Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Aquatic Kupán járt az Orka Nyomtatás E-mail
Írta: ORKA SE   
2018. november 28.
ImageAz érdi Aquatic Kupán szerepeltek az Orka SE Szinkronúszó Egyesület növendékei. Az egyik legrangosabb hazai utánpótlás viadalon a fehérvári egyesület 52 versenyzője ugrott medencébe. A megmérettetésen a versenyzők egyéni gyakorlataik mellett csapatban és párosban mutatták be látványos gyakorlatsoraikat. Az egyéni díjak mellett az Orka elhozta a kezdők egyesületi díjának 2. helyét, illetve a Fina kűrösök versenyében a 6. helyen végzett.
Tovább...
 
Folytatódik a megye arisztokráciájáról szóló előadás-sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 28.
Újabb évszázados utazásra invitál a könyvtár: ma délután szabadegyetem-előadás kezdődik az egykori és mai Fejér megyei arisztokráciáról, középpontban a lepsényi Nádasdy-kúriával. Az est vendége az emigrációból két éve hazatért Gróf Nádasdy Borbála lesz, akivel az Asszonysors, asszonyszerelem mottóval hallhat beszélgetést a közönség. A programot hárfa-fuvolakoncert zárja az Olvasóteremben.
Tovább...
 
Képviselőtestületi ülést szimuláltak a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. november 28.
A Városházán tartott szakmai konferenciát a Globomax Zrt.: a résztvevők egy képviselőtestületi ülést szimulálva ismerkedhettek meg a cég legújabb fejlesztésével, egy LCD érintőképernyős komplex, konferencia-szavazó egységgel. A szimpóziumon ezenkívül előadások hangzottak el az adatvédelemhez kapcsolódó GDPR-ról és a jegyzőkönyvezésben nagy szerepet jelentő beszédfelismerésről.
Tovább...
 
Elhunyt Lengyel Viktorné Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. november 28.
ImageÉletének 81. évében elhunyt a Hermann László Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola egykori igazgatója, Lengyel Viktorné. A gyermekek, szülők és pedagógusok által tisztelt és szeretett zongoratanárnő a Székesfehérvári Állami Zeneiskola vezetőjeként többek között kollégáival együtt indította el újra a középfokú zenei képzést Székesfehérváron.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában november 29-én és 30-án Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 28.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan november 29-én, csütörtökön és 30-án, pénteken Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Megérkezett a város karácsonyfája Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. november 28.
ImageA Ráchegyről érkezett idén a város karácsonyfája. A több mint 40 éves ezüstfenyőt ma délelőtt szállították az Adonyi útról a Városháza elé, és hamarosan a díszítése is megkezdődik, hogy az első adventi hétvégén már teljes pompában várja a belvárosba érkezőket.
Tovább...
 
Fess, táncolj, dalolj! – folytatódik a beiskolázós program Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. november 27.
ImageFolytatódik a beiskolázós programsorozat szerdán a Székesfehérvári István Király Általános Iskolában. Ezúttal művészeti foglalkozásra várják a leendő első osztályosokat.
Tovább...
 
Guinness-rekorder lesz a fehérvári festőművésznő? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 27.
ImageMinden valószínűség szerint bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe a székesfehérvári Simon M. Veronika. A festőművésznő már régóta magyar rekordernek mondhatja magát 600 önálló kiállításával, hamarosan pedig – a jelenlegi állás szerint - a világ legnagyobb rekordgyűjteményében is olvashatjuk nevét, mivel már 800 tárlatot rendezett képeiből, ami eddig még senkinek se sikerült a világon.
Tovább...
 
Hogyan készítsünk otthon adventi koszorút? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 27.
ImageKözeleg advent első vasárnapja. Ekkor kezdődik meg az adventi időszak, amikor az Úr eljövetelére várakozunk. Régi szokás ilyenkor koszorú kihelyezése az asztalokra a négy adventi gyertyával, melyek közül minden vasárnap meggyújtunk egyet karácsonyig. Szép hagyomány, és remek családi programot jelent, ha ezt a koszorút nem a boltban vásároljuk meg, hanem magunk készítjük el – gyermekeink bevonásával. Ebben nyújtunk most segítséget.
Tovább...
 
Természetes étvágycsökkentők az észrevétlen fogyásért! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. november 27.
ImageKíváncsi vagy azokra a növényekre, zöldségekre, amelyeket érdemes fogyasztanod diéta/fogyókúra során (is)? Most bemutatok néhány élelmiszert, amely segít abban, hogy lassabban éhezz meg és legyen erőd elérni a kitűzött célt!
Tovább...
 
Rosszkedvünk tele – depresszió Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - Szlávics Noémi   
2018. november 27.
Feje fölött egyre szürkébbé válik az ég? Fáradt és erőtlen, legszívesebben ki sem mozdulna otthonról? Hangulata nyomott,a hétvégét többnyire alvással tölti, de ettől sem lesz jobb kedvű? Valószínű, hogy Ön őszi-téli, más néven szezonális depresszióban (SAD) szenved.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 10765