Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Fontos tudnivalók a közműszolgáltatásokról és a társasházak ügyeiről Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. szeptember 12.
Újabb két füzettel gyarapodott a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) kiadványsorozata. Székesfehérváron, a Megyeháza Címertermében mutatták be új fogyasztóvédelmi füzeteiket, amelyek állandó főcíme: „Panasza van? Segítünk!”
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha megcsípett a medúza? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 12.
A medúzacsípés a leggyakrabban előforduló tengerparti sérülés. Ez a gyönyörűen lebegő állat védekezésből okozhat fájdalmat a strandolóknak. A csípés után a bőr általában rögtön megduzzad, kivörösödik és sokáig ég, viszket. Van, amikor fel is hólyagosodik, és fejfájás, hányinger kíséri. Extrém allergiás reakció esetén elnehezedhet a légzés és halál is beállhat.
Tovább...
 
140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Márton Orsolya   
2019. szeptember 12.
Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül.
Tovább...
 
A KÉPES program önkéntes napja a Ligetsoron Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 11.
A helyi vállalatok és a székesfehérvári önkormányzat összefogásával 2013-ban indult el a KÉPES – Közösségi Értékteremtő Program Együtt Székesfehérvárért! elnevezésű program. Az összefogás keretében már hét éve folyik az óvodák udvarainak és vizesblokkjainak felújítása, az udvari játékok cseréje, az eszközök bővítése, szükség szerinti felújítása.
Tovább...
 
Szabadtéri kiállítással emlékeznek Pordán H. Ferenc építészre Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. szeptember 11.
Szabadtéri emlékkiállítással tiszteleg a város egykori építésze, Pordán H. Ferenc munkássága előtt a Fejér Megyei Építészek Kamarája. Az Országzászló téren szeptember 11-én, szerdán 17 órakor nyíló tárlatot Székesfehérvár főépítésze, Lantay Attila nyitja meg.
Tovább...
 
Családi nap az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Simon Rita   
2019. szeptember 11.
Családi napot és futballtornát szervez az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért a Túrózsáki utcai szabadidőparkban szeptember 22-én, vasárnap 10 órától a közösségfejlesztés jegyében. A programra várják a kicsiket és nagyokat.
Tovább...
 
Bejáráson ismertették a Palotai úton futó új kerékpárút terveit Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. szeptember 11.
A biztonságos kerékpáros és gyalogos közlekedés érdekében a jövőben fizikailag is különválasztják a jelenleg csak kopott felfestéssel jelzett gyalogos és kerékpáros járdát a Palotai úton – jelentette be ma Viza Attila, a körzet önkormányzati képviselője és Nagy Zsolt, a Közlekedési Iroda vezetője. A helyszíni sajtótájékoztatón elhangzott: a most bemutatott terveket a kerékpáros tervzsűri már jóváhagyta, a kivitelezés több szakaszban a jövő év folyamán indulhat.
Tovább...
 
Mi vár a nőkre a változókorba lépve? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 11.
Hőhullámok, alvászavar, gyorsan növekvő zsírpárna, ingerlékenység, önbizalom-hiány, ráncosodás, izomfájdalom, nőgyógyászati problémák – csak néhány tünet a sok közül, amely a változókorba lépő hölgyeket vár(hat)ja.
Tovább...
 
Olajfa, a halhatatlanság szimbóluma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 11.
Tökéletes többgenerációs befektetés az olajfa: több száz éven át terem, és szinte gondozást sem igényel. A világ legöregebb olajfái több ezer évesek, és még mindig sajtolnak termésükből kiváló minőségű, extra szűz olajat.
Tovább...
 
Lódarázs - Egyetlen csípése is halálos lehet! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 11.
A lódarázstól nagyon sokan tartanak hatalmas mérete, zajos röpte és a fájdalom miatt, melyet szúrása okozhat. Jó tudni, hogy akár egyetlen csípése is halálos lehet! – Nemrég felfedezték az ázsiai lódarázs új faját, mely teste 6 cm hosszú, szárnyfesztávolsága több, mint 9 cm, a kaptárak belső mérete pedig eléri a két métert.
Tovább...
 
Edzés utáni önmasszázs SMR hengerrel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 11.
Az SMR henger egy olyan hatékony regenerációs eszköz, amely kiválóan alkalmas arra, hogy csökkentse az izomlázat, fokozza a teljesítményt és többfajta fájdalmat megszűntessen. Ezt a témát fejtjük ki ma.

 

Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8405 - 8415 / 20406