Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Két díjat is nyert Székesfehérvár a "Communities in Bloom" világversenyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 01.
Tavaly csatlakozott Magyarország a "Communities in Bloom" virágosítási világversenyhez, amelyre idén a nagyvárosi kategóriában Székesfehérvár kapott meghívást. A verseny díjátadóját a kanadai Yarmouthban tartották, ahol Székesfehérvár volt a versenyben résztvevő egyetlen olyan város, ímely két díjat is kapott.
Tovább...
 
Jamgyökér – elixír változókorban lévő hölgyeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 01.
A jamgyökér nagyon hatékony a menopauza tüneteinek enyhítésében. Kiválóan csillapítja a hasi görcsöket, a fejfájást, csökkenti az ingerlékenységet. A kínaiak szerint rendszeres fogyasztása élénkíti az intellektust, és az életünket is meghosszabbítja.
Tovább...
 
Az őszi erdő veszélye: a kullancs Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. október 01.
A kullancsok tavasszal és ősszel érik el szaporodásuk csúcsát. A nőstények aktivitását befolyásolja a napsugárzás, a páratartalom és a nedvesség. A langyos őszi időjárás és a páradús (eső utáni) környezet idillikus számukra.
Tovább...
 
Open Radio Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 30.
Open Radio! Nyílt napot hirdet a Táska Rádió holnapra: azokat a fiatalokat várják, aki szívesen betekintenek egy izgalmas, diákok által működtetett székesfehérvári médium munkájába. "Gyere el! Nézd meg! Próbáld ki!" – a Budai út 43. alatt.
Tovább...
 
Hétfőtől újra a Batthyány utcai rendelőben várják a betegeket Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 30.
Befejeződött a Batthyány utcai rendelő felújítása, hétfőtől ismét ott várják a betegeket a körzetekben rendelő háziorvosok. A költözés idejére mindenki türelmét kérik.
Tovább...
 
Iskolába hívogató program és szülői fórum Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 30.
Elkezdődnek a nagycsoportos óvodásoknak és szüleiknek szóló, iskolába hívogató programok a Székesfehérvári Németh László Általános Iskolában. Ma rendezik meg a hagyományos Ovicsatát, majd szerdán az iskolaérettségről hallhatnak előadást a gyerekek szülei.
Tovább...
 
A közösségekért végzett munkáért adtak át elismeréseket Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Simon Rita   
2019. szeptember 30.
Elismerő oklevelet adományozott három közszolgáltatásban dolgozó személynek az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért. Az oklevelet a székesfehérvári civil szervezetek és a helyi közösség munkájának önzetlen segítéséért, fejlődésük támogatásának elismeréseként kapta Stettler Zsuzsanna, Havasi Tímea és Magony Tamás.
Tovább...
 
Civil liget Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 29.
Huszonhét civil szervezet képviseltette magát szombaton a Zichy ligetben tartott XII. Székesfehérvári Civil Napon, amelynek célja, hogy újabb és újabb bemutatkozási és kapcsolatteremtési lehetőséget biztosítson a városban működő közösségek számára.
Tovább...
 
30 éves az Albatrosz Repülő Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 29.
Tagtársak és családtagjaik, hazai repülőterekről érkezett vendégek és a különféle repülési szakágak képviselőinek részvételével rendezett ünnepi találkozót és konferenciát a 30 éves Albatrosz Repülő Egyesület a Városháza Dísztermében. A program elején a vendégek egy kisfilmet néztek meg a szervezetről, majd ünnepi köszöntőkkel, előadásokkal folytatódott az esemény.
Tovább...
 
Ennek a háznak küldetése van! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 29.
Ünnepélyes keretek között avatták fel a Felsővárosi Tájházat szombaton délután a Kertalja utcában. A kívül-belül rendbe hozott, hagyományőrző és közösségi célokat szolgáló intézményt A Szabadművelődés Háza fogja üzemeltetni a jövőben.
Tovább...
 
#Ne maradj ki, ne maradj le Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 27.
Májusban indult az Always és a Magyar Vöröskereszt #Ne maradj ki, ne maradj le elnevezésű közös kampánya: a kezdeményezéssel közel 18 millió forint értékű adomány segíti a mélyszegénységben élő fiatal lányokat egészségügyi betétekkel. A Vöröskereszt közreműködésével Fejér megyében 10 oktatási intézmény vesz részt a programban: 215 lány részesül adományokban, ezenkívül felvilágosító előadásokat is szerveznek a védőnők közreműködésével.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 12162