Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fénykardokkal árasztották el a Hősök terét a Star Wars rajongók Nyomtatás E-mail
Írta: Juhász Fanni   
2024. június 03.
Magyar Star Wars rajongók gyűltek össze vasárnap este, hogy fénykardjaikkal bevilágítsák Budapest ikonikus terét. A rendezvényen több mint száz jelmezes és civil jelent meg, hogy megidézzék az Erő világos és sötét oldalának örök küzdelmét.
Tovább...
 
Játékos családi délután a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós (SZKKK)   
2024. június 03.
Exatlon-pálya, lézerharc és darts foci, mesejáték, operettcsokor és fúvóskoncert – mindenki találhatott kedvére valót a Palotavárosi piknik kínálatában a Palotavárosi tavaknál, a sport- és szabadidőközpontban, ahol az esőbe hajló idő ellenére is sokan töltötték a szombat délutánt.
Tovább...
 
Vásári forgatag a Béke téren Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós (SZKKK)   
2024. június 03.
Népi játszótérré alakult vasárnap délutánra a Béke tér; a rengeteg játék mellett néptánc, kézműves foglalkozások és kelttészta-bemutató is várta az SZKKK utolsó városrészi piknikjén a családokat. A színpadon a Kabóca Bábszínház előadása, Váradi Eszter Sára és Keller János zenei örökzöldekből összeállított műsora és a Pitypang Zenekar családi koncertje szórakoztatta a közönséget.
Tovább...
 
Gyerekműsorokkal és koncertekkel várta a családokat a Széna téri forgatag Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2024. június 03.
A Széna téren rendeztek városrészi forgatagot szombaton. A piknikre a változékony időjárás ellenére is sokan látogattak ki. A délután sztárvendége Csonka András színművész, énekes volt, akinek koncertjét a zápor szakította félbe, de az eső elállta után tovább folytatódott a show.
Tovább...
 
Globális polikrízisek a logisztikában: sok a kihívás, de állandó az alkalmazkodás a szektorban Nyomtatás E-mail
Írta: Károly Róbert   
2024. június 03.
A Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) május folyamán számos szakmai rendezvénnyel, köztük több konferenciával is készült. Az események sokszínű kavalkádjában górcső alá kerültek a logisztikai geopolitika aktualitásai, de a szektor innovációi is. Nem kevés a kihívás, de úgy néz ki, rendszerint alkalmazkodnak a szereplők az aktualitásokhoz.
Tovább...
 
A gyerekek szeretete és a kiváló előadókészség a jó pedagógusok „szuperereje” Nyomtatás E-mail
Írta: HELMECZI-SZABÓ FRUZSINA   
2024. június 03.
Az emberek 99 százalékának volt legalább egy olyan tanára, akire a mai napig szívesen emlékezik vissza, tízből négyen saját hivatásukat is egy pedagógusnak köszönhetik – derül ki a Libri pedagógusnaphoz kapcsolódó kutatásából. A könyvkereskedő a pedagógusok és más közszolgálati dolgozók áldozatos munkáját egy 20%-os kedvezménnyel is igyekszik meghálálni június 3. és 5. között.
Tovább...
 
Felkészülés a családdá válásra – ingyenes pszichológiai program az EFI-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 02.
Felkészülés a családdá válásra címmel szervez négyalkalmas programot pszichológus bevonásával a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. Június 4-én indul egy kurzus, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel szerveznek még egyet június 11-i kezdéssel. A részvétel ingyenes.
Tovább...
 
Két turnusos tábor júliusban a Vidi Múzeummal Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 02.
A nem kifejezetten sporttáborba vágyó, ám a mozgást, a focit és a Vidit szerető gyerekeknek ajánlja nyári táborát a Vidi Múzeum. Júliusban lesz két turnus, jelentkezni június 14-ig lehet.
Tovább...
 
29. Év Menedzsere Díjátadó Gála 2024 Nyomtatás E-mail
Írta: Kertész Judit   
2024. június 02.
A Menedzserszövetség immáron 29. alkalommal rendezte meg legfontosabb és legkülönlegesebb társasági eseményét, az üzleti élet Oscar-gálájaként számontartott Év Menedzsere Díjátadót. A közel 35 éves szervezet több mint 330 vendéggel együtt ünnepelte az üzleti élet kiválóságait a Budapest Marriott Hotelben.
Tovább...
 
Szárazréti forgatag vasárnap, jótékonysági gyűjtéssel Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 02.
Minden korosztálynak szóló programokkal várják a családokat június 2-án, vasárnap délután a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban és annak udvarán. Lesznek színpadi produkciók, hadászati kiállítás, gyerekprogramok, emellett jótékonysági céllal gyűjtést szerveznek a helyi Karitász számára.
Tovább...
 
Piknik vasárnap a Béke téren Nyomtatás E-mail
Írta: Igaz Krisztina   
2024. június 02.
Bábszínház, operett, családi koncert, táncház, játékok, kézműves foglalkozás, és mindezek kelt tésztákkal „fűszerezve” – ezekkel a programokkal várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Béke térre piknikezni a környékbelieket június 2-án, vasárnap délután. A rendezvény ingyenes.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 20662