Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hagyomány, kultúra, közösség Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 11.
ImageÜnnepélyes keretek között nyitották meg a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házat, amely mostantól új helyen, a Mártírok útja 2. szám alatt várja a fehérváriakat.
Tovább...
 
Minden magyar fiatal tehetséges valamiben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 09.
ImageTegnap rendezték meg Budapesten az Országos Tehetséggálát: pedagógusokat és szervezeteket ismertek el Bonis Bona díjjal, valamint átadták a Tehetségbarát Önkormányzat díjakat. Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára megnyitó beszédében azt fejezte ki, hogy minden magyar fiatal tehetséges valamiben, és a tehetséggondozó, -fejlesztő pedagógusok a gyújtópontjai a tehetségeket támogató társadalomnak.
Tovább...
 
Vakációváró színes programokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 09.
ImageVakációváró rendezvényre várta a családokat a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ. A szabadidős programok között a résztvevők választhattak a sport vagy a kézműveskedés között, valamint különféle bemutatók és koncert színesítette a tegnap délutánt a Palotavárosi Központi Parkban.
Tovább...
 
Huszárgyerek, huszárgyerek& - Kárpát-medencei gyermekrajzpályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Oláh László, Havasi Timea   
2018. június 09.
ImageNemzetünk hadtörténelmének legismertebb és legmagyarabb fegyverneme, a huszárság volt a témája annak a gyermekrajzpályázatnak, melyet Kárpát-medence szerte immár hatodik alkalommal hirdettek meg.
Tovább...
 
Paletta és kotta  Tehetséges kossuthos diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 09.
65 évvel ezelőtt ért véget az első tanítási év a Székesfehérvári Kossuth Lajos Általános Iskolában, ahol 45 évvel ezelőtt indult az ének-zene emelt szintű oktatása. A jubileumi tanévet kiállítással és hangversennyel zárták az iskola jelenlegi diákjai a Köfém Művelődési Házban.
Tovább...
 
Megújult tankonyha és ebédlő a Tóvárosi Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. június 09.
Igazi közösségi összefogással, a Menő Menza pályázat eredményeként újabb, a diákokat szolgáló fejlesztés valósult meg a Tóvárosi Általános Iskolában. Mészáros Attila alpolgármester, önkormányzati képviselő részvételével tegnap avatták a megújult tankonyhát, és az ebédlőbe is új asztalok, székek kerültek. Mint elhangzott, a diákok lelkesen gondozzák a kialakított fűszerkerteket, és szeptembertől Kiskukta szakkör is indul.
Tovább...
 
Állati nyílt nap lesz vasárnap a HEROSZ Állatotthonban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 09.
ImageVasárnap délután tartja éves nyílt napját a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. Az állati jó programra szeretettel várják a gyerekeket, a családokat 12.00 és 17.00 óra között.
Tovább...
 
Székesfehérvár  egész nyáron színes programok a városban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. június 09.
ImageJúnius 15-ével nemcsak a nyári szünet tör ki a diákoknak, hanem megkezdődik a nyári programok sora is Székesfehérváron. A Helló Nyár! nyitja a szezont, amelyet augusztus 31-én a Bye Summer! zár majd. Minden korosztályt szeretnének megszólítani, minden fehérvárihoz és környékbelihez eljuttatva az értékes, vagy éppen szórakoztató rendezvények kínálatát.
Tovább...
 
ELMARAD MA A CSALÁDOK ÉVE ROADSHOW Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 09.
A szervezők tájékoztatása szerint a változékony, esős időjárás miatt MA, 2018. június 9-én (szombaton) ELMARAD a Családok éve Roadshow Székesfehérvárra meghirdetett programja.
Tovább...
 
"Mint a szarvas"... Vágyaink égen és földön... Nyomtatás E-mail
Írta: Csutiné Schleer Erzsébet   
2018. június 09.
A Primavera Kórus a hagyományos tavasz végi önálló koncertjein immár évek óta tematikus zenei programmal ajándékozza meg közönségét. Az előző esztendőben a „Szélrózsa - kórusművek minden égtájról és Kodály országából” című hangversenyén Európán repítette végig a hallgatóságot. A korábbi években a „Májusi hangvarázs” című programmal, vagy a vidám „Állati vicces koncerttel” jelentkeztek. A „Primavera harmatcseppek” című összeállításon az ének-zenetanár kórustársaink vezényelték a műveket.
Tovább...
 
Hárman vehették át idén a Székesfehérvár Oktatásáért díjat Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. június 08.
ImageMinárikné Ambrus Magdolna, Dr. Kovács Lászlóné és Dr. habil Györök György kapta idén a Székesfehérvár Oktatásáért díjat. Az elismerések mellett Matuz János által összeállított műsorral és verssel köszöntötték a város tanárait a Hiemer-ház báltermében tartott pedagógusnapi ünnepségen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 10048