Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Zene és tánc a színpadon, játékok a sátrakban, lecsó a bográcsokban szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2023. szeptember 22.
Zenés és táncos produkciók a Zichy ligetben felállított színpadon, játékok a sátrakban, utcazenészek a főzők között – idén is jó hangulatú bulinak ígérkezik a Fehérvári Lecsófőző Vigasság szeptember 23-án, szombaton. A nap végére most is kiderül majd, ki lesz 2023-ban a Lecsókirály, a hagyományoknak megfelelően új gazdára talál a Sipi Emlékkupa és díjazzák a Legdekoratívabb Főzőhelyet is.
Tovább...
 
Fórum a fehérvári nyugdíjas szervezeteket érintő aktuális kérdésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. szeptember 22.
A Városi Idősügyi Tanács bővítéséről, az előttünk álló időszak fehérvári programjairól, a közművelődési intézmények működési rendjének tervezett egységesítéséről, valamit a nyugdíjasoknak egyénileg és közösségileg igényelhető/rendelkezésre álló költségvetési forrásokról is tájékoztatást adott Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András a székesfehérvári nyugdíjas szervezetek, klubok vezetőinek fórumán.
Tovább...
 
Történelmi sétával folytatódik a Kutyatáron innen és túl rendezvénysorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 21.
Történelmi sétát szervez a Belvárosban a Szent István Király Múzeum Dr. Reich Szabina régész vezetésével. A Kutyatáron innen és túl rendezvénysorozat keretében a szakember azokat a főbb ásatási helyeket mutatja be, ahol Siklósi Gyula kutatásokat végzett és eredményeivel hozzájárult a város középkori térszerkezetének megismeréséhez.
Tovább...
 
Szeretni tettel és igazsággal Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. szeptember 21.
Ötven, hetven, nyolcvan – milyen könnyen mondjuk ki e számokat, amelyek, ha éveket mérnek, egy házasság és egy-egy életút tartalmas éveit rejtik. Az ÖKK Podcast vendégei, Nádasi Zsuzsanna és Elekes Péter Pál egy hónappal ezelőtt nagy családi körben, hálaadó és áldást kérő istentisztelet keretében erősítették meg szövetségüket házasságkötésük 50 éves évfordulója alkalmából.
Tovább...
 
A magyar katona mindig, mindenhol érték! – újabb missziós kontingens utazik Irakba Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 21.
Újabb magyar katonák utaznak Irakba. A Magyar Honvédség Iraki Kiképzés-biztosító Kontinges 17. váltásának kibocsátó ünnepségét Székesfehérvár Belvárosában tartották szerdán délelőtt. A misszió közel 140 új résztvevőjét Lőrincz Gábor dandártábornok, az MH Szárazföldi Parancsnokságának parancsnoka búcsúztatta, felhívva a figyelmet arra, hogy a magyar katona mindig, mindenhol érték.
Tovább...
 
Szemölcs, köhögés, emésztési zavarok: szinte mindenre jó a tyúkhúr Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. szeptember 20.
Ha már oly’ sok gaznak nevezett tyúkhúr terjeszkedik a kertedben, hogy már a baromfi is undorral néz rá, mert annyit evett belőle, akkor se csüggedj! A tyúkól helyett vidd a konyhádba, és fogyaszd el az egészséged érdekében!
Tovább...
 
Axolotl: cukiság felsőfokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. szeptember 20.
A világ egyik legédesebb és legkülönlegesebb állata az axolotl, mely képes visszanöveszteni megsérült testrészeit, és cuki mosollyal hálálja meg, ha biztosítjuk számára az optimális körülményeket.
Tovább...
 
Csontvázvirág - egy növény, mely szirma átlátszóvá válik, ha víz éri Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. szeptember 20.
Hallottál már olyan virágról, aminek szirmai üvegszerűvé változnak, ha elered az eső? Létezik ilyen növény, bár a világban csupán három helyen fordul elő.
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. szeptember 19.
Fogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Kiadó épület telephellyel együtt! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. szeptember 19.
Kiadó Székesfehérváron egy 430 m2-es, klímás (hűthető – fűthető), ipari padló árammal ellátott épület telephellyel együtt!
Tovább...
 
Amit a batátáról tudni érdemes Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. szeptember 19.
Az édesburgonya – jótékony tulajdonságai miatt - egyre népszerűbbé vált az utóbbi években Magyarországon is. Rendkívül hasznos növény: süthető, főzhető, grillezhető. Készülhet belőle liszt, keményítő, szeszesital, és még bioüzemanyag is!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 19143