Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ásatáslátogatás a Jókai utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 04.
Ásatáslátogatásra invitálja az érdeklődőket a Szent István Király Múzeum: a Jókai utcában talált városfal látványos maradványait – amelyek a természettudományos vizsgálatok szerint valószínűleg a 11. századból származnak – csütörtökön és jövő kedden délután lehet megnézni. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Tovább...
 
Megoldások, ha valami fáj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 03.
Manuálterápia, kinezio tape, gyógytorna, McKenzie – Melyik mit jelent pontosan és mire jó? Ennek jártunk most utána.
Tovább...
 
Fuldoklás, könnyezés, orrfolyás a köbön: Itt a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 03.
Magyarországon másfél millió ember szenved parlagfű-allergiától. Bár az idei szezon várhatóan enyhébb lesz majd, mint a korábbiak, mégse tanácsos a korai öröm, hiszen a neheze még hátravan. Sőt, a parlagfű mellett a fekete üröm is kegyetlenül kínozza az arra érzékenyeket.
Tovább...
 
Mi vár a nőkre a változókorba lépve? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 03.
Hőhullámok, alvászavar, gyorsan növekvő zsírpárna, ingerlékenység, önbizalom-hiány, ráncosodás, izomfájdalom, nőgyógyászati problémák – csak néhány tünet a sok közül, amely a változókorba lépő hölgyeket vár(hat)ja.
Tovább...
 
Felvételt hirdet gyerekeknek és fiataloknak a Prikulics Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. szeptember 03.
Felvételt hirdet a színjátszás iránt kedvet érző általános és középiskolásoknak a Prikulics Gyermek- és ifjúsági Színház. A beiratkozás szeptember 3-án, kedden lesz A Szabadművelődés Házában, 17 órától.
Tovább...
 
Minden a laktózérzékenységről Nyomtatás E-mail
Írta: DOROSZLAI BEÁTA   
2019. szeptember 03.
Előfordult már veled, hogy kellemetlenül érezted magad, miután megittál egy nagy bögre tejeskávét, vagy megettél egy tál tejbegrízt? Nem vagy egyedül! „Magyarországon a felnőtt lakosság közel harmadánál jelentkeznek gyomor-bélrendszeri tünetek tej- és tejtermékek fogyasztása esetén” – mondta Szűcs Zsuzsanna, dietetikus. A tüneteket laktózérzékenység is okozhatja, és az AdeZ növényalapú italmárka felkérésére a dietetikus összegyűjtötte, mit kell róla tudni.
Tovább...
 
A családi házak 15%-ára már nem éghető szigetelés kerül Nyomtatás E-mail
Írta: Kanyuk László   
2019. szeptember 03.
Napjainkban minden 100 családi házból 15-öt kőzetgyapottal szigeteltettek tulajdonosaik, néhány éve még csak minden 10. házra került nem éghető hőszigetelő anyag. A Knauf Insulation szigetelőanyag-gyártó szakértői szerint a tendencia hátterében az áll, hogy az új építésű családi házak tűzbiztonságra törekvő építtetői, valamint a csok támogatással házukat felújítók közül egyre többen választják a nem éghető és jó páratechnikai tulajdonságokkal rendelkező kőzetgyapot hőszigetelést. Az építőipar felfutásával együtt tehát épületeink tűzbiztonsága is jelentősen javul, mutat rá a gyártó.
Tovább...
 
Olajfa, a halhatatlanság szimbóluma Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. szeptember 02.
Tökéletes többgenerációs befektetés az olajfa: több száz éven át terem, és szinte gondozást sem igényel. A világ legöregebb olajfái több ezer évesek, és még mindig sajtolnak termésükből kiváló minőségű, extra szűz olajat.
Tovább...
 
Hamarosan kezdődik a Balaton Piknik Nyomtatás E-mail
Írta: Márton Orsolya   
2019. szeptember 02.
A Balaton egyik leggyönyörűbb helyszínén indul két hét múlva a MOL Nagyon Balaton záróeseménye, az idén kétnapossá bővülő Balaton Piknik. Szeptember 13-án és 14-én déltől késő estig olyan világsztárok váltják egymást a színpadon, mint Róisín Murphy, a Morcheeba, José González, Nicola Conte & Spiritual Galaxy, Bebel Gilberto, Gilles Peterson és a Nubiyan Twist. Jegyek még kaphatók!
Tovább...
 
Országos Vadásznap és Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Fajkuszné Bodrogi Zsuzsanna   
2019. szeptember 01.
A VADEX Mezőföldi Zrt. és az Országos Magyar Vadászkamara Fejér Megyei Területi Szervezete szeptember első hétvégéjén közösen rendezi meg a XXVII. Országos Vadásznapot és XIII. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált. A rendezvénynek az idei évben a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark ad otthont. A belépés ingyenes, a rendezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Áramszünet lesz szeptember 4-én, szerdán Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. szeptember 01.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 4-én, szerdán Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8449 - 8459 / 20402