Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Saját kútból, folyamatosan öntözi a Városgondnokság a közterületi növényeket Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. június 20.
A nagy hőség ellenére a talaj nincs annyira kiszáradva, mint két éve nyáron, de szükséges így is a növények öntözése. Összesen tíz páros dolgozik azon, hogy városszerte locsolják a növényeket Székesfehérvár közterületein. Öntözik a villanyoszlopokon található virágokat, a belvárosban a virágoszlopokat és a dézsás növényeket, töltik a mintegy 1500 darab öntözőzsákot a fiatal fáknál, illetve az egynyári és az évelő virágok ágyásait is locsolják.
Tovább...
 
Az Alba Bástya egyik csapata 2. helyezést ért el a Kihívás Napja 2024 versenyben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 19.
Az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ évek óta részt vesz a Kihívás Napja programban. Idén – a tavalyi évhez hasonlóan – 2. helyen végzett egyik csapatuk a Magyarország Legsportosabb munkahelye országos versenyben.
Tovább...
 
Élettel telik meg Rác utca – szombaton rendezik a 20. Tűzzel-Vassal Fesztivált Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 19.
Jubilál a Tűzzel-Vassal Fesztivál, június 22-én, szombaton immár huszadik alkalommal rendezik meg Székesfehérvár egyik legnépszerűbb nyári programját. Rekordszámú, összesen 88 késes és kovácsmester érkezik az ország minden pontjáról, így már nem csak a Rác utcát, hanem idén először a Szúnyog utcát is elfoglalják. A 9 órakor kezdő megnyitó után bemutatókkal, kiállításokkal, egész napos vásári forgataggal, színpadi programokkal, nyitott portákkal és finom falatokkal várnak szeretettel minden korosztályt! A belépés ingyenes!
Tovább...
 
Rácz Katalin az év tesitanára Fejérben a 200 fő feletti iskolák kategóriájában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 19.
A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére először került sor az ország kedvenc tesitanárainak kiválasztására. A „K&H mozdulj! az év tesitanára” Fejér vármegye 3 díjazottja: Rácz Katalin, a Székesfehérvári István Király Általános Iskola tanára, valamint Pekács Jánosné és Kerkuska László, pénteken kapták meg a díjakat – számolt be az eseményről a Magyar Diáksport Szövetség.
Tovább...
 
Iskolaöleléssel búcsúztatták a diákok a felújítás előtt álló Vasvári Pál Gimnáziumot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 19.
Zajlik a pakolás és a visszaszámlálás a Vasvári Pál Gimnáziumban, amely átfogó felújítás előtt áll. A diákok és tanáraik egymás kezét fogva ölelték át az ódon falakat, majd az udvaron egy óriási bulival búcsúztak a szeretett intézménytől. A Vasvári a nyár folyamán beköltözik a régi Bory Jenő Általános Iskola épületébe és a teljes körű rekonstrukciót, bővítést követően, várhatóan két év múlva költözhet majd vissza a megszokott helyére.
Tovább...
 
„Üljünk le egy szó(hoz)ra!” – prevenciós beszélgetés a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 19.
Gyermeket és felnőttet egyaránt érintő témakörökben személyes tanácsadásra, prevenciós beszélgetésre invitálja az érdeklődőket a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya. A Városház téren, az Országalma mellett gyermek- és ifjúságvédelem, áldozat-, vagyon-, kiber- és állatvédelem témakörökben tájékoztatnak a főkapitányság szakemberei.
Tovább...
 
Társasjáték délután és játékfejlesztés a könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 19.
Az olvasók mellet az alkotni vágyók és játékoskedvűek is találnak maguknak programot a Vörösmarty Mihály Könyvtár kínálatában. Június 19-én, szerdán a Pedagógus klubban a mintaKINCStárból „somogyi madárkát” készíthetnek az ügyes kezűek, június 20-án, csütörtökön a Széna téri Tagkönyvtárban érdekes és izgalmas társasjátékokat próbálhatnak ki a látogatók.
Tovább...
 
Harmadfokú hőségriasztást rendeltek el szerdán nulla órától Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 19.
A legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvos 2024. június 19-én, szerdán 00.00 órától június 22-én, szombaton 24.00 óráig. Székesfehérváron is megteszi a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: összegyűjtve elérhető az ivókutak listája, és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Idén is vár Örömvilág csapata! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. június 18.
Tomek Noémi és az Örömvilág csapata idén is kiemelt partnerként jelenik meg a Nordvital Everness Fesztiválon. Keresd őket megszokott területükön, az Evernessia Nagyszínpad után, a Megvilágosodás útján!
Tovább...
 
Kinyitott a városi strand – minden nap este hétig várják a vendégeket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 18.
Szombaton megkezdődött a nyári szezon, kinyitott a Csitáry G. Emil Uszoda strandja. Rendben van a csúszdarendszer, jó a vízminőség és megtörténtek a szükséges karbantartások is. Az üzemeltető Városgondnokság ebben az évben a belépőjegyek és a bérletek árait sem emeli.
Tovább...
 
Polgármesteri elismerés a Fejérvíz Zrt. gazdagsági vezérigazgató-helyettesének Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 18.
Polgármesteri Elismerő Emlékéremmel köszöntötte dr. Cser- Palkovics András a Fejérvíz Zrt. nyugdíjba vonuló gazdasági vezérigazgató-helyettesét hétfőn a Városházán. Nagyné Lang Julianna közel harminc éven át erősítette a „vízműves dolgozók” csapatát szaktudásával, emberségével.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 20743