Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szombaton ingyenes buddhista meditációt rendeznek a Liszt Ferenc utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 04.
Május 4-én, szombaton éberség-központú meditációt rendeznek a Liszt Ferenc utca 11. alatt található Shakti Jógastúdióban. A gyakorlást Bialkó László Gergő, a Tan Kapuja Buddhista Egyház felhatalmazott dharmatanítója vezeti.
Tovább...
 
Május 24-ig pályázhatnak az egyetemek tudományos és innovációs parkok létrehozására Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. május 03.
Tudományos és innovációs parkok létrehozására pályázhatnak az egyetemek. A Neumann János Program 340 milliárd forintos kerete lehetőséget nyújt a felsőoktatási intézményeknek, hogy a science parkok létrehozásával összekapcsolják az erős ipart, a növekvő gazdaságot, a bővülő tudáskincset és a kiváló szakképzési lehetőségeket – jelentette be Székesfehérváron tartott sajtótájékoztatóján dr. Hankó Balázs.
Tovább...
 
Madaras-fás és illatos családi programok májusban a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 03.
Folytatódnak az izgalmas és ismeretekben gazdag programok a Sóstó Természetvédelmi Területen. Május 4-én újabb családi délelőtt lesz, ezúttal a madarak és fák nyomán, majd május 18-án a Sóstó illatos növényeit, vadvirágait ismerhetik meg az érdeklődők.
Tovább...
 
Jubileumi kiállítás Magyarország NATO tagsága 25 éves évfordulójára Nyomtatás E-mail
Írta: KJE   
2024. május 03.
A Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete „25 ÉV SZÖVETSÉGBEN – BIZTONSÁGBAN” elnevezéssel jubileumi kiállítást készített hazánk NATO csatlakozása 25. évfordulója alkalmából. A tárlatot a Kodolányi János Egyetem, a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Székesfehérvári Szervezete és a Fejér Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ együttműködve nyitotta meg a Kodolányi János Egyetem Rákóczi utcai épületében.
Tovább...
 
Kilencven évesen is aktívan - a hét minden napján sportol Gizi néni Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. május 03.
A székesfehérvári Szabó Emilné, Gizike néni pénteken ünnepli 90. születésnapját. Naponta rendszeresen sportol, ennek is köszönheti jó egészségi állapotát, ezáltal is aktív életet él. A Nyitott Tornatermek programokon a kezdetek óta, húsz éve rendszeres résztvevő. Hétfőn örömtáncon és nyugdíjas tornán, kedden nordic walking túrán, szerdán Meridián tornán, csütörtökön ismét táncon és tornán, péntekenként pedig gyalogláson vesz részt.
Tovább...
 
Sok az idős és kevés a nő jelenleg a hazai agráriumban Nyomtatás E-mail
Írta: Károly Róbert   
2024. május 03.
A mezőgazdasági irányítók harmada már 65 éves vagy idősebb, valamint 10-ből mindössze 3 nő. A korosztály öregedő, a nemek aránya pedig még koránt sem egyenlő a hazai mezőgazdaságban. Jó hír viszont, hogy a képzettséggel rendelkezők száma már jelentős ideje emelkedik.
Tovább...
 
Rendhagyó Mesekuckóba várják a gyerekeket és az anyukákat az Aranybullában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 03.
Rendhagyó, Anyák-napi Mesekuckót rendez a Szövőmadár Meseműhely május 3-án, pénteken 16.30 órától az Aranybulla Könyvtárban. Egy szívhez szóló, mesés történettel, közös játékkal és kézművességgel készülnek. A belépéshez regisztráció szükséges.
Tovább...
 
A Salétrom utcai Forgatagban emelik a Gyereket a magasba! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 03.
Több generáció ünnepel együtt, de a középpontban és a magasban most is a gyermekek lesznek május 4-én. A hagyományokhoz hűen Székesfehérvár a SZÉNA Egyesület a Családokért szervezésében idén is csatlakozik a Gyereket a magasba! országos rendezvénysorozathoz a Salétrom utcai Forgatagban. A Németh László Általános Iskola előtti térre szombaton 14 órától várnak mindenkit szeretettel.
Tovább...
 
Japán kalligráfia kiállítás és Olvasóklub ma a Vörösmarty Mihály Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 02.
Május 2-án, csütörtökön több programmal is várja látogatóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Folytatódik a középiskolás korosztálynak szóló Olvasóklub, valamint megnyitják Adrián Lóránt japán kalligráfia kiállítását.
Tovább...
 
PÁLYÁZATI KIÍRÁS A 2025. ÉVI DEÁK DÉNES ÖSZTÖNDÍJ ELNYERÉSÉRE Nyomtatás E-mail
Írta: Városi Képtár - Deák Gyűjtemény   
2024. május 02.
A székesfehérvári Deák Dénes Alapítvány kuratóriuma pályázatot hirdet művészettörténész, várostörténész, illetve e tudományterületek doktori iskoláinak hallgatói részére.
Tovább...
 
Ötéves születésnapját ünnepelte a Sóstó Látogatóközpont Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK, Sóstó Látogatóközpont   
2024. május 02.
A Sóstó Látogatóközpont vidám programokkal, meseelőadással, környezetvédelmi játékokkal, solymászbemutatóval várta a látogatókat ötödik születésnapja alkalmából. Az ünnep keretében adták át a „Sóstón jártam, Sóstón láttam” rajzpályázat díjait.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 20449