Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ingyenes próbaérettségi a Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 14.
A Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi-előkészítője, a Studium Generale immár 9. alkalommal rendezi meg Országos Nyílt Próbaérettségi Napját. A középiskolások idén február 16-án, szombaton az egyetem Székesfehérvári Campusán egy vagy akár két próbaérettségi vizsgát is megírhatnak matematika, történelem, illetve közgazdaságtan tantárgyakból közép- és emelt szinten egyaránt.
Tovább...
 
Mohai tikverőzés Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Pintérné Palkovics Gabriella   
2019. február 14.
Fejér megye legismertebb hagyományát, a mohai tikverőzést bemutató tablókból, babákból, életnagyságú tikverőzős figurákból álló kiállítás nyílik február 15-én, pénteken 17 órakor a Rác utcai Mesterségek Házában. Az Itt a farsang, áll a bál című tárlatot dr. Gelencsér József néprajzkutató ajánlja a közönség figyelmébe.
Tovább...
 
Ezért okoz sok gondot a helytelen testtartás Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. február 14.
A nem megfelelő testtartásból számtalan mozgásszervi probléma adódhat, így nem ritka, amikor kínzó váll-hát-nyak-vagy vállfájdalomban bosszulja meg magát a gyenge izomzat. Dr. Váradi Éva főorvosnővel a hanyag tartásból eredő problémákat és kezelési módjaikat vesszük sorra.
Tovább...
 
Februárban is véradásra várják az önkénteseket Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 14.
Véradásra invitálja az önkénteseket a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete. Február hónapban is több Fejér megyei településen és helyszínen lesz lehetősége minden 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg testsúlyú egészséges felnőttnek csatlakozni.
Tovább...
 
Ön egészségesen lélegzik? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 13.
Ön egészségesen lélegzik? - Ellenőrizze le légzését az alábbi teszttel!
Tovább...
 
Sportos program és farsangi délután Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 13.
Két helyszínen is tartanak foglalkozást a leendő első osztályosoknak február 13-án, szerdán délután. Ezúttal a Bory Jenő, majd az István Király Általános Iskolába várják a gyerekeket és szüleiket.
Tovább...
 
Van lehetőség sikeresen pályázni! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 13.
A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) idei pályázati lehetőségeiről, a pályázati rendszer változásairól tartottak tájékoztató fórumot a Városházán. A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságának rendezvényére Fejér megyei civil szervezetek kaptak meghívást. A mai programot egy újabb fórum követi csütörtökön a Fehérvári Civil Központban, ahol a szervezetek gyakorlati útmutatást is kapnak a sikeres támogatásigényléshez.
Tovább...
 
Randevú egy életen át! Nyomtatás E-mail
Írta: SZENA   
2019. február 13.
Tizenkettedik alkalommal rendezik meg hazánkban a házasság hete rendezvénysorozatot február 10. és 17. között, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület játékra invitálja a házaspárokat, melyen értékes nyeremények találnak gazdára.
Tovább...
 
Esküvőkorzó menyasszonyképzővel Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 13.
Első alkalommal kerül sor Velencén kifejezetten a jegyeseket, házasodni készülőket megszólító kiemelt eseményre február 16-án. Az I. Velencei Esküvőkorzó és Jegyesek Bálja rengeteg hasznos és ingyenes programmal várja a fiatalokat és kevésbé fiatalokat, azokat, aki szeretnék összekötni életüket, esküvőre készülnek.
Tovább...
 
Íme, a 8 legjobb élelmiszer ízületi gyulladás esetén Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. február 13.
Több érintett megfigyelhette már, hogy bizonyos ételek, étrend képes csökkenteni az ízületi gyulladás tüneteit. Szarka Dorottya, az Életmód Orvosi Központ dietetikusa az erre vonatkozó kutatási eredményekről beszélt.
Tovább...
 
Quinoa – Táplál és gyógyít Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 13.
A quinoa külsőre hasonlít a kuszkuszhoz, sokoldalúságát tekintve pedig olyan, mint a rizs. Fehérjetartalma lenyűgöző, remek forrása a komplex szénhidrátoknak, gluténmentes, kalóriaszegény és lúgosító - mindegyik remek ok, hogy a mindennapi étrendünk részévé tegyük.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 11075