Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Közösségi takarítás a Krisztus Király Napok keretében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. november 22.
A Lehel utcai kereszt és környéke rendbetételével kezdődött el a Krisztus Király Napok vasárnapig tartó programsorozata. Az egyházközség tagjai és más önkéntesek  zuhogó esőben dolgoztak, hogy méltó módon várják a november 23-i, szombati búcsúnapot.
Tovább...
 
Zajlanak a munkálatok a palotavárosi szabadidőközpont építésénél Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 22.
Megkezdődtek a Palotavárosi tavak sport- és szabadidőközpont kivitelezési munkái: jelenleg az alapozásokat és a közműépítéseket végzik, a tervek szerint idén végeznek az alapépítményi munkálatokkal. Az 1,248 milliárd forint értékű TOP-os fejlesztés a terület környezettudatos, család- és klímabarát megújítását jelenti, biztosítva a zöld környezet továbbfejlesztését.
Tovább...
 
Katalin-ünnep Kati néni szobránál Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 22.
Hamarosan itt van a Katalinok, Katák, Katusok, Katkák, Katicák és Katinkák ünnepe – jövő hétfőn hagyományos Katalin-napi rendezvényt tartanak a Belvárosban Kati néni szobránál.
Tovább...
 
Karácsonyváró mézeskalács-kiállítás nyílik Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 21.
Karácsonyvárás címmel nyílik mézeskalács-kiállítás az erdélyi származású Fodor Katalin alkotásaiból november 22-én, pénteken 17.00 órakor a Mesterségek Házában. A míves tárlat december 21-ig várja a látogatókat.
Tovább...
 
Mindent a LED-ről! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 21.
Tudtad, hogy a LED izzóval hatodára csökkenhet a fogyasztásunk a hagyományos volfrám szálas izzóhoz képest? És, hogy a fényre jövő rovarokat csak a hagyományos égők vonzzák, mert nagymértékű ultraviola és infravörös sugárzást bocsátanak ki – míg a LED nem?
Tovább...
 
Van, aki milliós eszközei kölcsönadásától sem retten vissza Nyomtatás E-mail
Írta: Ambrus Ábrahám   
2019. november 21.
Az emberek kétharmada egyáltalán nem zárkózik el attól, hogy kölcsönadjon a szomszédjának. A többség leginkább néhány ezer forintos tárgyakat bíz rá a közelben lakókra, de szép számmal akadnak olyanok, akik milliós értékű eszközöket is odaadnak – derül ki a lokális közösségépítő platform, a Miutcánk által készített kutatásból.
Tovább...
 
Miért fontos figyelnünk intim egészségünkre? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. november 21.
Az intim egészséggel - kiemelten a medencefenéki izmok működésével, szerepével, jelentőségével - kevesen vagyunk tisztában. A legalapvetőbb testi funkcióinkon kívül (pl. emésztési folyamatok), számos fontos helyzetben és életszakaszban határoznak meg minket a kismedencében elhelyezkedő szerveink és az egészséges működésüket támogató izmaink.
Tovább...
 
30 éves az ENSZ Gyermekjogi Egyezménye Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. november 21.
Szakmai nappal folytatódott szerdán a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Napok egyhetes programsorozata. A Városháza Dísztermében rendezett konferencián az egyezmény jelentősége mellett előadás hangzott el a gyermekjóléti szolgálatok segítségnyújtási lehetőségeiről, a prevencióról, a napi aktuális kérdésekről és a tehetséggondozó programok jelentőségéről is.
Tovább...
 
40 éves a Ligetsori Óvoda Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. november 21.
Gyermek- és óvónői műsorral ünnepelte negyvenedik születésnapját a Ligetsori Óvoda. A szerda délelőtti ünnepi műsorban az ovi hetes csoportja, valamint az intézmény óvónői adtak műsor, mosolyt csalva az ünneplők arcára. A jubilálókat dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte.
Tovább...
 
Várják az önkéntes felolvasók jelentkezését Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. november 20.
Különleges eseményre hív mindenkit a székesfehérvári Vörösmarty Színház: december 1-jén 14 órakor kezdődik a VIII. Újszövetség Maraton. Advent első hétvégéjén ismét önkéntesek olvashatnak fel, a jelentkezéseket már várják!
Tovább...
 
40 éves a Vörösmarty! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. november 20.
A negyven éves jubileumát ünneplő Vörösmarty Általános Iskola rendezvényhetet szervez a köszönet és a hála kifejezésére, a régi diákokkal, volt tanárokkal való találkozás lehetőségének a megteremtésére. Hétfőn kiállításmegnyitóval kezdődik a programsorozat, lesz fáklyás emlékséta a névadó tiszteletére, a zárónapon pedig sulibejárást is szerveznek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 12406