Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Júniustól hetente kétszer ürítik a biohulladék gyűjtő edényeket a tömbházas övezetekben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 09.
Júniustól hetente két alkalommal ürítik a biohulladék gyűjtő edényeket Székesfehérváron, a tömbházas övezetek azon részén, ahol elindult a konyhai zöld- és élelmiszerhulladékok házhoz menő gyűjtése – olvasható a Depónia weboldalán. Innen letölthető a hulladéknaptár is.
Tovább...
 
Visszatérő világ- és magyar klasszisok a Gyulai István Memorialon Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 09.
Már az első körben igazi sztárparádét jelentettek be a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői az idén július 9-én Székesfehérváron sorra kerülő egynapos viadalra. A WA Continental Tour Gold sorozatába tartozó verseny évről évre a világ legjobb és legszínvonalasabb egynaposai közé tartozik.
Tovább...
 
Egész nyáron lesznek felnőtt alkotó hétvégék a Kézművesek Házában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 09.
Ismét szervez kézműves alkotó hétvégéket a nyár folyamán a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. A Rác utcai Kézművesek Házában júniusban, júliusban és augusztusban is lesznek többnapos foglalkozások az ifjúsági és a felnőtt korosztálynak. A részletes program várhatóan ezen a héten jelenik meg az Egyesület honlapján és Facebook-oldalán.
Tovább...
 
„Húzd keresztül…!” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 08.
Tizenegyedik alkalommal rendezi meg az Alba Regia Táncegyesület a gyermek és ifjúsági néptáncegyüttesek fesztiválját a Malom utcai Táncházban 2024. június 8-án, szombaton 13.00 órától az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület szakmai támogatásával.
Tovább...
 
Méhes, mézesbábos családi nap lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 08.
Méhes, mézesbábos sokalomra várják az érdeklődőket június 8-án, szombaton 10 és 16 óra között a Szent István Király Múzeum Palotavárosi Kiállítóhelyén, a Rác utca 11. szám alatt. A családi napon a résztvevők játékos feladatokon keresztül nyerhetnek bepillantást a méhek, legyek, lepkék, darazsak, bogarak…stb. világába.
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2024. június 07.
Fogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Vitrinkiállítás nyílt az István Király Általános Iskola diákjainak műveiből Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. június 07.
A Bemutatkozik az én iskolám sorozat keretében, a Tarsoly Ifjúságért Egyesület szervezésében új vitrinkiállítás nyílt a Fő utca 3. szám alatt. A járókelők ezúttal a Székesfehérvári István Király Általános Iskola Sulitárlatán keresztül láthatnak bele az iskola mindennapjaiba.
Tovább...
 
Féláron lehet fagyizni a Csokifagyi Napján Nyomtatás E-mail
Írta: Kovács Ádám / Kovács Gergely   
2024. június 07.
Idén sem marad el a Csokifagyi napja. Idén újra féláron ehetjük a csokifagyit az ország számos pontján. Az idei évben már 10 vármegyéből csatlakoztak.
Tovább...
 
Folytatódnak az ingyenes gyógytorna tanácsadások péntekenként az EFI-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 07.
Folytatódnak péntekenként az ingyenes egyéni gyógytorna tanácsadások a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda szervezésében. Ajánlják többek között sérülés utáni gyógyuláshoz, vagy azoknál, akik hosszasan végeznek ülőmunkát. Bejelentkezni telefonon és e-mailben is lehet.
Tovább...
 
Ingyenes Excel-tanfolyamokat tart a Kyndryl a Szent György Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. június 07.
A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház dolgozóinak számítógépes ismereteit fejlesztik a Kyndryl Informatikai Szolgáltatóközpontjának székesfehérvári munkatársai. Az ingyenes programban a Kyndryl szakemberei önkéntes munkában Excel-képzést nyújtanak a kórház HR és gazdasági területein dolgozóknak.
Tovább...
 
MOKK: sokan nem tudják, mi lesz a sorsa az elhunyt bankszámlájának Nyomtatás E-mail
Írta: Csernyik Zsombor   
2024. június 07.
Sokan nincsenek tisztában azzal, milyen öröklési szabályok vonatkoznak a különböző vagyontárgyakra – derül ki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) online felméréséből. A több mint ötszáz válaszadó kétharmada nem tudta, hogy amennyiben egy bankszámlának van haláleseti kedvezményezettje, minden esetben ő kapja meg a számlán lévő pénzösszeget, még akkor is, ha végrendeletben azt az örökhagyó esetleg másra hagyta. A többség azzal sem volt tisztában, hogy mi lesz a fel nem vett utolsó havi nyugdíj sorsa, és csak minden második megkérdezett tudta, hogy az elhunyt autója használható a hagyatéki eljárás alatt is. Azzal azonban szinte minden válaszadó pontos ismerettel rendelkezett, hogy haszonélvezeti jogot nem lehet örökölni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 20662