Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Költözés miatt szünetel az ercsi kormányablakban az ügyfélfogadás Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2018. április 10.
ImageAz Ercsi Okmányiroda kormányablakká alakításával kapcsolatos informatikai munkák, valamint a költözés miatt a Martonvásári Járási Hivatal Ercsi Okmányirodájában (Ercsi, Fő utca 20.) az ügyinté-zés 2018. április 12-én és 13-án szünetel.
Tovább...
 
Rendkívül népszerű az új kilátó Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. április 10.
ImageMárcius 20-án került átadásra az új Bence-hegyi kilátó Velencén, amely iránt lankadatlanul hatalmas az érdeklődés. Az ország legnagyobb köztéri szobraként is nyilvántartott objektumot a megnyitása utáni első bő két hétben közel tízezren látogatták meg.
Tovább...
 
A Hétvezér Est vendége Puskás Béla hadtörténész Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. április 10.
A 411. Hétvezér Est vendége - első ízben - Puskás Béla, Kaposvárról. Az előadó nem csak jó ismerője a katonaéletnek, hanem szívügye a magyar hadtörténet szinte minden szegletének, kevésbé ismert részleteinek felkutatása és megismertetése. A háborúk története egyidős az emberiség történetével. Sajnos nemzedékről nemzedékre időszerű maradt a háborúk történetét megismerni. Elsősorban azért, hogy tanuljanak belőle az újabb nemzedékek, és ne essenek elődeik hibájába. Ez a folyamat mind ezidáig nem járt a mindannyiunk által óhajtott eredménnyel, vagyis azzal, hogy megtanuljunk békében élni a Földön.
Tovább...
 
Tudtad, hogy áprilistól a legaktívabb a kullancs? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 10.
ImageAgyvelőgyulladás és Lyme-kór – a kullancsok által terjesztett betegségek két fajtája, amelyektől joggal félünk, ám apró praktikákkal (és védőoltással) megelőzhetjük a fertőzést, s az abból fakadó súlyos következményeket.
Tovább...
 
Hogyan enyhíthetők az allergiás szem panaszai? Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Lívia PhD szakgyógyszerész / Patika Magazin   
2018. április 10.
ImageAz allergiás kötőhártya-gyulladás a szem viszkető érzésével, kivörösödésével, vizes váladékozásával és a kötőhártya duzzanatával jár együtt.
Tovább...
 
Az ibolya kívül-belül jó: együk meg vagy gyógyítsunk vele! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. április 09.
ImageEhető, iható, parfüm, illóolaj és többféle kozmetikai szer készíthető belőle, a kertünket is díszíti, s még gyógynövényként is használható. Ez az ibolya!
Tovább...
 
Szombaton rendezték a III. Székely Bált Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 09.
ImageSzombaton rendezték meg harmadik alkalommal a Székesfehérvári Székely Bált, a Kárpát-medencei magyarság székesfehérvári ünnepét.
Tovább...
 
Egészséget mindenkinek! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. április 09.
ImageElső alkalommal szerveztek ingyenes szűrőnapot Székesfehérvár-Kisfaludon. A városrészi egészségnapok sorozataként szombaton a helyi közösségi házban ingyenes szűrővizsgálatokkal, tanácsadásokkal várták az érdeklődőket.
Tovább...
 
Textilfigura-varrás jótékony célra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. április 09.
ImageHétfőn este textilfigura-varrást hirdet jótékony célra a Kairosz Kultúrműhely a Burattino Iskola és Gyermekotthon javára. A vidám, színes állatfigurák megalkotására szeretettel várnak mindenkit életkortól, kézügyességtől függetlenül.
Tovább...
 
Halünnep Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. április 09.
Töpörtyű, szabadtűz fölött nyárson sült ponty, halászlé és még számtalan finomság készült a Halünnep főzőversenyére nevezett 72 csapatnál. A hatodik alkalommal megrendezett közösségi esemény horgászversennyel indult, s míg a tűzhelyeken sült-főtt a hal mindenféle formában, addig a színpadon színes családi programok szórakoztatták a résztvevőket.
Tovább...
 
Szépség, hagyomány, érték - Megyenap Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. április 09.
ImageFejér megye fővárosában, Székesfehérváron ünnepelték a Megyenapot. A Megyeháza Dísztermében ünnepi díszközgyűlést tartottak, és átadták a Fejér Megyei Önkormányzat díjait.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 9791