Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Egy életmű bélyegeken Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 20.
Megnyílt a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör szokásos éves kiállítása. A tárlatot, amelyet ebben az évben Hada Tibor gyűjtő több évtizedes munkásságából válogattak, az érdeklődők szeptember 19-22. között a VOKE Vörösmarty Művelődési Házban nézhetik meg.
Tovább...
 
Ünnepség Wathay Ferenc vicekapitány tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. szeptember 20.
Wathay Ferenc emlékére és a 30 éves fennállását ünneplő Wathay Ferenc Bajtársi Egyesület tiszteletére szerveztek ünnepséget csütörtökön Székesfehérváron. A résztvevők a Prohászka ligetben helyezték el az emlékezés virágait, majd ezt követően ünnepi közgyűlést tartott az 1989-ben alakult egyesület a Városháza Dísztermében.
Tovább...
 
Kétszáz magyar kitenyésztésű galamb, baromfi és nyúl Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 19.
Szombaton kisállat-bemutatóra várják az érdeklődőket, a családokat a Civil Központ előtti téren: majd kétszáz galambot, baromfit és nyulat csodálhatnak meg a kilátogatók, a színházteremben pedig előadásokat is szerveznek. A rendezvény 10 órakor kezdődik.
Tovább...
 
Újabb háziorvosi körzetet kezdeményeznek Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 19.
A feketehegy-szárazréti felnőtt háziorvosi körzet bővítési lehetőségéről tartott sajtótájékoztatót Szigli István önkormányzati képviselő, valamint Dr. Máté Zsuzsanna és Dr. Heffler Zsuzsanna háziorvosok.
Tovább...
 
Tizenöt éves a Lecsófőző Vigasság Nyomtatás E-mail
Írta: Hajnal Csilla   
2019. szeptember 19.
Idén is több száz kondérban főznek majd a résztvevők a Fehérvári Lecsófőző Vigasság idején. A 15. születésnapját ünneplő rendezvény a közös főzés élménye mellett utcazenével és szórakoztató színpadi műsorral – többek között Oláh Gergő fellépésével – várja a vendégeket szeptember 21-én, szombaton. Az esemény keretében adják át a városi nyugdíjasklubok sportvetélkedőjének díjait is.
Tovább...
 
Erdőlátogatási tilalom szeptember 23-tól egy hónapig Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 18.
Erdőlátogatási tilalmat vezetnek be a vadászati időszakban szeptember 23-tól egy hónapig – kérik az erdőlátogatókat, hogy délután 15 és reggel 9 között ne tartózkodjanak a várossal határos erdőkben, illetve csak a turistautakat használják.
Tovább...
 
Animált Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2019. szeptember 18.
Videóklip készült a Fehérvár dalhoz. Kremniczky Géza néhány évvel ezelőtt íródott szerzeményéhez a város felkérésére készült egy animációt és hagyományos felvételeket egyaránt alkalmazó klip. A felvételt már be is mutatták az alkotók a Városházán, és már elérhető a Youtube-on is.
Tovább...
 
Hada Tibor munkássága előtt tisztelegnek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 18.
Újabb nagyszabású kiállításra készül a Székesfehérvári Városi Bélyeggyűjtő Kör. A tárlat, melyet szeptember 19-én, csütörtökön 16.00 órakor a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban nyitnak meg, Hada Tibor gyűjtőtárs több évtizedes munkássága előtt tiszteleg. A kiállítás vasárnapig látogatható.
Tovább...
 
Megújult a Budai út 64-68. számú épület mögötti terület Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. szeptember 18.
A műszaki átadást követően újra használhatják a Budai út 64-68. épület mögötti területet az ott élők és a házsoron működő üzletek. A 607 m²-es megújult felületen hamarosan kialakítják a mozgáskorlátozott parkolókat is.
Tovább...
 
Isten éltesse Tiber Lászlót! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 18.
Hetvenedik születésnapja alkalmából dr. Cser-Palkovics András polgármester, Brájer Éva alpolgármester és Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok köszöntötték Tiber Lászlót, a Videoton – ma MOL Fehérvár FC – emblematikus játékosát. A Városházán tartott ünnepi beszélgetés alkalmával a fehérváriak korábbi kedvence jelenlegi munkásságáról, a városhoz való hűségről és szociális, közösségépítő munkájáról beszélt.
Tovább...
 
Több mint 118 ezer fát ültetnek el még idén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 18.
Pénteken dönt Székesfehérvár Közgyűlése az erdősítési - fásítási program folytatásáról. A városvezetés – a szakemberekkel együtt kidolgozott javaslat alapján – három területen tervezi a városrészeket övező erdők, parkok és várostűrő fasorok létesítését. A több mint 118 ezer fa telepítésére összesen több mint 54 millió forint saját forrást biztosít a város.
Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8361 - 8371 / 20402