Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Utoljára vonulnak a történelmi óriásbábok a Királyi Napok előtt Nyomtatás E-mail
Írta: SZKKK - Lőrincz Miklós   
2022. augusztus 04.
A Székesfehérvári Királyi Napokra hangoló sorozat utolsó szombatjához érkezünk a héten: augusztus 6-án délután öt órától ismét óriásbábok és hagyományőrzők várják a Belvárosban járókat, akik este hattól a Zichy ligetben zenét is hallgathatnak. Ezúttal Géza fejedelem, Sarolt fejedelemasszony, Asztrik püspök és Szent István király vonul fel és mutatkozik be a Fő utcán.
Tovább...
 
Augusztusban is garantált programok a Tourinform irodával Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 04.
Az augusztusi hétvégéken is városnéző programokra invitálja a fehérváriakat és az ide látogató turistákat a Székesfehérvári Tourinform Iroda. Az esti várost felfedező titokzatos fáklyás séták mellett lesz Aranybulla-túra a panorámabusszal, öko kirándulás a Sóstó Természetvédelmi Területre, valamint tárlatvezetések a Királyok és szentek című kiállításban.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a barackmagtól akár meg is halhatsz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. augusztus 04.
A Nébih jelentése szerint a sárgabarack magjában egy olyan anyag található, mely cianid mérgezést okozhat, és akár halálhoz is vezethet.
Tovább...
 
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2022. augusztus 04.
A PatikaPlus Gyógyszertárak (www.patikaplus.hu) pályázatot hirdet azzal a céllal, hogy támogassa azon leendő gyógyszerész hallgatókat, akik a középiskolai tanulmányaik során kimagasló tanulmányi eredményt értek el és céljuk a végzettség megszerzését követően közforgalmú gyógyszertárban elhelyezkedni.
Tovább...
 
Kalocsa: verses dráma a Fürdő soron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
Erdős Virág a Vígszínház felkérésére írta meg a Kalocsa című verses drámát. Most a Péntek 3 Tejátrum előadásában a székesfehérvári közönség is megnézheti.
Tovább...
 
Társasjáték mindenkinek szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
Újra megrendezi Féldél című társasjátékos délutánját a Székesfehérvári Társasjáték Klub. Új helyszínen, de a szokott jó kedvvel térnek vissza a társasjátékok kedvelői.
Tovább...
 
Szent István és az Aranybulla kapcsolata a bélyegekkel Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
Folytatódik az Aranybulla 800. évfordulójának alkalmából életre hívott Árpád-kori esték rendezvénysorozat. Ezúttal a bélyegek vonatkozásában ismerhetjük meg jobban az Aranybullát.
Tovább...
 
5 nyári tanács szívbetegeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Vaskó Péter szakorvos tanácsai - PatikaMagazin   
2022. augusztus 03.
A szívbetegeknek fokozottan érdemes vigyázniuk magukra a kánikulai időszakban, különösen, ha 50 év felettiek, társbetegségeik is vannak és/vagy túlsúlyosak. Dr. Vaskó Péter, a Kardioközpont szakorvosa hasznos tanácsokkal.
Tovább...
 
Hogyan oldjuk meg a nyári baleseteket? Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2022. augusztus 03.
Hogyan segítsünk magunkon és másokon a vakáció alatt bekövetkező kisebb baleseteknél?
Tovább...
 
Boglárka-túra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
A hagyományokhoz hűen idén is megrendezik a Boglárka-napi lepketúrát a székesfehérvári Demkóhegy környékén. Augusztus 6-án, szombaton 8.30 órakor lesz a találkozó a Borszéki úti vasúti átkelőnél, a gólyafészek alatt.
Tovább...
 
15 éves a Magtár Hadtörténeti Tárlat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. augusztus 03.
Kicsiknek és nagyoknak szóló játékos időutazással ünnepli alapításának 15. évfordulóját a zámolyi Magtár Hadtörténeti Tárlat. Az egész napos rendezvény augusztus 6-án, szombaton 9 órakor kezdődik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 17211