Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Soha ne féljünk tárgyalni! – a diplomácia szerepéről szól az MCC január 25-i előadása  Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 18.
A diplomácia életünkben betöltött fontos szerepéről tartanak előadást 2023. január 25-én, szerdán 17.00 órai kezdettel a Mathias Corvinus Collegium Székesfehérvári Képzési Központjában. A Soha ne féljünk tárgyalni! című programra a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
Tovább...
 
Mesenép: január 29-én újra látható lesz a Táncházban Nyomtatás E-mail
Írta: Gyöngyösi Tímea - SZKKK   
2023. január 17.
A családok legnagyobb örömére a Mesenép című előadás januárban ismét látható lesz a Malom utcai Táncházban.
Tovább...
 
Schall Attila: Szakrális botanika, gyógynövények energetikája Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 17.
Schall Attila botanikus lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának 578. előadó vendége. Előadásában egy kevésbé közismert területre vezeti be az est látogatóit, holott a szent hagyományokban és a magyar ősiségben nem volt ismeretlen a szakrális botanika, a gyógynövények energetikája, a hang teremtő ereje.
Tovább...
 
A hősök emléke legyen áldott! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. január 17.
Emléktáblát avattak a magyar királyi „Szent István” 3. honvéd gyalogezred orosz frontra való kivonulásának 80. évfordulója alkalmából. A székesfehérvári Vasútállomás főépületének falán elhelyezett alkotás, amelyen dr. Zempléni Miklós egykori katonaorvos idézete olvasható, a Honvéd Hagyományőrző Egyesület és a Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség kezdeményezésére készült el.
Tovább...
 
Van egy titkom! – beszélgetés Varga Dóra múzeumpedagógussal Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2023. január 17.
Itt a farsang, áll a bál! – Panci baba a Hetedhét Játékmúzeumba vár minden óvodást és iskolást, hogy közösen készüljenek a vidám bálok, lakomák, mulatságok időszakára. Aki azonban kíváncsi az egykori nagypolgári szalonok világára, vagy éppen a babavilág apró tárgyaira, szeretne segíteni Fruskának születésnapi zsúrt szervezni, vagy megtudni, milyen varázslat történik a teliholdas éjszakán a vitrinekben, annak érdemes részt vennie a múltidéző, izgalmas múzeumpedagógiai foglalkozások valamelyikén. Az ÖKK Podcast friss epizódjában Varga Dóra múzeumpedagógus kalauzolja e mesés világban a hallgatókat.
Tovább...
 
Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. január 16.
Székesfehérvár központjában, a történelmi belváros mellett többszintes kereskedelmi épület 491m2 összalapterületű földszinti és emeleti része egyben vagy megosztva szintenként kiadó!
Tovább...
 
A teljes fűtési szezonban nyitva marad a Városi Uszoda Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 16.
Biztosan nyitva marad a Csitáry G. Emil Városi Uszoda a fűtési szezon végéig. Mindez az újabb kormányzati támogatásnak köszönhető, melyről sportszakmai és stratégiai szempontok alapján döntött a kabinet – adta hírül közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester. A teljes bejegyzés az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Színes, érdekes programokkal ünnepli a magyar kultúra napját az SZKKK Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2023. január 16.
Sokszínű programmal ünnepli a magyar kultúra napját a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ január 21-én, szombaton: filmklasszikusok – Keménykalap és krumpliorr a gyerekeknek, Hippolyt, a lakáj a felnőtteknek – a kis kiállítóban, Polcz Alaine írásaiból készült előadás a színházteremben, kiállítás a Régimódi történet című színmű jelmezeiből.
Tovább...
 
Emléktábla Román Károly tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 16.
Román Károly, a Tanár úr, a Vörösmarty Társaság egyik alapítója tiszteletére emléktáblát avatnak Székesfehérváron. A Vörösmarty Társaság székházának falán elhelyezett domborművet január 16-án, hétfőn 16 órakor leplezik le. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Gárdonyi roll-up kiállítás és ÖsszeHangoló foglalkozás az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. január 16.
Az Aranybulla Könyvtárba érkezik január 16-án, hétfőn a Ezerarcú Gárdonyi című utazó rollup-kiállítás, amely az író halálának 100. évfordulója alkalmából készült. Ugyancsak hétfőn 16.00 órakor lesz a méltósággal megélt halállal foglalkozó Ars Moriendi programsorozat ÖsszeHangoló című foglalkozása.
Tovább...
 
Nyolc díjra várja a jelöléseket Székesfehérvár Önkormányzata Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. január 16.
Ismét várják Székesfehérvár lakosságának javaslatait az Önkormányzat által alapított elismerések idei kitüntetettjeire. A Penna Regia, a Sipos Gyula, a Bölcsődei gondozásért, valamint a Székesfehérvár Közbiztonságáért, Oktatásáért, Ifjúságáért, Egészségügyéért, illetve Sportjáért díjakra 2023. január 25-ig lehet benyújtani a jelöléseket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 18028