Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Öszvérek és poloskák – ingyenes családi program szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 30.
Öszvérek és poloskák címmel verses-zenés családi program kezdődik augusztus 31-én, szombaton 16.00 órakor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
Komoly műszaki beavatkozással mentik meg a Vásártéri úti felüljárót Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2019. augusztus 30.
Június közepén zárták le a balesetveszélyessé vált Vásártéri úti felüljárót, azóta a statikai vizsgálatok és a felújítási tervek is elkészültek. Kiderült, hogy az évtizedekkel ezelőtt jóval kisebb forgalomra méretezett szerkezet komoly műszaki beavatkozást igényel. Székesfehérvár Önkormányzata 30 millió forintot biztosít a felújításhoz, melynek részleteiről helyszíni sajtótájékoztatón számoltak be Brájer Éva és Mészáros Attila önkormányzati képviselők.
Tovább...
 
A leggyakoribb nyári sérülések külföldön Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. augusztus 29.
A nyári nyaralási időszakban megugrik a segélyhívások száma az asszisztencia szolgáltatóknál, a külföldön nyaralók leggyakrabban tengeri sün okozta sérülés, medúzacsípés miatt szorulnak orvosi ellátásra, Görögországban pedig kiemelkedően sok a bérelt robogóval történt baleset – derül ki a Europ Assistance Magyarország 2018-as adataiból.
Tovább...
 
Fuldoklás, könnyezés, orrfolyás a köbön: Itt a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 29.
Magyarországon másfél millió ember szenved parlagfű-allergiától. Bár az idei szezon várhatóan enyhébb lesz majd, mint a korábbiak, mégse tanácsos a korai öröm, hiszen a neheze még hátravan. Sőt, a parlagfű mellett a fekete üröm is kegyetlenül kínozza az arra érzékenyeket.
Tovább...
 
Megoldások, ha valami fáj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 29.
Manuálterápia, kinezio tape, gyógytorna, McKenzie – Melyik mit jelent pontosan és mire jó? Ennek jártunk most utána.
Tovább...
 
Ússza meg a nyarat trombózis után Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. augusztus 29.
Mélyvénás trombózis után az érintettek gyakran panaszkodhatnak kisebb-nagyobb lábfájdalomra, dagadásra, melyet könnyű összekeverni egy újabb trombózissal. A panasz nyáron, a nagy melegben még erősebb, így a betegeket a hőség még jobban megviseli.
Tovább...
 
Fehérvár Hangja: új tehetségeket keresnek Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. augusztus 29.
Az idei már az ötödik széria lesz a Fehérvár Hangja verseny történetében: a válogatót szeptember 14-én rendezik, az elődöntő november 9-én új helyszínen, a Fehérvári Civil Központban, a döntő pedig december 8-án a Vörösmarty Színházban lesz.
Tovább...
 
Jótékonykodás iskolakezdés előtt - 33 család kapott tanszeradományt Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 29.
Tanszervásárlási utalvánnyal ajándékozott meg 33 családot a Székesfehérvári Szociális Alapítvány. A támogatottak között több általános és középiskolás diák, illetve egy egyetemista is van. Az akcióról sajtónyilvános átadás keretében számoltak be a szervezet Sarló utcai irodájában.
Tovább...
 
Indul az évad a város balettszínházában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Lőrincz Miklós   
2019. augusztus 29.
Négy új bemutatót tervez a Székesfehérvári Balett Színház, ezek mellett műsoron tartja a most zárult évad produkcióit is – az új darabok és a korábbi két nagyszínházi darab bérletben is látható lesz.
Tovább...
 
Emléktáblát avatnak dr. Kepes János tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 29.
Emléktáblát avatnak a székesfehérvári Rózsa utcában dr. Kepes János, a város egykori királyi közjegyzője tiszteletére. Az ünnepség augusztus 29-én, csütörtökön 11 órakor a Városházán emlékünnepséggel, köszöntőkkel és műsorral kezdődik, majd a tábla átadásával és koszorúzással folytatódik a Rózsa utcában.
Tovább...
 
Az ország legnagyobb nyárzárója a SZINen Nyomtatás E-mail
Írta: SZIN   
2019. augusztus 29.
Mediterrán hangulat, fergeteges koncertek, 12 zenei helyszín, több mint 200 produkció, nemzetközi sztárok, diákbarát árak, azaz egy felejthetetlen nyárzáró vár a SZINen augusztus 28-tól 31-ig. Irány a Tisza-part!
Tovább...
 
<< Első < Előző 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8482 - 8492 / 20415