Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szakmai konzultációt szerveztek a megye turisztikai szereplőivel Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 21.
A Magyar Turisztikai Ügynökség szakmai konzultációra hívta Fejér megye turisztikai ágazatának a vállalkozóit, hogy a turizmus újraindítására kidolgozott Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 – Turizmus 2.0 programjáról folytassanak párbeszédet, tapasztalatcserét a Városházán. A leghangsúlyosabb változásokról, a helyi fejlesztésekről és a tervekről közös sajtótájékoztatót tartott dr. Guller Zoltán vezérigazgató és a megye országgyűlési képviselői.
Tovább...
 
Ecsetszerelem, kincskeresés, temető túra, muzsika Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2021. július 21.
Könyvbemutató a Felsővárosban, séta a Csutora temetőben, tanácsok az internet helyes használatához, a Figurina Bábszínház műsora, kerékpáros és kézműves foglalkozás, zene és tánc az erdőben, futóedzés kezdőknek és haladóknak – a hét minden napjára kínál érdekes, hasznos kikapcsolódási lehetőséget a Cselekvő Fehérvár közösségfejlesztő program. Tessék választani – a részvétel ingyenes!
Tovább...
 
Szakmai konzultációra hívta az MTÜ a megye turisztikai szereplőit Nyomtatás E-mail
Írta: MTÜ Sajtó   
2021. július 21.
Megújult a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a szakma közös, stratégiai céljait összefogó Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 – Turizmus 2.0, amely meghatározza a következő évtized turizmusát. A leghangsúlyosabb változásokat, a helyi fejlesztéseket és terveket az MTÜ szakmai konzultáció keretében mutatta be a Fejér megyei turisztikai szereplők számára, ezzel is támogatva a régiót az újjáépítésben, a közös gondolkodásban.
Tovább...
 
Tanácsok cukorbetegeknek, repülős utazásokhoz Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2021. július 21.
Nyáron egyre többen utaznak messzi tájakra, hála a megfizethetőbb repülőjegyeknek. Egy-egy ilyen utazás -főleg, ha hosszabb-, még egy egészséges ember szervezetét is megterhelheti, hát még azokét, akik valamilyen krónikus betegségben szenvednek. A cukorbetegeknek például egy kész utazási tervvel kell előállniuk, ráadásul arra is kell ügyelniük, hová is teszik a gépen az inzulint.
Tovább...
 
Döntsünk közösen! – Szavazás az új menetrendről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 20.
„Látva, hogy három nap alatt mennyi és milyen kritika érte az új buszmenetrendet, úgy döntöttem, hogy nincs értelme a tesztüzem végéig várakozni, azonnal lehetővé teszem a szavazást az új menetrendről.” – adta hírül ma reggel közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András arra kéri a közösségi közlekedést mindennap igénybe vevő utazókat, hogy szavazzanak az új menetrendről a város honlapján.
Tovább...
 
Újrapapíros kreatív délelőtt lesz szombaton Úrhidán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 20.
PAPÍR - RE - FORMA címmel hirdettek egész délelőttös szombati programot civil környezetvédők: összesen kilenc újrafelhasználós workshop közül választhatnak, akik szívesen papíroznak egy kicsit az úrhidai Szabadidőparkban.
Tovább...
 
Újabb életmentő eszköz segíti a mentők munkáját Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. július 20.
Újabb városi támogatásnak köszönhetően egy Lucas3 mellkaskompresszor segíti mostantól a székesfehérvári mentők munkáját. Az eszköz az újraélesztés során helyettesíti a kézzel végzett mellkasi összenyomást, ami számos előnyt jelent: mivel állandó teljesítményt nyújt, így betegszállítás közben, valamint elhúzódó újraélesztés során is folyamatosan használható. A mellkaskompresszort sajtótájékoztató keretében adta át kedden Mészáros Attila alpolgármester.
Tovább...
 
„Jé! Egy tojás!” Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 20.
A Napraforgó Városi Napközis Táborban a gyerekek ma óriásnyúllal, díszes galambokkal, baromfikkal és pici színes pintyekkel, díszmadarakkal ismerkedtek a V-61 Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesülete jóvoltából. Az állatsimogatás és madártoll begyűjtés után a kicsik összemérhették magasságukat az óriás galambok szárnyfesztávjával is és hallgathattak egy kis beszélgetést arról, hogy milyen a felelős állattartás.
Tovább...
 
Vakáció a római városban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 20.
Ókori témájú táborba várják idén nyáron Gorsiumba a 7-13 éves korosztályt. A római kalandokat, történelmi ismereteket kínáló napközis tábort augusztus 23. és 27. között tartják.
Tovább...
 
Textiludvar, textilkert – új programsorozat indul Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. július 20.
Textiludvar, textilkert címmel új programsorozatot indít a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. Az első alkalmon, július 24-én lesz babakészítés, szövés, kiállítás és vásár a Rác utcai porta udvarán. A belépés díjtalan.
Tovább...
 
Állandó nordic walking program indul Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 20.
Rendszeres nordic walking program indul a Palotavárosi tavaknál. A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség instruktorai szerdától várják a mozogni vágyókat – idősebbeket és fiatalabbakat egyaránt. A foglalkozások az István Király Általános Iskolától indulnak, és a tavak szép, egészséges környezetében folynak. Botokat a szervezők biztosítanak, a részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 15316