Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Zenével emlékeztek Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. június 12.
Megemlékezést tartottak Somorjai Ferenc zenetanár, karnagy halálának 10. évfordulója alkalmából a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola falán elhelyezett Somorjai Ferenc emléktábla előtt. Az eseményen Brájer Éva alpolgármester, a Primavera Kórus, a város zenei életét hosszú évtizedeken át meghatározó zenetanár gyermeke és unokái helyezték el az emlékezés virágait.
Tovább...
 
Magyarország legjobb üzletembereit díjazza az EY Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. június 12.
Idén is meghirdeti az EY Az Év Üzletembere díjat a világ egyik vezető tanácsadócége. A Magyarországon már másfél évtizede működő program olyan hazai vállalkozókat mutat be, akik sikereikkel előremutató gazdasági és társadalmi változásokat érnek el. Az elismeréssel a győztes számára új lehetőségek nyílnak meg az üzleti élet nemzetközi színterén.
Tovább...
 
Erre figyelj, hogy tökéletes legyen a családi nyaralás Nyomtatás E-mail
Írta: Török Eszter   
2019. június 11.
A szünidő közeledtével egyre több család tervezi már a közös nyaralást, amely az öröm-teli élmények és felhőtlen kikapcsolódás időszaka. Ezek a kalandok persze akkor igazán jók, ha az egész família együtt éli át őket, és a közös pillanatok egész évben elkísérik a családot, akkor is, amikor a meleg hónapok már csak szép emlékek.
Tovább...
 
Egyedül, mobiljukat nyomkodva reggeliznek a magyarok Nyomtatás E-mail
Írta: Klausz Barbara   
2019. június 11.
Bár szinte mindenki szerint fontos, hogy együtt reggelizzen a család, illetve a közös reggeli jó alkalom a minőségi együtt töltött időre, a hétköznapokban a többség inkább egyedül reggelizik. Étkezés közben sokan az okostelefonjuk társaságát választják, de ott, ahol gyermek is van a családban, nagyobb az esély arra, hogy reggeli közben kütyüzés helyett egymásra és a reggelire figyelnek a családtagok.
Tovább...
 
Mandulaolaj, a bőrszépítő Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 11.
A mandulaolaj értékes bőrápoló érzékeny, kiszáradt vagy reaktív bőrre, ugyanakkor minden bőrtípus esetében ajánlott. Bővelkedik vitaminokban, ásványi anyagokban, hasznos zsírsavakban és antioxidánsokban – ily módon hidratálja, táplálja, lágyabbá teszi a bőrt.
Tovább...
 
5 tipp, hogy fenntarthatóan használjuk a háztartási gépeinket Nyomtatás E-mail
Írta: Laufer Flóra   
2019. június 11.
Egész nap megy a légkondi, a reggel berakott mosást este újra kell öblíteni és inkább egy nap többször mosogatunk, mint hogy beindítsuk a gépet? A megszokások miatt sokszor úgy terheljük a környezetünket, hogy észre sem vesszük, pedig egy kis tudatossággal nem csak a rezsiköltségünket, hanem a háztartásunk környezeti lábnyomát is csökkenthetjük.
Tovább...
 
EFI: egészségnap és előadások Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 11.
Sűrű és minőségi programokkal folytatódik a Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) felvilágosító, ismeretterjesztő előadás-sorozata, továbbá a projekthez kapcsolódó egyéb események is sűrűsödnek júniusban.
Tovább...
 
Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. június 11.
A Polgármesteri Hivatalban is lehet nyári diákmunkát vállalni: nappalin tanuló székesfehérvári, 16-25 éves fiatalok jelentkezhetnek elektronikus úton benyújtott pályázattal június 17-ig. Hivatalsegéd vagy segédmunkás munkakörökre várnak jelentkezőket, egy-egy teljes havi turnusra, napi hat órás munkaidővel.
Tovább...
 
Csaknem négyezer diák vett részt eddig a Titkok Háza foglalkozásain Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 11.
Sikeresen működik a Titkok Háza Székesfehérváron. A természettudományos élményközpont foglalkozásain 26 iskola csaknem 4.000 diákja vett részt a februári megnyitás óta.
Tovább...
 
Újra rendhagyó történelem óra a Hosszú-temetőben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 11.
Ismét temetői sétára hívja a város történelme, jeles személyiségei iránt érdeklődőket a Székesfehérvári Városszépítő és Védő Egyesület. A június 12-én, szerdán 17 órakor kezdődő programon Poklosi Péter elnök bemutatja a neves személyiségek síremlékeit és a művészi értékű alkotásokat.
Tovább...
 
Ez volt a legütősebb Fehérvári Táncfesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 10.
11 táncstílus, 19 fellépő, 164 táncos – idén sem unatkoztak a Fehérvári Táncfesztivál nézői. Az egyre népszerűbb gálán jazztánc, hiphop, néptánc, salsa formáció, showtánc, orientális tánc, street dance, moderntánc, ír sztepp, rock and roll, boogie-woogie, klasszikus balett szórakoztatta az érdeklődőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 11601