Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Csiganyállal az öregedés ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 10.
Gondoltad volna, hogy már nemcsak kamillát, körömvirágot és aloe verát tartalmaznak a fiatalságot ígérő kozmetikumok, hanem csiganyálat is?
Tovább...
 
Licsi: vágykeltő, kedélyjavító és fogyasztó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 10.
Zsírtalanabb test, élénkebb szexuális vágy, látványosan javuló kedélyállapot, s mellé jó egészség. – Mindezek elérésében segít a kínaiak egyik kedvenc gyümölcse, a licsi!
Tovább...
 
Miért jó meztelenül aludni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. június 10.
A kánikulában egyre többen dobják le ruhadarabjaikat, s dőlnek le a kanapéra a lehűsített lakásban. Hideg sör / limonádé a kézben, és jön a pihegés, valamint az elképzelt „ideálisabb” időjárás víziója. (Ha meg beköszönt az ősz, akkor persze visszasírjuk a nyarat, télen meg pláne.) Az izzadás elkerülése végett és a pihentető alvásra koncentrálva pedig a hálóing/kisgatya is kimenőt kap éjjel. Mai témánk: miért egészséges, ha meztelenül alszunk? (Merthogy az! Nagyon is!)
Tovább...
 
Helyünk a világban - Esélynap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. június 10.
„Helyünk a világban” mottóval negyedik alkalommal rendezik meg az Esélynapot Székesfehérváron június 12-én, szerdán a Zichy ligetben. Csaknem 30, a fogyatékossággal élőket gondozó, segítő civil szervezet mutatkozik be, hogy támogassa a társadalmi elfogadást és az érzékenyítést.
Tovább...
 
Tánccal az Alzheimer-kór ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 10.
A tánc, a mozgás jelentőségéről a betegség megelőzésében, kezelésében, ennek fontos szerepéről lesz szó az Alzheimer Café júniusi összejövetelén. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban június 14-én, pénteken 17 órakor kezdődő program lehetőséget ad arra, hogy a szellemi hanyatlásban szenvedők, az érintett családtagok és gondozóik egy csésze kávé mellett beszélgethessenek tapasztalataikról. A délután előadója Csirmaz Szilvia szenior örömtánc referens.
Tovább...
 
Széket avattak a Depeche Mode tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: VOLT   
2019. június 07.
Már nyolc éve, hogy elindult a Csillagok Városa projekt, ez idő alatt több mint 40 olyan világsztárnak és hazai pop-rock ikonnak állítottak emléket Sopronban, akik a Telekom VOLT Fesztiválon színpadra léptek, és még ennél is több dedikált csillaggal gyarapodott a gyűjtemény, amelynek egy részét a soproni VOLT Caféban nézhetik meg az érdeklődők.
Tovább...
 
Mandulaolaj, a bőrszépítő Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. június 07.
A mandulaolaj értékes bőrápoló érzékeny, kiszáradt vagy reaktív bőrre, ugyanakkor minden bőrtípus esetében ajánlott. Bővelkedik vitaminokban, ásványi anyagokban, hasznos zsírsavakban és antioxidánsokban – ily módon hidratálja, táplálja, lágyabbá teszi a bőrt.
Tovább...
 
Ajánlj fel egy zsákot, hogy más is használhassa! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 07.
Kampányt hirdetett a fenntarthatóságért, az élhetőbb világért a Ki? Ti & Mi civil csapata és a Jancsárkert Piac: az Ajánlj fel egy zsákot, hogy más is használhassa! kezdeményezés lényege, hogy minél többen cseréljék le a műanyag vásárlásra használt zacskókat textiltáskára. Az akció szombaton reggel zárul, a piacon fogják kiosztani az összegyűjtött vászonszatyrokat. Még ma sem késő varrni vagy keresni egyet otthon – négy helyszínen is fogadják a felajánlásokat.
Tovább...
 
A Vörösmarty Társaságnál ülésezett a Szenátus Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 07.
Csütörtökön tartotta soros ülését a Fehérvári Szenátus. A testület ezúttal a Vörösmarty Társaság termében találkozott, ahol Bobory Zoltán költő, az egyesület elnöke bemutatta az újjáalakult öt tagú vezetőséget, összefoglalta az elmúlt évekhez kapcsolódó fontosabb eseményeket, visszautalva a kezdetekre, és beszámolt a társaság által kiadott kötetekről, illetve a negyedévente megjelenő VÁR című folyóiratról.
Tovább...
 
Lovakkal a családokért, gyerekekért Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 07.
Június 22-én, szombaton immár másodszor rendez Családi Napot a pátkai Royal Rose Lovarda. A tavalyi, nagy sikerű székesfehérvári esemény után ezúttal a lovarda központjában (8092 Pátka, Kossuth utca 77.) várják egy kellemes és hasznos "pacis" napra a kicsiket és nagyobbacskákat 11.00 és 170.00 óra között.
Tovább...
 
Folyamatos az adatlapok feldolgozása és az ötezer forint kifizetése Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 07.
Május végéig már közel 19 ezren éltek a lehetőséggel, és adták le adatlapjukat az önkormányzat által kezdeményezett új támogatásra. Folyamatos a feldolgozás és az ötezer forintos összegek átutalása, kikézbesítése a 65 év feletti fehérvári lakosoknak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 11601