Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Az E.ON és az Óbudai Egyetem összefogott a fiatalok érdekében Nyomtatás E-mail
Írta: Óbudai Egyetem/ÖKK   
2017. november 02.
ImageMegerősítette hosszútávú stratégiai partnerségét az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara, akik a műszaki pályára készülő fiatalok magas színvonalú elméleti és gyakorlati képzését tűzték ki célul. Az ünnepélyes keretek között aláírt megállapodásban a duális képzés megerősítése mellett kijelölték az együttműködés további lehetséges irányait is.
Tovább...
 
Nagyobb étterem, orvosi rendelő és oktatási központ Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2017. november 02.
ImageKommunikációs központot avattak a DENSO Gyártó Magyarország Kft-nél. A mintegy 4000 m2-es épület az étterem, orvosi rendelő, tárgyalók mellett elsősorban az oktatásnak biztosít helyet.
Tovább...
 
Jól tanuló, szociálisan rászoruló fiatalokat támogatnak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. november 02.
ImageSzékesfehérvár városa ösztöndíjjal segíti azokat a jól tanuló helyi fiatalokat, akik szociális helyzetük okán rászorulnak a támogatásra. A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjat az adatlap kitöltésével és a szükséges mellékletek csatolásával lehet megpályázni november 15-ig. A támogatást általános és középiskolások, valamint a felsőoktatásban tanulók igényelhetik.
Tovább...
 
Erzsébet-utalványok átadása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2017. november 02.
ImageSzékesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztat minden érintettet, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak számára – a jogszabályban előírtak szerint – Erzsébet-utalványt biztosít. November 28-án és november 29-én vehetik át az utalványokat az érintettek Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatának hivatalos helyiségeiben.
Tovább...
 
Erősítsd immunrendszered kínai datolyával Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. október 31.
ImageNégyezer évvel ezelőtt szent faként tisztelték Kínában a jujubát, mely íze a nyers datolyához hasonlít. A rómaiak időszámításunk kezdete előtt is termesztették ültetvényeiken e növényt. A kínai datolyaként is emlegetett gyümölcsöt hazánkban alig ismerik, pedig vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, s kiváló immunerősítő.
Tovább...
 
Misét celebrálnak Dr. Glósz Ervin atya emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 31.
ImageEmlékmisét tartanak vasárnap Dr. Glósz Ervin atya halálának 7. évfordulóján az öreghegyi Magyarok Nagyasszonya-templomban. Kótai Róbert százados, tábori lelkész misét celebrál, majd ezt követően az Iraki üldözött keresztények helyzetéről tart előadást.
Tovább...
 
A páratlan Seuso-kincsek Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 31.
Nagyszabású tárlat nyílt meg a Szent István Király Múzeumban Seuso-kincs vándorkiállítás címmel. A Seuso-lelet Magyarország egyik legértékesebb műkincsegyüttese, a 14 ezüstedényből álló kiállítás infografikákkal, szövegekkel, többnyelvű tájékoztató füzetekkel és múzeumpedagógiai foglalkozásokkal egészül ki.
Tovább...
 
Első Székesfehérvár open Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. október 31.
Gyulafehérvári versenyzők részvételével szervez kétfordulós páros bridzsversenyt a fehérvári Bridge Club. Az első Székesfehérvár openre november 25-én kerül sor, amire november 10-ig bárki jelentkezhet.
Tovább...
 
60 éves a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 31.
Image60 évvel ezelőtt alapították a Gárdonyi Géza Művelődési Házat és Könyvtárat. A kerek évforduló alkalmából október 28-án, szombaton 11.00 órakor ünnepséget rendez az intézmény, hogy megemlékezzen az elmúlt több mint fél évszázad történéseiről.
Tovább...
 
Orvosi rendelőt és utat, járdát újítottak fel Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. október 31.
ImageBejáráson nézte meg Feketehegy-Szárazrét közelmúltban befejezett és folyamatban lévő fejlesztéseit dr. Cser-Palkovics András polgármester és Szigli István önkormányzati képviselő. A körzet fontos beruházása volt a Farkasvermi úti háziorvosi rendelő, valamint a Kőrösi utca és a Farkasvermi út egy szakaszának felújítása, a közösségi központban pedig építik a létesítmény kiszolgáló egységét.
Tovább...
 
Hősi halottak, katonák emléke előtt tiszteleg Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 31.
ImageA fehérvári katonatemetőkben nyugvó hősi halottak, katonák emléke előtt tiszteleg a város:a koszorúzásokra október 31-én, kedden délelőtt kerül sor. A sírkerteken kívül a Budai úti laktanyánál és a Városház téri II. világháborús emlékműnél lesz megemlékezés.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 9155