Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Pécsi kollégiumi férőhelyekre lehet pályázni Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 15.
Három hallgatónak biztosít helyet Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata a pécsi Szántó Kovács János Kollégiumban. A jelentkezőknek 2019. augusztus 22. napján 12.00 óráig van lehetőségük, hogy benyújtsák pályázataikat.
Tovább...
 
A Székesfehérvári Királyi Napok csütörtöki eseményei Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 15.
Megemlékezés a Szent István gyalogezred katonáiról és a Nagyboldogasszony-napi ünnepi szentmise szerepel a Székesfehérvári Királyi Napok programjában augusztus 15-én, csütörtökön. Este parádés felvonulással és gálával zárul a nemzetközi néptáncfesztivál, illetve továbbra is láthatjuk a IV. Béla király életútját bemutató Mozgó történelmi képregényt a Belvárosban.
Tovább...
 
Örökké virágzik a cserkészliliom a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. augusztus 15.
Leleplezték a Sasvári János László fafaragó és szobrász által készített Cserkész emlékművet. A cserkészfogadalomnak emléket állító kültéri alkotás gánti mészkőből készült, és a Palotavárosban található Sütő utca 40. szám alatt állították ki. A kőfaragást Dózsa István, a Szent István-székesegyház plébánosa szentelte fel.
Tovább...
 
Sok helyen a kánikulában sem lazíthatnak az öltözékükön Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2019. augusztus 15.
A magyar munkahelyek több mint fele előírja, hogyan kell a dolgozóinak megjelenni, és ettől sok helyen még kánikula esetén sem lehet eltérni – derül ki a Profession.hu legfrissebb felméréséből. Ahol nincs előírás, ott leginkább hétköznapi, kényelmes, sportos stílusban szeretnek öltözködni a munkavállalók. A ruhapénzt adó munkáltatók aránya valamelyest nőtt az elmúlt öt év alatt, de még mindig nem ez a jellemző. Pedig ha valaki jól érzi magát az öltözékében, az a munkahelyi teljesítményére is pozitívan hathat.
Tovább...
 
Fashion Night - Holdfényes divatbemutató Nyomtatás E-mail
Írta: Zsigmond Zsófia   
2019. augusztus 15.
Augusztus 19-én a letisztult elegancia lengi be a füredi Blaha utcát. Egy különleges este erejéig bárki gyönyörködhet a modern nő világvárosi öltözékeiben, a KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Night alkalmából. A divatház 25. évfordulóját ünneplő, kézműves és couture technikákat ötvöző őszi-téli kollekciójának holdfényes divatbemutatója díjmentesen várja a látogatókat.
Tovább...
 
Nézd, lásd, fotózd, oszd! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. augusztus 15.
Göndöcs Csaba építészmérnök fotóiból nyílik kiállítás augusztus 16-án, pénteken 18 órakor Székesfehérvár-Kisfaludon, a közösségi házban. A tárlaton megjelenő képek közös jellemzője, hogy kiemelten foglalkoznak a negatív tér megjelenítésével, a mesterséges és természetes környezet kölcsönhatásával. A mobiltelefonnal a közösségi felületekre készült, a szokásostól eltérő kompozíciójú fényképek különleges élményt nyújtanak a nézőknek. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Átvette a Szent István-díjat Korzenszky Richárd Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. augusztus 14.
Ünnepélyes keretek között, 16. alkalommal adták át a Szent István Emlékérmet és Díjat a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Székesfehérvár legrangosabb, civil kezdeményezésre alapított elismerését idén Korzenszky Richárdnak, a Tihanyi Apátság nyugalmazott perjelének ítélték oda. A díjazott megtiszteltetésként tekint a díjra, melyet megilletődve vett át.
Tovább...
 
3+1 iskolakezdő tipp a modern gyerekszobához Nyomtatás E-mail
Írta: Kufár Róbert   
2019. augusztus 14.
Megindult a visszaszámlálás az iskolakezdésig. Ez pont elég idő arra, hogy újragondoljuk a gyerekszobát, és berendezzük a korral változó igényeknek megfelelően. A szülőket számos újdonság várja a boltokban, melyek komfortosabbá teszik a gyerek mindennapjait. A választásban Boncz Péter, a Praktiker szakértője nyújt tanácsot.
Tovább...
 
A gazdák már készülhetnek az őszi kalászosok vetésére Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2019. augusztus 14.
Az elmúlt évhez képest kissé magasabb, nettó 101 ezer forintos tájékoztató árat tett közzé a tagságtól kapott adatok feldolgozását követően a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. A szervezet előrejelzése szerint az előállítási költségek növekedése miatt idén enyhén emelkedhet az őszi kalászosok ára.
Tovább...
 
Nemek harca: hány fok legyen az irodában? Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedüs Bertalan   
2019. augusztus 14.
A nyári időszakban állandó vita tárgya a megfelelő irodai hőmérséklet: míg a hölgyek gyakran ebben az évszakban is pulóvert visznek magukkal a munkahelyükre, a férfiak számára felüdülést jelent egy klimatizált helyiség. A munka hatékonysága szempontjából sem mindegy, hogy hány fokra állítjuk a termosztátot: egy friss felmérés például arra mutatott rá, hogy a nők jobban teljesítenek melegebb környezetben.
Tovább...
 
Megújult a Családok ligete Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. augusztus 14.
Átépítették, bővítették és új játszóeszközöket telepítettek a Bátky Zsigmond utcai játszótérre. A Családok ligetét mintegy tízmillió forint értékben újította fel saját költségvetésből a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. A keddi átadáson a gyerekek nagy örömmel vették birtokba az új játszóteret és azt a két táblát, amelyet krétarajzaikkal színesíthetnek mostantól.
Tovább...
 
<< Első < Előző 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 Következő > Utolsó >>

Eredmények 8559 - 8569 / 20416