Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
„Rámenős természet, bátor szív, erős akarat” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 06.
Koszorúzással egybekötött megemlékezést tartottak a Vásárhelyi úti Repülős és Ejtőernyős emlékműnél a második világháború után újjászervezett 62. Önálló Ejtőernyős zászlóalj tiszteletére. Juhász József nyugállományú repülős ezredes az eredményes és fontos szerepet betöltő zászlóalj történetét felidézve a katonák jelleméről így fogalmazott: „Gyors elhatározóképesség, lobbanékony, rámenős természet, bátor szív, erős akarat kell (…).”
Tovább...
 
Telefont és ajándékcsomagot nyerhetnek a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 06.
ImageA nyári vakáció egészséges eltöltésével kapcsolatos rajzpályázatot hirdetett a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus Gyógyszertárak csoportja. Az alkotásokat augusztus 31-ig lehet beküldeni, a pályázó gyerekek értékes ajándékokat nyerhetnek.
Tovább...
 
Fényjátékok, hagyományok, történelmi hangulat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Hajnal Csilla   
2018. augusztus 06.
ImageEgzotikus országokból érkezett táncosok, katonazenészek a Fő utcán, a hazai könnyűzenei élet legjobbjai a színpadon, különleges fényjátékok, a Dunántúl népi hagyományai a Belváros terein, középkori hangulat lovagokkal, boszorkányokkal és a királyi óriásbábokkal, Rossini remekműve és II. András koronázása a Nemzeti Emlékhelyen – idén augusztusban is izgalmas, érdekes és látványos programokat kínál minden korosztálynak a Székesfehérvári Királyi Napok gazdag programsorozata.
Tovább...
 
Pályázati felhívás leendő gyógyszerészhallgatók részére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 03.
ImageA PatikaPlus Gyógyszertárak (www.patikaplus.hu) pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy támogassa azon leendő gyógyszerészhallgatókat, akik a középiskolai tanulmányaik során kimagasló eredményt értek el, és céljuk a végzettség megszerzését követően közforgalmú gyógyszertárban elhelyezkedni.
Tovább...
 
„170 éves a Magyar Honvédség” Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 03.
ImageKétfordulós vetélkedőt hirdet a 170 éves Magyar Honvédség tiszteletére a Honvéd Hagyományőrző Egyesület a magyar hadtörténeti, katonai és honvédelmi hagyományokat ápoló Fejér megyei szervezetek részére.
Tovább...
 
Székesfehérvári Balett Színház Nyomtatás E-mail
Írta: Egerházi Attila   
2018. augusztus 03.
ImageAugusztus elsején hivatalosan is megkezdte működését a város új kulturális intézménye, a Székesfehérvári Balett Színház. A város táncszínházának első évada előtt dr. Cser-Palkovics András polgármester és Egerházi Attila igazgató tartott sajtótájékoztatót a társulat egyik játszóhelyén, a Művészetek Háza színháztermében.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában a jövő héten Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. augusztus 03.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan augusztus 8-án, szerdán több utcában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Hétfőn és kedden aszfaltoznak a Széchenyi úton és a Vörösmarty téren Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 03.
ImageFolytatódik a Vörösmarty tér és a Széchenyi út burkolatának felújítása. A beruházás következő fázisában aszfaltozási munkálatok miatt hétfőn és kedden forgalomkorlátozásokat, útlezárásokat vezetnek be két ütemben a Széchenyi út Horvát István út – Balatoni út, valamint a Vörösmarty tér Balatoni út – Budai út közötti szakaszán. A lezárások érintik a menetrend szerint közlekedő autóbuszjáratok útvonalát és megállóhelyeit.
Tovább...
 
Csillaggal álmodik az éjszaka Nyomtatás E-mail
Írta: Vakler Lajos   
2018. augusztus 03.
ImageSzínes, változatos programok várták a csíkcsomortáni Varga Sándor Verstábor harminchárom résztvevőjét a közösségépítés jegyében. A székelyföldi találkozó fiataljai Kubik Anna, Ráckevei Anna és Rubold Ödön színművészek, valamint a népi kultúra ismert alkotói segítségével mélyülhetnek el a versek világában.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. augusztus 03.
Három fehérvári fiatal elhelyezését biztosítja Székesfehérvár Önkormányzata Pécsen. A férőhelyekre pályázhatnak azok a fehérvári lakosok, akik valamely pécsi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos hallgatói, és kollégiumi felvételi kérelmüket elutasították.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átvétele augusztusban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. augusztus 02.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat augusztus 28-án és augusztus 29-én vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Kossuth utcai Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatásban részesülnek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 10232