Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kosarasok a kosárban – családi a nap a tűzoltóságon az Arconic-Alba Fehérvárral Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 04.
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság meghívására interaktív családi napon vettek részt az Arconic-Alba Fehérvár kosarasai szerdán délután. A székesfehérvári tűzoltóságon a játékosok kipróbálhatták többek között a tűzoltórudat, valamint próbakört is mehettek a tűzoltók 17 tonnás, különleges járművével.
Tovább...
 
Április 29-e és május 3-a között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 03.
Felvételt hirdetnek a Székesfehérvár Önkormányzata fenntartásában működő bölcsődék a 2024/2025-ös nevelési évre. Az intézményekbe a 2021. augusztus 31-e után született gyerekeket lehet felvenni, a jelentkezés és a beíratás április 29-e és május 3-a között 8.00 órától 15.00 óráig tart.
Tovább...
 
Tavaszi anya-lánya program szombaton Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Fiáth Beáta   
2024. április 03.
Anyákat és lányaikat várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) az Öreghegyi Közösségi Házba a Helló, tavasz! programra – az esemény igazi csajos kikapcsolódást kínál az érkező vendégeknek április 6-án, szombaton délelőtt 9 órától. Stílus- és sminktanácsadás, arctorna, szelfipont, textil nyaklánc készítése és limonádé – ezek gondoskodnak majd a hangulatról.
Tovább...
 
Ismét szerveznek szülésre felkészítő tanfolyamot a Gárdonyi Géza Művházban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 03.
Április 8-i, hétfői indulással ismét szerveznek szülésre felkészítő tanfolyamot a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban. A hat alkalomból álló kurzusra a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Irodánál e-mailben vagy telefonon lehet jelentkezni.
Tovább...
 
Péntek Imre lesz az Aranyat érő beszélgetések következő vendége Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 03.
Péntek Imre író, költő és felesége, Farkasi Csilla lesznek Bokros Judit vendégei az Aranyat érő beszélgetések programsorozat következő alkalmával. Az Aranybulla Könyvtár olvasótermébe ezúttal is ingyenes a belépés, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Magyar és német katonák gondozzák a Szentlélek temető hadisírjait Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 03.
A német Ingolstadt körzetéből, a Német Szövetségi Haderő tartalékos szervezetéből 11 katona érkezett Székesfehérvárra, akik kiegészülve 11 helyi honvéddel, közösen fogják gondozni a Szentlélek katonatemető hadisírjait a következő napokban. Az önkéntes csoportot szerdán délelőtt Lehrner Zsolt alpolgármester fogadta a Városházán.
Tovább...
 
Kékbe öltözött a Városháza és az Alba Aréna az autizmus világnapján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 03.
Április 2-a az autizmus világnapja. Az ENSZ által elindított kezdeményezés célja, hogy felhívja a világ figyelmét az autizmus spektrumzavarra, amely ma már tízmilliókat érint világszerte.
Tovább...
 
Beszélgetés Juhász Előd zenetörténésszel szerdán a Szent István Művelődési Házban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 03.
Juhász Előd zenetörténész, a Magyar Katolikus Rádió munkatársa lesz a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház vendége. A beszélgetés 2024. március 3-án, szerdán 17.00 órakor kezdődik.
Tovább...
 
WellOsyst – konferenciát rendeztek az időskori jól-létért Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. április 02.
A Székesfehérvári Idősödésügyi Tanácsadó Testület kedden délután az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ konferenciatermében tartott megbeszélést, ahol többek között bemutatták a WellOsyst modell jövőbeli terveit, valamint beszámoltak az eddigi kutatások eredményeiről is.
Tovább...
 
Ezer csokitojást vittek a fehérvári kosarasok a Szent György Kórház Gyerekosztályára Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. április 02.
A sportban és jótékonykodásban is élen járnak az Arconic-Alba Fehérvár kosarasai. A bajnokságban hétvégén a címvédő ellen győztek, kedden pedig már a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Gyerekosztályán lepték meg a kis betegeket.
Tovább...
 
Indul a hobbikerti szezon, ezekre tanácsos figyelni vetőmagválasztásnál Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2024. április 02.
Húsvét után hagyományosan elindulnak a munkák a hobbikertekben. A színes tasakos kiskerti vetőmagokból mintegy 20 millió darab talál gazdára a szezonban a **Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács adatai szerint. A legnagyobb mennyiségben a klasszikus zöldségfajokat vásárolják a hobbikertészek, de a gasztrokultúra fejlődésével megnőtt a kereslet a különleges zöldségfélék - chilipaprikák, koktélparadicsomok, salátafélék - iránt is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 20270