Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Hogyan biciklizz egészségesen? – ingyenes tanácsadó program Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 16.
Hogyan biciklizz helyesen? címmel szerveznek ingyenes programot kerékpáros családoknak és érdeklődőknek. A résztvevőket a Halesz-ligetbe várják július 16-án, pénteken 18.00 órára.
Tovább...
 
Ismét az élen a Dévay testvérek! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2021. július 16.
A székesfehérvári Dévay Márk és testvére, Zsombor továbbra is dicsőséget szerez városunknak! Márk a Bundesliga triatlon versenysorozat csapatversenyén első helyezést ért el, Zsombor pedig a Szupersprint Triatlon EB-n U23-ban bizonyított, mint legjobb magyar, így kvalifikálta magát a VB-re!
Tovább...
 
„Vannak vidékek legbelül” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. július 16.
„Vannak vidékek legbelül” – egy létező, élő, a tájképfestészettől független művészi magatartás hívja elő az Összetartozunk című tárlatban a Kányádi-verssort. Szücs György művészettörténész, a kiállítás kurátora gondolkodásra készteti a látogatókat a gyűjteménnyel, összefüggésekre, a határokon átnyúló izmusokkal való kapcsolatokra mutat rá, konkrét utalások helyett.
Tovább...
 
Ki volt Lucy? Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 15.
Miként értelmezi és ábrázolja egy kortárs fiatal művész az emberré válást, az emberiség fejlődéstörténetét? Mi köze van az Etiópiában felfedezett leletegyüttesnek a hatvanas évekbeli népszerű Beatles-számhoz? Csütörtökön minden kiderül!
Tovább...
 
A kánikula felerősíti az allergiás tüneteket Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2021. július 15.
A következő időszak nehéz lehet az allergiások számára, mert a száraz, meleg idő felerősítheti az allergiás tüneteket – közölte Nékám Kristóf allergológus .
Tovább...
 
Őrizzük meg a nyár nyugalmát! Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2021. július 15.
A nyári vakáció alatt addig szorítóan sürgős napi tennivalóink abbamaradtak, „lelassultunk”, kikapcsolódtunk – így szervezetünk endorfint („boldogsághormont”) választott ki. Ahhoz, hogy megőrizzük jó közérzetünket, a feltöltődés pozitív hatásait a vakáció utáni hétköznapokban, alkalmazzunk stresszoldó praktikákat! Íme néhány közülük.
Tovább...
 
Tanácsok cukorbetegeknek, repülős utazásokhoz Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2021. július 15.
Nyáron egyre többen utaznak messzi tájakra, hála a megfizethetőbb repülőjegyeknek. Egy-egy ilyen utazás -főleg, ha hosszabb-, még egy egészséges ember szervezetét is megterhelheti, hát még azokét, akik valamilyen krónikus betegségben szenvednek. A cukorbetegeknek például egy kész utazási tervvel kell előállniuk, ráadásul arra is kell ügyelniük, hová is teszik a gépen az inzulint.
Tovább...
 
Varázslatos leletek és babonák Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 15.
Dr. Kolláth Ágnes régész előadásával folytatódik a Szent István Király Múzeum Sötét varázslatok kivédése előadássorozata. Július 16-án, pénteken 19 órától a kora újkor hiedelemvilágába, babonáiba és ezek régészeti vonatkozásaiba kaphatnak betekintést az érdeklődők.
Tovább...
 
Változik az oltóközpont nyitvatartása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. július 15.
Július utolsó hetétől változik az oltópont nyitvatartása. Eszerint hétfőn, szerdán és pénteken 7 és 15 óra között, kedden és csütörtökön 11 és 19 óra között várják az oltásra érkezőket.
Tovább...
 
Felelősségre nevelés és sok játék az állatokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. július 15.
Több mint egy tucat fehérvári iskolás tölti a vakációját a HEROSZ Fehérvári Állatotthonának napközis táborában, ahol a második turnus zajlik ezen a héten. A gyerekek ismeretterjesztő foglalkozásokon vesznek részt, közben nagyon sok időt töltenek a gondozott állatok között, játszanak velük, és közvetlen közelről szereznek élményeket, tapasztalatokat a menhely napi működéséről.
Tovább...
 
A Hold napja éjjeli túrával a Nagy-Magyarország Parkban Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2021. július 15.
Kémlelje az eget különleges eszközökkel, szakavatott csillagászok segítségével a Nagy-Magyarország Park természeti környezetében!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 15316