Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Családi Hétvége Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 04.
ImageA fenti címen rendez egész napos eseményt a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány 2018. június 10-én, vasárnap az Európa parkban.
Tovább...
 
Szabadtéri tablókiállítás az első világháborús hősök emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 04.
ImageNegyedik, egyben záró állomásához érkezett az a szabadtéri tablókiállítás, amely az első világháborúban harcolt székesfehérvári katonahősöknek állít emléket. A Városház téren nyitották meg a Városi Levéltár és Kutatóintézet és Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett tárlatot, amelyet július közepétől augusztus végéig a Zichy ligetben is megtekinthetnek az érdeklődők.
Tovább...
 
Polgárőrök randevúztak a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 04.
ImageAz idén Velence adott otthont a Fejér Megyei Polgárőr Nap eseményeinek, amelyen részt vett a megye valamennyi rendfenntartó szervezetének vezetője, illetve a polgárőrség több helyi, megyei és országos elöljárója. Az eseményen Fejér két tucatnyi aktív polgárőre és az ő munkájukat segítő személy kapott kitüntetést. Az egyik legmagasabb adható elismerést, a "Polgárőr Érdemkereszt" arany fokozatát Velence polgármestere, Koszti András vehette át.
Tovább...
 
Szúnyogirtás lesz június 4-5-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 01.
ImageAz időjárási körülmények miatt is jóval korábban megszaporodott a szúnyogok száma Székesfehérváron. Az önkormányzathoz sok lakossági jelzés érkezett, ezeket is figyelembe véve a Városgondnokságon keresztül irtást végeztetnek jövő héten.
Tovább...
 
Építők napi majálist rendeznek szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 01.
ImageSzombaton rendezik a hagyományos Építők napi majálist a Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskolában. A színpadi műsorok között táncbemutatók, divatbemutató, zenés-énekes produkciók is lesznek, bográcsozásra várják a kisebb-nagyobb közösségeket, valamint egészségmegőrző szűrőprogramot is szerveznek. A rendezvényen adják át a Kiss József emlékdíjat.
Tovább...
 
Bajnok diáksportolók a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 01.
ImageSzezonzáró találkozóra és köszöntésre hívta dr. Cser-Palkovics András polgármester a város sikeres diáksportolóit: ifjú kosarasok, röplabdások, futballisták és rögbisek érkeztek a Városházára edzőikkel, tanáraikkal. Idén bajnok lett az Alba Fehérvár U16-os és U18-as, a Fehérvár Rugby Club U16-os lány és a Fésüs Röplabda Akadémia U13-as fiú csapata, valamint diákolimpiát nyertek a Tóvárosi Általános Iskola II. korcsoportos labdarúgói.
Tovább...
 
Székelyföldi diákok látogattak Fehérvárra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 01.
ImageSzékelykeresztúri diákok látogattak Székesfehérvárra, a Határtalanul program keretében. A 34 fiatalt és tanáraikat a Ciszterci Szent István Gimnázium látja vendégül mától egészen hétfőig, kirándulnak többek között a fővárosba, a Velencei-tóra és a Balatonra. A vendégeket tegnap Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte a Városházán.
Tovább...
 
Polgármesteri online fogadóóra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 01.
ImageOnline fogadóórát tart június 4-én, hétfőn Székesfehérvár polgármestere. Dr. Cser-Palkovics András Facebook-oldalán várja a fehérváriakat érintő bármely témában a megkereséseket.
Tovább...
 
Baglyos kiállítás nyílik a Tolnai utcai könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 01.
Bagolyfigurákból nyílik kiállítás június 5-én, kedden a Vörösmarty Mihály Könyvtár Tolnai utcai Tagkönyvtárában. A baglyos tárgyakat szenvedélyesen gyűjtő F. Dőry Magdolna gyűjteményéből ezúttal olyan figurákat mutatnak be, melyek olvasó baglyokat ábrázolnak.
Tovább...
 
Hogyan válassz megfelelő OKJ-s képzést? Nyomtatás E-mail
Írta: Suhajda Bettina   
2018. május 31.
ImageAlig két hónap múlva kiderülnek a felvételi ponthatárok. Annak, akit nem vesznek fel felsőoktatási intézménybe, vagy akár a diploma kiegészítéseként is érdemes elvégezni egy OKJ-s képzést. Mire érdemes figyelni a képzés kiválasztásakor? A Perfekt Zrt. oktatási szakértője most tippekkel segít, hogy a számos lehetőség közül megtaláld a számodra legmegfelelőbbet.
Tovább...
 
Tudta Ön, hogy minden hatodik 5 év körüli gyermek ágyba vizel? Nyomtatás E-mail
Írta: Webbeteg   
2018. május 31.
ImageAz idő előrehaladtával ez a szám csökken, ám még 20 éves korban is érinti a lakosság 1%-át. A nemek érintettsége közt megfigyelhető egy viszonylag markáns eltérés a fiúk javára, ugyanis szinte kétszer annyi fiúgyermeknél figyelhető meg a kórkép, mint lánynál.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 67 - 77 / 10048