Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
„A hely, ahol élünk” – séta a Csutora temetőbe Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 20.
A Cselekvő Fehérvár Közösségfejlesztő Program keretében Váczi Márk történész, városkutató tart előadást július 21-én, szerdán. A 16.30 órakor kezdődő sétával egybekötött programra ellátogatók most a Csutora temető titkaival ismerkedhetnek meg.
Tovább...
 
Hétfőtől csütörtökig tart nyitva az Aranybulla Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. július 19.
Nyári üzemmódba kapcsolt az Aranybulla Könyvtár a Köfém lakótelepen. A szeptember 3-ig tartó időszakban hétfőtől csütörtökig fogadják az olvasókat, ezen belül is az augusztus 16-val kezdődő héten zárva tart az intézmény.
Tovább...
 
Július végéig várnak tanszereket a Gárdonyiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 19.
Július végéig várnak új vagy jó állapotban lévő, használt tanszereket a Gárdonyi Művházban, amivel az Alba Bástya Központ rászoruló családjait támogatják az iskolakezdés előtt. A kezdeményezéshez magánszemélyek és vállalatok is csatlakozhatnak.
Tovább...
 
Kiválóság Nagykövetek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. július 19.
Hét székesfehérvári személy is szerepel a Kiválóság Nagykövetek Klubba. A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület által alakított klubnak azon személyek lehetnek tagjai, akik az EFQM Kiválóság Kultúrával már évek óta foglalkoznak, elkötelezettek annak széles körű terjesztése és alkalmazásának támogatása iránt. A város közössége a jelöltek közül választhatja ki, és az egyesület honlapján adhatja le javaslatát a Legnépszerűbb Kiválóság Nagykövet címre.
Tovább...
 
Mese a vizekről Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2021. július 19.
Július 22-én, csütörtökön újra Gyerek Ökoklubot szerveznek a Sóstó Látogatóközpontban. A 17 órakor kezdődő foglalkozásnak ezúttal a Mese a vizekről címet adták a szervezők. A programban a Gárdonyi Géza Művelődési Ház is közreműködik.
Tovább...
 
Elindult az új Székesfehérvári Önkéntes Program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. július 19.
Elindult a Székesfehérvári Önkéntes Program az Önkormányzat koordinálásával. Az újszerű karitatív kezdeményezés azért jött létre, mert nagy szükség van az önkéntes munkára az élet különböző területein az elmúlt évek, különösen a koronavírus-járvány tapasztalatai alapján, és sokan szívesen önkénteskednének.
Tovább...
 
Az új autóbusz-menetrendről... Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 19.
A legfrissebb lakossági kérések, észrevételek is megjelennek a szombaton életbe lépett új autóbusz-menetrendben. A FehérVár hetilap legfrissebb számában megjelent az érintett járatok módosított időpontja. A város honlapján elektronikus formában érhetőek el a naprakész információk. A július 17-étől életbe lépett új menetrend megismerését két hét ingyenes használat biztosításával is segíti az Önkormányzat.
Tovább...
 
Félévértékelő beszélgetés Székesfehérvár polgármesterével Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. július 19.
A 2021-es esztendő felénél járunk, a koronavírus-járvány harmadik hullámát követően tavasz végén egy lassú nyitással újra elindult az élet. Hogy milyen volt ez az első félév, a 2020-as tapasztalatokból mit tudott kamatoztatni a város, hogyan alakult a költségvetés, hol tartanak a fejlesztések, beruházások? – Többek között ezekre a kérdésekre válaszol az ÖKK Podcast legfrissebb adásában Székesfehérvár polgármestere.
Tovább...
 
Új buszhálózat új menetrenddel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2021. július 17.
Július második felétől jön a puding próbája: hogyan funkcionál az új fehérvári buszhálózat és menetrend, amit a kevesebb átszállás, jobb járatsűrűség és csatlakozások, könnyebben megjegyezhető indulási időpontok, hosszabb üzemidő jegyében terveztek meg.
Tovább...
 
„…az emlékezés az, mi minket ide hív…” Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2021. július 17.
A Magyar Királyi 17-es honvéd gyalogezred emlékének tiszteletére szerveztek megemlékezést pénteken délelőtt a Zichy ligetben. A katonai tiszteletadással zajló eseményen Nagy Lajos, a Magyar Tartalékosok Szövetsége Fejér Megyei Szervezetének elnöke mondott beszédet, majd a megemlékezés koszorúzással zárult.
Tovább...
 
Huszárok is jönnek a szombati Művészkorzóra Nyomtatás E-mail
Írta: Orosz Júlia   
2021. július 16.
Folytatódik a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ augusztus 7-ig tartó sorozata, a Művészkorzó: ezen a héten is 17 órakor kezdődik a program a Városház téren, a Zichy ligetben fél hattól a Fehérvári Huszárok Egyesülete várja a közönséget, majd 18.00 órától kamarakoncertet hallhatnak a zenekedvelők. Az eseményen a királyi óriásbábok is látogatást tesznek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 15316