Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Iszkaszentgyörgyön rendez táncházat szombaton a Kákics együttes  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 20.
Gyerekeknek és felnőtteknek is rendez táncházat a Kákics együttes január 21-én, szombaton Iszkaszentgyörgyön. A családokat 17.00 órától várják a Rákóczi út 2. szám alatti IKSZ (Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér) termébe.
Tovább...
 
Szika Szombat és Nagyító lesz szombaton a Pákozdi Pagonyban  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 20.
Interaktív ismeretterjesztő programokkal várja a családokat január 21-én, szombaton a Pákozdi Pagony – Vadaspark és Arborétumban. A Szika Szombaton szarvasok között lehet sétálni, míg a Pagony Nagyító keretében a hazai nagyvadfajokkal lehet ismerkedni.
Tovább...
 
A klímaszorongásról tartottak előadást a Mathias Corvinus Collegiumban Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. január 20.
Csütörtök délután a Székesfehérvári Diáktanács tagjainak Dr. Kovács Erik, a Klímakutató Intézet kutatója tartott előadást a Mathias Corvinus Collegium épületében a minket körülvevő klímaváltozás általános okairól, a globális felmelegedésről, valamint arról: van-e okunk szorongani ezen folyamatok miatt.
Tovább...
 
Mikor jön a kéményseprő? - elkészült a Katasztrófavédelem 2023. évi ütemterve Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 20.
A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve elkészítette és elérhetővé tette a 2023-as, vármegyékre lebontott társasházi sormunkatervét. A Fejér Vármegyére vonatkozó terv szerint Székesfehérváron a február 1-je és augusztus 31-e közötti időszakban végzik az ellenőrzéseket.
Tovább...
 
Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 20.
Székesfehérvár központjában, a történelmi belváros mellett többszintes kereskedelmi épület 491m2 összalapterületű földszinti és emeleti része egyben vagy megosztva szintenként kiadó!
Tovább...
 
Szeretetbe kapaszkodva! – játékra hívja a házaspárokat a SZÉNA Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA Egyesület   
2023. január 20.
Ismét megrendezik – immár 16. alkalommal – a Házasság hetét február 12. és 19. között. A különleges alkalomhoz kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület házaspárok számára hirdetett két pályázatot, melyeken értékes nyeremények találnak gazdára.
Tovább...
 
Pénteken indul a Zeneovi Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 19.
A Zeneovi január 20-án, pénteken nyitja ki újra kapuit. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban Anna néni és Janó bácsi 16.30 órától várja a családokat.
Tovább...
 
A jövőd biztonsága – nyílt napot tartanak a Kodolányi János Egyetemen pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 19.
A jövőd biztonsága mottóval szerveznek nyílt napot a Kodolányi János Egyetem mindhárom képzési helyszínén, többek között Székesfehérváron. Az érdeklődőket január 20-án a Fürdő utcai épületbe várják, előzetesen az Egyetem honlapján lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Alkoss a mesterekkel! – folytatódnak a kézműves szakkörök a Rác utcában  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 19.
Folytatódnak a kreatív, tartalmas kikapcsolódást nyújtó műhelyfoglalkozások a Fehérvári Kézművesek Egyesülete szervezésében. A következő napokban bútorfestő, csipkeverő, gyöngyfűző és üvegékszer-készítő szakkör is lesz. Jelentkezni az egyesületnél e-mailben vagy telefonon a szakkörvezetőknél lehet.
Tovább...
 
Játs(s)zma - családi társasjátékozás az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 19.
Január 21-én visszatér a Székesfehérvári Társasjáték Klub, valamint az Aranybulla Művelődési Ház és Könyvtár népszerű társasjáték délelőttje. A program ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.
Tovább...
 
A Magyarok Nagyasszony Plébánián és a Köfém Művházban is lesz véradás januárban  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 19.
Januárban is folytatódnak a betegellátás szempontjátból létfontosságú véradó akciók Székesfehérváron. A Területi Vérellátóban minden hétköznap várják a donorokat, de lesz két külső helyszínes akció is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 56 - 66 / 18028