Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szent-Iványi Ágnes: Szent-Iványi Domokos és a titkos Magyar Függetlenségi Mozgalom Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Szövetség   
2024. július 15.
Szent-Iványi Ágnes, a hajdani Magyar Függetlenségi Mozgalmat alapító Iklód-szentiványi és gálfalvi Szent-Iványi Domokos (Budapest, 1898. április 28. – Heidelberg, 1980. július 19.) magyar diplomatának, a második világháború alatti Magyarország egyik meghatározó alakjának özvegye, lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 644. előadója.
Tovább...
 
Apa-lánya festménykiállítás nyílik délután a VOKE Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 15.
Egy apa-lánya alkotó páros festményeiből nyílik kiállítás július 15-én a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A több mint 100 művet felvonultató tárlat július 21-ig látogatható.
Tovább...
 
A Velenczei Ádám, Vánsza Zsolt páros nyerte a Székesfehérvár Rallye-t Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 15.
Kitűnő hangulatú célceremóniával zárult vasárnap kora este a Székesfehérvár Rallye, melynek abszolút győztese a Velenczei Ádám, Vánsza Zsolt (Skoda Fabia R5) páros lett. A Sóstói Stadionnál rendezett ünnepségen Mészáros Attila alpolgármester és Szujó Zoltán, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség elnöke gratulált és adta át a díjakat.
Tovább...
 
Kempo – az ököl törvénye Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2024. július 15.
A kempo remek lehetőség a kikapcsolódásra, a feszültség levezetésére és nem utolsó sorban kiváló testmozgási forma. Megtalálhatóak benne a tradicionális stílusok és a modern, versenyorientált irányzatok elemei is. Ezeket ötvözi, hogy az éles önvédelmi helyzetben hatékonyan alkalmazhatóak legyenek.
Tovább...
 
Történetek nyara - látványos Disney szökőkút-show érkezik a Margitszigetre Nyomtatás E-mail
Írta: Juhász Fanni   
2024. július 15.
Walt Disney egyszer azt mondta, "egy jó történet olyan, mint egy utazás, messzi tájakra viszi a hallgatóit".
Tovább...
 
Elmarad az augusztusi tábor Gorsiumban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 14.
Elmarad az augusztus közepére tervezett nyári tábor Tácon, a Gorsium Régészeti Parkban. A szervezők technikai okokra hivatkozva döntöttek így.
Tovább...
 
Egyre nő az egyetemi hallgatók politikai aktivitása Nyomtatás E-mail
Írta: Budai Marcell   
2024. július 14.
Jelentősen nőtt az egyetemi hallgatók politikai részvétele az elmúlt 5 évben – derül ki az Aktív Fiatalok Magyarországon kutatásból, amelyet 805 egyetemista megkérdezésével készítettek el. A hallgatók 45 százaléka fontolgatja, hogy tartósan külföldre költözzön, miközben az anyagi helyzetüket jellemzően jónak értékelik.
Tovább...
 
Axolotl: cukiság felsőfokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2024. július 14.
A világ egyik legédesebb és legkülönlegesebb állata az axolotl, mely képes visszanöveszteni megsérült testrészeit, és cuki mosollyal hálálja meg, ha biztosítjuk számára az optimális körülményeket.
Tovább...
 
Minden negyedik embert érintett már háztartási vízkár Nyomtatás E-mail
Írta: Sajtóanyag   
2024. július 14.
Tízből négy ember ázott már el Magyarországon. No, nem az esőtől, hanem a háztartási gépekből vagy csőtörésből kifolyó víz miatt. A tűzesetek mellett az otthonukat elöntő víztől tartanak a legtöbben; ki így, ki úgy próbál védekezni.
Tovább...
 
38 százalékkal jár jobban, aki téglaházat vesz, vagy épít Nyomtatás E-mail
Írta: Buza Márton   
2024. július 14.
A kerámia tégla hagyományosan Magyarország egyik legkedveltebb építőanyaga, köszönhetően tartósságának és hőszigetelő képességének. Emellett hosszú távú befektetésnek sem utolsó: az Ingatlan.com adatai szerint a téglaépítésű lakások és házak jelentősen magasabb áron kelnek el más falazatú ingatlanokhoz képest. Azonban az építőipar évek óta tartó ingadozása és a munkaerőhiány új megoldásokat kíván. Ennek köszönthetően egyre nagyobb teret nyer a szakemberek és az építtetők körében egy új technológia, mellyel felére csökkenhet a falak építésének ideje.
Tovább...
 
Otthonfelújítás: kihívás megtalálni a megfelelő szakembert Nyomtatás E-mail
Írta: Födő Tamás   
2024. július 14.
Az otthonukat felújítók számára az esztétikai szempontok és a korszerűsítés mellett az energiahatékonyság növelése is fontos – derül ki a magyar tulajdonban lévő Praktiker országos reprezentatív kutatásából. A munkálatok közül a falfestés-burkolás, a fűtési-hűtési rendszerek modernizálása, valamint a nyílászárók cseréje dobogósok. A legnagyobb kihívást a megbízható szakemberek megtalálása jelenti, ezért sokan igénylik, hogy az áruházakban szakterületüket jól ismerő eladók segítsék a vásárlást, illetve az otthonfelújítás egyes fázisait.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 20972