Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Egyre több városból érdeklődnek a Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzés iránt Nyomtatás E-mail
Írta: Károly Róbert   
2024. február 12.
Az elmúlt időszakban országszerte megnövekedett az érdeklődés a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) személyes formában történő oktatásai iránt. Ennek eredményeként az online, valamint a már hosszú évek óta aktív budapesti képzések mellett, országszerte indulhatnak különböző településeken Felsőfokú Logisztikai Menedzser képzések.
Tovább...
 
A VMK is csatlakozott az Állatbarát Könyvtár Programhoz Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 12.
„Idén csatlakoztunk az Állatbarát Könyvtár Programhoz, így ebben az évben számtalan állatokkal kapcsolatos programmal/kihívással készülünk.” – adta hírül közösségi oldalán a Vörösmarty Mihály Könyvtár. Ennek jegyében hónapról-hónapra készülnek majd kihívással olvasóiknak.
Tovább...
 
Tatár József: 10.000 év emlékei a Kőszegi hegységben, Velemben és a Szent Vid hegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. február 12.
Tatár József, a velemi Korona Galéria vezetője, a Vas Megyei Magyar Nemzeti Szövetség, illetve a Martinus Egyesület elnöke lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 626. előadója.
Tovább...
 
Valentin-napon kiemelt veszélyben lehetnek a szinglik Nyomtatás E-mail
Írta: Károly Róbert   
2024. február 11.
Újra rivaldafényben lehetnek a romantikus csalások, azaz amikor valaki párkeresési szándékával visszaélve, csalás áldozatává válik. A Valentin-nap egy kiemelt időszak lehet a csalók számára, hiszen ilyenkor még inkább társaságra és párkapcsolatra vágyhatnak az egyedülállók – figyelmeztet az X-Rock Magánnyomozó Iroda.
Tovább...
 
Hogyan válhat érdekessé a Katonai Emlékpark-Nemzeti Emlékhely?? – online kérdőív Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 11.
Hogyan válhat érdekessé a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely az aktív turizmus számára? Ebben a témakörben indítottak online felmérés közösségi oldalukon, ahol a kérdésekre február 12-ig várják a válaszokat.
Tovább...
 
Február 26-ig pályázhatnak a fiatalok az Alba Regia Ösztöndíjakra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 11.
Székesfehérvár ismét meghirdette a városi fiatalokat támogató ösztöndíjpályázatait. A város honlapján közzétett kiírás szerint a középiskolások és a felsőoktatásban tanulók, valamint a hallgatói tanácsokban feladatot vállalók február 26-ig igényelhetik az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíjat, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíjat, illetve az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíjat.
Tovább...
 
Jótékonysági bált rendeztek a Viktória Rehabilitációs Központ javára Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. február 10.
A Mozgássérültek Viktória Rehabilitációs Alapítványa számára rendeztek jótékonysági jelmezes mulatságot a Szent István Művelődési Házban pénteken este. A bálon a Chameleon Zenekar lépett fel és görög táncokkal érkezett a Sirtaki Táncegyüttes, továbbá Zsiga Edward bűvészmutatványai is színesítették az estét, melynek díszvendége Schäffer Erzsébet író-újságíró volt.
Tovább...
 
MCC Vitázz! – hét csapat versengett a döntőbe jutásért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. február 10.
Hét csapat mérte össze tudását az MCC Vitázz! Kárpát-medencei középiskolás vitaverseny székesfehérvári regionális fordulójában. A kétnapos eseményen a középiskolások több témakörben mutatták be, mennyire mozognak otthonosan a formális vita világában. A közéleti témakörökben hogyan alkalmazzák az érveléstechnika mesterségét. A verseny lehetőséget adott arra is, hogy erősítsék vitázói képességüket és bővítsék általános ismereteiket.
Tovább...
 
A digitális világ megismerése – új, ingyenes szakköröket indít az Alba Innovár Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. február 10.
Csütörtökön délelőtt az ÖKK stábja az Alba Innovár Digitális Élményközpontban járt, ahol Füki Gyula oktató „adott ízelítőt” az intézmény jövő héten induló szakköreiből. Ezeken túl az Innovár továbbra is várja az osztályok, csoportok jelentkezését, hogy részleteiben, a hétköznapi használaton túl is megismertessék a fiatalokkal a digitális világot.
Tovább...
 
Éjszakai Tigris – szombaton újra társasjáték a Királykút Emlékházban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 10.
Az idén 10 éves Tigris és Eufrátesz Társasjáték Klub február 10-én, szombaton 15.00 órától rendezi e havi éjszakai társasjátékozását. Kezdő és haladó játékosokat egyaránt várnak az egészen éjfélig tartó társasozásra a Királykút Emlékházba.
Tovább...
 
Tulipán – színházi előadás transzgenerációs bonyodalmakkal szombaton az Igézőben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 10.
A budapesti KV színház előadásában láthatják a nézők a Tulipán című darabot február 10-én, szombaton 19.00 órától az Igézőben. A transzgenerációs bonyodalmakat vizsgáló, derűs előadásra a helyszínen lehet jegyet venni, illetve Messenger üzenetben rendelni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 19930