Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kertlátogatás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
„Nagy örömünkre szolgál, hogy saját magunk által termesztett, egészséges élelmiszer kerülhet az asztalunkra. Gyermekeink láthatják az egész folyamatot, ahogy a magból zöldség, gyümölcs terem.” – vallják a Tündök – Családi kisgazdaság megálmodói, akik július 18-án, csütörtökön kinyitják a kertkaput az érdeklődők előtt. A Székesfehérváron élő házaspár és gyermekeik 17 órától mutatják meg, hogyan élik mindennapjaikat együtt a természettel, nevelik haszonállataikat, gondozzák növényeiket.
Tovább...
 
Megemlékezés a 17-es honvéd gyalogezred katonáiról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
A Magyar Királyi Székesfehérvári 17. Honvéd Gyalogezred tiszteletére Székesfehérvár minden évben az ezred napján, július 18-án szervez megemlékezést a Zichy ligetben. A katonai tiszteletadással zajló eseményen az emlékező beszédet követően koszorúzásra kerül sor.
Tovább...
 
Hasznosítsuk újra a kottákat! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
A zenei neveléshez és a környezetvédelemhez is hozzájárulnak mindazok, akik csatlakoznak a Tálos Edit Alapítvány kottamentő akciójához. A cél, hogy a használaton kívüli zongorakottákat a nyár folyamán összegyűjtsék, majd szeptember első hetében egy kottavásárt tartanak a Zeneiskolában. Az ebből befolyt összeget a billentyűs tanszak oktató-nevelő tevékenységére fordítják.
Tovább...
 
Fehérvári Heti Betevő – ételosztás és támogató party Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 17.
A hónap harmadik hétvégéjén szombaton és vasárnap is lehetőség nyílik támogatni a Fehérvári Heti Betevő csapatát és tevékenységét. Július 20-án 18 órakor kezdődik a II. Támogató party a Fehérvári Heti Betevő javára a Petz sörözőben, majd július 21-én, 10 órától az önkéntesek várják vendégeiket a Károly János utcában. Szombaton tombolával és egy hangulatos esttel, vasárnap az egy tál meleg ételhez felajánlott sütemény-, gyümölcs- és tartós élelmiszer adománnyal bárki segíthet.
Tovább...
 
Miért veszélyes a magas vérnyomás? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2024. július 16.
Mi történik akkor, ha túl magas a vérnyomásunk? Milyen tünetei vannak? Miért maradhat rejtve hosszú évekig ez az alattomos betegség?
Tovább...
 
A Lenovo lett a PC piac legnagyobb nyertese 2024 első félévében Nyomtatás E-mail
Írta: Pazona Károly Zsolt   
2024. július 16.
A Lenovo lett a PC piac legnagyobb nyertese 2024 első félévében 2024 első félévében a PC piac jelentős átalakuláson ment keresztül, amit a technológiai újítások és a globális gazdasági környezet egyaránt befolyásoltak.
Tovább...
 
Adj vért! Ments életet! – Elindult a nyári véradó kampány Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 16.
A héten két helyszínen szervez véradást a Magyar Vöröskereszt Fejér vármegyei Szervezete. Tegnap 17 óráig a Castrum Hotelben volt véradás, július 19-én, pénteken 13.30 órától 17.30 óráig pedig a Fehér Palota Üzletközpont emeletén várják a véradókat.
Tovább...
 
Közösen a felnövekvő generációkért, a fehérvári gyermekekért – intézményvezetői találkozó Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. július 16.
A legutóbbi közgyűlésen több intézményvezetői megbízásról döntött a székesfehérvári képviselőtestület. A megújított, illetve újonnan megbízott óvodai és bölcsődei vezetőkkel, valamint a SZIK főigazgatójával hétfőn kötetlen beszélgetés keretében találkozott dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester.
Tovább...
 
A fehérvári születésű Nagy Gábor a Famászó Eb legjobb önkéntese Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. július 16.
Sikerrel szerepelt a magyar önkéntescsapat a hónap elején Horvátországban rendezett Famászó Európa-bajnokságon. A háromnapos eseményen a „Spirit of the Volunters” címet a fehérvári születésű Nagy Gábor vehette át. A faápolással, fakivágással foglalkozó szakember több éve versenyzőként és bíróként is sikerrel vesz részt a hazai és európai versenyeken. Első alkalommal vállalt önkéntes munkáját a legjobbaknak járó aranyéremmel ismerték el a jastrebarskoi megmérettetésen.
Tovább...
 
Lakásdoktor - ha segítségre van szüksége Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. július 15.
Tovább...
 
Animóka a Felsővárosban – még vannak helyek az animációsfilm-készítő táborba Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 15.
Animóka címmel szerveznek művésztábort augusztus 26-30-a között a Felsővárosi Alkotóházban és annak kertjében. A napközis tábor a 9-16 éves korosztálynak ajánlják, jelentkezni és a részvételi díjat befizetni július 31-ig lehet.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 20972