Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Maratoni távon megvalósult álom Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. június 15.
Egy igaz történet a szoftver-szállítási igazgató, a helyi járatos autóbusz-vezető és a gipszkarton szerelő megvalósult álmáról. Egy álom, amelyet terveztek, amelyért futni kellett egészen Amerikáig. Az ÖKK Podcast legfrissebb epizódjának vendégei, a székesfehérvári Heim Attila, Dombóvári Csaba és Kotsis Tibor május elején teljesítették az Orange County Maratont Kaliforniában.
Tovább...
 
Félreértik egymás elvárásait a pályakezdők és a munkáltatók Nyomtatás E-mail
Írta: Hasznos Nelly   
2024. június 14.
A jelenlegi pályakezdők úgy érzik, hogy az iskolapadból kilépve még nincsenek megfelelően felkészülve a munkaerőpiacon való helytállásra, ráadásul rosszul mérik fel, hogy mit várnak el tőlük egy állásinterjún, vagy akár a munka megkezdésekor. Mindeközben a munkáltatók alulértékelik azoknak a tényezőknek a jelentőségét, amelyek miatt vonzóvá válnak a fiatalok számára – derül ki egy új, reprezentatív kutatásból*.
Tovább...
 
Június 22-től újabb módosítások lépnek életbe a helyi buszmenetrendben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 14.
Az április 2-án bevezetett menetrend-módosításokat követően beérkezett észrevételek nyomán sor kerül a menetrend „finomhangolására”. 2024. június 22-től, a Volánbusszal egyeztetve az alábbi változásokat vezetjük be a helyi buszmenetrendben.
Tovább...
 
Felhívás Székesfehérvár aktív idősödési indexének megalkotására Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 14.
A város aktív idősödési indexének elkészítéséhez várják egy kérdőív kitöltésére önkéntesen jelentkezőket. A Prosperis Alba Kutatóközpont honlapján érhető el az a kérdéssor, amelyet a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány és a Budapesti Corvinus Egyetem, a Székesfehérvári Idősödésügyi Tanácsadó Testület szakmai közreműködésével készített a WellOSyst program keretében. A kérdőívet június 30-ig lehet kitölteni.
Tovább...
 
Hogyan szerezzük és tartsuk meg a legjobb kollégákat? Nyomtatás E-mail
Írta: Lakatos Zsófia   
2024. június 14.
Csak a személyre szabott és élményalapú munkahelyek képesek hosszú távon megtartani az értékes munkaerőt - hangzott el a Fivosz HR-konferenciáján, ahol panelbeszélgetésben keresték a választ arra, milyen az ideális munkahely 2024-ben.
Tovább...
 
A jövő szolgálatában – elektromosautó-töltőt adtak át a Fal közben Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 14.
Újabb elektromosautó-töltők létesültek Székesfehérváron. A Vantage Towers Zrt., az Elektromotive Hungary és a város Önkormányzata együttműködésében három új állomást telepítettek a városba. Egyiket – egy gyorstöltőt – a Belváros peremén, a Fal közben adták át csütörtökön, valamint a Zichy liget és az Uszoda mellé is került egy-egy töltő néhány hete. Ezekkel együtt már több mint 50 elektromos töltőállomás szolgálja az autósokat Székesfehérváron.
Tovább...
 
Bevezetés a japán kalligráfiába Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 14.
Két hétvégén, négy alkalommal csatlakozhatnak a japán kalligráfia iránt érdeklődők ahhoz a foglalkozáshoz, amelyet Adrián Lóránt tart a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában. Június 15-én és június 22-én, szombaton 9 és 10.45 órától tanulhatják meg az ecsetfogás technikáját és készíthetnek el egy kandzsit a résztvevők. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Különleges dokumentumfilm készült az ország ikonikus épületéről, a Parlamentről Nyomtatás E-mail
Írta: HELMECZI-SZABÓ FRUZSINA   
2024. június 14.
Az Országház építészeti, történelmi és iparművészeti gazdagságát, a monumentális épület csak kevesek által látogatható részeit és a magyar történelem emblematikus pillanatait mutatja be a nemzetközi közönségnek Az ország háza című dokumentumfilm, amelyet június 14-én mutatnak be a MOZ.GO Magyar Mozgókép Fesztiválon, Balatonfüreden.
Tovább...
 
Itt a Heineken Balaton Sound app! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. június 13.
Minden infó a zsebedben lesz! - Kerüld el a sorban állást, töltsd fel karszalagodat az applikáción keresztül!
Tovább...
 
Palóznak Jazzpiknik - Gyerekprogramok Nyomtatás E-mail
Írta: Palóznaki Jazzpiknik   
2024. június 13.
Minden évben színes programokkal készülnek a Palóznaki JazzPiknik szervezői a kicsiknek. Két helyszínen várják az érdeklődőket, a Nagyszínpad melletti Gyerekréten, illetve faluközpontban a Gyerekudvarban. Ne feledjétek, a belépés 13 éves korig ingyenes (vonatkozik a fesztivál napjáig 14. életévüket be NEM töltött személyekre).
Tovább...
 
Mesetúra, gyurgyalag-les és családi délelőtt júniusban a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 13.
Folytatódnak az izgalmas, természetközeli ismeretterjesztő programok a Sóstó Természetvédelmi Területen a júniusi szombatokon. Interaktív mesés túra, reggeli gyurgyalag-les és családi délelőtti is lesz, a rendezvények regisztrációhoz kötöttek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 20743