Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Találkozás 12 fiatallal Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 13.
Harmadik alkalommal találkoztak a Szóval győzni döntősei. A második felkészülési hét első mentornapját ismét Kozáry Ferenccel, a Vörösmarty Színház színművészével tölthették a fiatalok. A másfél órás programon a bemelegítés után ezúttal egy beszédtechnikai, viselkedés- és retorikatréningen szerezhettek új ismereteket a résztvevők.
Tovább...
 
Télbúcsúztató nagycsoportosoknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 12.
Szerdán folytatódik a leendő elsősöknek szóló suliváró programok sora a Németh László Általános Iskolában. Ezúttal közös télbúcsúztatásra várják a nagycsoportosokat és szüleiket.
Tovább...
 
Ady Endre igazságairól és tévedéseiről a Hétvezér Estén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 12.
Ím már 24. alkalommal lesz ifj. Tompó László irodalomkutató, -történész a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozatának, a Hétvezér Esték 449. előadója. Előadónk legújabb könyvének bemutatójára kerül most sor. "Mikor is máskor, ha nem az Ady Endre emlékév elején?!" - tehetjük hozzá némi újságírói hévvel, azonban ez nem is kérdés.
Tovább...
 
Székesfehérvár a magyar katonák fővárosa Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely, Csordás Csilla, Torma Kinga Regina   
2019. február 11.
A Magyar Honvédség szervezeti átalakításáról és Székesfehérvárra gyakorolt hatásáról adott tájékoztatást dr. Benkő Tibor Székesfehérváron. A Városházán tartott rendkívüli közgyűlésen a honvédelmi miniszter a képviselőtestület, a külső szakmai bizottságok tagjai, a fegyveres testületek, valamint a történelmi egyházak képviselői előtt részletesen beszámolt a Magyar Honvédség szervezeti, szakmai átalakításáról, a Székesfehérvárt érintő stratégiai fejlesztésekről.
Tovább...
 
Velencén zárták a virágos projektet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 11.
A Velence Korzó dísztermében került sor a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny regionális projektzáró eseményére.
Tovább...
 
Elkészült Székesfehérvár 2019. évi költségvetésének tervezete Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. február 11.
A Városházán sajtónyilvános tájékoztató keretében dr. Cser-Palkovics András polgármester aláírta az előterjesztést és átadta azt dr. Bóka Viktor jegyzőnek. A tervezet szerint a költségvetés főösszege meghaladja a 66 milliárd forintot, lehetővé téve a város stabil, biztonságos működését, a magas színvonalú humán- és közszolgáltatást, valamint az ütemezett fejlesztéseket. A költségvetésről február 15-i ülésén tárgyal a Közgyűlés.
Tovább...
 
Buteyko módszerrel az asztma ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 11.
Magyarországon az asztmások száma 300.000. Ez a szám évről évre nő, évente 15.000 új megbetegedést regisztrálnak. Ennek nem kellene így lennie...
Tovább...
 
Összefogással nehéznek tűnő problémákat is meg lehet oldani Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 11.
Jelentős fejlesztések valósultak meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai Ambulanciáján az Alcoa és Arconic Alapítványok pályázati támogatása, a kórház önereje és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatása nyomán.
Tovább...
 
Civil szervezeteket várnak a Díszterembe Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 11.
A civil szervezetek jelenéről és jövőjéről tartanak tájékoztatót az érintettek részére a Városháza Dísztermében kedden. Az Echo Innovációs Műhely és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum közös rendezvényén a Miniszterelnökség munkatársai adnak tájékoztatást a területet érintő célokról, kihívásokról, a jogszabályi változásokról és a pályázati lehetőségekről. A gyakorlati bemutatót is tartalmazó eseményre a civil szervezetek képviselőit várják a szervezők.
Tovább...
 
Hozz egy mesekönyvet a moziba! Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. február 11.
A Máltai Szeretetszolgálat és a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában Oscar-díjra jelölt Kafarnaum – A remény útja magyarországi forgalmazója, a Mozinet Kft. mesekönyvgyűjtést szervez a rászoruló gyerekek számára; az akcióhoz a fehérvári Barátság mozi is csatlakozott.
Tovább...
 
A Sóstóra látogatott a Szenátus Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 11.
A megújult MOL Aréna Sóstót nézték meg a Fehérvári Szenátus tagjai. A látogatóközpontban és a felújított stadionban dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester kalauzolta körbe a tagokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 11075