Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hétvezér Est Hadnagy Előddel a megértés lélektérképéről Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 24.
Hadnagy Előd lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának 579. előadó vendége. 
Tovább...
 
Iskolanyitogató foglalkozások három helyszínen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 24.
Január utolsó hetében három helyszínen, a Kossuth Lajos és a Széna Téri Általános Iskolában, valamint a Vasvári Bory Jenő Tagiskolájában tartanak iskolanyitogató foglalkozásokat. A leendő elsősöket játékos programokkal, a szülőket hasznos információkkal várják.
Tovább...
 
Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 23.
Székesfehérvár központjában, a történelmi belváros mellett többszintes kereskedelmi épület 491m2 összalapterületű földszinti és emeleti része egyben vagy megosztva szintenként kiadó!
Tovább...
 
A Székesfehérvári Művészek Társaságát díjazták a Magyar Kultúra Napján  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 23.
A Hiemer-házban tartották vasárnap délután a Magyar Kultúra Napja tiszteletére rendezett városi ünnepséget. Itt adták át hagyományosan a Pro Cultura Albae Regiae-díjat. A város egyik legrangosabb elismerését idén a Székesfehérvári Művészek Társasága kapta.
Tovább...
 
Februárban lehet benyújtani az emlékdiplomák iránti kérelmet Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 23.
Székesfehérváron szép hagyománya van annak, hogy minden évben emlékdiploma-átadással köszöntik az 50, 60, 65, 70, illetve 75 éve végzett óvónőket, tanítókat és tanárokat. Az érintetteket arra kérik, hogy február 1-je és február 28-a között telefonon jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatal Személyügyi Irodáján.
Tovább...
 
Februártól újra Net Nagyi a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 22.
Már jelentkezhetnek az érdeklődők a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár népszerű, Net Nagyi elnevezésű okoseszköz-ismertető foglalkozásaira. Az öt alkalmas képzés február 7-én, kedden indul.
Tovább...
 
A jövőd biztonsága - nyílt napot tartott a Kodolányi János Egyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. január 21.
Pénteken rendezte országos nyílt napját a Kodolányi János Egyetem. Az intézmény egyidőben tartotta meg rendezvényét a székesfehérvári, az orosházi, valamint a budapesti campusokon, A jövőd biztonsága hívószóval. A diákok február 15-ig adhatják le felsőoktatási jelentkezésüket.
Tovább...
 
Székesfehérváron rendeztek emlékmenetet a doni katasztrófa 80. évfordulója tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 21.
Középiskolások részvételével rendezett emlékmenetet Székesfehérváron a Magyar Tartalékosok Szövetsége Fejér Megyei Szervezete a doni katasztrófa 80. évfordulója tiszteletére. A fiatalok a Fekvő katona emlékműtől indultak és a vonulás során érintették a város katonai vonatkozású emlékműveit. Az egyes helyszíneken mécsesgyújtással rótták le kegyeletüket a háborúk áldozatai előtt.
Tovább...
 
Lenke meséi - könyves gyermekfoglalkozás hétfőnként a Már Vártalakban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 21.
Január 23-tól minden hétfőn megrendezi új, könyves gyermekfoglalkozását a Már Vártalak. A 6-10 éves korosztály számára egyórás, interaktív előadásokon mutatják be a könyvek világát.
Tovább...
 
Új helyen, megújult környezetben József Attila mellszobra Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. január 21.
Méltó helyre került, egy újonnan kialakított téren áll József Attila költő szobra Székesfehérváron. A József Attila utcában élők kezdeményezésére került a házak takarásából a járda melletti zöld ligetbe, jól látható helyre az alkotás – hangzott el azon a pénteki sajtónyilvános eseményen, amelyen részt vett dr. Cser-Palkovics András polgármester és Szabó Bakos Györgyné önkormányzati képviselő.
Tovább...
 
Varázslatos természet - pók- és kisállat kiállítás a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 20.
Pénteken pók- és kisállat kiállításra invitálja látogatóit a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. A programra mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 18028