Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Záróünnepség a Ciszterci Szent István Gimnáziumban Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. június 22.
A Ciszterci Szent István Gimnázium vezetői és tanári kara záróünnepség keretében köszöntötték végzős diákjaikat, akik a sikeres érettségit követően, a veszélyhelyzet elmúltával, ma személyesen is elbúcsúztak az alma matertől.
Tovább...
 
Miniszteri elismerést kapott Kálmán Katalin tanárnő Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. június 22.
„A Munkácsy Mihály Általános iskola nem lehetne az az iskola, aminek ma ismerik, Kálmán Katalin tanárnő munkája nélkül.” – 30 éve végzett magas színvonalú oktató-nevelő, iskolaépítő munkájáért kapott Miniszteri Elismerő Oklevelet Kálmán Katalin. Az elismerést Tóth Péter igazgató adta át a tanárok évvégi ünnepségén – egy rendkívüli tanévet követően köszöntötte minden kollégáját, és mondott köszönetet a helytállásért.
Tovább...
 
Alkalmi frizurák - Barbitól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. június 19.
Csodás hajkoronára vágysz? Olyan alkalomra készülsz, melyen különleges frizurával szeretnél megjelenni? Itt a megoldás!
Tovább...
 
Hogyan alakul az életünk és a jövőnk a COVID után? Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. június 19.
Helyzetértékelő és a jövőbe tekintő kerekasztal-beszélgetést tartottak a Városházán arról, hogyan képzeljük el az életünket a koronavírus-járvány után. A Prosperis Alba Kutatóközpont rendezvényén városvezetők, oktatási, gazdasági, kereskedelmi szakemberek osztották meg gondolataikat, tapasztalataikat a COVID okozta változásokról és a várható jövőbeni hatásokról az egyes ágazatokban.
Tovább...
 
Ilyen csodák történnek a külsőddel a diólevél főzetétől! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2020. június 19.
A diólevélből készült főzetet – többek között - használhatjuk emésztési problémákra, vértisztításra, a máj serkentésére, s még az orrpolip gyógyításában is hasznunkra válhat.
Tovább...
 
Műalkotás, játék, kézműves termék Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2020. június 19.
„Egyszer használatos műanyagok kreatív felhasználása” címmel hirdet ötletpályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
Tovább...
 
Workshop a Városi Tőkealapról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. június 19.
Mit érdemes tudni a tőkebefektetésről? – erre kaphatnak választ az érdeklődők. A kis- és középvállalkozások finanszírozásának támogatására létrejött Székesfehérvár Városi Tőkealapról tartanak tájékoztató workshopot június 24-én, szerdán a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
Vadvirágos Ökotúra lesz szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. június 19.
Vadvirágos Ökotúrára várják az érdeklődőket június 20-án, szombaton Sóstón. A Látogatóközponttól 10 órakor induló kirándulók nemcsak a természet szépségében gyönyörködhetnek, hanem azt is megtudhatják, milyen óriási jelentőséggel bír egy-egy vadvirágos rét környezetünknek.
Tovább...
 
Laczi Péter a Fejérvíz Zrt. új vezérigazgatója Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2020. június 18.
Május 31-ével Laczi Péter vette át a stafétát, azaz a Fejérvíz Zrt. vezérigazgatói feladatait. A víziközmű-szolgáltató cég jelenlegi helyzetéről és a feladatokról, tervekről szerdán Székesfehérvár polgármesterével közös sajtótájékoztatón számoltak be. Dr. Cser-Palkovics András ezt követően a cég vezetőségével, a középvezetőkkel és a szakszervezeti képviselőkkel is egyeztetett.
Tovább...
 
Záró veszélyhelyzeti lakossági tájékoztató Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. június 18.
A veszélyhelyzeti utolsó, 76. lakossági tájékoztatóban összegzi dr. Cser-Palkovics András az elmúlt 100 nap döntéseit, következményeit és tapasztalatait. „Az elmúlt bő három hónap polgármesteri szolgálatom legnagyobb kihívását jelentette, egyben pedig legerőteljesebb tapasztalatát is.” – írja, amelynek végén a rendkívüli hatáskört megnyugvással és tiszta lelkiismerettel adja vissza a Közgyűlésnek, amelyet jövő héten keddre össze is hív. A városvezető köszönetet mondott az Operatív Törzsnek is áldozatos munkájáért.
Tovább...
 
Online Trianon-konferencia kezdődik 10 órakor Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. június 18.
Tudományos online Trianon-konferencia kezdődik ma a Magyarságkutató Intézet szervezésében, központban a békekötést követő talpra állással. A történelmi előadásokat magyarul és angolul is meg lehet hallgatni a közösségi csatornákon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 13460