Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Éjszakai Tigris – társasjátékozás szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
Éjszakai társasjátékozásra hív minden érdeklődőt a Tigris és Eufrátesz Társasjáték Klub. A július 20-án 15 és 24 óra között zajló eseménynek a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Királykút Emlékháza ad otthont. A szombati eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Már az első napon is sok bérlet fogyott - Fehérvár polgármestere is megvette a Vidi bérletét Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. július 19.
Szerdától lehet megvásárolni a Fehérvár FC 2024/2025-ös teljes szezonjára, valamint az őszi idényre szóló bérletet online vagy személyesen a VidiShopban, valamint a Vidi Múzeumban.
Tovább...
 
Darsin Masszázs - testet és lelket harmonizáló, gyógyító kezelés Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. július 19.
Testet és lelket harmonizáló, gyógyító kezelésre várja Agárdon vendégeit Fehérvári Dániel Pál. Szolgáltatásai között szerepel a hagyományos gyógymasszázs és népi csontkovácsolás mellett az energetizáló kezelések széles skálája is.
Tovább...
 
Székesfehérvár nyári garantált programjai: a fáklyás sétától a naplemente túráig Nyomtatás E-mail
Írta: Tourinform Székesfehérvár   
2024. július 19.
Székesfehérvár nyári programjai között a város értékeit, kultúráját bemutató túrákat is ajánljuk a Tourinform Iroda kínálatából. Garantált időpontokban indított sétáik sorában van esti fáklyás, kabrióbuszos és a természetbe invitáló kirándulás is.
Tovább...
 
Légy a vendégem egy szuper strandolós napra! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
Újabb jótékony célú összefogásra hívja a fehérváriakat és a Velencei-tó környék élőket a JóPont Alapítvány. A Szépréti Krisztina és Jócsák Éva által létrehozott szervezet minden évben igyekszik tenni azért, hogy a helyi gyermekotthonok lakóit olyan élményekkel ajándékozzák meg, melyekben igazán örömüket lelik. Idén a székesfehérvári és a velencei gyermekotthon lakóit egy, a székesfehérvári strandon töltött nappal és fagylalttal, a martonvásári gyermekotthon lakóit egy veszprémi állatkerti sétával szeretnék megajándékozni. A felhíváshoz csatlakozók a belépőjegyek árával igazi nyári élményekhez juttathatják a gyerekeket.
Tovább...
 
Volt vármegye, ahol ötödével nőtt, míg máshol ennyivel csökkent a meghirdetett állások száma Nyomtatás E-mail
Írta: Hasznos Nelly   
2024. július 18.
Két vármegye kivételével az ország egész területén nőtt az álláshirdetésekre beérkezett jelentkezések száma 2024 második negyedében az előző év azonos időszakához képest. A legnagyobb emelkedés Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Fejér vármegyékben történt. Az elérhető állások száma az elmúlt másfél évhez hasonlóan továbbra is csökken év-év összehasonlításában, de már csak 2,9%-kal marad el a tavalyitól – mutatott rá a Profession.hu aktuális negyedéves jelentése.
Tovább...
 
A Sóstón kánikulában is nagy a nyüzsgés – egyéni séta, vezetett túra, Vadvasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2024. július 18.
A kánikulában is érdemes egy sétát tenni a Sóstó Természetvédelmi Területen, ahol a víz közelsége és a fák is enyhülést adnak a forró nyári napokon. Emellett hirdetnek szervezett túrákat és zajlanak a Vadvasárnapok is.
Tovább...
 
A Mi Udvarunk ismét megnyitja kapuit Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 18.
Immár harmadik alkalommal rendezi meg az Orsiékszer A Mi Udvarunk - Nyári kertesték kulturális programot. A július 24-én, szerdán induló ötnapos rendezvény keretében lesz nyáresti piknik, kiskoncertek, ékszerkészítő workshop.
Tovább...
 
„Ön választ, mi segítünk!” – Az Aranybulla Könyvtár új programját támogathatják a vásárlók Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 18.
Az „Ön választ, mi segítünk!” kampányt 15. alkalommal hirdette meg a TESCO-GLOBAL Zrt. és az Effekteam Egyesület. A legjobbak közé hat Fejér vármegyei alapítvány pályázata jutott. Egyetlen székesfehérváriként az Aranybulla Könyvtár Alapítvány egy új program elindítására pályázott. Az áruházlánc vásárlói vásárlásonként egy zseton elhelyezésével augusztus 11-ig szavazhatnak a helyi közösségek, így a „Csodalámpácska” kisiskolásoknak szóló biblioterápiás foglalkozássorozat támogatására.
Tovább...
 
A főzőhelyek fele már elkelt a Fehérvári Lecsófőző Vigasságra Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2024. július 18.
Még csak két hete lehet jelentkezni az idei, sorrendben XIX. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra, de a főzőhelyek fele már elkelt. A céges csomagok zöme is gazdára talált már, de az arany fokozatú támogatói csomag – amelynek megvásárlója egyben a színpad névadó szponzora is lesz – még kiadó. A népszerű közösségi eseményre augusztus 25-ig lehet regisztrálni.
Tovább...
 
Dr. Bakos Gábor a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház új főigazgatója Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház   
2024. július 17.
2024. július 15. napjával Dr. Pintér Sándor belügyminiszter Dr. Bakos Gábort bízta meg a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatói feladatainak ellátásával. A megbízási díszokiratot ünnepi állománygyűlés keretében vette át az új főigazgató a mai napon Dr. Rétvári Bence miniszterhelyettestől, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárától, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Romhányi Auditóriumában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 45 - 55 / 20972