Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nyaralás diétával? Nem lehetetlen! Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Borbála   
2024. július 14.
Sokak fejében a nyaralás gondolata együtt jár a finomabbnál finomabb ételek és guszta koktélok sorával, azonban a vegánok vagy más speciális étkezést folytatók számára a külföldi utazás sokszor inkább stresszt jelent. Ugyanis könnyen előfordulhat, hogy egy hosszú túra után a hegytetőn vagy a tengerparti büfében nem találnak olyat, amit el tudnának fogyasztani, és a legrosszabb esetben sem ők, sem a környezetük nem készült B tervvel. A Viodeli most összegyűjtött néhány praktikus tippet, hogy ne legyen ételintoleranciával sem rémálom a vakáció.
Tovább...
 
Mitől görcsöl a lábunk? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2024. július 13.
Biztosan sokakkal előfordult már, hogy az éjszaka közepén (vagy épp edzés közben) begörcsölt a lába. Spontán, minden előjel nélkül fájdalom hasított az említett végtagba. Ilyenkor felvetül a kérdés: mi okozza ezt a problémát, és hogyan lehet megelőzni?
Tovább...
 
Exkluzív kávét pottyant a cibetmacska Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2024. július 13.
Fogj egy cibetmacskát, etesd meg kávébabbal, várd meg, míg végigmegy a belein, aztán lesd, hogy mikor (és hova) végzi el a dolgát, végül kapirgáld ki a kávészemeket a székletéből. Így készül a világ egyik legdrágább és legritkább kávéja!
Tovább...
 
A Pázmád környéki nyári rétekre hív a vasárnapi Herbarius túra Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 13.
Pázmánd környékén folytatódnak a Herbarius túrák a Fekete Sas Patikamúzeum szervezésében. Lencsés Rita gyógynövényszakértő vezetésével július 14-én, vasárnap 9.00 órakor indul a kirándulás, melynek során mezei gyógynövényeket gyűjtenek a résztvevők. Előzetes bejelentkezést kérnek.
Tovább...
 
Kirándulás Majkon, Gánton és Zámolyon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 13.
A nyári időszak sem telik el találkozás nélkül a Fejér Vármegyei Cukorbetegek Egyesületénél. A hagyományos klubfoglalkozások helyett ilyenkor a kirándulásoké a főszerep.
Tovább...
 
A streamer, a gasztrós, a digitális detoxos és a rutinos Nyomtatás E-mail
Írta: Bíró Bori   
2024. július 13.
A streamer, a gasztrós, a digitális detoxos és a rutinos - Ilyenek a tipikus fesztiválozók – Te is közéjük tartozol?
Tovább...
 
Szombaton újra felvonulnak az óriásbábok Nyomtatás E-mail
Írta: SZKKK   
2024. július 13.
Folytatódik a Királyok a Belvárosban című, az augusztusi Székesfehérvári Királyi Napokra hangoló rendezvénysorozat: július 13-án, szombaton 17 órától III. Béla, II. András és II. (Vak) Béla óriásbábjainak kíséretéhez csatlakozhatnak az érdeklődők a Fő utcán. Az esemény este hatkor az Oti Acoustic műsorával zárul a Zichy ligeti Zenepavilonban.
Tovább...
 
Digitális előfizetéssel forradalmasítja a mobil-élményt a Yettel Nyomtatás E-mail
Írta: ZSADON SÁRA   
2024. július 13.
Adatforradalmat hirdetett a Yettel: a hazai mobiltávközlés történetében először egy kizárólag digitálisan elérhető, hűségidő nélküli és korlátlan belföldi adatkeretet biztosító előfizetést vezet be Yepp néven, ami teljes mértékben a digitalizációra fókuszálva új szintre emeli a mobilszolgáltatásoknál eddig megismert ügyfélélményt.
Tovább...
 
Hétvégén Székesfehérvár Rallye – a biztonság az első, a nézők együttműködését kérik! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 13.
Izgalommal készülnek a szervezők és a város a Székesfehérvár Ralley-ra, melyet július 13-14-én, szombaton és vasárnap rendeznek. A HUMDA Országos Rallye Bajnokság negyedik futamán minden eddiginél kiemeltebben kezelik a biztonságot, és ehhez fokozottan kérik a nézők együttműködését, a szabályok betartását – hangzott el a Castrum Hotelben tartott sajtótájékoztatón. Az egész hétvégén át tartó viadalon több mint 100 autó versenyez.
Tovább...
 
Közel nyolcszázan diplomáztak a Kodolányin Nyomtatás E-mail
Írta: Kodolányi János Egyetem, ÖKK   
2024. július 13.
Összesen 762 hallgató szerzett diplomát ebben a félévben a Kodolányi János Egyetemen. Az ünnepélyes diplomaátadó ünnepségnek, amelynek az Alba Aréna adott otthont, közel hatszázan vették át személyesen okleveleiket. A rendezvényen dr. Vizi László Tamás mb. rektor köszöntötte a hallgatókat. Az eseményen részt vett Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere, az egyetem volt hallgatója.
Tovább...
 
Virágos Magyarország – csütörtökön Székesfehérváron járt a zsűri Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 12.
Székesfehérváron járt a Virágos Magyarország zsűrije csütörtökön. A szakemberek a város közösségi tereit vizsgálták meg szakmai szemmel. Jártak a Török udvar új esőkertjében, a megújult Rózsa ligetben és a Vörösmarty téren, illetve a Sóstó Vadvédelmi Központban is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 20972