Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szomatikus és organikus tünetek értelmezése – Fischer Imre előadása Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. július 31.
Fischer Imre pszichológus, kineziológus előadásával július 31-én, kedden 17.00 órakor folytatódik a Vörösmarty Mihály Könyvtár Életreceptek című sorozata.
Tovább...
 
Főzzön és győzzön! Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. július 31.
ImageElindult a jelentkezés a XIV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságra. A Fehérvári Programszervező Kft. egy hónapon át, augusztus 26-ig várja a csapatok jelentkezését a főzőversenyre. A népszerű eseménnyel kapcsolatos minden információ a www.fehervariprogram.hu honlapon olvasható.
Tovább...
 
Vegyszeres gyomirtás lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2018. július 31.
Székesfehérvár jegyzője ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy 2018. augusztus 10-én, jövő pénteken vegyszeres gyomirtást végeznek a Börgönd–Sárbogárd vasúti pályaszakasz mellett. A vegyszerek a méhekre nem veszélyesek, de a kezelt területen két hétig tilos legeltetni és takarmányt begyűjteni!
Tovább...
 
Anyatejes táplálás világnapja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 31.
ImageAz anyatejes táplálás világnapján tartalmas délelőtti programmal várja az érdeklődőket a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda. A Szabadművelődés Házában 2018. augusztus 1-jén, szerdán 09.30 órakor kezdődő eseményen többek között a szoptatásról, a mozgásfejlesztő játékokról és a kicsiket érintő elsősegélynyújtásról is hallhatnak előadást a leendő és gyakorló édesanyák, szülők egyaránt.
Tovább...
 
Az utazás mint veszélyforrás? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. július 30.
ImageNemzetközi adatok szerint az utazók több mint 40%-a tapasztal különböző egészségügyi problémákat az utazása során.
Tovább...
 
Lábszag ellen: fekete tea Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2018. július 30.
Amikor a kellemetlen lábszag egyre csak visszatér, tenni kell ellene! Ez a probléma gyakrabban előfordul a meleg időben. A nyári időszakban tehát – különböző megoldásokat keresve – még jobban kell figyelnünk rá. A rossz szagok megszüntetése érdekében nagymamáink például fekete teás lábfürdőbe áztatták a lábukat. Próbáljuk ki mi is!
Tovább...
 
Tudtad, hogy a málna csonthéjas termésű? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 30.
ImageNem viccelek, tényleg így van! Amit mi a málna termésének mondunk, az botanikai szempontból sok-sok, szorosan egymás mellett fejlődő csonthéjas termésből álló terméscsoport. – Érdekel még más érdekesség is a málnáról? Akkor olvass tovább!
Tovább...
 
Tudod, milyen betegségeket okoz a légkondi? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 30.
ImagePersze baj csak akkor lesz, ha nem megfelelően van karbantartva, s, ha nem az optimális hőfokra állítod be! Léteznek akár halált okozó baktériumok is, amelyek kizárhatóak speciális és rendszeresen tisztított szűrő-alkatrészekkel.
Tovább...
 
Everness Indián Nyár Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 30.
ImageHa úgy érzed, nem tudsz várni egy újabb évet az Everness fesztiválig, örömmel tudatjuk, hogy nem is kell! Szeptemberben összesűrítjük neked az Everness életérzést, hogy az Indián Nyár hosszú hétvégéjén újra átélhesd azt. Kevesebb helyszín, koncentráltabb programok várnak. Csendesebb, lassabb, bensőségesebb 4 napra számíthatsz, limitált 1000 fős férőhellyel.
Tovább...
 
Telefont és ajándékcsomagot nyerhetnek a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 30.
ImageA nyári vakáció egészséges eltöltésével kapcsolatos rajzpályázatot hirdetett a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus Gyógyszertárak csoportja. Az alkotásokat augusztus 31-ig lehet beküldeni, a pályázó gyerekek értékes ajándékokat nyerhetnek.
Tovább...
 
Megállapodás a Fehérvár FC Kft-vel a stadionról Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. július 30.
ImageA Sóstói Stadion a város tulajdona. Pénteki ülésén határozott a közgyűlés a rövidesen elkészülő Sóstói Stadion egyes részeinek, helyiségcsoportjainak bérbeadásáról. Egy korábbi eredménytelen pályázat után most sikeresen zárult az önkormányzat által lefolytatott eljárás: a Fehérvár FC Kft. lesz a bérlője. Az előzetes számítások szerint az új stadion fenntartása ebben a konsturkcióban kevesebb költséget jelent majd a város számára, mint a korábbi stadion esetében.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 10232