Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Körömgomba: több, mint esztétikai hiba Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD szakgyógyszerész   
2019. augusztus 20.
Noha a körömgomba jelentette probléma évszaktól függetlenül, hosszú időn keresztül fennállhat, a panaszok elsősorban nyáron válnak zavaróvá, amikor a könnyű lábbelikből kilátszanak a megvastagodott, megsárgult, törmelékessé vált állagú körmök.
Tovább...
 
Mit tegyünk, ha megcsípett a medúza? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 20.
A medúzacsípés a leggyakrabban előforduló tengerparti sérülés. Ez a gyönyörűen lebegő állat védekezésből okozhat fájdalmat a strandolóknak. A csípés után a bőr általában rögtön megduzzad, kivörösödik és sokáig ég, viszket. Van, amikor fel is hólyagosodik, és fejfájás, hányinger kíséri. Extrém allergiás reakció esetén elnehezedhet a légzés és halál is beállhat.
Tovább...
 
Szent István nap a magyar állam bölcsőjében Nyomtatás E-mail
Írta: Kodácz Csengele   
2019. augusztus 19.
Dr. Benkő Tibor, Magyarország honvédelmi minisztere mond ünnepi beszédet augusztus 20-án, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. A parkban ünneplők honvédelmi bemutatóra, kézműves vásárra és hagyományőrző programokra egyaránt számíthatnak.
Tovább...
 
A fehérvári Comenius az óvodától az érettségiig kísér Nyomtatás E-mail
Írta: Comenius   
2019. augusztus 19.
Felkészülten várja a 2019/2020-as tanévet a székesfehérvári Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola. Diákjaink még javában nyaralnak, mi azonban már most tudjuk, hogy az intézményeinkbe ezúttal 460 gyermek, fiatal érkezik hamarosan. Óvodánk, iskolai előkészítő osztályunk, általános iskolánk, valamint gimnáziumunk is várja már a tanévkezdést.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 19.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan augusztus 22-én, csütörtökön 8.00 és 16.00 óra között Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Gondtalan sulikezdés - adománygyűjtő akció Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 19.
Minden eddiginél több adomány gyűlt össze a Gondtalan sulikezdés jótékonysági akció során. A kezdeményezést harmadik alkalommal szervezte meg a Next Stop Fehérvár üzletközpont és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ. A tanszereket, iskolai eszközöket a következő hetekben juttatják el a gondozott családoknak – hangzott el az átadáson.
Tovább...
 
Fuldoklás, könnyezés, orrfolyás a köbön: Itt a parlagfűszezon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. augusztus 19.
Magyarországon másfél millió ember szenved parlagfű-allergiától. Bár az idei szezon várhatóan enyhébb lesz majd, mint a korábbiak, mégse tanácsos a korai öröm, hiszen a neheze még hátravan. Sőt, a parlagfű mellett a fekete üröm is kegyetlenül kínozza az arra érzékenyeket.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok programjai augusztus 19-én, hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 19.
Harmadik napjához érkezik a Koronázási Ünnepi Játékok augusztus 19-én, hétfőn. Az egész napos programkavalkád mellett részesei lehetünk a 28. Öreghegyi Mulatságnak és a Koronázási szertartásjátéknak, de láthatjuk még az interaktív épületfestést és a mozgó történelmi képregényt is.
Tovább...
 
Fáj, de jó - harmadszor gyűltek össze a fehérvári chilirajongók Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2019. augusztus 19.
A közösség és a chili ereje hozta létre a Sons of Igor fesztivált. 2019-ben gyűltek össze harmadszor a csípős ételek fehérvári rajongói, hogy zenével, beszélgetéssel és legfőképpen chilicsodákkal töltsék a szombat délutánt a Nyolcas Műhelyben.
Tovább...
 
Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Strand Fesztivál   
2019. augusztus 19.
Augusztus 20-24. között több száz programot vonultat fel Zamárdiban az idei STRAND Fesztivál. A szervező VOLT Produkció fontosnak tartja a közönség érzékenyítését, ennek érdekében az idei évben két ügyet is a zászlajukra tűztek: a hazai- és világsztárok bevonásával segítik a rászoruló gyerekek iskolakezdését, illetve a tanári pálya megbecsülése érdekében a MédiaUnióval közös kampányt is szerveznek. Az idei STRAND Fesztiválra százezernél is több vendéget várnak.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Széna térnél és a Mészöly Géza utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 19.
Két helyszínen vezetnek be forgalomkorlátozást a héten. A Széna térnél szerda és péntek között egyirányúsítják a Király sor – Berényi út közötti szakaszt a Berényi út irányába. A Mészöly Géza utcában csütörtöktől egy hétre lezárják a gépjárműforgalom elől a Szabadságharcos út – Ybl Miklós ltp-i út közötti szakaszt, amelynek idejére az Ybl Miklós utca forgalmi rendjét is megfordítják.
Tovább...
 
<< Első < Előző 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8537 - 8547 / 20416