Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
George Kégl volt a Csalai Közösségi Tér nyitórendezvényének vendége Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2019. szeptember 09.
A Csalai Közösségi Tér nyitó rendezvényére került sor pénteken este, az érdeklődők egy csalai gyökerekkel rendelkező világpolgár, George Kégl festőművész életével és munkásságával ismerkedhettek meg. Kégl családja 1878-ban Csalapusztán építtetett kastélyt, amely még ma is áll.
Tovább...
 
Blériot, Cimbora, Krokodil, Gripen földön és levegőben Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. szeptember 09.
Minden eddiginél különlegesebb program-összeállítással várta a látogatók ezreit a 24. Börgöndi Légiparádé vasárnap a Börgöndi Repülőtéren. Az év legkiemelkedőbb repülős eseményén a sokrétű, színes légi és földi programokat az idén 30 éves fennállását ünneplő Albatrosz Repülő Egyesület szervezte egész napos kikapcsolódást biztosítva a családoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Tovább...
 
A lényeg az összetartó közösség! Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 09.
Jubilált a Börgöndi Mulatságok rendezvény, szombaton tizedik alkalommal szervezték meg a népszerű városrészi programsorozatot. Gyerekeknek és felnőtteknek szóló, tartalmas kínálattal és ízletes sültekkel, bográcsos ételekkel várták a helyieket a Szent Antal-kápolna melletti téren. A résztvevőket dr. Cser-Palkovics András polgármester és dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő köszöntötte, kiemelve a városrész fejlődését és a közösség összetartását.
Tovább...
 
Családi nap a First Fielden Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2019. szeptember 06.
Kedvencekkel találkozni, együtt sportolni, ügyességi és számítógépes játékokban részt venni, színpadi műsorokon szórakozni is lesz lehetőség szombaton a Takarodó úton, ahol családi sportnapot rendez a székesfehérvári bajnok amerikai futball-csapat.
Tovább...
 
Őszeleji Szedreskerti mulatság Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 06.
Szombaton a Szedreskerti mulatság kínál szórakozást a városrész lakóinak. A Palotai úti parkolóban a találkozón fellép többek között Karda Bea, Bokányi Zsolt és Grasics Anita, Váradi Eszter Sára és Keller János, a napot Bakacsi Béla táncestje zárja.
Tovább...
 
Közös gondolkodás Székesfehérvár jövőjéért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. szeptember 06.
A Titkok Házában tartotta soron következő ülését a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület. A tagság egy fővel bővült, mostantól Lehrner Lóránt is segíti az egyesület Székesfehérvárért végzett munkáját. A mai eseménynek otthont adó tudományos élményközpont vezetői részletesen beszámoltak a nyitás óta eltelt négy hónap eredményeiről, valamint vázolták a jövőre vonatkozó terveiket.
Tovább...
 
Gyógynövények a klimax kezelésére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 06.
Poloskavész, zsálya, orbáncfű, vöröshere, jamgyökér és barátcserje – mind hatékony segítség lehet a változó korú hölgyek problémáira.
Tovább...
 
Megoldások, ha valami fáj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 06.
Manuálterápia, kinezio tape, gyógytorna, McKenzie – Melyik mit jelent pontosan és mire jó? Ennek jártunk most utána.
Tovább...
 
Fuldoklás, könnyezés, orrfolyás a köbön: Itt a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 06.
Magyarországon másfél millió ember szenved parlagfű-allergiától. Bár az idei szezon várhatóan enyhébb lesz majd, mint a korábbiak, mégse tanácsos a korai öröm, hiszen a neheze még hátravan. Sőt, a parlagfű mellett a fekete üröm is kegyetlenül kínozza az arra érzékenyeket.
Tovább...
 
Gripenek is repülnek a 24. Börgöndi Légiparádén vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 06.
Minden eddiginél különlegesebb program-összeállítással várja a látogatók ezreit a 24. Börgöndi Légiparádé szeptember 8-án, vasárnap a Börgöndi Repülőtéren. Az év legkiemelkedőbb repülős eseményén eddig példátlan mértékű szerepvállalással vesz részt a Magyar Honvédség. A sokrétű, színes légi és földi programokat az idén 30 éves fennállását ünneplő Albatrosz Repülő Egyesület szervezi, egész napos kikapcsolódást ígérve a családoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Tovább...
 
Szeptember 14-én újra megrendezik az Öreghegyi Egészségnapot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. szeptember 06.
Ingyenes állapotfelméréssel, szűrővizsgálatokkal és mozgásos programokkal várják az érdeklődőket minden korosztályból a 7. Öreghegyi Egészségnapon, amely szeptember 14-én, szombaton lesz az Öreghegyi Közösségi Házban. Folytatódnak egyéb, az Egészségfejlesztési Iroda által szervezett programok is a testi-lelki egészség megőrzésére – hangzott el a rendezvényeket ismertető sajtótájékoztatón.
Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8427 - 8437 / 20406