Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
559. Hétvezér Est az amerikai világképről magyar szemmel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. augusztus 08.
Dr. Gáspár Vilmos és felsége, Dr. Gáspárné Fejős Éva lesz a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozata, a Hétvezér Est 559. előadója.
Tovább...
 
Szemölcs, köhögés, emésztési zavarok: szinte mindenre jó a tyúkhúr Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. augusztus 08.
Ha már oly’ sok gaznak nevezett tyúkhúr terjeszkedik a kertedben, hogy már a baromfi is undorral néz rá, mert annyit evett belőle, akkor se csüggedj! A tyúkól helyett vidd a konyhádba, és fogyaszd el az egészséged érdekében!
Tovább...
 
Hétfőn rendezik meg a 12. Gyulai István Memorialt Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2022. augusztus 08.
Augusztus 8-án Székesfehérváron kerül sor a várva várt versenyre, amelyet többek között olyan világsztárok tesznek izgalmassá, mint a női 100 méter kétszeres olimpiai bajnoka, a jamaicai Shelly-Ann Fraser-Pryce, vagy a férfi 110 méteres gátfutás világbajnoki címvédője, a tokiói olimpián ezüstérmes amerikai Grant Holloway, Itt lesznek Fehérváron a legjobb magyar atléták is, köztük az a Halász Bence, aki szintén Oregonban, a világbajnokságon érte el élete legjobb eredményét.
Tovább...
 
Beszélgetés az Életről Müller Péterrel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 08.
Müller Péter, Kossuth- és József Attila-díjas író lesz a Hamvas Béla 125 programsorozat vendége augusztus 10-én. A Szent István Király Múzeum Rendház épületének Díszudvarán szerdán 18 órakor kezdődő eseményen Müller Péterrel Pletser Ádám, az iGenerációért Egyesület elnöke beszélget.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a barackmagtól akár meg is halhatsz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. augusztus 08.
A Nébih jelentése szerint a sárgabarack magjában egy olyan anyag található, mely cianid mérgezést okozhat, és akár halálhoz is vezethet.
Tovább...
 
Depresszióra, stresszre és alvászavarokra is jó a citromfű Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. augusztus 08.
Milyen problémákat kezelhetünk citromfűvel? Hogyan készítsünk teát, borogatást, tinktúrát a közismert gyógynövényből?
Tovább...
 
Olvasmánypályázat Illyés Gyula bűvkörében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 08.
Olvass, kutass, gondolkodj, alkoss! – ez a mottója a Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasmánypályázatának, amelyre szeptember 19-ig várják az alkotásokat. A puszta gyermekei című kiírásban Illyés Gyula élete, meséi, versei témakörből választhatnak az indulók, akik nemcsak írásban, hanem képi világban és akár egy mesegyűjtemény formájában is megjeleníthetik a 120 éve született író életművét.
Tovább...
 
Székesfehérvári Királyi Napok 2022 Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2022. augusztus 07.
Tárt kapukkal és gazdag programkínálattal várja Székesfehérvár augusztus 12-e és 21-e között mindazokat, akik kíváncsiak az Árpád-ház korára, királyaink mindennapjaira és ünnepeire.
Tovább...
 
Vadvasárnap a Vadvédelmi Központban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 06.
Ismeretterjesztő vadvédelmi foglalkozást hirdetett a Sóstó Vadvédelmi Központ. Az augusztusban vasárnap délelőttönként látogatható programon állatorvosi bemutatók és szakvezetés is várja a látogatókat.
Tovább...
 
Csalók próbálnak bejutni ingatlanokba a Fejérvíz nevében Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 05.
Vízóra-leolvasás céljából, a „vízmű” munkatársainak kiadva magukat csalók próbálnak bejutni az ingatlanokba – írja közösségi oldalán a szolgáltató. A Fejérvíz Zrt. felhívja a figyelmet, hogy mindenki gyanakodjon ezekben a szituációkban, hiszen munkatársaik csak előre egyeztetett időpontban, fényképes kitűző felmutatása után léphetnek be az ingatlanokba.
Tovább...
 
Rászoruló gyerekek táboroztak a plébánián Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. augusztus 05.
Rászoruló családokban élő gyerekek számára szervezett tábort az Öreghegyi Magyarok Nagyasszonya Plébánia Karitász csoportja.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 17219