Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Egy kanapén, de fényév távolságra Nyomtatás E-mail
Írta: Krainhoffer Andrea   
2019. augusztus 07.
A viták és veszekedések, vagyis a párkapcsolati kommunikáció és mérgező szokásaink adják a Barátság mozi évadnyitó, szeptember 4-i Csajos estjének témáját, a meghívott előadó Kálmán Heléna mediátor, párkapcsolati coach, tréner. A 18 órakor kezdődő beszélgetés után az Újrakezdők című dán vígjátékot vetíti a város mozija.
Tovább...
 
Mire számítanak a magyarok a lakáspiacon? Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. augusztus 06.
Jelentős további lakásdrágulásra számít Budapesten és vidéken is a következő egy év során a magyarok túlnyomó többsége, akik szerint a legjobb befektetésnek manapság az újépítésű ingatlan számít. Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Cordia megbízásából elkészített országos kutatás szerint minden hetedik honfitársunk számol lakás- vagy házvásárlással, a vételár túlnyomó többségét ingatlan eladásából, hitelből és egyéb megtakarításokból tervezik fedezni, a lakástakarékpénztári megtakarításnak és a CSOK-nak csak kis szerep jut.
Tovább...
 
5 tipp, hogy tovább maradjanak frissek az ételeink Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2019. augusztus 06.
Egy átlagos magyar évente 33 kg élelmiszert dob a szemétbe csak azért, mert túl sokat vásárolt egyes termékekből vagy nem megfelelően tárolta azokat. Az ételek és italok eltarthatósága szempontjából kétségkívül a hűtőszekrény a legfontosabb konyhai eszköz, azonban egyáltalán nem mindegy, mire és hogyan használjuk a háztartás talán legfontosabb gépét.
Tovább...
 
Túlélési útmutató a városi kánikulához Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Dóra   
2019. augusztus 06.
Az Európa lakosságát fenyegető egyre gyakoribb és egyre súlyosabb hőhullámok az emberek egészségére is kockázatot jelentenek, ám a lakóépületek, közintézmények, munkahelyek többségében nincs megfelelő légkondicionálás. A nagy melegben ugyanakkor káros hatásai lehetnek a túlzott klímahasználatnak is, azonban néhány szabály betartásával mégis megteremthetjük a kényelmes és a szervezetünk számára is ideális beltéri hőmérsékletet.
Tovább...
 
A kukacmentes cseresznye titka – ne nézz bele! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 06.
Tudom, nem vigasztal senkit se, ha pontosítok egy tévedést: a cseresznye nem kukacos, hanem a cseresznyelégy lárváját találhatjuk benne (olykor – vagy gyakran). Ha enyhe a tél, akkor a gyümölcsöt károsító rovar populációjának kis hányada pusztul csak el, és sokkal kevesebb ép gyümölcsöt tudunk leszüretelni.
Tovább...
 
Licsi: vágykeltő, kedélyjavító és fogyasztó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 06.
Zsírtalanabb test, élénkebb szexuális vágy, látványosan javuló kedélyállapot, s mellé jó egészség. – Mindezek elérésében segít a kínaiak egyik kedvenc gyümölcse, a licsi!
Tovább...
 
Egészségesen és karcsúbban ribizlivel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 06.
Vajon igaz a hír, mely szerint a piros ribizli fogyasztásával csökkenthető a hastérfogat? És, hogy e piros gyümölcs daganatmegelőző hatással bír? No, és arról hallottál, hogy lassítja az öregedési folyamatokat?
Tovább...
 
Már pálinka-turisztikát is tanulhatunk az egyetemen Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. augusztus 06.
Pálinka-turisztikai szakirányú továbbképzést indít a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU). Az országban egyedülálló képzés felkészíti a résztvevőket arra, hogy - a borhoz hasonlóan - a magyar nemzeti ital, a pálinka is méltó rangot kapjon a gasztronómiai és turisztikai programok tervezésekor.
Tovább...
 
Mandulaolaj, a bőrszépítő Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2019. augusztus 05.
A mandulaolaj értékes bőrápoló érzékeny, kiszáradt vagy reaktív bőrre, ugyanakkor minden bőrtípus esetében ajánlott. Bővelkedik vitaminokban, ásványi anyagokban, hasznos zsírsavakban és antioxidánsokban – ily módon hidratálja, táplálja, lágyabbá teszi a bőrt.
Tovább...
 
Mit kell tudnunk a nyiroködémáról? Nyomtatás E-mail
Írta: Füredi Rita diplomás gyógytornász / Galenus   
2019. augusztus 05.
A nyiroködéma kortól, nemtől függetlenül közel félmillió ember életét keseríti meg Magyarországon, sok esetben diagnosztizálatlanul, kezeletlenül. Pedig a nyiroködéma elhanyagolása súlyos szövődményekhez vezethet, mindamellett eredményesen kezelhető, ezért fontos a korai felismerés és kezelés.
Tovább...
 
Hol lakik a máktokormányos? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 05.
Tudtad, hogy egy gramm mákban körülbelül hatezer szem található? No, és máktokormányossal találkoztál-e már?
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 11886