Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Bennünk is ugyanaz a szív dobog – divatbemutató advent első szombatján az elfogadásért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 28.
A tavalyi online esemény után idén már élőben várják a nézőket a második "Bennünk is ugyanaz a szív dobog" divatbemutatóra december 2-án, szombaton a Hiemer-ház Báltermében . Az Ability Fashion és a Mindenki Képes Egyesület a fogyatékosággal élők világnapjához kapcsolódóan szervezik meg divatbemutatójukat a szemléletformálás és az elfogadás jegyében. A belépés regisztrációhoz kötött, amelyet az Ability Fashion honlapján tehetnek meg az érdeklődők: https://www.ability.fashion/
Tovább...
 
Feloldották a látogatási tilalmat a Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 28.
Feloldották a látogatási tilalmat a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthonában. Mint arról hírt adtunk, vírusos megbetegedések miatt volt szükség az ideiglenes óvintézkedésre.
Tovább...
 
Lesz-e valaha béke? – előadás a palesztin-izraeli konfliktusról az MCC-ben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 27.
A Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában ezúttal a palesztin-izraeli konfliktusról tartanak előadást november 29-én, szerdán 17 órától. Az alkalommal Sayfo Omar Lehet-e valaha béke? címmel a konfliktus előzményeiről, a közel-keleti béke esélyéről és a tanulságokról is beszél.
Tovább...
 
Fejes Zsolt könyvkiadó, történész: Adventre hangoló Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. november 27.
Fejes Zsolt könyvkiadó, történész lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának, a Hétvezér Esték 619. előadó vendége.
Tovább...
 
Gyógyulás a traumából Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 27.
Gyógyulás a traumából címmel szakmai napot szervez a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Ambulancia november 28-án. Az eseménynek otthont adó Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban 10 órakor kezdődő eseményen dr. Moretti Magdolna pszichiáter főorvos, pszichoterapeuta, dr. Sörédi Pál pszichiáter, addiktológus szakorvos, valamint Vargáné Kézdi Lilla Anna klinikai szakpszichológus tart előadást. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Ismét útnak indult a karácsonyi ajándékszállítmány Székesfehérvárról a moldvai Pusztinába Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. november 27.
Ismét útnak indult a karácsonyi ajándék-doboz szállítmány Székesfehérvárról a pusztinai Magyar Házba, a moldvai magyar gyermekek támogatására. Az intézményben ma is őrzik és életben tartják a népművészeti hagyományokat zenében, dalban és táncban. Az ottani hagyományőrzők közül többen ismét eljönnek Fehérvárra, hol december 1-jén, pénteken fellépnek az Adventi Jótékonysági Esten, a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. november 27.
Fogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
Hársfa: az egyik legsokoldalúbb gyógynövényünk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. november 27.
Mire jó a hársfatea? Hogyan készítsünk a növényből alkoholos kivonatot, toroköblögetőt, fürdőt, esetleg likőrt az élvezetre is gondolva?
Tovább...
 
Mi minden állhat a hosszan tartó köhögés hátterében? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2023. november 27.
Vajon mi állhat a hosszantartó köhögés hátterében? Kizárólag légúti megbetegedés jellegzetes tünetéről van szó, vagy más magyarázat is van? Ennek jártunk utána!
Tovább...
 
Kiadó épület telephellyel együtt! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. november 26.
Kiadó Székesfehérváron egy 430 m2-es, klímás (hűthető – fűthető), ipari padló árammal ellátott épület telephellyel együtt!
Tovább...
 
Forralt bor, zsíros kenyér, tánc és zene – idén is felköszöntötték a Katalinokat Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. november 26.
Szombaton a téli hideg ellenére is megtelt élettel a Liszt Ferenc utca és Kati néni szobrának környéke. A hagyományoknak megfelelően ugyanis névnapjuk alkalmából jó hangulatú rendezvénnyel köszöntötték a város Katalinjait, köztük Székesfehérvár leghíresebb Kati nénijét.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 19534