Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Futás – leragasztott szájjal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. augusztus 22.
A Buteyko Légzés Központ immár hetedik éve szervez leragasztott szájú futást / gyaloglást a Margitszigeten, hogy felhívja a figyelmet az orron keresztüli légzés gyógyító erejére és az így végzett mozgás fontosságára. A programra asztmás betegeket és nem asztmás érdeklődőket is várnak!
Tovább...
 
Fuldoklás, könnyezés, orrfolyás a köbön: Itt a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 22.
Magyarországon másfél millió ember szenved parlagfű-allergiától. Bár az idei szezon várhatóan enyhébb lesz majd, mint a korábbiak, mégse tanácsos a korai öröm, hiszen a neheze még hátravan. Sőt, a parlagfű mellett a fekete üröm is kegyetlenül kínozza az arra érzékenyeket.
Tovább...
 
Megoldások, ha valami fáj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 22.
Manuálterápia, kinezio tape, gyógytorna, McKenzie – Melyik mit jelent pontosan és mire jó? Ennek jártunk most utána.
Tovább...
 
Köszönet a Székesfehérvári Királyi Napokon dolgozóknak és résztvevőknek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 22.
Székesfehérvár polgármestere – a közösségi oldalain már közzétettek szerint – a város Önkormányzata és minden szervező nevében ezúton is köszöni a 2019-es Székesfehérvári Királyi Napokon dolgozóknak a programsorozaton tanúsított helytállásukat, amellyel hozzájárultak ahhoz, hogy idén is felejthetetlen élményekkel zárult a látogatók számára az ünnepi időszak.
Tovább...
 
Országos díszmadár-kiállítást rendeznek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 22.
Díszmadarak és egyéb hobbiállatok több száz példányát csodálhatjuk meg szombaton és vasárnap a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban. A Díszmadárbarátok Székesfehérvári Egyesületének 25. országos kiállításán újdonságként bemutatnak egy különleges tollazatú papagájt, lesz fotózkodás arapapagájjal, és nem maradhat el a helyszíni gyermekrajz-verseny sem – hangzott el a program beharangozó sajtótájékoztatóján.
Tovább...
 
Bírósági ülnökök soron kívüli választása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 22.
Székesfehérvár Közgyűlése a Székesfehérvári Törvényszékre 2 fő, a Székesfehérvári Járásbíróságra pedig 7 fő, a fiatalkorúak elleni büntetőeljárásban közreműködő ülnököt választhat. Szeptember 16-án 12 óráig várják a jelöléseket, az alkalmassági és egyéb feltételek részletes leírása, valamint a szükséges nyomtatványok a város honlapján megtalálhatóak.
Tovább...
 
Az Óbudai Egyetem is részt vesz a Prosperis Alba kutatásaiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Veres Richárd   
2019. augusztus 22.
Együttműködési megállapodást írt alá Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Prosperis Alba Kutatóközpont Kft. és az Óbudai Egyetem. Közös célként határozták meg, hogy a jövőben olyan kutatások valósuljanak meg, amelyek eredményei alapul szolgálhatnak a gazdasági szereplők, közfeladatokat ellátó és más szervezetek részére egyes fejlesztési irányok meghatározásához.
Tovább...
 
Szent István király ünnepe, a magyar államalapítás ünnepe Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. augusztus 21.
Augusztus 20-án, Szent István király ünnepén, a keresztény magyar állam megalapításának napján a város papságával közösen celebrált szentmisét a Szent Korona hiteles másolatának és első uralkodónk fejereklyéjének jelenlétében Spányi Antal megyés püspök a Szent Imre-templomban. A szentmise után a főpásztor megáldotta az új kenyeret, mint a családi jólét és a jövő jelképét, majd Isten áldását kérte valamennyi magyar család kenyerére és életére.
Tovább...
 
„Tekints, István király hazádra, fordítsd szemeid régi országodra…” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 21.
Szent István és a magyar állam alapításának ünnepén hagyományosan a Nemzeti Emlékhelyen róják le tiszteletüket a megemlékezők. Az Osszáriumnál dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke mondott ünnepi beszédet, melyben felhívta a figyelmet az államalapító király és a keresztény kultúrkör értékrendjére, a múlt, a vallás, a hagyományok megőrzésének fontosságára.
Tovább...
 
„... itt a gyermek nevetni mer, OTTHON a szó, mit keresel” Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 21.
Szent István napján ünnepi közgyűlést tartott Székesfehérvár Önkormányzata. Dr. Cser-Palkovics András polgármester beszédét versidézettel kezdte: „… itt a gyermek nevetni mer, OTTHON a szó, mit keresel.”
Tovább...
 
Magyarország és a Kárpát-medence borrendjei találkoztak a Királyi Napokon Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 21.
Ismét a Székesfehérvári Királyi Napok zárónapján rendezték meg Magyarország és a Kárpát-medence egyik legnagyobb borrendi összejövetelét. A nagyszabású eseményre 32 delegáció 120 tagja érkezett a Noé-hegyi Szent István Borrend meghívására. A szakmai programokat követően délután fröccsszigeten kínálták a Városház téren sétálókat, majd Fő utcai felvonulással, színpadi programokkal és borlovag-avatással folytatódott az országos találkozó.
Tovább...
 
<< Első < Előző 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8526 - 8536 / 20422