Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Különleges központ volt a X-XI. századi Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. február 06.
Az utolsó simításokat végzik a Székesfehérvár múltját bemutató dokumentumfilm-sorozat záródarabján. A két éve elhunyt Siklósi Gyula régésznek is emléket állító Fehéredő múlt IV. Székesfehérvár Árpád-kori szerepéről ad teljesebb képet. A legújabb ásatások eredményét is bemutató mű választ ad arra a kérdésre, hogy milyen központ is volt a X-XI. században Székesfehérváron. Burján Zsigmond filmjét február 16-án, szombaton este hat órakor mutatják be a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
Itt a tél, fokozott a veszély a megfázásra Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. február 05.
A téli hónapokban sohasem lehet kizárni, hogy egy vírus által okozott influenzajárvány szenvedőivé válunk. Az influenzás megbetegedésekről, a viselkedési szabályokról, és azokról a szükséges intézkedésekről, amelyek segítségével csökkenteni lehet saját megfertőződésünknek, és mások megfertőzésének a kockázatát, nagyon sok információnk van.
Tovább...
 
Szédülés télen Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. február 05.
A hipertóniások jobban megszenvedhetik a téli időszakot, hiszen a hideg felerősítheti a vérnyomásproblémákat, így gyakrabban tapasztalhatnak szédülést, ami vérnyomás-ingadozásra utalhat. Hogy pontosan miért, arról dr. Kapocsi Judit, a Trombózisközpont magas vérnyomás specialistája beszélt.
Tovább...
 
KERÉKPÁRÚT FEJLESZTÉS VELENCE BELTERÜLETÉN Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 05.
Velence Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program TOP-3.1.1-15 számú „Fenntartható települési közlekedésfejlesztés” című felhívása keretében sikeresen pályázott a város belterületén tervezett kerékpárút megvalósítására, melyhez 170 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert.
Tovább...
 
Maté tea, a folyékony zsírégető Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 04.
Kíváncsi vagy arra a növényre, amely hozzásegíthet a vágyott alakhoz? Ismerkedj meg a maté teával, amely támogatja a kalóriaégést, javítja az anyagcserét és tompítja az étvágyat. Persze kellő mozgással kiegészítve.
Tovább...
 
Dinnyésen az orvoslás lényegéről Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 04.
Ismét felvilágosító, ismeretterjesztő eseményre kerül sor a Gárdonyi Járást lefedő Velencei Egészségfejlesztési Iroda (EFI) és az általa alapított Gárdonyi Egészségklub szervezésében.
Tovább...
 
Költségvetési javaslatok a fehérváriakért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. február 04.
Végéhez közelít Székesfehérvár idei költségvetési tervezetének összeállítása. A tervezetbe beemelésre javasolt új, fontos társadalmi célokról tartott sajtótájékoztatót dr. Cser-Palkovics András polgármester.
Tovább...
 
Felfázás ellen: vörös áfonya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. február 04.
A felfázás minden nő rémálma. Kevés dolog rosszabb annál, mint amikor másodpercenként úgy érezzük, hogy ki kell mennünk a mosdóba. Ráadásul van, amikor a vizeletürítést fájdalmas, égő vagy csípő érzés kíséri. – Ilyenkor jön jól a vörös áfonya!
Tovább...
 
Megkezdte munkáját a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. február 01.
Megkezdte munkáját a Trianon Centenáriumi Emlékbizottság Székesfehérváron. A trianoni békediktátum 100 éves évfordulójához kapcsolódóan létrehozott testület első rendezvénye a Magyarország, Fejér megye és Székesfehérvár 1918-1919 fordulóján című tudományos konferencia lesz, melyet a Megyeházán tartanak február 4-én, hétfőn.
Tovább...
 
Jelenről szóló elemzések, jövőt szolgáló ajánlások Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. február 01.
Székesfehérváron ismertette a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) legfrissebb országtanulmányát Álvaro Pereira, a szervezet országtanulmányi részlegének igazgatója.
Tovább...
 
Hat díjra várja a város a javaslatokat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 01.
A Sipos Gyula, a Székesfehérvár Közbiztonságáért, Oktatásáért, Ifjúságáért, Egészségügyéért, valamint Sportjáért díjakra írt ki felhívást Székesfehérvár Önkormányzata. A javaslatokat valamennyi kitüntetésre február 22-ig lehet benyújtani a polgármesterhez.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 11075