Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Dinnyés receptek – szomjúság ellen, édességre vágyva Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 09.
Vodkás koktél, leves, turmix, püré, üdítő, jégkrém… - Görög- és sárgadinnyéből többféle finomság is elkészíthető!
Tovább...
 
Ingyenes múzeumi belépőt kap a Koronázási Szertartásjáték közönsége Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Júlia   
2019. augusztus 09.
A Koronázási Szertartásjátékra jegyet váltók a Szent István Király Múzeum Hősök, Szentek, Hódítók – IV. Béla élete és uralkodása cícmű kiállítását ingyenesen látogathatják meg egy alkalommal 2019. augusztus 21 – december 31. között.
Tovább...
 
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. augusztus 09.
Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2019. augusztus 22. napján 12.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.
Tovább...
 
Élen járnak a magyarok a digitális technológiák alkalmazásában Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. augusztus 09.
A magyar lakosok készültek fel leginkább az új technológiai megoldások felhasználására a kelet-közép-európai régióban – derül ki az EY 3600 fő megkérdezésével készült kutatásából. Ma már érintős bankkártyával fizetnek itthon a legtöbben, a következő években pedig szívesen követnék egyetlen alkalmazáson keresztül különféle bankszámláik aktivitásait. A válaszadókat kedvezőbb árazással, rugalmas ügyintézéssel és minél jobb online felhasználói élménnyel lehetne elcsábítani jelenlegi pénzintézetüktől.
Tovább...
 
Hogyan tároljuk a gyógyszereket nagy melegben? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. augusztus 09.
Sokan el sem olvassuk a gyógyszerekhez mellékelt apró betűs, több oldalas tájékoztatót. Pedig nem árt, ha tudunk róla, hogy bizonyos készítmények fényérzékenységet okozhatnak, és a nem megfelelően tárolt gyógyszerek a nyári hőségben hatástalanná válhatnak.
Tovább...
 
Ezeket jó tudni a nyári megfázásról az orvos szerint Nyomtatás E-mail
Írta: Födő Tamás   
2019. augusztus 09.
A nátha nem válogatja meg az évszakokat: bárkit utolérhet a legnagyobb kánikulában is, amikor gyanútlanul készülődik a vakációra. A megfázásnak több oka is lehet. Dr. Somogyi Katalin, a hévízi NaturMed Hotel Carbona főorvosa az alábbiakban összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, és arra vonatkozóan is tanácsot ad, hogyan kúráljuk magunkat megfázás esetén.
Tovább...
 
A cégek vezetőitől várjuk a társadalmi kockázatok megoldását Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. augusztus 09.
A lakosság, a munkavállalók és a befektetők többsége is elvárja a cégvezetőktől, hogy fellépjenek a gazdaságot fenyegető globális kihívások megoldása érdekében. A világ legnagyobb vállalatainak első emberei és intézményi befektetők körében végzett EY CEO Imperative Study szerint a CEO-k több mint kétharmada tervezi is, hogy nyilvánosan fog képviselni fontos társadalmi ügyeket.
Tovább...
 
Megújult a József Attila utcai szervizút melletti járda Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 09.
Átadták a József Attila utcában, a belső szervizút Skála és a Budai út közötti szakaszán felújított járdát. A közel 65 millió forintos önkormányzati beruházás keretében 3202 négyzetméter felület újult meg. A kivitelezést a közbeszerzési eljárás nyerteseként a Bontás- és Kotrástechnika Kft. végezte, akik a szerződésben foglaltaknál egy hónappal előbb készültek el a munkával.
Tovább...
 
Új helyszínen az Everness Indián Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 08.
Everness Indián Nyár: négy napban előadások, tudatos műhelyfoglalkozások, hangfürdők, jóga, tánc és akusztikus koncertek várnak mindenkit! Aki ellátogat a programokra, az egy igazi őszváró eseményen vehet részt a Balaton partján.
Tovább...
 
Családi utazás a csillagok között Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 08.
A Károlyi József Alapítvány legújabb programja családoknak és amatőr csillagászoknak egyaránt szól. A fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyparkban megrendezésre kerülő program, amelyet Mizser Attila, a Magyar Csillagászati Egyesület főtitkára vezet, lehetővé teszi a csillagos ég nagyszerűségének felfedezését.
Tovább...
 
Mire vigyázzunk nyáron, ha szívbetegek vagyunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 08.
A nyári hőség az egészséges szervezetet is megviseli – hát még a szívbetegetekét! A szédülés, fáradtság, izomgörcs és zavartság mellett extrém esetben összeomolhat a vérkeringés és hőguta is bekövetkezhet. A magas páratartalommal társuló, kiemelkedően magas hőmérséklet szélsőséges esetben halált is okozhat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 11886