Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Koszorúzással, díjátadókkal ünnepelték a Magyar Ápolók Napját a Szent György Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 20.
Országszerte megemlékeztek ma a Magyar Ápolók Napjáról, melyet Kossuth Zsuzsanna, Magyarország első főápolója tiszteletére tartanak minden évben. A hagyományokhoz hűen a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház udvarán megkoszorúzták Kossuth Zsuzsanna szobrát, majd az intézmény auditóriumában díjak és elismerések átadásával folytatódott az ünnepség.
Tovább...
 
Példaértékű pályázatok, kiemelkedő fejlesztések Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. február 20.
Közel 21 milliárd forintot fordíthatott városfejlesztésre Székesfehérvár 2014-2020 között. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében, az önkormányzaton keresztül felhasznált uniós források felhasználásáról adott összefoglalót hétfői sajtótájékoztatóján Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András részletesen beszámolt a tavalyi év végén lezárult Európai Uniós pályázatokról, amelyeknek köszönhetően nagyszabású út- és zöldterület-fejlesztések, intézményfelújítások, egészségügyet és gazdaságot szolgáló bővítések, közösségerősítő programok valósulhattak meg.
Tovább...
 
Hatezer energiatakarékos égőt osztanak ki Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 19.
Hétfőn reggel elkezdődött Székesfehérváron az ingyenes lakossági LED-csereprogramban igényelt energiatakarékos izzók kiosztása. Közel 500 sikeres pályázat érkezett a második fordulóban. Az átadás-átvétel új helyszíne a Városgondnokság, itt kapják meg február 19. és 22. között az izzócsomagokat. Négy nap alatt összesen mintegy hatezer LED-es izzót osztanak ki.
Tovább...
 
Elmer István érkezik ma délután a Vörösmarty terembe Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 19.
A magyar széppróza napja tiszteletére a Magyar Írószövetség támogatásával február 19-én, hétfőn 17.00 órakor Elmer Istvánnal rendez beszélgetést a Vörösmarty Társaság. Az íróval, publicistával Bobory Zoltán, a Vörösmarty Társaság elnöke beszélget.
Tovább...
 
Spányi Antal lesz a Közéleti és Kulturális Szalon következő vendége Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 19.
Kedden folytatódik a Vok Mirabilis Közhasznú Kulturális Egyesület és a Krisztus Király Plébánia közös programsorozata, a Közéleti és Kulturális Szalon. Bakonyi István vendége ezúttal Spányi Antal megyés püspök lesz.
Tovább...
 
Válj profivá! - Tortadíszítő workshop Emesével! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 19.
Csodás tortákat szeretnél készíteni? Próbálkozol - de nem igazán sikerül a tökéletesnek szánt díszítés? Most itt a lehetőség arra, hogy megtanuld az apró fortélyokat!
Tovább...
 
Gergő Katalin hímző, csipkeverő mester: A Csipkeverés hagyománya Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 19.
Gergő Katalin, a Fehérvári Kézműves Egyesület hímző, csipkeverő mestere lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 627. előadója.
Tovább...
 
Székesfehérvár szerepe a budapesti támadó hadműveletekben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 19.
Dr. Számvéber Norbert alezredes, a HM HIM Hadtörténelmi Levéltár és Térképtár igazgatója tart előadást február 20-án, kedden 17.00 órakor a Szent István Király Múzeum Rendház épületében. Az alezredes Székesfehérvár háborús szerepét mutatja be az 1944 decembere és 1945 február közötti időszakban.
Tovább...
 
Ismét megrendezik az Óperenciás mesemondó versenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 18.
Ismét megrendezi az Óperenciás Fejér vármegyei mesemondó versenyt a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. 1-8. osztályos diákok jelentkezését várják február 29-ig.
Tovább...
 
Összefogás a fiatalok mentális egészségéért Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 18.
Országosan egyedülálló módon Székesfehérváron és Fejér vármegyében indítanak közös kutatást és erre épülő szakmai programokat a fiatalok számára. A négyes együttműködésben megvalósuló program a megváltozott, új stresszfaktorokat felsorakoztató világ problémáira adhat választ, életvezetési tanácsokat a fiataloknak.
Tovább...
 
Állandó nyitvatartással és sok újdonsággal várja a szurkolókat a Vidi Múzeum Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 18.
Többek között időszaki kiállításokkal, gyerekeknek és felnőtteknek szóló programokkal és Vidi-legendák által vezetett tárlatvezetésekkel várja a szurkolókat a Vidi Múzeum. A részletekről pénteken délután az Önkormányzat és a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. közös sajtótájékoztatón számolt be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 19951