Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
„...Hozz rá víg esztendőt!" - flashmob az Igézővel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 19.
A Magyar Kultúra Napjának előestéjén nyitja meg jubileumi évét a Szabad Színház. A fennállásának 65. évét ünneplő társulat az aznapi előadást megelőzően, közös villámcsődületre, azaz flashmobra invitálja az érdeklődőket.
Tovább...
 
Egyetemistáknak szervez sítábort az EFOTT Nyomtatás E-mail
Írta: Budai Marcell - EFOTT   
2023. január 19.
Winterbreak néven sítábort szervez egyetemistáknak az EFOTT fesztivál csapata január végén. Az EFOTT tulajdonos szervezete, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája úgy látja: újra felértékelődtek a személyes közösségi élmények az egyetemisták számára. A franciaországi Les Orres-ban ezért január 28. és február 4. között rengeteg sporttal és bulival várják a fiatalokat, és itt rendezik meg a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) - EFOTT Egyetemi Síkupát is.
Tovább...
 
Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 18.
Székesfehérvár központjában, a történelmi belváros mellett többszintes kereskedelmi épület 491m2 összalapterületű földszinti és emeleti része egyben vagy megosztva szintenként kiadó!
Tovább...
 
Maszkabál a Hetedhét Játékmúzeumban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 18.
Az új évben is tematikus múzeumpedagógiai foglalkozásokkal várja az óvodásokat, általános és középiskolásokat a Hetedhét Játékmúzeum. A farsangi időszak hagyományait, a báli mulatságok és lakomák szokásait ismerhetik meg az érdeklődők Panci baba segítségével az egyórás, múltidéző, izgalmas program keretében.
Tovább...
 
Kreatív ökoklub a Hiemer-házban és a tél hangjai a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 18.
Újabb izgalmas ismeretterjesztő programokra hívják a természet szerelmeseit. Január 20-án, pénteken a Hiemer-házban rendeznek kreatív ökoklubot, majd január 21-én, szombaton a tél dallamaira hangolódhatunk a Sóstón tett sétával.
Tovább...
 
Januárban a MuseumQuiz a Museum Caféban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 18.
Január 19-én, csütörtökön ismét megrendezi a Szent István Király Múzeum játékestjét, a MuseumQuiz-t. A játékra 3-5 fős csapatok jelentkezését várják, akik ebben a hónapban is egy újabb témakörben mérettethetik meg magukat.
Tovább...
 
A 95 éves Mohácsi Istvánné Margit nénit köszöntötték születésnapján Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. január 18.
95. születésnapja alkalmából köszöntötte Mohácsi Istvánnét Feketehegy-Szárazrét önkormányzati képviselője. Szigli István átadta a miniszterelnök gratuláló levelét és a város nevében az ajándékcsomagot. A ráckeresztúri születésű ünnepelt közel kilenc évtizeden át volt szülőfaluja közösségének aktív tagja.
Tovább...
 
Játékos sportprogram szerdán a leendő elsősöknek a Németh László Általános Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 18.
Folytatódnak az iskolanyitogató foglalkozások a Székesfehérvári Németh László Általános Iskolában. Január 18-án, szerdán 16.30 órától játékos sportfoglalkozásra várják a leendő elsősöket.
Tovább...
 
Felavatták Román Károly emléktábláját a Kossuth utcában  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 18.
Emléktáblát avattak Román Károly tanár, irodalmár, Székesfehérvár Díszpolgára tiszteletére a Vörösmarty Társaság Kossuth utcai székházánál. A köztiszteletben álló irodalmár a Társaság alapító tagja és a város kulturális életének meghatározó személyisége, tudós tanára volt. Munkásságát L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója, József Attila-díjas költő méltatta.
Tovább...
 
Vasárnap ismét segíthetünk Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 18.
Idén is kéthetente vasárnap várja egy tál meleg étellel vendégeit a Fehérvári Heti Betevő. Az ételosztás előtt köszönettel fogadja a sütemény-, gyümölcs- és tartós élelmiszer adományokat az önkéntesekből álló csapat. A következő osztás január 22-én lesz.
Tovább...
 
Középiskolai igazgatóknak tartott fórumot az Óbudai Egyetem Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2023. január 18.
Mintegy 20 középiskolai igazgató vett részt azon a keddi fórumon, melyet az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar és a Keleti Károly Gazdasági Kar rendezett. A fórum fő témái között szerepeltek a bővülő képzési lehetőségek, valamint az Óbudai Egyetem székesfehérvári tevékenysége is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 18028