni, hogy izmos, rugalmas legyen. Íme 4 jó tanács hozzá.
Tovább...
 
Az étkezések kihagyása rontja a szívroham utáni felépülést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. június 14.
A késői vacsora és a reggeli kihagyása négy-ötszörösére növeli a halál, egy újabb szívroham vagy az angina pectorisnak nevezett mellkasi fájdalom esélyét a szívinfarktuson átesett embereknél a kórház elhagyását követő 30 napban – állapították meg a szakemberek a European Journal of Preventive Cardiology című folyóiratban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 11601