Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
A forradalom színei Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás, Fehérvári Programszervező Kft.   
2018. március 13.
ImageKülönleges, látványos, fiatalos összművészeti produkcióval ünnepli Székesfehérvár az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóját. A forradalom színei című utcaszínházi bemutatót két alkalommal is láthatják majd az ünneplők a Városház téren március 15-én.
Tovább...
 
50 magyar teszteli a világbajnok bort Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. március 13.
ImageA világ legjobb toszkán vörösborát kóstolhatja meg ötven magyar borkedvelő idén áprilisban, a Várkert Bazárban. Az ültetett mesterkurzuson minden idők egyik legsikeresebb borásza, Giacomo Neri kínálja végig a részvevőket a pincészet legjobb évjárataival, amelyek között ott lesz a világ legjobb boraként számon tartott 2001-es évjáratú Tenuta Nuova is.
Tovább...
 
Remekül mutatkozott be 2017-es évjárat Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2018. március 13.
Rekordszámú, összesen 539 nevezés érkezett az ország valamennyi borvidékéről a tizenhetedik alkalommal rendezett Országos Syngenta Borversenyre. A siófoki díjátadón a szekszárdi Schieber Pincészet, a tokaji Tokajicum Borház, a tolnai Tomolik Pincészet, valamint a badacsonyi Varga Pincészet érte el a legmagasabb pontszámot és kapta a SynVino-díjakat.
Tovább...
 
OKJ-s Képzések Toplistája: a Bérügyintéző a legnépszerűbb Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2018. március 13.
ImageLetaszította a trónról az évek óta vezető társadalombiztosítási ügyintéző képzést a bérügyintéző OKJ – derül ki a Perfekt Zrt. OKJ-s Képzések Toplistájából. Az éves felmérés szerint továbbra is a pénzügyi képzések uralják a legnépszerűbbek mezőnyét, de sokan jelentkeztek 2017-ben sportedzőnek és targoncavezetőnek is. Így alakult át a ranglista 2016-hoz képest.
Tovább...
 
Betegségek, melyeket minden nőnek ismernie kell(ene) Nyomtatás E-mail
Írta: Webbeteg   
2018. március 13.
ImageA legtöbb nő számára egy-egy szabálytalan menstruációs ciklus vagy alkalmi gombás hüvelyfertőzés az élet természetesnek vélt velejárója, semmi olyan, amit az idő vagy egy egyszerű kezelés ne gyógyíthatna meg. Ugyanakkor némely tünet súlyos egészségügyi problémát jelezhet. Nem kell pánikba esni, de jó tudni, hogy mikor kell orvoshoz fordulni segítségért. A WEBBeteg.hu összeszedte a nőket leggyakrabban érintő betegségeket, amikről nem minden érintett tud eleget.
Tovább...
 
Az idén is lesz alkotói pályázat Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2018. március 13.
ImageAz előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2018-ban is alkotói pályázatot hirdet óvodások és iskolások részére. Fejér megyéből a műveket május 3-ig kell eljuttatni a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságra.
Tovább...
 
Változtasd jobbá a világot, jó szövetségben Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 12.
Image„Változtasd jobbá a világot, jó szövetségben” – ezzel a mottóval hívja az érdeklődőket, a lengyel-magyar barátságot fontosnak érzőket irodalmi délutánra a Vörösmarty Társaság. Kedden 16 órakor a Városháza Dísztermében kezdődik a rendezvény: írókkal, költőkkel, irodalomszervezőkkel és műfordítókkal találkozhat a közönség.
Tovább...
 
Csillagászati előadások márciusban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. március 12.
ImageFolytatódik A Szabadművelődés Háza csillagászattal kapcsolatos programsorozata ebben a hónapban. Március 12-én, hétfőn és 27-én egy-egy érdekes, ismeretterjesztő előadás részesei lehetnek a hallgatók. A belépés díjtalan.
Tovább...
 
Hiteles tájékoztatás a HPV elleni oltásról Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 12.
ImageIdén ötszáz, a 12. életévüket betöltött, állandó székesfehérvári lakcímmel rendelkező fiúgyermeket érint a HPV elleni védőoltás felvétele. Az oltássorozat a megyeszékhely önkormányzata támogatásának köszönhetően 2016 óta ingyenes az érintett korosztálynak. A szülők az iskolai védőnőkön keresztül kapják kézhez az oltás felvételéről szóló nyilatkozatot ebben a hónapban.
Tovább...
 
Alapkőletétel a BCE új székesfehérvári épületénél Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. március 12.
ImageÜnnepélyes alapkőletételre került sor a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa új épületénél, majd időkapszulát helyeztek el az alapkőnél.
Tovább...
 
Nyolc álláshellyel bővülhet a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. március 12.
ImageA jogszabályi változás következtében 2018. szeptember 1-jétől kötelezően kell biztosítani az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenységet a székesfehérvári járás területén. E szerint ezer fő köznevelési intézményben nyilvántartott gyermekre nézve ez egy fő óvodai és iskolai szociális segítőt jelent.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 9647